Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je úterý, 10 června 2025
Celkem je zde 263 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: dominomeka
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 236
Online návštěvníků
Návštěvníků: 263
Uživatelů: 0
Celkem: 263

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 18.3. 2007

20.04 2010 9:44

Loni na podzim po mě kdosi chtěl můj životopis. Tak jsem cosi zesmolil a poslal to. Tady to máte a třeba vás to i pobaví. Podotýkám, že je to všechno podle skutečných událostí.

Tož, tak.
Narodíl som sa jedného škaredého dňa, větr fučál jak sviňa, sněh padál tak husto, že maměnka ani neviděla svůj břuch, z kterého som sa drál na svět. Tata nás dovézli do špitála a tam som ponajprv vyšklébíl svoje očiská na tomto světě a spousta lidí ešče nevěděla, co za pohromu to pro ně znamená.
Býl sem ogárek šikovný a hodný, ale len dokáď sem nepřišél na to jak sa dá dostáť z pelecha na zem. Než maměnka přišla na to, že už nejsu tam, kde ňa nechala ležať, tož náš kocůr béčál ve strachu o svůj ocas, kerý sem pevně držál a býl rozhodnutý ho len tak nepustit. Tak sem získal celoživotní lásku ke zvířatům.
Rychlo sem rostnul. Kocůr sa radšej odstěhovál k sůsedom, dnes sa mu ani nedívím.
S ogárama sme sa hráli na všelicos, najradšej sme si stavjali káry a na nich závodili z kopca za chalupů. To nás bavilo najvjác, ale spotřeba koleček byla moc veliká, tož sme moseli jednůc za týden vyrazit do hatě, kde dobří ludé vyhazovali nepotřebné kočárky a tím nám dávali velké množství náhradních dílů.
Nemožu zapomenuť, jak sem vezl táčky z hatě plné náhradních koléček a z kopca dolů sem utěkál aj s táčkama, když z ničeho níc mi před ně vlétla sůsedovic slépka a já z dobréj duše zachránit ji život sem zrobil s táčkama taků myšku, kerů sem nedovéd k dokonalosti a přibrál sůsedovi funglnového žigulíka. Nikdá už nezapomenů na jeho výraz v čuni, dyž slyšél ten zlověstný zvuk skřípajícího plechu a viděl jak mu moje táčky zanechaly dlůhý rýpanec v jeho krásně žlutém blatníku.
Od téj chvíle to se mnů šlo už z kopca. Býl sem o paliců větší než ostatní ogaři a cérky, tož v každém průseru sem býl najprv vidět já a jako najvětší vždy určen za viníka.
Tož tak ňa i ponajprv načapali tetka kůsek od vedla, pravili sme ji Peléščena, kůřit za obecní stodolů plnů sena. Baže, že sem tám nebýl sám, ale byl sem najvěc vidět. Do dnešného dňa nevím, co tam Peléščena hledala, dyž hřbitov byl od obecní stodoly asi 400 m a to bylo jediné místo kam chodila. Samo sebů, že to naprášila tatovi a ten mi tehdá pravíl ponajprv, že mi taků liščí po méj čuni, že sem to nevidél. Tetka Peléščena ňa pronásledovala furt, kde sem sa hnůl, tam sem ju mněl za řiťů. Jedného dňa šla zasej svojů obvyklů trasu na hřbitov a už sa nevrátila, mosím přiznat, že sem ani trochu netruchlil a spěšéj sem sa škňůřil škodolibů radosťů.
Tož tak sem rostnul, nemá cenu vyjmenovávať šecky moje zážitky a průsery, to by bylo na nekonečný seriál.
Základnů školu sem vychodíl celkem bez problémů. Dokonca aj vysvědčení ně dali v každém ročníků. Ne, že bych byl svatý, ale měli ňa rádi, byl jsem najvětší ze třídy a protože sme byli plavecká třída, tož sem měl velků výhodu proti ostatním. Moje jedno tempo v bazéně, moseli spolužáci doháňat dvěma, někéři i čtyřma. To sa ně za ty výkony dostávalo aj rozných ocenění a procházeli ně ty moje průsery.
Tata sa aj pomalu smířil s tím, že kůřiť už nepřestanu, tož ně sem tám ňaků tu cigaretu odpustil. Ale jak ňa viděl spokojeně bafať ze stařečkovej fajky, tož to na něm bylo vidět, že sa mosí hodně držať zpátky.
Tož tak, po základnéj škole sem nastůpil do učilišťa z maturů a začál sem žiť. Už sem i ty cerčíska aj začál proháňať, kůřil sem jak fabrický komín a i to pivečko ně docela zachutnalo. Tož nebyla to sranda, šecko to stíhať dokopy a eště dělat radosť maměnce a tatovi s ucházejícím prospěchem, ale asi sem byl ogárek šikovný a stíhal. Nemožu zapoměť jak ňa vyhmátla vychovatelka na cérčiském internátě, kde sem sa snažíl jednu spolužačku doučovať ruštinu zrovna v době, kdy sem měl býť na legální hodině ruštiny já sám. Po špagátě sem ručkoval ze čtvrtého patra ponajprv a naposled v životě. Špagát vydržál celů mojů cestu, ale v rozhodujůcej chvíli, kdy sem sa snažíl vyhnůť školníkovému skleníku rupnůl a já řítů prorazíl do skleníka pěknů ďůru a přistál školníkovi v salátě. Do dneška nepochopím jak sa mu podařilo s čaganem v ruce vyvinůť takovů rychlosť a než sem mu zoufalým skokem cez potok zdrhnůl, což on už nedokázal, tož ňa asi pětkrát tým čaganem přetáhnul po hřbetě.
Podruh sem fest tatu nasrál když sem odmítnul vstůpiť do teho spolku KSČ. Já ogárek upřímný a většinů života pravdomluvný, sem jim tam aj vyzvónil proč nevstůpim a to sa jím evidentně nelíbilo. Dokonce ňa nechtěli pustit ani k maturitě, že sů ten protistátní živel. Tož to ně tata po drůh pravíl, že mi taků liščí po mojej čuni, že sém to eště nevidél a jedným dechem dodál, že su taký trůba, dyž si nevidím do téj čuni, to prostě nikdá nevěděl.
Šecko dobře dopadlo, nakonec sem maturu dostál a udělál maměnce aj tatovi radosť.
Musím ešče vzpoměť jak sem si užíl svůj první ten sexuální zážitek. Vlastně nebýl první, ale na ten si pamatuju. Tož to sa stalo v den osláv maturity. Pravda byl sem už trochu užralý, ale mojej cérce to evidentně nevadilo a chtěla si se mnů užíť za každů cenu. Zatáhla ňa nedobrovolně za hospodů do lesa a tam počala krůtit svoju řiťů v domění, že to na mňa zapůsobí asi věcej, než předešlých dvacet piv. Neměla šanci. Pivo bylo silnějši. Jak učula, že sa moje očiská začínajů zavírať, tož zkusila silnější kalibr a sundala halenku. To už trochu zabralo a dokázal sem zaostřit, že sů ty kozy předemnů dvě a ne čtyry. Potém si už jen pamatuju, že ňa do zad a do řiti píchalo jehličí, ňaká mladá cérka na mě cvičila ňáké divné cviky a čůl sem od ní aj ňaké divné zvuky. Najvěc si ale pamatuju na vyvrcholení celéj tej podivnéj komedie. Mravenci su svině a nespijá ani v noci. Jeden asi hledál kolem mojej řitě cestu dom tak dlůho, až ho to přestalo baviť a užrál ňa do vajca tak silno, že som sa vzepjál jak hřebec, cérka nečekala takový rychlý pohyb, nadskočila a mlaskla sebů do jehličí. A bylo po erotice.
Týden sa se mnů nebavila a já dlůho kontroloval postižený orgán, estli nehrozijá trvalé následky.
Tož pak sem šél na vojnu. Týden před nástupem si ně tata vzal stranů a započal ňa proškolovať v tej sexuálnej výchově. Školil ňa velice pěkně a radíl co mám dělať s cérkama v posteli. Marně sem hodinu čekál, kdy ně řekne co sa má dělat se zažraným mravencem v kuli. K tomu sa nedostál a já sa styděl přiznat můj nejsilnější sexuální zážitek a také tatovi přiznat, že to, co on si myslí, že mám teprvjá před sebů, já už mám dávno za sebů. Vojna, tož to byly celkem nezáživné dva roky, vrátil som sa živý aj zdravý a prý i bezdětný a slobodný.
Potém sem ale zblbnul a chtěl sa ženiť s jednů cérků. A to mi tata řékl po třetí, že mi taků liščí po mej čuní, že sem to ešče nevidél. Potém dodal, že si nebude otlůkať ruku a radšéj na mňa vezme pantok.
Neudělál to a já sa oženil. Měl pravdu, byl sém trůba hlůpá. Uškvířil sem dva ogárky a cérku opustíl. Tož co s ňu, dyž ani teplů večeřu neuměla uklohniť.
Našel sem si druhů cérku. Tata už nepravíl radšej nic, maměnka pravilá, že z jejího šikovného ogárka sa stál mezinárodní děvkař a já tatovi pravíl, že kdyby ně dál po čuni hnědkáj prvej jak slibovál, tož by sa ně v palici možná rosvítilo.
Jedinů radosť ze mňa měli tata s maměnků snáď z teho, že jsem sa naučíl robiť. Hnedkaj po vojně jsem chodíl poctivo do práce a aj nějaků tu korunku dóm donésl.
Dělál jsem teho šoféra a vozil ludí s autobusom. Ně sa to lůbilo, ale do dneška nechápu, proč sa staré tetiny, dyž ňa zmerčily za volantem, při nastupování vždy ve dveřách hnedkaj pokřižovaly. Buď sem vypadál jako svatý obrázek nebo sa bály, že to je jejich cesta poslední.
Eště sa ze mňa stál ten meteórológ. Ta práca ňa takéj bavilá a baví do dnes. Za volantem, dyž vymamlasím nějaků vylomeninů, tož skončím někde v rači, dyž ale včíl budu praviť, že bude zítra pěkně a místo teho přínde leja jak sviňa, tož ludé akorát mávnů paprčů a bude jim to u řiti. Tata ně ponajprv v mojem životě nechtěl liščiť a pravíl, tož dobře sis vybrál ogare, tu nemáš co zkaziť a eště si za to aj placený. Su rád, že ze mňa má konečně radosť a už ňa nebude biť.
Tož tak si já žiju.
Naposledy upravil červík dne 20.04 2010 10:16, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)

sponzor

20.04 2010 9:44

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 11.12. 2007

20.04 2010 9:55

Dobre jak svina..

AK oldtimer
AK oldtimer

Registrace: 28.8. 2006

20.04 2010 10:36

HAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 6.10. 2006

20.04 2010 11:45

kurva, šak pod stolem sem lehl dyž sem se dočet jak ťa mravenec do kuli kósl

mazeeeeeeeeeeeeecccccccc:D

AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 20.8. 2009

20.04 2010 12:03

Tak jsem si to po ranu přečetl a hned mám lepší náladu. Díky "saláte"

AK fanda
AK fanda

Muž

20.04 2010 12:59

maczaCZ: Však na to do smrti nezapomenu, kuwa to štípalo ještě aj druhý den. Ani těch dvacet piv mi nepomohlo.

Iron throner

Registrace: 28.8. 2006

20.04 2010 13:04

AK fanatik
AK fanatik

Muž

20.04 2010 13:05

červík: buď rád, že tě nekousla do šulina, to bys na ten 1.sexuální zážitek taky do konce života nezapomněl, to nepřeju ani svýmu nepříteli

sponzor

20.04 2010 13:05

reklama je cesta, jak udržet web v chodu. Prosím neblokujte ji a občas na něco klikněte.

AK fanda
AK fanda

Muž

20.04 2010 13:09

maczaCZ: Však to byl můj první a poslední sexuální zážitek v přírodě, od té doby jedině postel a před tím firmu na ničení veškerého hmyzu.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 7.9. 2007

20.04 2010 16:13

AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 23.12. 2008

20.04 2010 16:32

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 24.2. 2008

20.04 2010 17:20

clovece ty by si mohol pisat Červíkove pamäte

AK fanda
AK fanda

Muž

20.04 2010 17:24

SCORPION:

clovece ty by si mohol pisat Červíkove pamäte

No to by bylo na nekonečný seriál, kdybych měl popsat všechny své zážitky.

AK fanda
AK fanda

Registrace: 5.8. 2009

20.04 2010 17:33

červík:
Dost dobrý, do jaké firmy jsi ten životopis poslal, ti se tam museli válet smíchy.

AK fanatik
AK fanatik

Muž

20.04 2010 18:30

radar354: já bych řekl, že ho poslal tak leda do prdele... potažmo nám

AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

20.04 2010 18:40

červík:
Je to moc hezké, máš talent.

sponzor

20.04 2010 18:40

AK senior
AK senior

Muž

20.04 2010 19:03

červík: myslím, že založíš novej topic s názvem "stalo se" a každej týden tam budeš psát jeden příběh

AK fanda
AK fanda

Muž

20.04 2010 19:13

radar354: Raději nebudu jmenovat.
andreas: To raději ne.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 7.9. 2007

20.04 2010 19:13

root:
červík:
Je to moc hezké, máš talent.

A kdyby se rozepsal, tak by mohl napsat nějakou tu knihu.

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 3.10. 2006

20.04 2010 19:15

hehe natočíme film červíka bude hrát Kabir Bedi

AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 17.4. 2007

20.04 2010 19:49

Citace:
Ně sa to lůbilo, ale do dneška nechápu, proč sa staré tetiny, dyž ňa zmerčily za volantem, při nastupování vždy ve dveřách hnedkaj pokřižovaly. Buď sem vypadál jako svatý obrázek nebo sa bály, že to je jejich cesta poslední.

Pěkný Červíku Kam ty na to chodíš

AK fanatik
AK fanatik

Muž
Registrace: 5.6. 2008

20.04 2010 21:37

červík: Pěknej životopis. Jestli jsi to poslal do nějaký firmy, tak tu práci musíš dostat!

AK fanda
AK fanda

Muž

21.04 2010 6:51

Cadaverous:
červík: Pěknej životopis. Jestli jsi to poslal do nějaký firmy, tak tu práci musíš dostat!

Ono to bylo tak, že si někdo dodatečně vzpoměl, že by bylo dobré mít po letech ode mě ještě nějaký životopis, tak jsem to sfouknul svým stylem. Žádnou práci nehledám, stačí mě ty dvě co mám.

AK senior
AK senior

Muž

21.04 2010 7:27

červík: ty seš dobrej kolík. doufám, že se rozkecáš na srazu u ohně

sponzor

21.04 2010 7:27

AK fanda
AK fanda

Muž

21.04 2010 14:37

andreas:
červík: ty seš dobrej kolík. doufám, že se rozkecáš na srazu u ohně

Tam budu mít sebou celou tlupu, tam musím být hodný a neprozradit na sebe raději nic.

AK fanda
AK fanda

Muž

30.04 2010 16:50

Jeden kolega mě požádal o pokračování, tak asi něco zesmolím a pak vám to tu taky šoupnu.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs adaptér aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami android androidauto antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezdrátové bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus carplay cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ios ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojení spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon xuda zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email