Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 19 července 2025
Celkem je zde 109 lidí (1 přihlášený)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: tomQ7
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 49 290
Online návštěvníků
Návštěvníků: 108
Uživatelů: 1
Celkem: 109

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK senior
AK senior

Registrace: 18.3. 2008

19.01 2012 14:34

Rhino: stary hry byly uplne o necem jinym hlavne v tu dobu to bylo neco s cim se clovek do ty doby nesetkal.. Ja jsem treba v zivote udelal parkrat peknou blbost ze jsem se vratil k nejaky hre kterou jsem mel v hlave zafixovanou jako naprosto uzasnou a jedinecnou.. po letech kdyz jsem to videl tak jsem zjsitil ze je to total sracka z grafickyho pohledu a ze se to vubec neda hrat.. proto se k nim nevracim a radjei na ne jenom vzpominam..

sponzor

19.01 2012 14:34

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

Anonymní

19.01 2012 14:56

Tak úplně bych nesouhlasil. Mám rád válečné startegie a nedávno jsem si koupil věc, co jsem moc rád hrával před lety. Vyšla De luxe edition - Command Conquer Generals. Je to něco, co mám rád a mohu říci, že mě hra ani dnes nezklamala.
Také vlastním ještě jeden starý stroj, pentium 160. Ne neukradl jsem ho z muzea, ale tak nějak mi zůstal v dílně a nedávno jsem ho oživil. Světe div se, W98, strašlivá rychlost, ale žije ! Na HDD jsem objevil něco, co mě dostalo RA. CaC Red Allert - tančíky jsou takové krabičky s dělem, vojáčkové se posunují legračními pohyby, ale jede to ! Zahrál jsem si to s takovou chutí ... ano, byla v tom jistá dávka nostalgie, ale já bych staré hra tak jednoznačně nezavrhoval. To píšu ale výlučně za sebe.

AK senior
AK senior

Registrace: 18.3. 2008

19.01 2012 16:35

Tak ja jsem kolikrat taky vytahnul hru Empire earth - hodne stara a dobra..

Kolikrat mam naladu ze bych si neco taky zahral ale ja u niceho nevydzrim proste se mi nic nelibi. Vzdy jse miloval budovatelky a vojensky strategie (v jenom) a od EE jsem na nic co by me uchvatilo uz nenarazil..

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 21.9. 2010

19.01 2012 16:37

ale když si zpětně zahraju serii Age of Empires, tak je stále dobrá jinak také je dobrý Rome: Total War

AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.6. 2008

19.01 2012 16:57

Jason: S tou nostalgickou idealizací máš v něčem pravdu, ale i tak je spousta starých her, který nemaj konkurenci, byť se v nich z dnešního pohledu pohybují jen podivné změti pixelů za zvuků neidentifikovatelného kníkání. Proč by se jinak někdo patlal s programováním simulátorů ZX spectra nebo Amigy?
Prostě mám pocit, že když byl game programátor striktně omezenej výkonem a kapacitou stroje, na kterej to psal, tak víc hledal ten nápad a pointu hry. Většina těch dnešních her se nevejde na 1 CD a kolikrát to zkoušíš míň času, než se to instaluje...

AK junior
AK junior

Registrace: 17.10. 2011

19.01 2012 19:07

Tak hry jako Red Alert 2 nebo Age of Empires 2 nebo Heroes 3 hraji dodnes po síti s přítelkyní a tak Jsou to luxusní hry. Už jsem dlouho nehrál novou a dobrou strategii. Nevím no ... všechny ty nové Anno ši Settlers stojí za houby ... starej dobrej Warcraft 2 ! Work work

Nedávno jsem si na starých kazetkách zahrál na TV hru Contra. Kdysi mi trvalo týden než jsem to dohrál, bylo to těžké až to bolelo ... teď jsem to projel za hodinu a přemýšlel nad tím, jestli jsem to radši neměl nechat ležet a vzpomínat na to v dobrém

AK oldtimer
AK oldtimer

Registrace: 28.8. 2006

20.01 2012 1:00

Sekturek: Contru na tri zivoty za hodinu? ... YOU WISH! ...

AK junior
AK junior

20.01 2012 13:15

2Pix:
Sekturek: Contru na tri zivoty za hodinu? ... YOU WISH! ...

Propařil jsem to celé mládí. Ma kazetce je ještě cenovka 290Kč, otec mě to za ty prachy "nutil" hrát

sponzor

20.01 2012 13:15

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 21.9. 2010

20.01 2012 13:19

nejlepší byly kazetky od čongů, kde bylo velkym písmem napsáno, že se uvnitř skrývá 1000+1 hra ve výsledku jich tam bylo deset a každá s jinym barevnym rozlišením

AK junior
AK junior

20.01 2012 13:25

Ezio:
nejlepší byly kazetky od čongů, kde bylo velkym písmem napsáno, že se uvnitř skrývá 1000+1 hra ve výsledku jich tam bylo deset a každá s jinym barevnym rozlišením

S trochou štěstí jich tam bylo 5 a měnila se hudba
-Asi to připojím na TV a zastřelím pár kachen ...

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 24.5. 2011

20.01 2012 22:05

my připomínáte muj Didaktik M s 5a1/4" disketovou mechanikou
zlatý to časy, kdy sis pod postavou tvořenou z 8 čtverečků mohl představit toho nějvětšího hrdinu
až přijedu domu, tak asi rozjedu Amigu1200, s monstróznim 80MB diskem a systemám Workbench 1.xx (předchůdce 3.11 mi tak připadá, Amiga byla u Woken asi tak dva světelný roky před Billem...) a pustim nějakou pařbu, jako třeba Mortal Kombat, Settlers I, nebo Civilization I
jinak mne už tehdy udivovalo, jak třeba Setleři se u Amigy vlezli na jednu 3,5"disketu a umělo to i takovej ten divnej zvuk, zatímco ta samá hra u PC byla na 5ti disketách a většina uživatelů si mohla nechat o zvuku na svojí 286-386 jenom zdát, nebo za zvukovku zaplatit nesmyslnou cenu...

AK oldtimer
AK oldtimer

21.01 2012 6:39

ty "hry od congu" ...

prvne se tu objevili klony Atari 2600, ktery uz na zapade nikdo nechtel (mmj Atari 2600 byla uzasna konzole) ...

nasledovali nekoncici zastupy NES klonu. Prvni z nich byla verna 1:1 kopie FAMICOMu nasledovalo "prekapotovani" do ruznejch krabicek jako komicky vypadajici "Polystation" ...

ti poradny frajeri meli SMS a ty upeee mega mazec hustaci meli MD .... a ti co meli doma rodice naprd (mysleno jako ze nechtej aby haranti hrali krvavy hry) tak meli SNES ...

to mi pripomelo ze sem nekde zasantrocil svoje Dingoo A320 ... musim se po nem podivat .. a jestli je fuc .. tak nekde schrastit novy ...

PS: stejne neverim ze nekdo dal Contru na 3 zivoty pod 1hodinu hraciho casu ... takovy lidi patrej pomalu do sine slavy NES hrani ... a je jich sakra malo ... i sam velky AVGN to mam pocit ze nedal ...

AK oldtimer
AK oldtimer

21.01 2012 6:44

Antracit: didaktik M s disketovkou? ... sem ani netusil ze k tomu klonu ZX delali takovou ficuru ... Ja jsem se jednou soural na plzensky v uplne neskutecny zacpe a najednou sem zastavil nekde u Zvnoarky primo vedle popelnic ... a tam vidim ORIGO krabici k C64 ... ano .. nevahal jsem a sel se podivat co to je (uz jenom kvuli ty krabici ) ... a svete div se ... nekdo vyhodil celou bednu s C64, disketovkou, bednou plnou disket ... WTF ...

AK batole
AK batole

Muž

21.01 2012 7:11

2Pix:
http://osmi.tarbik.com/cssr/didaktik_prislusenstvi.html
bylo to samozřejmě externí zařízení o hmotnosti cca 5-10kg, prvni pocit, kdyz se zastrcila disketa a ono to zachroupala a hra byla nahrata, bylo k nezaplaceni.
Ovladani disketovky samozrejme dost tragicky, mel sem takovej pocit, ze tlacitka SNAP mi funguje jenom tdy, kdyz chce..

AK oldtimer
AK oldtimer

21.01 2012 7:14

HA ... jestli to byl stejnej porod jako Sharp a jejich superproprietarni QD (zdravim pani Sarku z Cedoku ) ... u toho sem se nabrecel a navztekal nez sem z toho neco vydoloval ...

AK batole
AK batole

Muž

21.01 2012 7:20

2Pix:
coz o to, vydolovat z toho neco bylo v pohode, ale neco nato nahrat byl neskutecnej vopruz.
Pul dne sem se snazil neco napsat - (treba jako par kruznicek letajicich po monitoru a menici barvy ) a potom sem to chtel ulozit na disketu, a na diskete potom nic nebylo, tak to bylo k nasranai
takze zpatky ke kazetam

sponzor

21.01 2012 7:20

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009

21.01 2012 10:20

2Pix:
didaktik M s disketovkou? ... sem ani netusil ze k tomu klonu ZX delali takovou ficuru

já měl 3,5" disketovku už k didaktik gamma
co si pamatuji, tak to umělo tlačítkem pouze snapshot celé operační paměti, na disketu se vešlo sedm? kompletních her či programů...

AK batole
AK batole

Muž

21.01 2012 11:08

lordmystic:
tak nějak to bylo s tím množstvím programů
Myslím, že celou paměť ukládal jako jeden soubor, ono už to bude 20 let, co sem s tim bojoval...

AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 28.9. 2007

23.01 2012 10:35

audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

hmmm, ještě chvíli budou s tím vývojem pokračovat a bude z toho dataset k D2

AK allstar
AK allstar

Muž

23.01 2012 10:50

Flex: jo také jsem to před pár dny pročetl a včera sledoval live stream bety s českým komentářem o aktuálních změnách. fakt to pomalu směřuje ke dvojce, oni autoři pomalu zjišťují, že ten původní systém je téměř nepřekonatelný... za mě nemusí být extrémní změny, ale uvidíme co z toho nakonec bude...

AK junior
AK junior

23.01 2012 10:52

Flex:
http://bonusweb.idnes.cz/zakladni-mechaniky-diabla-3-se-opet-meni-vydani-hry-se-muze-vzdalit-1co-/Novinky.aspx?c=A120120_223629_bw-novinky_anb
hmmm, ještě chvíli budou s tím vývojem pokračovat a bude z toho dataset k D2

Můžeme jen doufat, že to bude hratelné. Už to mám nějaký ten měsíc předobjednané a čekám, až do dorazí Buď se naseru a rozbiju někomu konzoli, nebo to budu pařit po večerech Ještě je třetí možnost, že to za pár hodin dohraju a už se k tomu nevrátím, což mě sice naštve, ale nenasere Která hra je v téhle době jiná no

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 28.9. 2010

23.01 2012 11:18

Blizzard asi jeste neadoptoval politiku EA - vydej sracku plnou chyb ktera bude vyzadovat stovky patchu

AK allstar
AK allstar

Muž

23.01 2012 11:42

Sekturek:
Ještě je třetí možnost, že to za pár hodin dohraju a už se k tomu nevrátím, což mě sice naštve, ale nenasere Která hra je v téhle době jiná no

no jestli si hrál jedničku nebo dvojku, tak rozhodně tvé obavy jsou liché s tím že to za chvíli dohraješ. síla této série vždy byla a vždy bude právě v battlenetu a znovuhratelnosti.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.6. 2008

23.01 2012 15:19

2Pix: 5 a 1/4" se dělala i k ZX Spectru+. Vyráběl to někdo jako Cambridge nebo Kempston nebo tak nějak. Kupoval sem to jetý cca v roce 86 za skoro 10k... A navíc to mělo Swap tlačítko, který uložilo komplet paměť na disketu - to se to pak pařilo

sponzor

23.01 2012 15:19

AK fanda
AK fanda

Registrace: 3.10. 2006

23.01 2012 17:15

Barbucha:
Minecraft...návyková "oldschool" věcička O

Neruš, stavím metro do strongholdu

AK batole
AK batole

Muž

23.01 2012 17:29

Javim:
stahoval si, nebo si měl doma Strongholda?
abych nestahoval nějakou nefunkční verzi

AK fanda
AK fanda

Registrace: 3.10. 2006

24.01 2012 20:44

Antracit: Hmm, to bys nepochopil, to jsem psal Barbuchovi

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 23.2. 2010

26.01 2012 19:25

tak co s tym strongholdom 3? ma to cenu stahovat? zatial to vypada dosti bugish...

AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 23.2. 2010

26.01 2012 20:07

Saints Row The Third- tak uz sa taha, mlaticka s vibratormi ma rozsekala
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
a fucking tiger???

AK junior
AK junior

27.01 2012 1:10

Nepaří tady někdo CS:S ? Rád bych si do Vás někdy zastřílel

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email