Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 29 března 2024
Celkem je zde 532 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Paliboron
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 5
Uživatelů celkem: 48 393
Online návštěvníků
Návštěvníků: 530
Uživatelů: 2
Celkem: 532

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

05.01 2016 16:06


Agent CIA přiznal vinu: Na rozdělení Jugoslávie nám dali miliony!

„Lidé, kteří podněcovali válku, pak nadiktovali podmínky míru. Jsou to stejní lidé, kterým dnes patří společnosti, které mají práva na užívání různých nerostných a jiných surovin!“


Rakouský nezávislý časopis Info-Direkt zveřejnil překlad rozhovoru s bývalým agentem CIA Robertem Baerem, který proběhl v Quebecu (Kanada) a byl nejdřív publikován na srbské internetové platformě Web-Tribune. Robert Baer je v současné době investigativní novinář a spisovatel. Nedávno oznámil vydání své nové knihy „Tajemství Bílého domu“ („Secrets of the White House“). V letech 1991-1994 Baer pracoval jako vysoký agent CIA v Jugoslávii; jeho další mise vedly na Blízký východ. Vytvořil několik dokumentů pro National Geographic a obvinil Bushovu vládu, že na Středním východě vede války jen kvůli ropě.

Kde a kdy byla vaše první práce v Jugoslávii?

Přiletěl jsem vrtulníkem spolu se třemi dalšími agenty CIA. Přistáli jsme 12. ledna 1991 v Sarajevu. Naším úkolem bylo dohlížet na údajné teroristy srbské národnosti, o kterých jsme tušili, že v Sarajevu spáchají atentáty.

Kdo byli tito údajní teroristé, a proč se předpokládalo, že spáchají atentáty?

Dali nám informace o skupině zvané „Vrhovna Srbija“ („Svrchované Srbsko“) spolu s podrobnými plány, jak má být série bombových útoků provedena u nejvýznamnějších budov v Sarajevu. To mělo Bosnu odstrašit, aby neopustila jugoslávskou federaci.

Existovala někdy tato skupina a co přesně jste v Sarajevu pod velením CIA vůbec dělali?


Tato skupina nikdy neexistovala! Naši nadřízení nám lhali. Naším úkolem bylo šířit paniku mezi politiky v Bosně a vštípit jim myšlenku, že atentáty přijdou ze srbské strany.
Ze začátku jsme takovému příběhu uvěřili, ale po určité době jsme se začali ptát sami sebe, proč bychom tuto hysterii měli šířit, když taková skupina očividně neexistovala.

Jak a kdy vaše operace skončila a pod jakým kódovým označením probíhala?


Pro mě to všechno skončilo po pouhých dvou týdnech, protože jsem dostal nový úkol ve Slovinsku. Operace v Bosně trvala měsíc a nesla jméno „Istina“ („Pravda“), ačkoliv to bylo všechno jiné než „pravda“!

Co jste dělal ve Slovinsku?


Dostal jsem instrukce o tom, že Slovinsko je také připraveno na nezávislost. Dostali jsme peníze, několik milionů dolarů pro různé nevládní organizace, opoziční strany a pro „financování“ různých politiků. Tímto způsobem se měla vyvolat a zorganizovat nenávist a odpor.

Co si o této propagandě CIA myslíte vy a jak o ní přemýšleli vaši kolegové?

Samozřejmě se nikdo neodváží otevřeně jít proti operaci CIA především proto, že jsme byli všichni nervózní a náchylní k paranoie! Existovali určití agenti CIA a dokonce i vyšší důstojníci, kteří prostě zmizeli, protože se odmítli podílet na propagandě proti Srbsku v Jugoslávii. Osobně jsem byl šokován dávkou lží, které naše agentury a politici šíří. Mnoho agentů CIA bylo touto propagandou vedeno, aniž by tušili, co dělají. Každý znal jen zlomek příběhu. Ti, kteří vyfabulovali celý příběh a znali skutečné pozadí, to byli naši politici.

Takže to bylo jen propaganda proti Srbům?

Ano i ne. Cílem propagandy bylo jugoslávské republiky od sebe oddělit tak, že odpadnou od mateřské země a stanou se svébytné. Potřebovali jsme pouze obětního beránka, který měl být za vše obviněn, včetně války a násilí. Pro tuto roli bylo vybráno Srbsko, protože v některých ohledech bylo jádrem státu (a pozdějším nástupcem) Jugoslávie.

Můžete jmenovat politiky v bývalé Jugoslávii, kteří byli placeni ze CIA?

Samozřejmě, i když to je citlivá otázka. Na výplatní listině CIA byl Stipe Mesić, Franjo Tuđman, Alija Izetbegović, dále mnoho poradců a členů vlády Jugoslávie; potom srbští generálové, novináři, dokonce i některé vojenské jednotky. Radovan Karadžić byl také po určitou dobu na výplatní listině. Další spolupráci ale odmítnul po té, kdy se dozvěděl, že má být obětován a obviněn za válečné zločiny spáchané v Bosně. Vše bylo zinscenováno vládou USA.

Zmínil jste se, že také média byla kontrolována a podplacena. Jak se to přesně stalo?

Pokud je známo, někteří agenti CIA byli zodpovědní za psaní oficiálních prohlášení, které hlasatelé zpráv předčítali v televizi. Nicméně, moderátoři zpravodajství o tom neměli ani ponětí, protože dostávali zprávy od svého šéfa, který je zase dostal od jednoho člověka ze CIA. Všichni ale měli stejný úkol. Zasít nenávist, šířit nacionalismus a prohloubit rozpory mezi národy.

Všichni jsme slyšeli o tragédii v Srebrenici. Co o tom můžete říci?


Takže v roce 1992 jsem byl opět zpátky v Bosně. Náš úkol byl ale tentokrát výcvik vojenských jednotek, které měly vystoupit ve jménu nového státu Bosna, který právě vyhlásil svou nezávislost. Srebrenica je nafouknutý příběh, se kterým bohužel manipulovalo mnoho lidí. Počet bosensko-muslimských obětí je stejně vysoký, jako počet zabitých Srbů a příslušníků ostatních národností. Ve Srebrenici se ale jedná o politický marketing. Můj šéf, bývalý americký senátor opakovaně zdůrazňoval, že v Bosně se má jednat o větší klamavou kampaň. Měsíc před genocidou ve Srebrenici mi řekl, že toto město bude na předních stránkách novin po celém světě a že bychom o tom měli informovat média. Když jsem se zeptal proč, řekl: „To uvidíš sám“. Nová bosenská armáda na příkaz musela zaútočit na civilní obyvatelstvo a jejich domovy. Jednalo se o obyvatele Srebrenice. Zároveň zaútočili na Srby na druhé straně. Pravděpodobně jim za to někdo zaplatil, aby tu věc vyvolali!

Kdo je tedy vinen za genocidu v Srebrenici?

Vina leží rovnoměrně rozdělená mezi Bosňany, Srby a… Američany! V té době však propaganda veškerou vinu přičítala Srbům. Mnoho z obětí, které byly pohřbeny údajně jako muslimové, byli ve skutečnosti Srbové a příslušníci mnoha dalších národností. Před několika lety mi můj přítel a bývalý agent CIA, který nyní pracuje v MMF, řekl, že Srebrenica byl produkt spikleneckých dohod mezi vládou USA a politiky v Bosně. Město Srebrenica bylo obětováno, aby Spojeným státům dalo motiv, a mohli tak napadnout Srby za jejich údajné válečné zločiny.

Proč myslíte, že se Jugoslávie nakonec rozpadla a proč to americká vláda chtěla?

Takové souvislosti jsou nyní zcela jasné. Lidé, kteří podněcovali válku, pak nadiktovali podmínky míru. Jsou to stejní lidé, kterým dnes patří společnosti, které mají práva na užívání různých nerostných a jiných surovin! Jednoduše jsme z vás udělali otroky, nyní máte možnost pracovat skoro zadarmo a suroviny půjdou do Německa a do Ameriky … tam sedí vítěz! Produkty, které původně pochází z práce vlastních rukou, jste nuceni nakupovat a importovat. A pokud nemáte peníze, pak si je musíte půjčit. Takže takový příběh byl spuštěn na celém Balkáně!

Jako agent CIA jste nikdy nebyl v Kosovu, ale věděli jste o tom, že tam Amerika také vyvíjela tlak?

Samozřejmě! Kosovo bylo v hledáčku cíleně ze dvou důvodů. Za prvé proto, že má cenné nerostné a ostatní suroviny a jednak jako vojenská základna NATO! V srdci Evropy je to největší vojenská základna NATO.

Máte nějaký vzkaz pro lidi v bývalé Jugoslávii?


Zapomeňte na minulost, protože byla zinscenována a je falešná. Pouze vás manipulovali, aby dosáhli toho, co chtěli. Následkem toho ale nesmíte vůči sobě i nadále pociťovat nenávist! Musíte ukázat, že to nemůžete ignorovat a uvědomit si, kdo je v této situaci skutečným viníkem! Rád bych se upřímně omluvil. To je také důvod, proč tak dlouhou dobu pátrám a píšu knihy, které se zabývají zveřejňováním tajemství CIA a Bílého domu.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

sponzor





05.01 2016 16:06


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK oldtimer
AK oldtimer

Muž
Registrace: 8.7. 2007
Příspěvků: 20259 | Témat: 1614

05.01 2016 22:27


Americký vývoz demokracie ....
nahoru

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

 
Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email