Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 1 června 2024
Celkem je zde 220 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: LiborJ1
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 48 471
Online návštěvníků
Návštěvníků: 220
Uživatelů: 0
Celkem: 220

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Anonymní





25.04 2009 23:25


Amerika je nyní už fašistickým státem,“ říká Gerald Celente, bývalý poradce prezidenta Reagana


audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


„Amerika je fašistickým státem“ – říká předpovídatel trendů

Spojení moci korporací a vlády v moderní Americe je zkrátka a dobře fašismus, věří Gerald Celente, zakladatel Trends Research Institute a vydavatel časopisu Trends.

Celente se podíval do hloubi toho, co AIG a Goldman Sachs a lidé za tím skutečně jsou; vysvětluje politiku Obamovy vlády a morální základ nadcházející nové americké revoluce.

RT: Rád bych začal zmínkou o ministerstvu financí. Rozhodli rozšířit nouzová vyplácení i na řadu problematických životních pojistek. Navíc, k automobilovému průmyslu a bankám. Myslíte si, že jsou si Američané vědomi toho, co se děje?

G.C.: Vědí o tom, je to nový trend. Amerika přechází z toho, co bývalo vůdčí kapitalistickou zemí ve světě volného trhu – křižák – do toho, co Mussolini nazval fašismem: spojení moci korporací a státu. Takže to není socialismus, jak lidé věří, není to socialistické rovnostářství. Není to komunismus, kde stát řídí monopoly – je to fašismus, prostě a jasně. Spojení moci korporací a státu. Státem kontrolovaný kapitalismus se nazývá fašismus. A fašismus přišel do Ameriky za bílého dne. Ale krmí jím lidi po kouskách. Nejdříve byla AIG příliš velká na bankrot. Hypotéční společnosti Fannie Mae a Freddie Mac byly příliš velké na bankrot. Banky a automobilové společnosti jsou příliš velké na bankrot. A nyní dáváme peníze lidem, kteří vyrábějí automobilové díly. A nyní mluvíme o technologických společnostech, které chtějí svůj kousek koláče. Spojení moci korporací a státu se nazývá fašismus. Převezměme to od Mussoliniho; ten o tom něco tak trochu něco věděl.

RT: Co může Amerika udělat, když nesouhlasí s cestou, kterou ji vládní představitelé táhnou dolů?

G.C.: Lidé opravdu nemají na výběr, není tu žádná volební urna. Jsem italského původu a slyšel jsem dost příběhů o mafii pro zbytek svého života. Když se chcete zabývat mafií, můžete ji nazývat republikánská nebo demokratická strana. A když se chcete zabývat dvěma rodinami, šéfy mafie, vše, co musíte udělat, je podívat se na Bushovi a Clintonovi. Ti řídili show asi 24 let. Slyšeli jsme o Obamovi, který má přinést „změnu“. Změnu, ve kterou můžete věřit, jen pokud jste hloupí, stupidní a slepí. Podívejte se na to, koho si přivedl jako své hlavní tvůrce politiky. Starou chásku ze staré Clintonovy vlády. Je to dvouhlavý systém jedné strany. Takže je velmi obtížné, aby si lidé v hlasování zvolili novou vládu, která není součástí té staré.

RT: Můžete mi říct jednu věc, která se vám na prezidentu Obamovi líbí?

G.C.: V časopisu Trends, vrcholových trendech r. 2009, bylo jedním z našich trendů to, že lidé budou zakládat „krizové zahrádky“. A nyní, když vidíme Obamovce, zakládají si své vlastní zahrádky, a trend se vyplňuje. Takže to dělá pozitivním způsobem, přináší zpět do společnosti prvek důstojnosti. To je pozitivní. Ale nyní mi dovolte podívat se na to, zda je to pravda nebo pokrytectví. Takže mluví o zakládání vlastních zahrádek. A mluví a nakupování v místě. Ach, to vše je báječné, ale na druhou stranu protlačují geneticky upravené potraviny, zatímco sami jedí organické. Takže je to jako když říkají: „Je nechte jíst Frankensteinovy blafy“ – to je ona zpráva. Takže vidím pokrytectví na každé úrovni. Až mi předvedou pravdu a spravedlnost, a skutečný americký způsob – pak uvěřím.

RT: Když se vrátím k našemu předešlému rozhovoru, tak tam jsem se vás zeptala – „k jakému druhu revoluce si myslíte, že dojde a kdy, a proč by k ní mělo dojít?“ – a vy jste řekl, že dojde k daňové revoltě. A nyní stále více a více slyšíme o těchto „čajových párty“. Co z toho vyvozujete? Myslíte si, že je to prostě první z akcí a americká veřejnost bude pokračovat v mnoha dalších?

G.C.: Bude toho mnohem víc. Toto je jen začátek. Jako chlapec z Bronxu říkám: „Když lidé ztratí vše a nemají již co ztratit – ztratí to“.

Začnete vídat lidi vycházející do ulic, jak je tomu v jiných zemích. Lidé jsou vyřízení, mají toho plné zuby. Již si to nemohou dovolit. Podívejte se na to, co se děje. Deset hlavních států opět zvyšuje daně, zatímco lidé ztrácí práci, příjmy klesají, ztrácí své penze, ztrácí své investice – a vláda říká: více daní, více daní, více daní…

Zároveň, na vrcholku, se děje to, že mění regulaci, aby zloději mohli krást více, jak to udělali novým zákonem o bankách. Říkají tomu oceňování podle trhu. Takže jim to nyní umožňuje dělat něco jiného, než přiznávat skutečné ztráty svých aktiv – toxických aktiv, která drží – nechávají je dělat, cokoliv chtějí! Přichází s fiktivními čísly a začnete vídat „že bankovní akcie opět porostou“.

Je to zfalšované, a dělají to, že mění regulaci nahoře, aby velcí zloději mohli krást více, zatímco se vozí po malých lidech – a tito malí lidé jsou vyřízení.

RT: Tyto stimulační plány, jak bývalého prezidenta Bushe, tak prezidenta Obamy, byly protlačeny velmi rychle a vy to přirovnáváte ke způsobu, jakým USA začaly válku v Iráku, se stejnou spěšností.

G.C.: Protlačují to, aby si lidé nevšimli – vnáší do srdcí lidí strach. Pamatujete na ten hřibovitý mrak, který by se objevil, pokud bychom to s Irákem neudělali tak rychle? A pamatujete, že finanční systém měl zkolabovat, pokud bychom nezachránili AIG? A kdo kdy věděl, co je AIG, jen tak pro začátek?! „Co je AIG?! Předtím jsem o tom nikdy neslyšel!“ řekla by dnes většina lidí.

Když byl plán AIG spěšně protlačen, jedinou osobou mimo Federální rezervy a Washington, která měla sedět v tom nouzovém vyplacení AIG, byl Lloyd Blankfein, generální ředitel Goldman Sachs. Goldman Sachs dostal 13 miliard dolarů peněz daňových poplatníků, aby nemusel převzít ztrátu z nouzového vyplacení AIG, protože na AIG udělali špatnou sázku.

A kdo byl v té době ministrem financí? Bývalý generální ředitel Goldman Sachs Henry Paulson. Ach, a koho Obama přivedl, aby nyní řídil AIG za vládu? Eda Lilly. A odkud je Ed Lilly? Goldman Sachs. Náprava je tu, hra je zmanipulována. Zapomeňte na to nazývat to vládou, Washington unesl Wall Street.

RT: Takže nyní co?

G.C.: Potřebujeme revoluci. A budeme o ní mluvit více v budoucnu. A oznámíme naše plány na revoluci během příštích týdnů. A bude to mnohem větší, než čajové párty nebo daňové revolty.

Má morálka, způsob, jakým jsem byl vychován… Existují dvě věci v mravním kodexu, které jsou proti všemu, čemu jsem byl naučen. První je, že nezabíjíte nevinné lidi, a USA jsou zapleteny do zabíjení nevinných lidí jak v Iráku, tak v Afghánistánu. Fakta mluví sama za sebe. Bylo dokázáno, že Saddam Hussein neměl zbraně hromadného ničení, ani vazby na Al-Kejdu. Přesto USA válku v Iráku stále vedou. A za druhé, celá ta věc s Afghánistánem, převzetím země z jakýchkoliv důvodů, a Rusové to vědí ještě lépe, než Američané, a Angličané to věděli před Rusy – neustále to pokračovalo. Afghánci Američanům nic neudělali. A nyní prezident Obama poslal do Afghánistánu dalších 21,000 vojáků. Takže zabíjení nevinných lidí je proti mé morálce.

Druhou částí revoluce, toho proč voláme po revoluci, je, že jsme okrádáni za bílého dne. Čísla a fakta, která jsme probrali, mluví sama za sebe. Kradou z kapes malých lidí, aby vyplatili velké hochy. To je proti všemu, co nás kdy v této zemi učili, když jsme rostli jako společnost svobodného trhu. To je fašismus.

RT: Když vás někdo nazývá černohlídem a hlasatelem zkázy, někým, kdo děsí veřejnost… jaká je na to vaše odpověď?

G.C.: Mojí odpovědí je toto: řekněme, že zajdete k lékaři, když cítíte, že je s vámi opravdu něco špatně, a lékař vám provede diagnózu a tou bude, že to může být rakovina. Budete toho lékaře nazývat černohlídem a hlasatelem zkázy? Je to fakt, lidé by měli raději dospět. Loď narazila na ledovec a potápí se.

Říkáme lidem, stejně jako lékař říká pacientům: „Podívejte, existují z toho cesty ven, ale nejdříve musíme rozpoznat, jaká je to nemoc. A pak budeme muset být velmi vynalézaví při pokusu na to zaútočit mnoha různými způsoby. Mohli bychom se vydat alternativní medicínou, mohli bychom se vydat tradiční cestou… mohli bychom se dokonce vydat kombinací věcí.“ Ale to, co lékař říká, respektujete a nenazýváte ho černohlídem a hlasatelem zkázy. Je to dětinská reakce lidí, kteří chtějí věřit, že mají nového vůdce, a že tento nový vůdce je vyvede na slastnou cestičku štěstí. Raději, než aby pochopili, že za oponou nikdo není. Je to čaroděj ze země Oz. Raději by měli dospět; nikdo je nezachrání.

Takže jsme dali informace ven, říkáme: „Toto je směr, kudy se věci ubírají. Toto je to, kde věříme, že to skončí. Zde je pár strategií ke zvážení, takže nemusíte jít ke dnu s lodí.“

Video s rozhovorem na zdrojové stránce

Zdroj translation OSUD.cz 2009
nahoru

sponzor





25.04 2009 23:25


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007
Příspěvků: 20259 | Témat: 1614

02.09 2013 15:14


KSČM tvrdě zaútočila na amerického prezidenta Baracka Obamu, kterého kvůli postupu vůči Sýrii zmítané občanskou válkou přirovnali k nacistickému vůdci Adolfu Hitlerovi. Podle komunistů používá Obama stejný slovník. KSČM také burcuje, aby byla Obamovi odebrána Nobelova cena míru.

Komunisté z Plzeňského kraje umístili na své oficiální webové stránky článek s názvem „Obamův slovník vůči Sýrii se nápadně podobá slovníku Adolfa Hitlera“. V něm píší, že Obama používá Hitlerovu rétoriku před rozpoutáním druhé světové války 1. září 1939. Poukazují mj. na Obamovy výroky, že USA nemohou nechat bez trestu útok chemickými zbraněmi v Sýrii.

„Pokud bychom hledali historickou paralelu, tak Barack Obama používá vůči Sýrii rétoriku Adolfa Hitlera, stejnou jako používal Hitler při přepadení Polska (přepadení rozhlasové stanice v Gliwicích, což byla provokace a záminka pro útok na Polsko), či výhrůžky naší zemi za údajné utlačování sudetských Němců a zdůvodnění následné okupace Československa fašistickým Německem,“
jsou přesvědčeni plzeňští komunisté.
KSČM straší třetí světovou válkou

Podle nich útok na Sýrii může přerůst v třetí světovou válku. „Svět se nachází na pokraji velkého válečného konfliktu na Blízkém východě, který může přerůst ve 3. světovou válku s nedozírnými následky pro celé lidstvo i tuto planetu. Záminkou pro vznik tohoto válečného konfliktu je případ použití chemických zbraní v Sýrii,“ píše se na webu plzeňské KSČM. „Obamo – dej pracky pryč od Sýrie!“ vyzývají pak komunisté.

Zároveň poukazují na chystanou petici, jejímž cílem je docílit odebrání Nobelovy ceny míru Obamovi. Věří, že v ČR bude mít akce úspěch. „Jak známo, Obama je nositelem Nobelovy ceny míru. Ve světě se připravuje petiční akce na Nobelův výbor, aby mu tato cena byla odebrána, protože se zpronevěřil jejímu významu a hodnotám. Dá se předpokládat, že v ČR se pod ní podepíše velké množství občanů,“ uvádí.

KSČM si také stěžuje na zpravodajství veřejnoprávních médií o situaci v Sýrii. Podle mínění komunistů se „v nich opět rozjela ta štvavá válečná mašinérie“. Nově zvolený parlament, ve kterém může mít levice většinu, by podle nich měl ve veřejnoprávních médiích provést personální zásahy.

„Nově zvolený parlament by v nich měl zakročit a udělat zásadní personální změny. Tato média nehorázně, dlouhodobě manipulují veřejné mínění v naší zemi, vytvářejí virtuální realitu o dění v Sýrii a maskují válečné zločiny,“ vyzývají komunisté s tím, že „nejhorší jsou ČTK a Český rozhlas”.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Petici určitě podepíšu.
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

02.09 2013 17:15


chyba, ja bych mu dal dalsi nobelovou cenu miru ... to by byl globalni vzkaz

KSCM STRASI je mi tech presstitutu lito
nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007
Příspěvků: 20259 | Témat: 1614

03.09 2013 1:29


Před velvyslanectvím USA se v pondělí odpoledne sešlo asi sto lidí, kteří demonstrovali proti chystanému vojenskému zásahu v Sýrii. S projevem vystoupila i šéfka pražských komunistů a lídryně kandidátky pro předčasné volby Marta Semelová. USA a NATO označila za masové vrahy.

„USA a NATO, to jsou masoví vrazi, za kterými jsou tisíce a tisíce mrtvých civilistů,“ křičela Semelová před americkým velvyslanectvím do megafonu. „Sešli jsme se, abychom řekli: Ruce pryč od Sýrie!“ skandovala. „Ať žije mír!“ vykřikla závěrem.

Zástupce Českého mírového hnutí Milan Krajča uvedl, že odůvodnění chystaného útoku na Sýrii použitím chemických zbraní je pouhou záminkou. „Chceme vyjádřit solidaritu s lidem této několik let těžce zkoušené země,“ řekl. Zástupce syrské komunity v ČR prohlásil, že nechce, aby se z jeho země stal druhý Afghánistán.

Dokumentarista Vladimír Dvořák se pak pustil do bývalých ministryní zahraničí USA Madeleine Albrightové a Hillary Clintonové. „To jsou krvavý báby,“ prohlásil před demonstranty. Spisovatelka a bojovnice proti církevním restitucím Lenka Procházková se pustila do amerického prezidenta Baracka Obamy. Varovala ho před spuštěním útoku. „Bude to velké selhání malého člověka,“ poznamenala.

Během protestu ostatně zaznívalo skandování proti prezidentu USA. „Obama je agresor! USA je agresor!“ znělo před ambasádou. Lidé drželi v ruce transparenty, vlály syrské vlajky a nechyběly ani fotografie syrského prezidenta Bašára Asada. Akce se zúčastnili i zástupci Komunistického svazu mládeže a Klubu českého pohraničí.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

 
Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email