Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je úterý, 25 června 2024
Celkem je zde 840 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Miras00
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 3
Uživatelů celkem: 48 527
Online návštěvníků
Návštěvníků: 840
Uživatelů: 0
Celkem: 840

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

27.01 2013 16:45


Marně hledám správný titulek

Ke komentáři výsledku včerejšího hlasování a nějakého shrnutí. Ten správný titulek. Protože mne jich napadá hned několik. Třeba Vítězství lži nad lží. Nebo Výhra hospody snad kavárnou, či snad bude lepší Jak venkov potřel měšťáky?Možná že ale že to chce něco pozitivnějšího – například Světlé stránky černé volby nebo akcentovat tu černotu v celém jejím rozsahu ve smyslu - Zanechte všech nadějí či….Paradox nad jiné - vyhraná závěrečná bitva v totálně prohrané válce, možná že ale by lépe sedlo – Šťastná porážka mediokracie ? ?

Všechny tyhle jsou, dle mého, pravdivé. Jakož jistě i tisíc jiných. Které zase budou postihovat jiné fasety volebního výsledku.

Nicméně - zkusím rozebrat, proč jsem uvažoval o jednom každém z těch výše uvedených.

Začnu tím, který považuji za pro mne základní Lež vyhrála nad lží!

Přivedl mne k němu Václav Klaus. Musím uznat, že tenhle člověk má opravdu hroší kůži! Jel do Chile! Pravděpodobně vrátit jisté protokolární pero… Jiný důvod k té návštěvě nemůže mít. A tam se nechal slyšet, že pravda a láska konečně zvítězila nad lží a nenávistí! Nevěřil jsem vlastním uším. Pak ale, doplněné obrazovým záznamem to vidím ve večerních zprávách… Nesouhlasím s Klausem – ostatně jako skoro vždy. Pro mne vyhrála lež nad lží. A netroufnu si ani napsat, že třeba menší lež porazila tu větší. Jakkoli si to myslím. Ale ještě než tuhle myšlenku rozvedu – musím se vrátit k tomu, kdo z Hradu odchází. A já doufám, že do konečné nicoty – Klausovi. On z jeho pohledu má možná pravdu - JEHO láska a JEHO pravda včera opravdu mohly vyhrát. Zeman je prostě jeho klon! A vzájemný vztah mezi těmihle dvěma se dá nazvat svým způsobem – láskou, vyjádřenou registrovaným partnerstvím před dávnými roky. Navíc s dědickou doložkou. Takže je to jejich vzájemná pravda. S druhou polovinou Klausova výroku nemám problém - Zemanovo vítězství je skutečně nad lží a nenávistí. Těch na druhé straně.Ti Zemana upřímně nenáviděli a nenávidí. A sedí dokonale i ta lež!

Protože občan Schwarzenberg a jeho kandidatura, byl jeden velký marketingový trik a podvod, postavený na obrovské naivitě nikoli malé části národa. Vylhaný byl obraz Karla rebela, jak ho prezentoval usvědčený lhář Entropa Černý. Schwarzenberg je asi tak málo pankáč jako Zeman abstinent a nekuřák.

Karel na plackách a tričkách, podávaný společnosti jako vrchol vší noblesy, slušnosti , společenské empatie, ochránce slabých a deklasovaných, byl prostě vylhaný! Totálně vylhaný. Neexistuje! Je pouze předseda a zakladatel TOP 09.Člen s odstupem nejhorší vlády v dějinách samostatné ČR. Někdo, kdo vytvořil tohle podivné politické seskupení s opravdu nejtemnějším subjektem české politické scény – Kalouskem. S kterým absolvoval všechny vládní eskapády a průšvihy a vždy je dokázal nějak okecat a vyhnout se vyvození osobní zodpovědnosti z těch průšvihů, která je standardem v normálních demokraciích.

Tehle pankáč Karel, dobroty barel, byl mediální výtvor. Nikoli živý člověk. Český sen místní politiky – neexistující obchoďák. Nikoli superlevného zboží, ale jen iluzí a sebeprojekce těch, co se pokládají ve své pýše za společenské, umělecké a hospodářské elity. A je neuvěřitelné, kolik voličů na tuhle trapnou manipulaci zabralo!

8% lidí věří vládě, jíž je místopředsedou. TOP je volitelná asi pro 11% všech voličů. Asi 90% odmítá církevní restituce, asi 85% má vládu za zkorumpovanou a prosazující jen zájmy svých donátorů. Jak tahle čísla korespondují se ziskem 45% hlasů včera předevčírem? A s tím, že velká města byla modrá? Jak je možné, že měšťáci najednou buď zapomněli na to, co si o vládě myslí nebo čím se stalo, že dokázali občana Schwarzenberga odpreparovat od Kalouska a Nečase? Nevím, ale rád to kouzlo znal.

Prostě, pro mne je pankáč Karel jedna obrovská mediální lež –mediální Frankenstein! A ať se na mne nikdo nezlobí podobně smýšlím o jeho noblese a slušnosti! Obé jsme mohli otestovat v přímém přenosu. Nejprve když zcela hrubě a nesmyslně urazil válečného veterána! Následně včera v okamžiku kdy vystoupil na své tiskovce. Uznal porážku, ale nenašel v sobě dost slušnosti a noblesy, aby aspoň suše gratuloval vítězi. Naopak – okamžitě jej napadl za lži podpásovek.! Ne, že by nebyly, ale opravdu noblesní člověk by o něčem takovém v okamžiku porážky nemluvil. Ten by nejen porážku uznal, ale rozhodně přidal alespoň formální gratulaci vítězi! Místo toho jen kyselé hrozny. Hodně kyselé! Noblesa? Ne, já říkám – malost! Slušnost – ne, říkám uražená stařecká ješitnost!

Prostě lež, vyfabrikované – dodávám, mimořádně šikovně- iluze byla poražena. Schwarzenberg jí neunesl. On si myslel, že ta fikce je realita! Ale co jí porazilo? Miloš Zeman levicový politik a bojovník proti korupci???

Ne vážení fandové jezevce z Vysočiny. Zeman NENÍ ani omylem levicový politik. Zeman zastupuje, stejně jako Václav Klaus, jen svůj zájem. A jen na tom mu záleží. A nic jiného ho nezajímá. Kdyby v roce 1993 byla volná jiná slibná značka než soc dem, byl by ji bez nejmenších skrupulí zvedl. A místo politka levicového jsme tu měli třeba liberála. Levice byla příležitost a účel. A bojovník s korupcí? S nepostradatelným Šloufem v zádech? S tím, že čelnými reprezentanty jeho zatím pseudopartaje jsou jména jako Dryml nebo Palas? Které osobně řadím mezi nejděsivější numera, co kdy prošla Lidovým domem? Jedna velká lež! A navíc, Miloš Zeman si s nějakým tím lhaním, dokonce v přímém přenosu naprosto nedělá žádný problém. Byl opakovaně usvědčován a… ? Nic. Klidně lhal znovu. Naposled v právě skončeném prvním prezidentském interwiev. Kdy byl dotázán na Šloufa, který v Aktuálně konstatoval, že jeho role a napojení na volební štáb nejen že existovaly, ale ani náhodou nebyly bagatelní. A Zeman? Ten to odbyl jednoduše - Šlouf je out a jen si chtěl přidat na důležitosti…A do štábu se vlastně jen vetřel. Jako somrák. Když to shrnu - Schwarzenberská lež byla poražena tou Zemanovskou. Na hlavu. Ten titulek by byl naprosto správný – lež prostě vyhrála nad lží!

Co ten další -Výhra hospody nad kavárnou?

I ten by seděl. V kavárenském dýmu a rádoby intelektuálním tlachání neměl včerejší vítěz šanci! Tam bylo jasno. Ti, co na sebe drží, šli za fiktivní noblesou. Jak ta vypadala v praxi jsem popsal. Hospody ovšem měly většinově jasno. Schwarzenbrg prostě ke stolu štamgastů nepatří! Ne k mariáši a harmonice. Při vší jeho žoviálnosti je to jen kašír! To Miloš je něco jiného. S tím by panáky a tláča jely! Tohle je náš člověk. Mluví naší řečí. Je pro nás autentický.

Autentický je to klíčové slovo. Žádný spindoktorský konstrukt A lidé to většinově poznali. Kašlali na to, co jim chtěli vnutit media a marketingový stratégové. Mimochodem - myslím, že právě v hospodách asi velmi pečlivě sledovali prezidentské debaty. A viděli zcela jasnou fyzickou nedostatečnost a zchátralost pankáče Karla. Zejména naposled u Moravce ve čtvrtek, kdy několikrát nebyl vůbec schopen identifikovat položenou otázku! Prostě tam, kde nejelo tzv. intelektuálno, neměl občan z Orlíku šanci.

V podstatě stejnými slovy mohu popsat třetí z možných titulků - Jak venkov potřel měšťáky. Velká města tentokráte neměla dost sil , aby porazila městečka a vesnice. Skoro bych to bral jako další etapu národního obrození…Kdyby nebylo těch zemanosvkých lží. Těch, kterým se daří dobře nebo kteří sami sobě nalhávají, že jsou také vítězi, bylo tentokráte méně než těch, kteří mají o své situaci jasno. Těch, kteří žijí tam, kde se zatraceně těžko shání práce, kde zrušili třeba vlakové spojení a výrazně omezili autobusovou dopravu. Těch, kteří, když práci mají, si o nějaké průměrné mzdě mohou nechat jen zdát, těch, kteří řeči o spoření do druhého důchodového pilíře musí brát jen jako drzou provokaci, protože už dávno žijí od výplaty k výplatě a netuší, kde by asi tak měli vyčarovat ona dvě procenta hrubé mzdy, která by posílali Kalouskovým a Schwarzenbergovým penzijním fondům. Těm opravdu neměl marketingová atrapa jménem Karel co vykládat! Tihle všichni slyšeli na Zemana.

Nota bene – stačí se podívat na mapu, kolik z okresů současné ČR patří do tzv. Sudet, aby bylo jasné, že Benešovy dekrety nutně musely tvrdě zarezonovat ve venkovských uších, zejména v souvislosti s tím, že by Beneš jako zločinec mazal do Haagu. S výjimkou Prahy a středních Čech se tohle týkalo úplně všech ostatních krajů!! A někdy, jako v případě Varů, Liberce, Ústí úplně všech okresů! Chápu lidi z těchto území, že zde pankáč musel propadnout. Že okresy Liberec, Jablonec a Semily hlasovaly modře? Ale jistě! Zapomínáte na voličské průkazy lyžující části národa z Prahy! Opravdovou záhadou je pro mne Náchod… Ale to přísloví o výjimkách potvrzujících pravidlo jistě znáte. Ostatně, k Benešovým dekretům a jejich roli v kampani se nejspíš vrátím samostatným článkem. Venkov, pokud by jeho obyvatelé opravdu neutrpěli hromadnou a totální ztrátu paměti nemohl většinově volit toho s modrou krví, kdo nesmyslně znejistil občany pohraničí. Ti jednoznačně museli hlasy naházet „svému“ člověku. Mimochodem - ona ani porážka ve velkých městech nebyla taková, jak většina čekala. V Praze prohrát 2:1? Nepříjemné , ale nikoli tragické. Zejména, když noví voliči nepřibyli. A v ostatních regionálních centrech to bylo celkem těsné. Při docela dost absencích. Ne Karel prostě neměl kde brát! Jak ukázaly ostatně už grafy po prvním kole, které jsem na Kose odprezentoval. Zeman ano. Bylo dost těch, co si logicky myslí, že volit Schwarzenberga je totéž, co volit Kalouska. A buď s obrovským sebezapřením šli dát Zemana, jako u nás zajíc nebo Karkule, či aspoň zůstali doma. Jako já. Jakkoli se mi Schwarzenberg v mnoha ohledech jevil jako vhodnější prezident. Viz sloupek Líného psa v pátek. I tady platila autenticita, pro toho, kdo byl schopen ji vydýchata porazila vylhanou iluzi oblbovadel,

Titulek Světlé stránky černé volby? Pro mne rovněž sedí. Ano, každá mince má dvě stránky. A má ji i tahle Černá známka, co voliči vystavili sami sobě, jakkoli je jasné, že žádnou jinou, než tu černou vydat reálně ani nemohli.

Vzpomínáte na hlášku, jejímž autorem byl Karel- dobroty barel naposled u Moravce, když byla řeč o ekonomice? Míním tu, kdy se chlubil, jak jí jako ministr zahraničí pomáhá. Jak prosazuje naše výrobky a jak se otvírá brány českému exportu a jmenoval v té souvislsoti zejména Rusko a Čínu? Málem jsem spadnul z gauče, když to zaznělo. A nechápavě zíral, že ho Zeman okamžitě neukřižoval otázkami typu..a pane ministře, jak jste se podílel konkrétně na tm růstu ruského a čínského exportu? Podporou pornoexhibicionistek Pussy Riot? Nebo snad cvičením čínské vlády v různých občanských disciplinách či – můžete mi sdělit, kdy jste byl naposled v Moskvě či Pekinu otevírat ty exportní brány? A co ostatní teritoria, kde zavíráte ambasády a konzuláty? Viz jižní Amerika, Asie a Afrika? A byste uspořil 15-20 milionů ročně a udělal radost Kalouskovi? To je ta vaše konkrétní podpora exportu?

Myslím, že podpora exportním snahám tuzemského průmyslu bude jednou ze Zemanových priorit. Soudím, že tady má opravdu jeho volba co nabídnout! Podobně to asi bude s EU. Dá se čekat že přestaneme být absolutním potížistou. Čekám, že budeme sice konstruktivním, leč poněkud zdrženlivým hráčem. Zeman bude vůči EU nikoli dogmatik, ale pragmatik. A to velmi opatrný. Ale se schopností napravit Klausovy nesmyslné přešlapy, nicméně nevtírat se.

Dalším obrovským plusem je, že sjednocená česká mediálně žumpalistická fronta dostala těžkou nakládačku! Kdyby byl Schwarzenberg uspěl, znamenalo by to, že se dá stvořit vše objímající manupulativní virtuální realita! A že se dá koupit. Antizemanovská kampaň neměla obdoby. Nic podobného od převratu zde nebylo. A přesto to nestačilo! Obrovské vítězství. Stejným vítězstvím je, že Kalousekpartaj přijde o tzv. prezidentský bonus. Jak funguje naleznete v posledně zveřejněných lednových volebních preferencí politických stran. Kdy TOP náhle posílila, jakkoli každý ví o církevních restitucích, zákonu o DPH a tak podobně! A myslím, že jako další výhru si můžeme odfajfknout i konec politické kariery Karla s čírem. A to i přesto, že ohlásil , že na nadcházejícím volebním sjezdu Kalousků bude ještě jednou kandidovat na předsedu.

Ať to klidně udělá. Jeho kouzlo je to tam. Je zlomené a více méně se domnívám, že tu porážku nedokáže strávit. Že na nakonec a docela rychle užere. Už aby to bylo. A nemohu pominout, že krajanské spolky z Mnichova Vídně mají určitě utrum. Stejně jako dosud restitucí neuspokojená kolaborantská šlechta, která by potřebovala nutně prolomit hranici 25. února! A Lex Schwarzenberg už se asi zneplatnění také nedočká.

Když jsem schopen vidět nezanedbatelné pozitiva výsledku voleb, proč uvažuji o titulku Zanechte všech nadějí a mluvím o absolutní černotě?

Protože to tak v celkovém výsledku je. Aspoň pro mne. Z mnoha důvodů. Když nastoupil Klaus, bylo mi jasné, co bude na Hradě provádět. Že si bude přisvojovat pravomoce, které prezidentovi nepatří! Vymezovat se proti všem a všemu.Že bude dělit a nikoli sjednocovat národ. Stalo se.

Macháček to kdysi dokonce nazval vykrádáním ústavy. A měl pravdu. Nicméně, to byla pouze dětská hra proti tomu, co předvede Zeman. Ten totiž nebude v tomto ohledu začínat od havlovské nuly, ale nula pro něj bude stav, kam to dotáhl v těchto discíplínách Klaus! A odtud bude chtít expandovat dál. Na rozdíl od Schwarzenberga. Ten by nepochybně byl přesně v tomhle ohledu daleko uměřenější!

Zeman k tomu bude mít hned dva důvody- přímý a poměrně silný mandát od voličů, který bude používat jako klacek jak na parlament, tak zejména na vlády. Ale hlavním motivem, vedle jeho narcisismu bude imperativ následné prezidentské volby za 5 let. Bude chtít druhé prezidentské období. To získá jen tehdy, když bude dostatečně populární. A jak může kladeč věnců získat popularitu? Jen když se bude silně vymezovat vůči neoblíbené vládě a parlamentu a ingerovat do jejich rozhodování. Populisticky! Fandové KSČM a české lupmpen pravice teď jistě stříhají spokojeně ušima.. Protože všichni předpokládají, že příští volby vyhraje levice, tak ať si se Zemanem užije. Rozklad soc dem je rajská hudba, že? OK vážení. A jak chcete abychom vyhrabali z toho marasmu kolem nás? Tím, že bude ochromená vláda? Že zejména tu levicovou bude chtít Zeman dostat do role lísajícího se gaučového psíka? Čím hůře, tím lépe? No , ono od jistého momentu už je hodně hůře úplně všem. A my k němu budeme mít zatraceně silně se Zemanem nakročeno. A zkuste si představit, co se asi tak bude dít, jestli Zeman touhle taktikou dostane opravdu druhé volební období a k moci přijde vláda vám milých. Jak s ní bude asi vytírat. Touhle minimální fantasií snad disponuje i nick Soumar. Nebo, u protagonistů třešní, jiný dotaz. – myslíte si, že někdy sami dostanete v téhle zemi 50% +1 hlas? Jestliže odpovídáte ano, pak vám vaši kreativitu závidím.

Ne, výsledkem Zemanova aktivismu bude jen oslabení parlamentního systému a dělby moci ve státě. A narůstající řevnivost mezi jednotlivými reprezentanty moci výkonné! My potřebujeme pravý opak. I tady by byl Schwarzenberg pro zemi o několik parníků lepším řešením!A to nemluvím o dalším rozdělování společnosti. Zeman v tomhle ohledu bude prostě působit úplně stejně jako Klaus. Kdo nejde s ním, jde proti němu…Sdělovací prostředky se k téhle taškařici rády připojí. A toho dělení je už dneska víc než zdrávo. Stačí se podívat na zdejší diskuse a na akceptanci menšinového názoru. Zanechme všech nadějí, že dojde pod Zemanem v posílení demokracie a umenšení korupce a devastace státu! Titulek je správný.

Stejně jako ten další Paradox – vyhraná závěrečná bitva,ale prohraná celá válka!

Tady toho moc vysvětlovat nemusím. Karlova porážka je prostě dobře! Zatraceně dobře. V mnoha a mnoha ohledech. Hlavně proto, že voliči tentokrát většinově nesežrali ten laciný podvod, kteří mediální a marketingový šíbři, spolu s konjukturalisty z pražské „lepší“ společnosti a různých finančních skupin, tak pečlivě připravili! Že byla tahle fikce reálně odmítnuta. Že neuspělo bezpříkladné vymývání mozků, že velké peníze investované do tohohle reklamního projektu prostě byly vyhozeny oknem. Že Kalousek nevymění malý za daleko větší fíkový list . Paráda. Nicméně tohle všechno je sice pěkné, ale nesmírně málo ve srovnání s tím, co jsem popsal pod minulým titulkem. A uvědomme si ještě jednu věc - prezident pankáč by vydržel maximálně 5 let. Maximálně! Fyzis ho limituje. Pro repete už by prostě nebyl tauglich! Kdežto Miloš? Ten to bud e hrát v tomhle směru na krev. A i přesto, že po něm sdělovala půjdou o to více, oč jim to včera, naprosto nesmyslně opakovaně dal doslova „sežrat“, což ¨by si v tomhle rozměru a sebestředném narcisistním buranství ani takový Klaus nikdy nedovolil, si myslím, že se mu to povede. Protože platí, že president, i kdyby jím byl šimpanz Pepa má prostě obrovskou důvěru české společnosti, ať provádí cokoli. A Zeman je mistr hodně lidové zábavy! Deset let Milošem? To opravdu může být na emigraci!

Takže jsme se propracovali k poslednímu titulku, který mne prolomeny volebních výsledků napadnul - Šťastná porážka mediokracie!

Jestli má něco na Zemanově vítězství opravdovou hodnotu, pak tohle! Zeman, jak už bylo konstatováno, byl autentickým kandidátem. K vítězství se sice, kromě jiného prolhal, ale on byl téměř ve všech myslitelných mediích také soustavně lživě pojednáván! Najděte si třeba hodnocení politologů po prezidentských debatách:nebo to, co media napsala o té poslední v ČT, já měl vždycky dojem, že jsem viděl a slyšel úplně něco jiného, že ti ,co o tom píší. Vždycky to bylo prezentováno jako buď lehké vítězství občana Schwarzenberga nebo maximálně remíza! Přesto, že v té poslední debatě i slepý a hluchý musel mít jasno, že Karel sice může být prezentován jako pankáč, ale pankáč hluchý a krajně špatně reagující. A to má být člověk pro těžké chvíle země? Projeďte si, co se v jednotlivých mediích objevilo z té debaty. Najdete tam snadno střet s Věrou Čáslavskou nebo rozmáznutí Svěrákovy bajky o lišácích, ale skoro nikde ve velkých medií nenarazíte na faux pass s válečným veteránem. To nemluvím o nepřetržité podpoře téměř všech novin či elektronických medií a všech jejich komentátorů analytiků v prospěch modrého kandidáta. Nepřetržitých proudech chvalozpěvů na jeho adresu a naopak rozmazávání všech reálných i imaginárních hrůz, které nás čekají s Mlhou z Vysočiny.Připojme k tomu vlezlé volání jeho sympatizantů na domácí telefonní linky nebo na přidrzlé spamové maily celebrit typu Vetchý a podobně, co nám najely do naší elektronické pošty v míře podstatě větší než malé.. Nic z toho neuspělo.

Souhlasím s Milošem Zemanem, že jestli to nějaký efekt přineslo, pak přesně opačný než zamýšlený Nejméně dva hlasy z naší rodiny byly motivovány právě a jen tímhle a přiznávám, že i já přemýšlel do poslední chvíle, že přeci jenom k těm volbám, proti svému niternému přesvědčení a rozumu půjdu. Takže to, co bylo myšleno jako podpora, se změnilo v buzeraci. A dost lidí si to nenechalo líbit. Dobře tak Protože přesně totéž ze strany české žumpalistiky všeho druhu nás bude čekat v příští kampani k prezidentským volbám! Jen to nebude pod heslem Volím Karla, ale třeba pod sloganem Je třeba zastavit návrat do Února 48! Všechny triky budou opakovány. Všechny poražené celebrity se zase postaví do jednoho šiku. Aby famiglia nemusela vyklidit Strakovku. Díky aspoň za tenhle dílčí výsledek! Jakkoli Miloš na Hradě je opravdu moje noční můra!
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


z diskuze
Citace:
jir65 napsal:
Leden 27, 2013 v 8.53

Milý Vlku, je vidět, že tato volba bude ještě dlouho rozdmýchavat vášně. Média mající nachystané Ódy na Karla, byla mírně řečeno zaskočena. Osobně trochu nerozumím Vaší rozpolcenosti. Ideální prezident není nebyl to Havel, nebyl to Klaus a nebude to ani Zeman. Několikrát zdůrazňujete, že KS by byl vhodnější. Jen proto, že by spal a dřímal na hradě ? Obviňujete Zemana ze lží. Také nejsem jeho fanatickým příznivcem, ale kladu si otázku kolik těch lží bylo a zda byly zásadní. Pár poznámek:
1. Dekrety, odsun – nemyslím si, že by zde MZ lhal, položil KS v přímém přenosu otázku na ČT1, na kterou tento nějak odpověděl. Myslím si např., kdyby odpověděl, že je to uzavřená kapitola, tak bylo po tématu.
2. Posselt – ano tady je to složitější, otázkou zůstává, zda to byl záměr nebo nesprávné infromace od týmu. Sám jakožto pravidelný čtenář BL, jsem hledal zmínky o Posseltovi a nic nenašel.
3. Dále jsem si kladl otázku jaké je to být skoro skoro měsíc pod neustálým mediálním tlakem, kterému byl vystaven předvším MZ. V diskusích v TV a rozhlase dostával nepříjemné otázky hlavně on, Sch. stačilo mlčet nebo blábolit prázdné nic neříkající věty -viz závěrečná debata na ČT1.
4. Lži médií x Zeman
a) MuS – při nástupu Zemanovi vlády bylo více než 50 % v držení zahraniční firmy. Zemanova vláda prodala menšinový podíl, za vyšší cenu než byla tehdy cena na burze. Byť to bylo z dnešního pohledu za babku, tak za těch 1. 50 %, stát vlastně nedostal nic. Ale média útočila na Zemana za zkorumpovanou privatizaci. Jak mohli něco privatizovat, když už to bylo zprivatizováno.
b) HDP – v závěrečné diskusi uvedl Zeman, že za jeho vlády byl růst HDP 2,8 %.
Druhý den ráno čtu v mmédiích – Zeman opět v přímém přenosu lhal, růst HDP za jeho vlády byl pouze 2,2 %. Nedalo mi to vzhledal informace a skutečně za léta 1998-2001 byl průměrný růst 2,2, ale za léta 1999-2002 2,8 %. Jelikož Zemanvo vláda začala v půli roku 1998, tak soudnému člověku je jasné, že v této věci určitě nelhal.
5. Podpora KSČ nemslím si, že Zeman prosil o hlasy těchto voličů, jim stejně nic jiného nezbývalo než ho volit on žádat ani prosit nemusel. Paní Čáslavskou obdivuji jako sportovkyni, ale tady si jak bych to slušně řekl naběhla na facku a dostala v přímém přenosu direkt, stejně jako pan Svěrák.
Chápu, že média a hodně lidí ho za tohle nenávidí, ale nebyly podpásovky už tu otázky ?

Pro mě osobně je důležité, že nevyhrál Kalousek, média, zfanatizovaná mládež a pražáci odtržení od reality. Co bude dál uvidíme nechme se překvapit a nechme budoucímu prezidetovi jeho 100 dní…


Citace:
Laco Grőssling napsal:
Leden 27, 2013 v 9.08

Nevidím to tak černě Vlku jako Ty.
Jako titulek včerejších událostí bych použil “Velká porážka potomků Černé Internacionály”.
Proč ?
Protože ono dábelské spříseženectví posthabsburských potomků zdegenerované šlechty, vysoké hierarchie katolické církve, post fašistů a post nacistů spolu s anacionální hyperburžoazii reprezentovaných městy Mnichov, Vídeň, Vatikán a cokoliv chcete ( pro tu anacionální velkoburžoazii ) doplněných slouhy z médií a takzvaných elit, ti všichni těžce pohořeli.
Takový masový průzkum veřejného mínění tu ještě 23 nebyl.
Co ukázal ?
1.
Že na pravici má Černá internacionála k dispozici pro volby v této zemi tak asi maximálně 1 800 000 hlasů. Z 8 000 000. Že S. dostal 2 200 000 ? Ano, ale odečtěme od tohoto čísla nejméně 400 000 stračen a vykastovaného bravu, kteří volí jednou Klausovu raketu, podruhé Johnovu výřečnost, onde zase švarc-fajfku. Naprosto nespolehlivá část elektorátu ( tak 500 000 duší ), je třeba vědět, že jsou, ale ovlivnit se dají pouze marketingem a ten levicový na ni neplatí, možná ten Zemanův tak za 100 000, víc nikdy ne.
Takže v tomto státě je v této době asi maximálně 25 % pravověrných pravicových voličů + cca 6 % stračen a vykastrovaného bravu. Celkem tedy 31 %. To je hodně málo. Je ale důležité, aby má-li uspět levice nad potomky Černé Internacionály, přišlo k volbám alespoň 60 % oprávněných voličů a s nimi velká část mlčící většiny, většinou levicové.
Kdepak nespolehliví střeďáci, nebo oněch 500 000 stračen a vykastrovaného bravu, kteří jednou volí dokonce pravici, jindy k volbám vůbec nejdou a tak vlastně zase tu pravici podporují, nebo jak jsem napsal, volí třeba švarc-fajfku.

60 % tní účast je klíč k úspěchu levice ve většině voleb, ne získání volebně nespolehlivého střeďáka, nebo naprosto manipulovatelného stáda bravu..

Není divu, že vládnoucí smečka podporuje rezignaci většinové populace na politiku jak jen to jde.

2.
Že ti co mají možnost hodně řvát prostřednictvím médií jsou národem většinově již ignorováni. Ať se jedná o děvky prodejné ze všech sdělovadel a to včetně Práva, kromě Britských listů ( z těch větších ), nebo o tajtrlíky, kteří si říkají umělci či intelektuálové, ale neumějí pořádně ani své řemeslo a hlavním účelem jejich konání jsou prachy, prachy a zase prachy.
Také jste viděli ty protažené pohřební ksichty v TV od Moravce po posledního podporovatele Švarc-fajfky ? Přiznám se, měl jsem z toho ohromnou radost. Oni fakt věřili, že národ je blbec. A co teprve takoví jako vzteklý antikomunista a vymýšleč lži seriálů Stránský, Kalousek, Nečas, Němcová, Dáša, a jiní a jiní podporovatelé Švarc-fajfky. Ti museli přijít nejmíň o pět let života z toho stresu.

3.
Že českým prezidentem nemůže být :
- praktikující katolík,
- někdo, koho nepodpoří komunisté
Toto železné pravidlo platí již od roku 1918, s výjimkou nenormální doby II. Republiky.

4.
Že národ většinově nezapomněl na svoji minulost, ačkoliv byl posledních 23 let masivně oblbován jednou lží větší než druhou. Z tohoto pohledu má Václav Klaus pravdu, ano v případě těchto prezidentských voleb zvítězila na chvíli pravda a láska nad lží a nenávistí. Ale je třeba si vyslechnout tento Klausův výrok celý v kontextu v jakém jej přednesl.

5.
Na scénu přišel po mnoha letech vůdce. V českých malých poměrech je tento pojem na indexu s ohledem na válečné reminiscence, ale ne tak v běžných demokraciích. I v demokraciích vůdcové jsou potřební, slabing Nečas se slabingrem Slávkem Sobotkou jimi nejsou a nebudou. A jiné nevidět.

Těch poučení by bylo jistě více, ale ještě pár poznámek k osobnosti nově zvoleného prezidenta.

Napsal jsem tu několikrát již asi před měsícem “Bohužel Zeman” a v obou kolech jsem jej volil. Bohužel proto, že můj etalon prezidenství je TGM a nikdo blížící se tomuto ideálu v současném Česku není ani vzdáleně. Ale takový je život a je třeba vycházet z reality, jaká je k dispozici.
Než na Hradě mít fyzicky nemohoucího a duševně nedostatečného zrádce a za první dámu mít milenku blízkého spolupracovníka novofašisty Joerga Heidra a dcery z nacistické rodiny, to 10 x ano Zeman.
Pro tuto funkci jsme si vysnili po prvním prezidentovi seznam vlastností, schopností a předpokladů, kterými by prezident měl disponovat. Když se dívám na onu pomyslnou řadu minulých prezidentů, tak pro mne je hlavním kritériem nakonec to, co udělali pro stát.
A zde, po TGM, je pro mne jasné, že z těch minulých je třeba jmenovat dr. Edvarda Beneše, armádního generála Ludvíka Svobodu a také dr. Gustáva Husáka. Všichni tito tři se zasloužili o to, že národ přežil nejtěžší zkoušku ve svých dějinách, kdy se hrálo o jeho existenci, Druhou válku a oni v ní nasazovali své životy a své kůže nesli na trh.

Všechno ostatní proti této zkoušce už byla jen brnkačka v téměř stoleté historii samostatného státu. Jinými slovy, byli to vůdcové národa v nejtěžší době, po mnoho let.

Proto mnozí kandidáti z oné řady devíti pro poslední volby, byli nevolitelní, jakkoliv mohli být v občanském životě slušnými lidmi. Pro stát ale nic velkého dosud neudělali, žádný z nich, včetně vlastizrádce K.S. . Na rozdíl od Zemana, který vůdcovství prokázal a byl 4 roky úspěšným předsedou vlády, který vyvedl českou ekonomiku z těžké krize a sloužil státu 6 let a podle kmotra Mrázka byl neuplatitelný. Bill Clinton kdysi napsal “Economy stupid !”. Volně přeloženo Jde v prvé řadě o ekonomiku, vole !
Poměry v oblasti práva se pomalu ustálí, ale o ekonomiku půjde vždy v první řadě. Prostě můžeme si hrát na kdeco, ale když budeme mít prázdný talíř a bude nám kručet v žaludku, neuděláme nic. A o ekonomice se rozhoduje dnes čím dál víc v Číně a Rusku. Švarc-fajfka tam nemá šanci, postupoval tam hloupě a tupě.
Prostě vládnout se musí umět. Zeman byl a je jenom člověk, který má a měl své chyby. Já mu vyčítám jako největší jeho neschopnost zajistit za sebe náhradu. Gross byl faux pas.
Ale celkově byl z uchazečů jasně nejlepší i svými vlastnostmi a předpoklady.
Vlku, nelíbí ? Tak kdo prakticky ukázal že je lepší ? Realisticky se ptám ?
A opět odpovídám, bohužel nikdo lepší není. Jó tak nepůjdeme volit nikoho po Tvém příkladu ?
Ad absurdum to znamená…..nebudeme mít na hradě nikoho, že ?

A ještě nakonec.
Schwarzenberger a šlechtic ?
To co předvedl po porážce v těchto volbách jej deklasovalo na úroveň vzteklého poraženého v hospodském mariáši. Gnädiger Fürst se ukázal jako malý človíček, kterému jsou hory rodokmenů a sebesložitější erby spolu s majetkem k ničemu. Kdyby mu jeho poradce nenašeptal do ucha to, co slyšel celý národ v televizi, ani by nepoděkoval svým voličů. Že každý slušně vychovaný západní státník uzná prohru a pogratuluje soupeři víme, ne tak neslušná Švarc-fajfka. Další ukázka toho, že ne rodové šlechtictví, ale přirozené gentlemanství by když tak mělo být ideálem muže. Ale na to Švarc-fajfka nemá. Jiná věc je, že stádu stračen a vykastrovaného bravu to nevadí, pro tentokrát. Příště budou možná volit po raketě a fajfce možná třeba golfovou hůl. Ale co, národní odpad, s tím nic nenaděláme.
nahoru

sponzor





27.01 2013 16:45


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

27.01 2013 17:40



Přímý odkaz na youtube video


Citace:
Svěrák, podepsal Antichartu, v letech 1961-1969 byl v KSČ a za normalizace normálně točil. Je to dobrý řemeslník divadla, filmu a hudby.


Dva bývalí komunisti Čáslavská a Svěrák, vyčítají Zemanovi podporu komunistů a komunistickou minulost.

16min. karl lze o dekretech


Přímý odkaz na youtube video



Přímý odkaz na youtube video
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 2.2. 2008
Příspěvků: 13276 | Témat: 134

27.01 2013 22:22


Výbornej článek.
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

28.01 2013 1:25


Jak si vychutnava Zeman novinare, Strike back


Přímý odkaz na youtube video



Přímý odkaz na youtube video



Přímý odkaz na youtube video



a jeste prace konkurence na podporu mysleni volicu, zejmena na hlupe morave kde potesi

Přímý odkaz na youtube video



Přímý odkaz na youtube video



Přímý odkaz na youtube video



Přímý odkaz na youtube video


Pane BUDOUCI PREZIDENTE - Frekvence 1

Přímý odkaz na youtube video
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

nahoru

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa artdeshine asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coating coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keramika keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

 
Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email