Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je úterý, 27 kvě 2025
Celkem je zde 125 lidí (5 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Murco
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 1
Uživatelů celkem: 49 216
Online návštěvníků
Návštěvníků: 120
Uživatelů: 5
Celkem: 125

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanda
AK fanda

Registrace: 10.10. 2007

20.03 2013 11:02

teď mě kreténí nasrali s tim svatým aptrikem já minulý týden koupim IS3 za úplný aby za 3dny byl ve slevě
sponzor

20.03 2013 11:02

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 13.12. 2011

20.03 2013 11:26

Náhodou mě s tím sv. Patrikem potěšili, jsem si koupil vybavení na Kv-1S + docvičil posádku na 100% během chvilky a ještě jsem si u nich dal perky a ty jsem si stihl vycvičit na slušných 75% i když jsem v plánu neměl, že budu hrát wot o víkendu

edit: tak jsem se zbavil TigraII a koupil IS, zatím je to hrůza s tím dělem, ale to vyřeší až věž co vyzkoumám a pak osadím 122mm z Kv-1S. Co pak mám vyzkoumat dál? Pásy nebo motor, ještě jsem se nedíval jestli to unese
AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.6. 2008

20.03 2013 12:05

debian_eb: Tak jde o styl, těžký tank by měl být na čele ůtoku, kde se střílí relativně na malou vzdálenost, tam ta nepřesnost nevadí. Ale když sem zvyklej s Ferdou nebo JagdTigrem střílet (a trefovat) na 500+ metrů, tak sem z ISU-152 a z Obj704 dost na hadry. S ruskejma dělama obecně nemá dle mě smysl střílet na víc jak nějakejch 300 metrů, dál je zásah spíš náhoda a to i s top posádkou...
AK senior
AK senior

Registrace: 19.5. 2009

20.03 2013 12:14

Já jsem asi divnej, ale já nemohu přijít vůbec na chuť KVčku Prostě mi to s ním nejde. Mám ho hnedle top, ale prostě bída. Raději si jezdim s T1kou nebo M6kou. Nyní budu kupovat T29ku tak jsem na ní zvědavej Ale rusáci nic moc z mého pohledu.
AK allstar
AK allstar

Registrace: 27.7. 2008

20.03 2013 12:18

Ja ted propadl kouzlu amx 50 100
AK fanda
AK fanda

Registrace: 23.2. 2009

20.03 2013 12:26

Rhino:
Navíc za tank koupený ve slevě dostaneš taky poměrně míň peněz při prodeji, takže vyloženě čekat na slevu myslím nemá smysl.

Trochu te poopravim - tanky se prodavaji za polovinu kupni ceny, tedy ty aktualni. Takze kdyz koupis tank ve sleve a nez sleva dobehne ho vyexpis a prodas, prodas ho za polovinu slevovy ceny, ale kdyz pockas az sleva zkonci, prodas ho za polovinu plny ceny. Odzkouseno na GW Tigerovy, koupil za 1,5, prodal za 1,5.

belmondo:

No jsem na to zvedavej, tahle lajna je u me hned za batchatem a 110E5 (snazim se to expit postupne, abych toho nemel rozjetyho moc naraz) a docela uz se na ni tesim, bo s 13-90 me to celkem bavi, ty zasobniky sou hrozna ku.varna
AK batole
AK batole

Muž

20.03 2013 12:37

belmondo: S tím jsem si užíval na test serveru, v tomhle ohledu umí lord dobře poradit, sice jsem to do nich pral goldami, ale byl to mazec... škoda že normálně na ten tank nedosáhnu
Vyzkoušej ještě AMX-50 Foch (155)
Naposledy upravil debian_eb dne 20.03 2013 12:50, celkově upraveno 1 krát. (19% původního příspěvku)
AK batole
AK batole

Muž

20.03 2013 12:47

VeBr: Myslím, že tohle by tě mohlo přesvědčit tahle bitva byla zatím nejlepší co jsem kdy dal s jakýmkoliv tankem, ani jsem si nemyslel, že něco uhraju, když jsem viděl ten MM, ale bylo dobrý, že se mnou jela ke konci IS-6 když jsme zbyli sami proti 6 hráčům... kdyby ten tank rychleji zaměřoval, tak mám i víc nastříleno, bohužel mi to vyžírala IS-6

Náhled, klikni pro zvětšení.

sponzor

20.03 2013 12:47

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

20.03 2013 13:30

debian_eb: Máš to pěkný, ale prostě já to s tim asi neumím. Nebo to neumim vůbec poslední dobou.
A jinak jsem teď dostal rozparovače a nějakýho Bruna Celá hra se 7% života. Co mě zlikvidovala kv1s. Takovéhle výsledky se snažím alespoň držet, ale narovinu říkám, že to patří k tomu lepšímu co sem kdy nahrál.

AK batole
AK batole

Registrace: 8.5. 2010

20.03 2013 21:49

brunnova je pěkně těžká.já pamatuju když se ještě hrál utok na prochorovce tak jsem jí dal s M18 ani jsem nevědel jak
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009

21.03 2013 9:22

debian_eb:
Náhodou ta nepřesnost je někdy dost hustá, podařilo se mi jednou dorazit tank na 500m, celkem náhoda

sem tůhle odstřeloval s E-50 na cca. 700m nepřátelskou T34 a trefoval jsem i na tuhle vzdálenost podvozek každou ranou

Přímý odkaz na youtube video

debian_eb:
Tak vyzkoumáno IS, je tak dobrý jako Kv-1S?

IS je luxusní tank, na svém tieru je to dravec a lovec díky brutální dmg.

debian_eb:
A má cenu jet dál výzkum k E-100 nebo se na to mám vyprdnout?

vyprdnout

debian_eb:
Co E-75 dá se hrát nebo je to jak Tiger II?

nejlepší klasický těžký tank tieru IX. nejodolnější ze všech, dobré dělo. při správné strategii masakrální stroj na čelo útoku, průlom do nepřátelské obrany zvládá nejlépe ze všech ostatních devítek.

Žemli:
jo něčim se to konvertuje.to bude vědet lord.Já je dávam sem
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

jen tam upneš replay a kdo chce tak si to stáhne a pustí ve svym wotku

problém mwreplays je v tom, že s každou novou verzí jsou staré replay dá se říci nepoužitelné, nejdou již přehrát. jinak je třeba tu replay přehrát a zachytit např. fraps, či bandicam, více např. zde:

Citace:
Fraps
audiklub.cz

- zachytává v plné kvalitě, obrovské uložené soubory, při zachytávání trochu laguje

Bandicam
audiklub.cz

- umí rovnou komprimovat, rychlé a jednoduché použití, demo verze

PlayClaw
audiklub.cz

- umí rovnou komprimovat nebo zachytávat nekomprimovaně, rychlé a jednoduché použití, možnost mixovat dva zvukové kanály (komentář mikrofonem), jednoduché nastavení, dobrá funkčnost, demo verze
AK allstar
AK allstar

Muž

21.03 2013 9:33

VeBr:
Nyní budu kupovat T29ku tak jsem na ní zvědavej

pro mě nejlepší sedmička ve hře, u mě nejúspěšnější tank vůbec z celého WoT co jsem zatím vyzkoušel. neříkám nejzábavnější, ale když jsem jel s T29 tak jsem byl tak strašně seběvědomej že jsem to řezal hlava nehlava a valil to jak blázen. neskutečně mi ten tank seděl.

belmondo:

je to tak, zrovna jí chci kupovat znova taky. ten tank je jako lorrain, ale o tier níž a má hodně slušný MM, navíc nepotkává tolik artyn. má perfektní penetraci, na ránu 300 dmg je také slušné a v bubnu šest ran, tedy cca. 1800 dmg. dva takové jsou prostě masakr. včera jsem koupil T69, americká obdoba této 50/100, tak kdyby si chtěl zahrát v četě tak bych byl strašně rád, dva zásobníky co spolupracujou na tieru 8 by mohlo být pěkné maso!

debian_eb:
Vyzkoušej ještě AMX-50 Foch (155)

mám ho už chvíli v garáži také a řeknu vám, je to hodně zajímavý tank. člověk musí každou ránu opravdu pečlivě zamířit protože když netrefí je to velká škoda a nabíjení 45s je hodně. na druhou stranu ze tří ran v zásobníku když dvě projdou tak cca. 1500 dmg je hodně slušné. navíc foch zpředu krásně dingá takže luxus. hraje se s ním ale trochu jinak než s devítkovým fochem, už to není takové akční adrenalinové, spíš nic, nic, wow nebo shit a pak zase nic, nic a pořád dokola . občas dinge hroznou haluzí, ale jak říkám je třeba pořádně domířit, ta obrovská pene tomu moc neodpovídá aby jste si dovolili střílet bez míření.

jinak jedna hodně zajímavá hra. tady na prvním obrázku jsem byl v šoku když po necelých 2 minutách !!! bylo skóre 0:7 !!! všimněte si kdo z našeho týmu umřel - všechno noobové červení hráči.

jenže "zdravé" jádro včetně mě dokázalo bitvu otočit během dalších 3 minut !!! na skóre 15:12 !!!

u mě zatím jedna z nejpodivnějších bitek
AK fanda
AK fanda

Registrace: 25.8. 2009

21.03 2013 9:39

hral jste nekdo s americkejma M4, M4A3E2 a M4A3E8? nejaky poznatky?
AK batole
AK batole

Muž

21.03 2013 9:46

Tak můj problém s nenačítáním tabulek informací u výzkumu (moje sekání výzkumu) vyřešila instalace novějších ovladačů grafiky, nevím proč mě to nenapadlo dřív, ale pěkně mi to zkurvilo FPS, místo mých stálých 20-25 jen 15
AK fanda
AK fanda

21.03 2013 9:49

debian_eb: ja jsem nedavno po instalaci novych ovladacu grafiky se zase vracel zpet, prototoze mi FPS spadlo na polovinu... nvidia tak mesic zpatky...
chce to experimentovat ocividne
AK batole
AK batole

M4ky jsou super.pokud máš dost kreditů vyplatí se houfnice s goldama.pokud ne tak to top dělo nemá až takovou dmg ale je to kulomet.co si pamatuju měl jsem nabíjení tušim 1.91s.
Z těch dvou VI tieru se vyplatí ten víc panceřovanej.nevim ted jestli je to E2 nebo E8
sponzor

AK allstar
AK allstar

Registrace: 3.10. 2006

21.03 2013 10:04

T29 mi dava solidne zapotit s mojima nemcema, tady opravdu chce pockat, odkryt se az je natocena bokem:)
AK batole
AK batole

Muž

21.03 2013 10:05

sanysek: Což to mě experimentovat nebaví, pořád stahovat, přeinstalovávat a restartovat, celkem opruz...

Is-ko je pro mě celkem velkým utrpením, dneska 8 bitev a ani jedna výhra, mi připadá že mě to hází pořád k samým noobum, nejvíc mě fascinovalo, když jsem měl stockový IS-ko a MM mě hodil k IX tierům . Budu si muset stáhnout hitzony, pač za boha nemůžu přijít na to kam střílet T-95 a Typ-59. Jo a nejvíc mě štvou britský TD, ty jsou snad neprůstřelný, hlavně to na Tieru V...
AK batole
AK batole

Muž

21.03 2013 10:07

Lumpiq: Změn národ, taky jsem si říkal jo němci ty musí být dobrý, pak tě přestanou bavit.... jdi k sovětům nebo k amíkum nejhorší je když u T-29 vidíš jen věž a to ještě ze předu, to rovnou vzdávám...
AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 2.6. 2008

21.03 2013 10:16

Zdravim.....Kdyby mel nekdo zájem koupit kupon v hodnotě 2800 dejte vedet a nabídnete cenu kupon je platny do 30.6.2013 na použití a je z Alzi

kdyžtak PM
Naposledy upravil killerz dne 21.03 2013 10:42, celkově upraveno 1 krát. (5% původního příspěvku)
AK batole
AK batole

21.03 2013 10:21

debian_eb:
sanysek: Což to mě experimentovat nebaví, pořád stahovat, přeinstalovávat a restartovat, celkem opruz...

Is-ko je pro mě celkem velkým utrpením, dneska 8 bitev a ani jedna výhra, mi připadá že mě to hází pořád k samým noobum, nejvíc mě fascinovalo, když jsem měl stockový IS-ko a MM mě hodil k IX tierům . Budu si muset stáhnout hitzony, pač za boha nemůžu přijít na to kam střílet T-95 a Typ-59. Jo a nejvíc mě štvou britský TD, ty jsou snad neprůstřelný, hlavně to na Tieru V...

na T95 musíš jen ze stran a zezadu.vštšina medek včetně typa má slabší z tvýho pohledu levou stranu spodního panciře.
britský td jsou super.200 pancíř na tieru V je masakr ale až do 8 maj pořád stejnej takže asi fakt to V se zdá nejsilnější.ale jelikož každej douda střílí goldama tak je v podstatě pancíř čehokoliv uplně jedno
AK allstar
AK allstar

21.03 2013 10:34

tak hluboko neklesnu, abych se pridaval k rusum:) ne, jen za nemce hraju...
AK batole
AK batole

Muž

21.03 2013 10:35

Já jsem měl problémy jen uživit TigraII na tož abych ještě střílel goldama . Jinak hitzony se kopírují, takže díky za rady jak na Typa...
AK allstar
AK allstar

Muž

21.03 2013 12:07

Lumpiq:
T29 mi dava solidne zapotit s mojima nemcema, tady opravdu chce pockat, odkryt se az je natocena bokem:)

do podvozku střílet, ale s T29 se nechá úhlovat, radši miř na vanu, když trefíš naúhlované pásy tak jí jen shodíš pásy bez dmg. to jsem velice úspěšně používal, proti stejným a nižším tierům úplně v pohodě. tím se dá hodně eliminovat jediný zásadní problém T29.

debian_eb:
pač za boha nemůžu přijít na to kam střílet T-95 a Typ-59.

na T-95 čelně poklop nebo spodek, ale je to vždy "o držku". pokud můžeš jeď jinam nebo objeď, T95 čelně do rány radši moc nelezu, navíc dingá hezky i z boku, celá první polovina tanku.

killerz:
Zdravim.....Kdyby mel nekdo zájem koupit kupon v hodnotě 2800 dejte vedet a nabídnete cenu kupon je platny do 30.6.2013 na použití a je z Alzi

je to celkový bonus na tři různé hry, pro WoT to vychází jen na třetinu. mám ozkoušeno ke grafice GTX 680.

Lumpiq:
tak hluboko neklesnu, abych se pridaval k rusum:) ne, jen za nemce hraju...

zajímavá myšlenka. kdyby jste si měli vybrat pouze jeden jediný národ za který jediný by jste mohli jen hrát, který by to byl (včetně prémiových tanků)? já jednoznačně frantíky, chybí mi už a pouze poslední stroj - arty bat chat 155, vše ostatní mám vyzkoumané a topy v garáži.
sponzor

21.03 2013 12:07

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 2.6. 2008

21.03 2013 12:11

lordmystic: to si delas kozy ...tak to sou pekny šmejdi.
AK allstar
AK allstar

21.03 2013 15:48

lordmystic:

zajímavá myšlenka. kdyby jste si měli vybrat pouze jeden jediný národ za který jediný by jste mohli jen hrát, který by to byl (včetně prémiových tanků)? já jednoznačně frantíky, chybí mi už a pouze poslední stroj - arty bat chat 155, vše ostatní mám vyzkoumané a topy v garáži.

Pokud bych musel jiny narod, tak beru taky francii, designove jsou ty jejich tanky solidni ulet, ale efektivita skvela..
AK allstar
AK allstar

Muž

22.03 2013 13:30

zdejší artynáři, co na to říkáte?

Přímý odkaz na youtube video

sem nyní upravoval, třídil a přejmenovával svá videa z WoT, mám jich již 94 a zjistil jsem, že podobných haluzí tu mám více. takže co nevidět čekejte zajímavý sestřih toho nejlepšího co mám uloženo... nějaké to framovie či podobně

můj kanál:
audiklub.cz

replays:
audiklub.cz
AK fanda
AK fanda

22.03 2013 14:04

ze mas nechutny stesti
AK senior
AK senior

22.03 2013 14:18

Tu artynu si budu muset asi taky zkusit
A pak ty videa taky nějak komprimovat a flákat na youtube
AK fanda
AK fanda

22.03 2013 14:32

ja se dostal k Obj 261 a to je fajny stroj... 2 vteriny to leti pres celou mapu pri trose cviku a odhadu se daj trefovat jedouci cile, presny je to neskutecne, vozim AP naboje... s tim jsem prostrelil maus celne a sebral mu 1200 HP
jen jak to ma plochou drahu letu obcas je problem na mapach ktery nejsou plochy... o zastavbe nemluve
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email