Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je neděle, 13 června 2021
Celkem je zde 12 lidí (1 přihlášený)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: vitektra
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 5
Uživatelů celkem: 47 200
Online návštěvníků
Návštěvníků: 11
Uživatelů: 1
Celkem: 12

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 7.2. 2011
Příspěvků: 73 | Témat: 20

07.02 2011 22:34


Ahoj,
mám A4 (B6), kde se mi na displeji zobrazuje hrající rádio/skladba, venkovní teplota a dojezd. Dost mi tam chybí aktuální spotřeba. Z místního dekodéru výbavy jsem zjistil toto:
9Q3 Multifunkční ukazatel bez palubního počítače

Je možné nějak jednoduše auto palubním počítačem dovybavit? Koupit páčku a aktivovat ji vagem? Není třeba měnit něco v přístrojovce (displej)? Vag mám a koukal jsem, že novou páčku lze koupit třeba i v Auto Kelly.

Také si trošku pohrávám s myšlenkou přidat rovnou i Tempomat*, ale podle toho, co jsem dohledal, to není úplně vždy možné - někdy je třeba vyměnit ŘJ a případně dotáhnout kabel. Dokázal by mi někdo poradit, jak je to v případě tohoto konkrétního auta, popř. kde by to šlo zjistit?

Předem díky za pomoc.
nahoru

sponzor





07.02 2011 22:34


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK junior
AK junior


Registrace: 15.12. 2009
Příspěvků: 1121 | Témat: 21

08.02 2011 6:54


není to o páčce - kdyz kooupíš páčku tak tím nezískáš palubák.
Sám sis odpověděl : Multifunkční ukazatel bez palubního počítače
Řeší se i tady : http://audiklub.cz/prispevekt172392
nahoru

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 3.1. 2009
Příspěvků: 2209 | Témat: 76

08.02 2011 9:07


diego191:
Ahoj,
mám A4 (B6), kde se mi na displeji zobrazuje hrající rádio/skladba, venkovní teplota a dojezd. Dost mi tam chybí aktuální spotřeba. Z místního dekodéru výbavy jsem zjistil toto:
9Q3 Multifunkční ukazatel bez palubního počítače

Je možné nějak jednoduše auto palubním počítačem dovybavit? Koupit páčku a aktivovat ji vagem? Není třeba měnit něco v přístrojovce (displej)? Vag mám a koukal jsem, že novou páčku lze koupit třeba i v Auto Kelly.

Také si trošku pohrávám s myšlenkou přidat rovnou i Tempomat*, ale podle toho, co jsem dohledal, to není úplně vždy možné - někdy je třeba vyměnit ŘJ a případně dotáhnout kabel. Dokázal by mi někdo poradit, jak je to v případě tohoto konkrétního auta, popř. kde by to šlo zjistit?

Předem díky za pomoc.



Toho už tady je tolik že čtu jen Tempomat* a PPC příště použij tlačítko HLEDAT
A pokud by jsi chtěl argumentovat sorry jsem tu nový tak si přečti pravidla.
Jinak to co chceš ty je tady.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


nahoru

AK nováček
AK nováček


Registrace: 22.1. 2011
Příspěvků: 16 | Témat: 0

11.02 2011 21:28


Máš SZ
nahoru

AK batole
AK batole


Registrace: 29.12. 2008
Příspěvků: 198 | Témat: 2

12.02 2011 6:19


páčka, podvolantová jednotka která to podporuje a je hotovo...
nahoru

AK junior
AK junior


Registrace: 7.5. 2007
Příspěvků: 918 | Témat: 2

12.02 2011 7:30


pak trošku nakódovat budíky a podvolantovku, propojit jeden drát a je hotovo
nahoru

AK batole
AK batole


Registrace: 29.12. 2008
Příspěvků: 198 | Témat: 2

12.02 2011 7:39


tak tak..
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 7.11. 2006
Příspěvků: 242 | Témat: 29

12.02 2011 16:46


Jen se zeptám, kdo by zprovoznil palubák na vysočině či moravě. Tempomat* mám již z výroby, páčku jsem sehnal, ale co ještě dál potřebuji sehnat?
nahoru

sponzor





12.02 2011 16:46


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK batole
AK batole


Registrace: 29.12. 2008
Příspěvků: 198 | Témat: 2

12.02 2011 16:48


nepotřebuješ sehnat nic, zprovozním v Humpolci - 776200941
nahoru

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 12.2. 2011
Příspěvků: 4 | Témat: 0

12.02 2011 23:47


vie mi niekto pomoct s tym palubnym pocitacom aj na slovensku okolie Kosice alebo mi prosim vas poslite nejaky navod na to mam uz aj tu packu namontovanu len nejako to neviem spustit aby to slapalo jak ma..dakujem
nahoru

AK batole
AK batole


Registrace: 29.12. 2008
Příspěvků: 198 | Témat: 2

12.02 2011 23:48


2.3. jsem v Košicích.. to rozjedem jestli chceš..
nahoru

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 12.2. 2011
Příspěvků: 4 | Témat: 0

13.02 2011 0:02


super tak to sa tesim ... mam este taku otazocku mam mooznost si zohnat z ang audi nejake tie doplnky napr- budiky uz ten farebny display je tam asi lebo je to ta lepsia vybava auta aj Tempomat* sadlo by to aj na moju audi ci tam je nejaky rozdiel..
nahoru

AK batole
AK batole


Registrace: 29.12. 2008
Příspěvků: 198 | Témat: 2

13.02 2011 7:25


měly by jít..
nahoru

AK junior
AK junior


Registrace: 7.5. 2007
Příspěvků: 918 | Témat: 2

13.02 2011 7:55


Mirda:
Jen se zeptám, kdo by zprovoznil palubák na vysočině či moravě. Tempomat* mám již z výroby, páčku jsem sehnal, ale co ještě dál potřebuji sehnat?



jestli pojedeš okolo Prostějova tak ti mohu pomoci
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 7.11. 2006
Příspěvků: 242 | Témat: 29

13.02 2011 8:05


Vaša:



jestli pojedeš okolo Prostějova tak ti mohu pomoci


dekuju
nahoru

AK batole
AK batole


Registrace: 29.12. 2008
Příspěvků: 198 | Témat: 2

13.02 2011 20:11


zítra montujem...
nahoru

sponzor





13.02 2011 20:11


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 7.2. 2011
Příspěvků: 73 | Témat: 20

14.02 2011 22:39


Tak jsem se dnes s nadšením pustil do instalace palubáku, ale během pár hodin klesla nálada velmi nízko, protože jsem jej nezprovoznil

Postupoval jsem takto:
1. demontáž airbagu
2. demontáž volantu
3. demontáž plastových krytů pod volantem
4. odpojení a demontáž snímače polohy volantu
5. odpojení snímače imobilizéru
6. demontáž páček
7. výměna řj pod volantem
8. body 1-7 v opačném pořadí s novou pravou páčkou

ŘJ pod volantem jsem měnil jen pro jistotu, ale zjistil jsem, že je úplně stejná jako ta, co jsem tam měl. Po zpětné montáži jsem vymazal vagem všechny chyby, nakódoval páčku podle VISu (Volant-Kódování-00011). K mému překvapení, ale displej na mačkání tlačítek prakticky nereaguje:
1) pokud jsou otevřené dveře a zmáčku některé z bočních tlačítek, tak pouze zmizí obrázek auta s otevřenými dveřmi a zobrazí se normální stav (venkovní teplota, rádio a dojezd).
2) pokud zmáčknu tlačítko reset, tak displej úplně zhasne

Doufám, že mi někdo teď neřekne, že musím vyměnit i ten displej v přístrojovce. Někdo na fóru píše, že se vyměnit musí, někdo jiný zase že stačí přidat páčku, tak jsem z toho jelen... Jedná se o A4 B6/8E0 z r. 2002.


K tomu všemu mi po mém zásahu přestalo fungovat ESP*:

Address 03: ABS* Brakes Labels: 8E0-614-517.lbl
Part No: 8E0 614 517
Component: ABS*/ESP* front 1726
Coding: 04255
Shop #: WSC 06435
VCID: E5CA33CA133B5034

1 Fault Found
01826 - Sensor for Steering Angle (G85); Supply Voltage Terminal 30
35-00 - -


Vše jsem znovu několikrát rozebral a složil, ale chyba se stále ihned po vymazání objevuje. Měl by někdo nápad, čím to je? Napadá mne jedině, že jsem někde hluboko v přístrojovce povytáhnul druhý konec toho káblíku, co vede ke snímači polohy volantu, ale nerad bych to celé rozebíral. Snímač a volant jsem dal do stejné polohy v jaké byl před demontáží.
nahoru

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 3.1. 2009
Příspěvků: 2209 | Témat: 76

14.02 2011 23:04


diego
Nestačilo jen přehodit páčku bez toho aniž by jsi musel demontovat volant?jinak tvoje podvol musela mít toto označení 8E0-953-549-L, 8E0-953-549-N anebo 8E0-953-549-M, 8E0-953-549-P, 8E0-953-549-Q, 8E0-953-549-R ne s jiným písmenem na konci pak ti šlo aktivovat PC ale otom pochybuji asi máš F nebo S verzi ta nepodpoří skoro nic,ale na to jsou tu jiní machři.
Naposledy upravil cedan dne 14.02 2011 23:13, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)
nahoru

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 7.2. 2011
Příspěvků: 73 | Témat: 20

14.02 2011 23:13


To by opravdu nešlo. Pokud pominu maličkosti, tak stežejním zádrhelem by bylo sejmutí kroužku od ESP*, pod kterým jsou šroubky, na kterých páčka drží.
nahoru

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 3.1. 2009
Příspěvků: 2209 | Témat: 76

14.02 2011 23:17


diego191:
To by opravdu nešlo. Pokud pominu maličkosti, tak stežejním zádrhelem by bylo sejmutí kroužku od ESP*, pod kterým jsou šroubky, na kterých páčka drží.


Byť to mám tak by mě to taky docela azjímalo jestli jde vy,ěnit páčka bez sejmutí volantu myslím si osobně že to možné je ale je to jen můj názor
nahoru

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 7.2. 2011
Příspěvků: 73 | Témat: 20

14.02 2011 23:24


cedan:


Byť to mám tak by mě to taky docela azjímalo jestli jde vy,ěnit páčka bez sejmutí volantu myslím si osobně že to možné je ale je to jen můj názor


Měl si to rozebrané? Nenapadá mě jediný nedestruktivní způsob, jak se k těm šroubkům jinak dostat bez sejmutí volantu.

Jinak co se týče té řídicí jednotky, tak si mne docela zaskočil. Mám jednotku s F na konci. Páčku pro ovládání palubáku jsem koupil i s ŘJ, která s ní údajně byla v provozu, ale byla také F. Pro jistotu jsem ji vyměnil, ale chovala se stejně jako ta má původní s tím rozdílem, že mi vag ještě navíc házel chybu, že nesouhlasí číslo podvozku s touto jednotkou.
nahoru

AK nováček
AK nováček


Registrace: 22.1. 2011
Příspěvků: 16 | Témat: 0

14.02 2011 23:59


Volant se skutečně sundat musí,jinak to nejde,pal PC jde vždy,jen F a S nepodporují Tempomat*,PC ano,už jsem Ti to psal i do SZ.Jestli nebudeš dávat Tempomat*,nech tam tu svojí,a nebo tu novou nauč vinko,píšeš že máš VIS,vše to tam je.
nahoru

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 3.1. 2009
Příspěvků: 2209 | Témat: 76

15.02 2011 0:01


diego191:


Měl si to rozebrané? Nenapadá mě jediný nedestruktivní způsob, jak se k těm šroubkům jinak dostat bez sejmutí volantu.

Jinak co se týče té řídicí jednotky, tak si mne docela zaskočil. Mám jednotku s F na konci. Páčku pro ovládání palubáku jsem koupil i s ŘJ, která s ní údajně byla v provozu, ale byla také F. Pro jistotu jsem ji vyměnil, ale chovala se stejně jako ta má původní s tím rozdílem, že mi vag ještě navíc házel chybu, že nesouhlasí číslo podvozku s touto jednotkou.


Byl jsem u toho když mě to lumpiq přehazoval ale už si to moc nepamatuju mám za to že první šli dolů kryty ty plasty a až potom beg a volant.jinak já jsem koupil komplet podvol. vč tempomatu s N na konci a vše funguje jak má.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


mrkni sem tak to musíš mít tu páčku na pravo,ale toto je konkrétně na sedana
nahoru

AK batole
AK batole


Registrace: 29.12. 2008
Příspěvků: 198 | Témat: 2

15.02 2011 0:26


tím že jsi vyměnil podvolantovku musíš znova udělat základní nastavení snímače natočení volantu!!!! displej měnit nemusíš,ale musíš povolit pal.pc v budících, nakodovat podvolantovku a budíky.. nevím proč jsi se do toho pouštěl..
nahoru

sponzor





15.02 2011 0:26


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 7.2. 2011
Příspěvků: 73 | Témat: 20

15.02 2011 16:27


milhausek:
tím že jsi vyměnil podvolantovku musíš znova udělat základní nastavení snímače natočení volantu!!!! displej měnit nemusíš,ale musíš povolit pal.pc v budících, nakodovat podvolantovku a budíky.. nevím proč jsi se do toho pouštěl..


To je to, co jsem chtěl vědět. Na to jsem se tu ptal od samého začátku. V žádném tématu jsem zde nenašel jednoznačnou odpověď, zato se všude píše, že už se to tu několikrát rozebíralo...

Podvolantovku jsem tam vrátil tu nakonec tu svojí, když jsem zjistil, že jsou stejné. ESP* mi funguje. Dnes jsem ráno vyjel do práce a cca po sto metrech kontrolka zhasla a vypadá to, že to reaguje tak, jak má.

Teď už se jen snažím dohledat, jak se provádí aktivace v budících, jestli se to tam vůbec dělat má/dá...

Proč jsem se do toho pouštěl? A proč ne? Nevím, co je špatného na tom, udělat si něco sám.
nahoru

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 7.2. 2011
Příspěvků: 73 | Témat: 20

15.02 2011 17:45


Schelden:
Volant se skutečně sundat musí,jinak to nejde,pal PC jde vždy,jen F a S nepodporují Tempomat*,PC ano,už jsem Ti to psal i do SZ.Jestli nebudeš dávat Tempomat*,nech tam tu svojí,a nebo tu novou nauč vinko,píšeš že máš VIS,vše to tam je.


Jj, máš pravdu. Ještě jsem to celé neprozkoumal. Jednotku jsem tam nechal tu svou. Možná časem až budou zbytečný peníze přidám i Tempomat*. Jinak palubák jsem před několika minutama zprovoznil. Když to shrnu, tak stačí přidat páčku, tu pak nakódovat v jednotce pod volantem (Steering wheel-Coding) a pak ještě aktivovat v přizpůsobení (Instruments-Adaptation).
nahoru

AK batole
AK batole


Registrace: 21.5. 2008
Příspěvků: 104 | Témat: 0

11.02 2012 10:22


mam a4 b6, mam obycajny palubny cize ukazuje priemernu/aktualnu spotrebu, rychlost, cas atd. stale mi vsak chyba prejdena vzdialenost, ukazuju to nejake budiky? napr farebne co boli k navi? alebo budiky z b7 ? pasovali by? dakujem
nahoru

AK fanda
AK fanda


Registrace: 10.10. 2007
Příspěvků: 2797 | Témat: 37

11.02 2012 21:52


milhausek:
tím že jsi vyměnil podvolantovku musíš znova udělat základní nastavení snímače natočení volantu!!!! displej měnit nemusíš,ale musíš povolit pal.pc v budících, nakodovat podvolantovku a budíky.. nevím proč jsi se do toho pouštěl..

nejsem si jistý jestli to všechny budiky podporují,mám pocit že jsou i verze kde to nejde "dokódovat"
nahoru

AK nováček
AK nováček


Registrace: 17.6. 2013
Příspěvků: 35 | Témat: 0

17.07 2013 13:32


bubin:
ení to o páčce - kdyz kooupíš páčku tak tím nezískáš palubák.

diego191:
ostupoval jsem takto:

diego191:
1. demontáž airbagu

diego191:
2. demontáž volantu

diego191:

Karma: nehodnocen
Zaslal: Po, 14.02, 2011 22:39
Tak jsem se dnes s nadšením pustil do instalace palubáku, ale během pár hodin klesla nálada velmi nízko, protože jsem jej nezprovoznil

Ahoj, zprovoznil si nejak ukazatel aktualni spotreby ? a priapdne co to obnaselo ? mam to uplne stejne .. ukazuje jen dojezd, zarazenou rychost a venkovni tepelotu, pisnicku nebo stanici radia... diky
Postupoval jsem takto:
1. demontáž airbagu
2. demontáž volantu
3. demontáž plastových krytů pod volan

diego191:
odpojení a demontáž snímače polohy volan

diego191:
odpojení snímače Imobilizér*

diego191:
odpojení snímače Imobilizér*

diego191:
montáž páček

diego191:
ýměna řj pod volantem

diego191:
ody 1-7 v opačném pořadí s novou pravou páčko
nahoru

AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 2.6. 2011
Příspěvků: 1 | Témat: 0

08.02 2014 13:14


Čau Audi-bratři, jak už tady bylo řešeno, přidal jsem páčku, nakódoval podvolantovku, aktivoval pal. pc, už to funguje, ale svítí mi tam signalizace ostřikovačů. Co propojit v budíkách, aby to zmizelo? Díky za pomoc!
nahoru

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte autorovi
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio cana_klapky canbus cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

 
Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email