Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 29 března 2024
Celkem je zde 524 lidí (5 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Paliboron
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 5
Uživatelů celkem: 48 393
Online návštěvníků
Návštěvníků: 519
Uživatelů: 5
Celkem: 524

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009
Příspěvků: 11040 | Témat: 102

22.04 2010 8:19


tak jsem si udělal trochu dopředu radost k narozeninám a pořídil zajímavou věcičku, která rozšíří můj arzenál kamer. ke klasické full hd kameře canon hv10 a slow motion foťáku casio ex-fc100 nyní přibyla tato sportovní odolná minikamera HD Hero od společnosti GoPro.

Citace:
GoPro HD Motorsports HERO - fullHD (1080p) kamera pro vyznavače motosportů. Ostřesu vzdorná a vodotěsná do 60m, extrémně široký úhel záběru až 170°, sekvenční snímání 5Mpx fotografií.

Velmi oblíbená kamera na motorku a do auta s extrémně širokým úhlem záběru (170°) a rychloupínacím systémem pro připevnění kamery na helmu a pomocí držáku s přísavkou na různá místa na motorce, autu, skůtru apod. Speciální verze kamery GoPro HD Helmet HERO s odlišnou sadou držáků, kamera samotná je zcela totožná. FullHD (1080p HD) kamera na helmu. Kamera GoPro HD Motorsports HERO nabízí plné HD rozlišení (1920 x 1080). GoPro HD Motorsports HERO se záznamem v profesionální HD kvalitě s rozlišením 1080p / 960p / 720p při 30 a 60 snímcích za sekundu (60 fps při rozlišení 720p) s výdrží baterie až 2.5 hodiny na jedno nabití a záznamem 9 hodin videa při použití 32GB SD karty. GoPro HD Motorsports HERO je díky odolnému polykarbonátovému pouzdru vodotěsná do 60m, je tedy rovněž ideální kamerou pro potápění. Zcela unikátní je možnost automatické sekvence 5Mpx fotografií.


mé první dojmy - když jsem ji vybalil překvapilo mě jak je velice maličká. chybí náhledový displej, o to déle vydrží na baterie. extrémně jednoduché ovládání bez zbytečných blbostí. kvalita videa mě příjemně překvapila, za šera a tmy je to špatné, ale s tím se počítá, za dostatečného světla příjemné překvapení. na fotky nepoužitelné, silný efekt rybího oka, možná tak na umělecké či na timeslap sekvence - ideální (lze připojit v autě přes usb-cigareťák a nechat foťit v intervalu co karta dovolí (nyní až 32GB). z toho pak vznikne parádní timeslap sekvence.

další super poznatek - při připevnění na auto nejsou znatelné žádné otřesy, obraz je vždy parádní bez roztřesení. zkoušel jsem při koupání naší malé drndy hned vodotěsnost obalu - perfektní! co mě trochu zklamalo je použitelnost videorežimu 1280x720 60p. nedaří se mi dosáhnout zpomalení 50% na 30fps, ale ještě si pohraji s nastavení, mělo by to fungovat.

hlavní výhodou je ale perfektní příslušenství. mám k předchozím kamerám různé držáky a přísavky, ale v porovnání s Hero HD jsou to shity. u hero hd je přísavný držák perfektní, přicucne se i na špinavé dveře auta z venku a drží že nejde sundat ani když chci . ze začátku jsem to raději pojistil izolačkou, ale není potřeba. takže další sosnová by mohla být po technické stránce zase o krok dál a třeba i taková spanilka na ventilakci by mohla vypadat z kapoty nějakého vozu zajímavě...



Přímý odkaz na youtube video
nahoru

sponzor





22.04 2010 8:19


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 2.2. 2008
Příspěvků: 13276 | Témat: 134

22.04 2010 9:18


Super, to se mi líbí. Já točil klasikou, držák přelepenej páskou ale za moc to nestálo.
nahoru

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009
Příspěvků: 11040 | Témat: 102

22.04 2010 9:20


valmet: tak tak mám podobné zkušenosti, proto tato kamerka. tyhle specializované věci mají něco do sebe.
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 29.8. 2010
Příspěvků: 410 | Témat: 16

10.12 2011 18:39


Ahoj Lorde

Sice je to rok staré téma, ale nechtělo se mi zákládat nové a dělat tu bordel
Chtěl jsem se tě zeptat, jestli pak jsi zkoušel nový tip této kamery tedy Gopro HD hero 2, pokud ano, máš nějaké poznatky ?, jak jsi zatím spokojený stím starším modelem ? Koupil by jsi si dnes něco jiného ? A když ano tak co ? Může být něco lepšího než Gopro kamera.

Uvažuju o téhle kameře už strašně dlouho a jak vyšla nová verze tak jsem opět zbystřil a začal se zajímat víc. Využiju jí, jak na normální točení, tak i na autě určitě + jezdímě rekreačně čtyřkolky a různé akce, + hasičské zásahy + hasičské akce. takže uplatnění u mě určitě najde.

Tak proto se ptám víš

Každopadně předem děkuji za nějakou tu reakci.
nahoru

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 22.2. 2011
Příspěvků: 717 | Témat: 9

10.12 2011 18:53


motiver: Co ja k tomu mužu říct z vlastní zkušenosti s používáním gopro kamery, tak na akční záběry na kole, v autě, na lyžích, v bazénu či na tobogánu uplně super, ale na běžný točení, typu rodiná dovolená to neni, tim že je to rybí oko tak se tim záběry památek a podobný věci moc točit nedaj, ale jinak je to supr věc já mám HD Hero 960, a na moje točení mi to plně dostačuje, pár záběrů z ní je i v Lordově videu z Ventilakce letošní
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 29.8. 2010
Příspěvků: 410 | Témat: 16

10.12 2011 18:59


bikesek:
Super, díky za názor ! ! !
Co se toho rodinného točení týče, tak to opravdu jenom občas, ne-li vůbec , protože opravdu to rybí oko k tomu není jak řikáš, ale viděl jsem video, jak chlap tam přepíná různé režimi, ale je furt v 1080p kvalitě a to rybí oko tam pak v jistých režimech není moc znát, ale to je myslím úplně to poslední co bych řešil.
Jde mi hlavně stránku kvality a stabilizace, aby to nebylo jen rozmazaný obraz a občas helma, řidítka atd , což když jsem viděl různé videa, ne jen ty propagační od gopra , tak mi to přišlo suprový, a vůbec nevím jaký je rozdíl mezi tou starší verzí a tou ninější tou 2jkou.
nahoru

AK junior
AK junior


Registrace: 17.10. 2011
Příspěvků: 741 | Témat: 3

10.12 2011 19:17


Tak GoPro 2 si chci koupit tyhle Vánoce. Měl jsem možnost přímého srovnání obou verzí. Co se týče rozdílu, 2ka má o trochu lepší citlivost na světlo - za tmy je to živější (méně oranžové) a za dne to dokáže lépe redukovat např. sluneční svit. Jinak jsou ale stejné a i příslušenství sedí. Rozdíl je také v tom, co jsi už zmínil. Režim nahrávání. Je tam podpora více rozlišení a pokud se nepletu (to jsem nezkoušel), to rybí oko by mělo jít vypnout úplně. Video však bude v poměru, pravděpodobně, 4:3 atp. Ale to nezaručuju.

Co doporučuji, tak zakoupit na Ebay, nebo na dalších zahraničních serverech. Dá se ušetřit i pár tisíc. Za ušetřené peníze si můžete koupit plnou nádrž a pořádně to otestovat Do auta nejlepší možná věc ... a s cenou 5800Kč vč. počtovného to nemá chybu. První kamera, se kterou jsem se nebál pod vodu nebo jejího pádu na zem (v tom pouzdře).
nahoru

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 22.2. 2011
Příspěvků: 717 | Témat: 9

10.12 2011 19:19


tady třeba ukázka co jsem točil já takový srandavideo u nás na skocích
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

sponzor





10.12 2011 19:19


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009
Příspěvků: 11040 | Témat: 102

10.12 2011 19:52


mezi námi, dvojka je trochu vylepšená, zásadní rozdíl v kvalitě tam nebude. hlavní výhoda je ta, že to umí natáčet jak v 1080 tak v 720 se širokým úhlem záběru (rybí oko ale na akční záběry to nevadí) nebo užší záběr bez rybího oka na normální záběry. ta stará u 1080 neuměla širší úhel. samozřejmě že je lepší dnes koupit dvojku, ale pokud máš jedničku, tak výměna za dvojku se moc nevyplatí.

jinak záleží na co to chceš použít. jsou dnes již ještě mnohem menší kamery, které jsou ideální např. připevnit na rameno (mají policejní složky např.). jsou to takové ty tyčinky které mají velice tenké tělo, je to jako tlustej fix takže i více aerodynamické.

já mám hero a mám k němu plno doplňků, pro mě už je ideální zůstat u hera. ty malé mají také své kouzlo, ale jsou opravdu pouze na specifické záběry, zato s herem lze občas natočit i běžné záběry.

tady jedno trochu specifické použití

Přímý odkaz na vimeo video
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 29.8. 2010
Příspěvků: 410 | Témat: 16

10.12 2011 21:46


Sekturek
Tak zatím nemám žádné zkušenosti se zahraničními servery, zatím když jsem něco hledal v cizině, díly na auto, gumy nebo nějaký jiný věci, tak mi to stejně pak vyšlo ke konci úplně stejně. Nebo asi neumím hledat ? A nebo neznám tak dobré stránky. A jak je to se zárukou ?, v takovéto drahé věci chci mít jistotu, že když se posere tak že zajdu tady "za roh" a reklamuji. Jinak takovej ten základní outdorový set je do 8500 Kč - stím že postupem času budu dokupovat nějaké to přislušenstvý a hlavně držáky. A touto cenou jsem tak nějak počítal.

lordmystic
Jedničku právě nemám, takže určitě bych kupoval 2jku, koukal jsem se zde na tuto stránku a je tam opravdu kamer požehnaně, ale zatím cenou a takovou to "prestiží" a kvalitou videa a hlavně všestraností se příkláním k tomu Gopro
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému


Video ( lordmystic )
No zajímavé využití , to by mě nenapadlo.
Ještě jsem se chtěl zeptat Lorde na to Vimeo, vím že to je video portál převážně na HD zobrazení, ale koukal jsme že pokud tam chceš opravdu něco vkládat, a chceš tam mít nějaké to místo na videa + to HD tak musíš něco zaplatit že ?, kolik pak platíš za tu službu ? Protože na youtube, je to velice omezené co se muziky ve videu týče ( autorská práva ). Nebo jsou jiné protály ?

Pak jsem se vás chtěl zeptat na nějaké programy co se střihu týče, myslím něco pokročilejšího ne video marker , zatím používám Video studio 13 + nějaké vylepšovací kokotinky na kvalitu a úpravu efektu atd. ale opravdu základní věci, tak jaký pak použiváte vy a proč když tak
Pošilhával jsem po Sony Vegas, ale to je opravdu trošku někde jinde a je to opravdu složitější.
nahoru

AK junior
AK junior


Registrace: 17.10. 2011
Příspěvků: 741 | Témat: 3

11.12 2011 1:14


Na strámkách výrobce vyjde GoPro Hero 2 HD i s poštovným za 5900 kč ... těch 8400 je pěkně vydřidužské. Neřeknu, kdyby se jednalo o věc 2x2 metry ... zaplatí se přeprava, skladování atp. Ale tahle kamera se v orig. balení vleze do běžného šuplíku 5x a do kamionu se jich narve majland ... tak 2500 bych prodejci fakt nedal. Brr ...
nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 2.2. 2008
Příspěvků: 13276 | Témat: 134

11.12 2011 11:10


Až jí budete někdo objednávat od výrobce, tak se přidám.
nahoru

AK junior
AK junior


Registrace: 17.10. 2011
Příspěvků: 741 | Témat: 3

11.12 2011 12:30


valmet:
Až jí budete někdo objednávat od výrobce, tak se přidám.


Chystám se na nový rok. Kdyžtak dám vědět
nahoru

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 22.2. 2011
Příspěvků: 717 | Témat: 9

11.12 2011 12:36


Sekturek:
Na strámkách výrobce vyjde GoPro Hero 2 HD i s poštovným za 5900 kč ... těch 8400 je pěkně vydřidužské. Neřeknu, kdyby se jednalo o věc 2x2 metry ... zaplatí se přeprava, skladování atp. Ale tahle kamera se v orig. balení vleze do běžného šuplíku 5x a do kamionu se jich narve majland ... tak 2500 bych prodejci fakt nedal. Brr ...


ale pozor, pokud to pujde z ameriky, tak ti tam napocitaj jeste clo a dph u nas na celnici, protoze bezcelni limit je 22Eur...
nahoru

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009
Příspěvků: 11040 | Témat: 102

11.12 2011 13:02


to vimeo je 60 euro za rok, je to něco kolem tisícovky. vyplatí se to, vimeo je po youtube nejlepší portál a díky tomu že tam neblokují videa kvůli použité hudbě, je to pro mě nejlepší volba.

pokud nemáš žádnou kameru gopro hero hd 2 určit neprohloupíš, dělají dokonce i dvojkryt že zapojíš dvě kamery vedle sebe a točíš stereo - tedy ve 3d. tak bohaté příslušenství je fajn, od hrudních držáků přes čelenky, přísavky, atd.

teď si dvojku hero hd koupil kámoš na jednu akci a prodává za slušnou cenu, zeptal bych se ho jestli jí má ještě k dispozici, je úplně nová jednou použitá, tak dejte vědět jestli by měl někdo zájem.
nahoru

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 22.2. 2011
Příspěvků: 717 | Témat: 9

11.12 2011 13:06


lordmystic: zjisti pls za kolik by pripadne byla, mozna bych zajem mel
nahoru

sponzor





11.12 2011 13:06


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 2.2. 2008
Příspěvků: 13276 | Témat: 134

11.12 2011 13:09


Já případně taky.
nahoru

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009
Příspěvků: 11040 | Témat: 102

11.12 2011 13:59


7000-7500kč za kompletní balení jednou použitá.
nahoru

AK junior
AK junior


Registrace: 17.10. 2011
Příspěvků: 741 | Témat: 3

11.12 2011 14:05


*Jak je to s clem z USA nevím, ale na ebay Vás to vyjde nové i s poštovným přímo do ČR (nic víc se neplatí) v přepočtu za 6300 Kč.

Což je myslím stále lepší, než 8400 místním prodejcům.

Update: tak ze stránek výrobce Vás to do ČR vyjde na 7800Kč, což je dost. Docela krutá částka za poštovné. Ale dá se to pochopit, výrobce má na prvním místě výrobu a distribuci zařizují další. Proto ten rozdíl v ceně oproti ebay (přesně polovina za poštovné).

Update2: Pokud by chtěl někdo novou verzi 1 ua 6400Kč, tady máte
http://aukro.cz/gopro-hero-original-helmet-1080p-nova-i1983939668.html

Říkám, ti čeští obchodníci jsou strašní vyděrači ... :-/
nahoru

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009
Příspěvků: 11040 | Témat: 102

11.12 2011 16:04


Sekturek: podle mě je jedno v jakém obchodě to koupíš, jakékoliv zásilky z usa jdou přes celní sklad a zboží ti nebude vydáno dokud nezaplatíš clo a dph, dohromady myslím kolem 30 procent.
nahoru

AK junior
AK junior


Registrace: 17.10. 2011
Příspěvků: 741 | Témat: 3

11.12 2011 19:14


lordmystic:
Sekturek: podle mě je jedno v jakém obchodě to koupíš, jakékoliv zásilky z usa jdou přes celní sklad a zboží ti nebude vydáno dokud nezaplatíš clo a dph, dohromady myslím kolem 30 procent.


Já měsíc zpátky kupoval na eBay procesor + základní desku a platil jsme jen to, co uvedl prodávající. 390 dolarů ( (7400kč) stály věci a poštovné dělalo 35 dolarů do ČR (665 Kč) ... zaplatil jsem celkem něco přes 8tis Kč (v ČR by mě to vyšlo na 16tis, takže jsem nějakou tu stovku neřešil ... )

Update: Správně se má zásilka nad 150 EUR danit a projít clem ... proč jsme to neplatil, nevím. Snad mi nepřijde nějaký dopis o dluhu nebo co prý to má ale dělat, kdžy už, tak pošta automaticky. Nevím no.
nahoru

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009
Příspěvků: 11040 | Témat: 102

11.12 2011 20:04


Sekturek: kámoš takhle kupoval tenisovou raketu a vešel se do toho limitu, já díky tomu clu nevzal ten svůj výfuk z usa ale přes britského dovozce, vyšlo to levněji.
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 29.8. 2010
Příspěvků: 410 | Témat: 16

12.12 2011 15:31


Sekturek
To zní skvěle, co jsi přesně kupoval za desku a za procák ? Jak to máš se zárukou, co když se ti to tady pokáká ale koupil jsi to někde USA či jiné prdelce ? Co když ti to přijde nějak rozbytí, poškrábaný nebo tak něco ? Jak se to řeší potom dál. ? ? ? ?
nahoru

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 4.11. 2010
Příspěvků: 1585 | Témat: 28

12.12 2011 19:43


lordmystic:
cau Lorde, chci si na vanoce kupovat GoPro HD2, chtel jsem te ale predtim pozadat o radu. Polovicka trva na tom aby s tim slo fotit. Jde to nejak? Jak moc je to nepohodlne?
nahoru

sponzor





12.12 2011 19:43


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 29.8. 2010
Příspěvků: 410 | Témat: 16

12.12 2011 20:18


pedro m:
lordmystic:
cau Lorde, chci si na vanoce kupovat GoPro HD2, chtel jsem te ale predtim pozadat o radu. Polovicka trva na tom aby s tim slo fotit. Jde to nejak? Jak moc je to nepohodlne?


Pokud jsem dobře četl a dobře pochopil, tak přes nějaké handsfree ovládání rovnou fotíš snímky a má to 11 megapixelový čip, takže ty fotky nemusejí být zlé.
Doufám že jsem to pochopil taky tak, ale určitě to fotit jde, pišou ve specifikacích.

Koukám že si už snad 4 lidi budou kupovat Gopro, tak to bych pak rád vyděl na nějakom tom srazu, až všichni budou mít na autech přicápnutý krabičky
nahoru

AK junior
AK junior


Registrace: 17.10. 2011
Příspěvků: 741 | Témat: 3

12.12 2011 20:21


motiver:
Sekturek
To zní skvěle, co jsi přesně kupoval za desku a za procák ? Jak to máš se zárukou, co když se ti to tady pokáká ale koupil jsi to někde USA či jiné prdelce ? Co když ti to přijde nějak rozbytí, poškrábaný nebo tak něco ? Jak se to řeší potom dál. ? ? ? ?


Vše je individuální. Já dal jednoduše řečeno ruku do ohně a spoléhal na to, že bude vše OK. PC rozumím, takže bych kdyžtak nějak vyřešil i případné problémy. A šance, že se mi to do 2 let posere, je přeci jen malá. Tedy doufám Záruku bych určitě řešil, sice bych tím zabil tak 3 měsíce, ale co se dá dělat. Pokud na to člověk "nemá koule", tak bych to asi neriskoval.
-Jinak, kupoval jsem CPU AMD Bulldozer a desku Gigabite. Defakto za polovinu co tady
nahoru

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 29.8. 2010
Příspěvků: 410 | Témat: 16

12.12 2011 20:37


Tak opravdu mávat 8tisícema u ohně, tak na to opravdu koule nemám , je sice fajn když to jakoby vyjde a člověk pak ušetří hezký peníze, ale prostě já mám rád když v tom mám jistotu když dotoho dávam takvoej ranec peněz, každopadně - pěkná práce stím Buldozerem , to už musí bejt fajn, jestli to využiješ ten výkon
Tak i tak, souhlasím stebou že zdejší obchodníci jsou strašný zrůdy
nahoru

AK junior
AK junior


Registrace: 17.10. 2011
Příspěvků: 741 | Témat: 3

12.12 2011 20:49


motiver:
Tak opravdu mávat 8tisícema u ohně, tak na to opravdu koule nemám , je sice fajn když to jakoby vyjde a člověk pak ušetří hezký peníze, ale prostě já mám rád když v tom mám jistotu když dotoho dávam takvoej ranec peněz, každopadně - pěkná práce stím Buldozerem , to už musí bejt fajn, jestli to využiješ ten výkon
Tak i tak, souhlasím stebou že zdejší obchodníci jsou strašný zrůdy


Sice offtopic, ale nějak to téma uzavřu
-Zas tak extra výkon ten Bulldozer není, ale je to přesně to, co jsem od něj očekával. 8 jader ještě není optimalizováno v aplikacích, takže bude trochu líp. Tím že to mám ale za hubičku, tak si nestěžuju Zároveň bych ale intel nekoupil (z důvodu ceny a nevyužitelnosti - hlavně u her). Tam stačí výkonné 2 roky staré 4 jádro a jede ta hra úplně stejně.
nahoru

AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 25.5. 2009
Příspěvků: 11040 | Témat: 102

13.12 2011 11:33


Sekturek: vidíš a já zase preferuji intel, za ty prachy je ten výkon pro renderování videa bezkonkurenční. dlouho jsem ale už neupgradoval, pokukuji po nějakém našlápnutém notebooku. no a po zkušenostech kdy jsem reklamoval jak základní desku, tak disk a i monitor kvůli poxelům už bych ze zahraničí nic nekupoval kvůli pár stovkám a hafo starostem. stačil mi ten výfuk, vypadá to krásně, cena za půlku co tady, ale když sečeteš všechny náklady jako clo, dph, dopravu, nemožnost reklamací, atd. tak už to tak výhodné není.

motiver:
Koukám že si už snad 4 lidi budou kupovat Gopro, tak to bych pak rád vyděl na nějakom tom srazu, až všichni budou mít na autech přicápnutý krabičky

jasně, všichni ať máte držáky, dáme na auta a to budou hned lepší záběry. doufám že se někdo z vás dostaví do sosnový, záběry z aut jsou nejhezčí.

pedro m:
lordmystic:
cau Lorde, chci si na vanoce kupovat GoPro HD2, chtel jsem te ale predtim pozadat o radu. Polovicka trva na tom aby s tim slo fotit. Jde to nejak? Jak moc je to nepohodlne?

fotit s tím lze, ale ber to jako nouzovku. nemá to normální displej ani další základní funkce, má to předostřeno na nekonečno a focení je tam spíš kvůli timelapse či sekvencím. tahle kamera je opravdu z drtivé většiny pouze pro sport či podobné náročnější aktivity komfortem se to nejlevnějším foťákům ani nepřibližuje.
nahoru

AK junior
AK junior


Registrace: 17.10. 2011
Příspěvků: 741 | Témat: 3

23.12 2011 14:29


Pro ty, kteří by chtěli GoPro verzi 1. ... v Datartu v Ostravě jsem ji včera viděl za 4999Kč a s příslušenstvím MotoSport za 6999Kč

Více na: http://www.datart.cz/ a do hledat napište "Gopro"
-Je tam toho spousta včetně příslušenství

Za novou, se zárukou atp. ... velice pěkná cena
nahoru

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

 
Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email