Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je neděle, 27 dubna 2025
Celkem je zde 123 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Magls
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 160
Online návštěvníků
Návštěvníků: 121
Uživatelů: 2
Celkem: 123

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 27.7. 2012

23.06 2013 2:49

Romijn:
Takových je .... a proto prosperují ...

V tom pripade nechapu proc potom breci nekde na netu kdyz si za to muzou uplne sami

sponzor

23.06 2013 2:49

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 20.11. 2008

28.06 2013 13:10

My jsme prodali do Áček naprosto perfektní Vento TDI po velkým servisu, z toho usuzuju, že koupit úplně super auto tam jde taky.

Jen si vybrat, jeden debil tam jel kupovat Opel Tigra, no přivez černou, totální jebku se zapečenejma kroužkama, odpadávajícíma plastama ne plechách se sjetejma zimákama atd...
Pak jsem se tam jel podívat a stála tam ještě jedna, podle stavu vnitřku měla najeto tak polovinu, originál hliníkáče se zánovníma pneu, prostě až na jeden zastříknutej flíček sprejem jako nová na pohled. Byla i za stejnou cenu, jen o rok starší.

Když jsem se pak toho debila zeptal, proč vzal tu mrdku, odpověď zněla: Mě se nelíbila ta zelená metalíza.

Co dodat, debil zůstane debilem.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.2. 2009

28.06 2013 13:18

Tomikcek:
Citace:
proc potom breci

Lidé nic jiného nedělají. Buď se holedbají nebo brečí.
Buď horu pokoří (té je to naprosto šumák) nebo sbuchnou a pak hořekují

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 27.7. 2012

28.06 2013 13:23

Jasně,lidská blbost nezná hranic ale třeba ten chlápek v tom prvním příspěvku musel být opravdu ultra blb nebo,což je podle mě pravděpodobnější že si to někdo vymyslel . Osobně mám s nima taky hodně špatné vlastnosti ale nebudu si to venilovat někde na netu

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.2. 2009

28.06 2013 13:57

Tomikcek:
Áčka jsou necky plné brigádníků a všude pobíhajících jakýchsi pracovníků. Neexistuje možnot, jak se nezávazně dozvědět, jestli to vůbec mají na place. Odsouhlasí, dojedeš a ono to bylo v Brně a už je to prodané. Opakovaná zkušenost.
To je jedna rovina, ta další pak je, že oni nejsou žádný servis a prodávají to, co jim lidé dotlačí. Jde jim jen o procento zisku a tudíž je naprosto jedno, jestli prodají jedno s vývarem sto litrů nebo deset po deseti tisících.
Nemají zájem řešit problémy (odříkaného největší krajíc), jen účtují přirážku za služby k ceně, za jakou to tam nechal prodejce. Jestli bylo zelené nebo bez nápravy je naprosto fuk. Měla by tomu odpovídat cena a ta se zkrátka kupujícímu nikdy nezdá, protože i na ventilek požaduje slevu. Pokud neodejde s přesvědčením, že koupil výhodně, je všechno blbě. Jenže aby koupil výhodně, musel by bazar slevit a to by to taky mohl brzo zabalit.
Taky musí odejít s pocitem že prodal výhodně i prodávající a oni jen se svou přirážkou balancují mezi tím.

Soukromník je schopen možná zohlednit "pocit z auta", v téhle fabrice je to fuk. Nákup stlačí co nejníž, prodej nasadí co nejvýš. Pak se dohodne nebo nedohodne se zákazníkem. Kurzy o tom, jak má majitel o vůz pečovat před prodejem nepořádají.
Jestli se to někomu nezdá, ať se jde dohadovat s někým před garáž, tu možnost má

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 10.6. 2013

14.07 2013 11:36

Ahoj čtu tento článek po delší době a s aaa auto je asi ještě horší jak ted koukám nabízej auta na sauto.cz což už je normální ale i na bazosi a co me zarazilo nejvíc chci si ted koupit audi a4 v německu a na mobile.de už nabízejí auta taky... to jsem zvědavej jestli by jim nějakej němec nalítnul

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

14.07 2013 11:45

tomi28:
Ahoj čtu tento článek po delší době a s aaa auto je asi ještě horší jak ted koukám nabízej auta na sauto.cz což už je normální ale i na bazosi a co me zarazilo nejvíc chci si ted koupit audi a4 v německu a na mobile.de už nabízejí auta taky... to jsem zvědavej jestli by jim nějakej němec nalítnul

není nic jednodušího než si na mobile.de nastavit z jaké země chceš auto přivézt.. jako aaa fakt ani omylem.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 3.3. 2010

14.07 2013 11:48

Satan Coupe:
My jsme prodali do Áček naprosto perfektní Vento TDI po velkým servisu, z toho usuzuju, že koupit úplně super auto tam jde taky.

Jen si vybrat, jeden debil tam jel kupovat Opel Tigra, no přivez černou, totální jebku se zapečenejma kroužkama, odpadávajícíma plastama ne plechách se sjetejma zimákama atd...
Pak jsem se tam jel podívat a stála tam ještě jedna, podle stavu vnitřku měla najeto tak polovinu, originál hliníkáče se zánovníma pneu, prostě až na jeden zastříknutej flíček sprejem jako nová na pohled. Byla i za stejnou cenu, jen o rok starší.

Když jsem se pak toho debila zeptal, proč vzal tu mrdku, odpověď zněla: Mě se nelíbila ta zelená metalíza.

Co dodat, debil zůstane debilem.
teď jsem se s chutí zasmál,to je fakt ,,D,,ebil....

sponzor

14.07 2013 11:48

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.2. 2013

14.07 2013 13:45

80% aut hlavně co tam maj z dovozu je shit. 15% normalky a 5% může člověk narazit na pěkný kusy...
Nejlepší kombinace mít tam "známýho" kterej Vám dá echo zrovna když něco vykoupěj - u těchle aut je největší jistota, protože si dost dávaj bacha co berou... ( u normalnich aut 200tkč+ , nemyslim vraky za 50)

AK senior
AK senior

Registrace: 3.5. 2008

16.07 2013 23:30

TomG: Naprosta pravda, ja takhle koupil pritelce auto za 35 litru v super stavu a bez investic (teda krom udrzby a repase starteru) s nim spokojene jezdi uz dva roky.

Akorat v dnesni dobe to bez znamych uz proste nejde, protoze ty auta ktery za to stojej se na plac vetsinou ani nedostanou.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 27.7. 2008

07.02 2014 8:16

neponaucitelni:(
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008

07.02 2014 8:29

belmondo: Tak to je teda solidní půjčka. Chcěš koupit auto za 350k, složíš 80k a ještě si musíš půjčit 450k? To mi nějak nevychází. Jak to sakra mohla podepsat? A pak ještě posloucháš reklamy z rádia, jak jsou nejlepší a nejsolidnější bazar na celym světě.

Iron throner

Registrace: 28.8. 2006

07.02 2014 8:34

to nemá nic společného s bazarem, paní Iveta je klasický případ naprosté finanční negramotnosti a nesvéprávnosti.

bazar, ať už si o tomhle konkrétním myslíme cokoli prostě něco nabízí. Ty to můžeš akceptovat nebo ignorovat. Finančně negramotní spoluobčané to akceptují a pak to dopadá jak to dopadá.

AK allstar
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008

07.02 2014 8:35

Zku+++nej Homecredit mi furt posílá nabídky na nějaký úvěrový karty, přestože jsem jim písemně i telefonicky oznámil, že nemám zájem. Lichváři zasraný.

AK batole
AK batole

Registrace: 27.10. 2010

07.02 2014 8:48

ubohost je auto za hotové 480.000 u nás na úvěr za 440.000, nechápu, že na to lidi naletí, že by jim někdo dal pro nic za nic třeba 40 tis i více, když se zadluží. A nejsou to jen ačka. Co slevím na autě dostanu na provizi od úvěrovky a ještě procenta navíc. Nebo úvěr bez navýšení ? který prodraží pojištění, které je nedílnou součástí úvěru.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 12.11. 2010

07.02 2014 9:22

ale ved toto robi prakticky kazdy jeden dealer preto existuju institucie ako SkoFin, ktory tiez poskytne zlavu, ked sa auto zobere na uver. dokonca by som sa nedivil, ak by cloveka presviedcali na uver aj keby do autosalonu naklusal s kufrikom plnym penazi.

sponzor

07.02 2014 9:22

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 14.1. 2014

07.02 2014 9:30

valmet:
Zku+++nej Homecredit mi furt posílá nabídky na nějaký úvěrový karty, přestože jsem jim písemně i telefonicky oznámil, že nemám zájem. Lichváři zasraný.

Mne to isté a to som im už trikrát vynadal do telefónu.

AK senior
AK senior

Registrace: 18.8. 2010

07.02 2014 21:14

ÚOOÚ

AK allstar
AK allstar

Registrace: 27.7. 2008

07.02 2014 21:21

Kriznik:
to nemá nic společného s bazarem,

dle me ano, bazar tuhle prasarnu rad za penize podporuje. ze je pani krava je vec druha. jenze krav je u nas milion, financni gramotnost nulova a je jen na bazaru zda se s timhle sveze a prizivy, nebo si rekne " odcad pocad"

Iron throner

07.02 2014 21:32

jiste ze podporuje, pitomcu je vsude plny kybl nekdo se vzdy najde. Nicmene v tomhle pripade je fajnova spolecnost jina nez acka ;]

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 14.9. 2013

07.02 2014 21:33

Hanys:
Tomikcek:
Áčka jsou necky plné brigádníků a všude pobíhajících jakýchsi pracovníků. Neexistuje možnot, jak se nezávazně dozvědět, jestli to vůbec mají na place. Odsouhlasí, dojedeš a ono to bylo v Brně a už je to prodané. Opakovaná zkušenost.
To je jedna rovina, ta další pak je, že oni nejsou žádný servis a prodávají to, co jim lidé dotlačí. Jde jim jen o procento zisku a tudíž je naprosto jedno, jestli prodají jedno s vývarem sto litrů nebo deset po deseti tisících.
Nemají zájem řešit problémy (odříkaného největší krajíc), jen účtují přirážku za služby k ceně, za jakou to tam nechal prodejce. Jestli bylo zelené nebo bez nápravy je naprosto fuk. Měla by tomu odpovídat cena a ta se zkrátka kupujícímu nikdy nezdá, protože i na ventilek požaduje slevu. Pokud neodejde s přesvědčením, že koupil výhodně, je všechno blbě. Jenže aby koupil výhodně, musel by bazar slevit a to by to taky mohl brzo zabalit.
Taky musí odejít s pocitem že prodal výhodně i prodávající a oni jen se svou přirážkou balancují mezi tím.

Soukromník je schopen možná zohlednit "pocit z auta", v téhle fabrice je to fuk. Nákup stlačí co nejníž, prodej nasadí co nejvýš. Pak se dohodne nebo nedohodne se zákazníkem. Kurzy o tom, jak má majitel o vůz pečovat před prodejem nepořádají.
Jestli se to někomu nezdá, ať se jde dohadovat s někým před garáž, tu možnost má

co se týče aček, škoda slov kolega tam prodal v sobotu Pažouta 206 rok 2005 (socka výbava) , kdy po dlouhých dohadech za nej alespon dostal 38 tisíc, ale už v pondělí byl na stránkách bazaru jen za pouhých 79tisíc , a to ho jen naleštili a tak se vydělává, mám známého v áčkách a co mi vykládal co se tam děje tak odtama auto nikdy...

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 12.11. 2010

08.02 2014 11:07

ono zasa vycistit zvnutra (a u fakt zachovaleho kusku trebars aj nalestit) auto je podla mna pred predajom ani nie ze best practise, ale must have. ked vidim auto, ktore clovek predava v stave "prave som dosiel z pola, kydal som tam hnoj", mam chut sa otocit na pate.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 7.7. 2007

09.02 2014 22:11

valmet: Mně taky furt nabízeli půčjky,tak jsem jim řekl,že jsem už dlouho nezaměstnaný a ty prachy se mně zrovna hodí.....od té doby už nevolají.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 9.6. 2011

11.02 2014 9:19

Docela se bavim pri cteni diskuze nechci se acek zastavat ani je hanit mam druhe auto od nich audi a3 pres dva roky a naprosta spokojenost asi stesti:) ale mam tam take znameho a vim tak trochu co se tam deje a nedeje jasne ze auto musej vykoupit za 50000 a prodat za 80000 uvedomte si ze to auto musej umejt dotankovavat atd pak to stoji na plose a tam se sviti a nekdo ho musi udrzovat tak nak to zaplatit musej nehlede na tom ze ta cena je vic protoze tam je prostor pro smlouvani(zalezi na kazdem jak s nima smlouva) a cena 70000 na uver je pouze pri slozeni 70%akontace jinak vam uver pocitaj z 80 tisic jako za hotove! Acka maj svou politiku musite se s nima hold dohadovat nenechat si to libit a pak to jde ale lidi jsou blbci a oni prodavaj to co vykoupej kdyz tam date jebku tak ji nekdo koupi bouzel takze acka vpodstate jen predavej a je na lidech jake auta tam davaj takze si za to muzou lide sam tot muj postrech ke na kezdem kde auto koupi nikdo ho nenuti

sponzor

11.02 2014 9:19

AK batole
AK batole

Muž

11.02 2014 9:41

A jeste ohledne zamestnancu v aaa tak mi obcas prijde ze jim vymejvaj mozky co ma znamej v hlave od nich a pak mi to nudi tak je na facku a nekdo tady pise ze je lepsi koupe od osoby na inzerat no nevim ja koupil od znameho fabii (automechanika) mnel jsem ji 3 mesice a sla neskutecna jebka 100tisic najeto a vxdrzela tejden na silnici a byla v servisu a tak to slo celou dobu:) nebo pribech seatu leoun cupra r po totalce danej dohromady a prodavanej jako velmi zachovalej zijem v cesku tady to chce dobre zname nebo velke stesti

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 26.1. 2011

11.02 2014 13:29

netreba stastie..staci sa trochu vyznat v autach. a ked sa nevyznam tak si so sebou radsej vezmem niekoho , kto sa vyzna. Ja som uz mal par aut a ani jedno nebola vyslovena jebka.. Vsetky bez problemov jazdili a jazdia. Ale to mozno aj preto, ze viem co kupujem a viem aky servis od toho mozem ocakavat. A tiez si nekupim A8 ked viem, ze na servis, ktore to auto vyzaduje nemam alebo nie som ochotny tolko tlacit do auta.. Jednoduche. Auta su vsetky na jedno kopyto, kazde sa da opravit a aj pokazit )

A co sa tyka aut od mechanikov - su dva druhy mechanikov. Jeden typ auto predava vo fajn stave lebo sa o to starali, a druhy typ mechanikov auta predava preto lebo vidi, ze sa ide kazdu chvilu rozpadnut ze mam auto od mechanika vacsinou nie je ziadne plus. oni tiez nie su hlupi a vedia kedy sa toho treba zbavit

a taktiez netreba verit na rozpravky, ze auto je po repase tiptroniku, nove hydra - je to top stav Preto je vyssia cena Ja si radsej kupim lacnejsie auto a vymenim si nieco sam ako platit predavajucemu za rozpravky.

AK batole
AK batole

Muž

11.02 2014 14:13

Snuff : ano mas pravdu pokud nevim nebo na to nemam tak jsi A8 nekoupim. A ohledne mechaniku musim souhlasit taktez. Jen by ale lide mely brat navedomi ze kupujou ojetej vuz kterej nakou udrzbu potrebuje a ne za 20 000 bude bezudrzbove naprosto perfektne fungovat

AK batole
AK batole

Registrace: 17.1. 2008

25.04 2014 9:27

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

Iron throner

25.04 2014 9:41

další článek u kterého si říkám, že ne všichni lidi by měli mít občanku a už vůbec ne volební právo.

a ta čeština... achjo

Citace:
Šedesátistránkový spis bezmyšlenovitě podepisuji, ale u smlouvy samotné se zarazím—Slabě se zeptám—A není to všechno habaďůra a podvod?

pecka
Citace:
druhý den:
Po přečtení smlouvy jdou na mne opět mrákoty. Dva nově vložené listy učinily své. Úvěr není 23 000,- ani 28 000,- . Úvěr je 35 000,- a úrok je 29,99%.
Odcházím za našim podnikovým právníkem, který mi sdělí, že po prostudování smlouvy nemám mnoho šancí. Sám tomu příliš neporozuměl, protože věty typu „ dle třetí věty těchto podmínek, uvedné v odatvci tři pátého oddílu“ se mu nechtělo strávit celý den, tímto melouchem.

Pán je debil nebo si to celé vymyslel, ani jedna z variant není příliš lichotivá

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 3.10. 2006

25.04 2014 9:49

dobrej debil jak muže něco podepsat tím spíš v bazaru či ačkách a nepřečíst si to ?

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email