Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je čtvrtek, 28 března 2024
Celkem je zde 368 lidí (4 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: P2M
Uživatelů dnes: 4
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 48 392
Online návštěvníků
Návštěvníků: 364
Uživatelů: 4
Celkem: 368

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

25.12 2015 16:35


Knock knock, Neo
Wake Up
Follow the White Rabbit


Martin Koller: Jsme ve válce. Vrcholí americká kolonizace Evropy pod prapory islámu. Hrozí likvidace Evropanů

„Vrcholí americká kolonizace Evropy pod prapory islámu,“ uvedl v bilančním rozhovoru pro ParlamentníListy.cz bezpečnostní analytik Martin Koller. Podle něj jsme již v rasové válce, jejíž výsledek je z dlouhodobého hlediska stejný jako u nacistů – likvidace Evropanů jako rasy a jejich nahrazení úzkou panskou vrstvou a podivnou otrockou směskou se sníženým intelektem.

Někteří označují rok 2015, který je téměř za námi, dokonce za nejsložitější rok od sametové revoluce. Masová nelegální migrace, občanská válka na Ukrajině, řecká krize, teroristické útoky a hrozba jejich pokračování… Byl podle vás rok 2015 něčím přelomový?


Rok 2015 není přelomový. Pouze graduje dlouhodobý negativní ekonomický a bezpečnostní vývoj ve světě. Vrcholí americká kolonizace Evropy pod prapory islámu a nová vlna americké, prozatím studené války proti Rusku. V mohutné záplavě propagandistického povyku si naprostá většina politiků i všemožných analytiků (u některých vystupujících v ČT by bylo vhodné vyzdobit druhé a čárkou), redaktorů a novinářů neuvědomuje totéž, co v případě atentátů v Paříži. I v případě záplavy ilegálů z Turecka se jedná o test. V Paříži to byl test akceschopnosti a obranyschopnosti vůči agresivnímu islámu. Z hlediska současného islamizačního tažení se jedná o test odolnosti evropského obyvatelstva vůči islamizaci a schopnost jeho odporu. Dále o test akceschopnosti sluhů amerických zájmů v Bruselu i jednotlivých členských zemích v obelhávání a zastrašování Evropanů ve vztahu k islamizaci. Ve výsledném efektu se jedná o především test programu EuroMed, který má umožnit volný pohyb 150 milionů muslimů směrem do Evropy.

Válka na Ukrajině již pomalu mizí ze zájmu evropských médií. Spojené státy a jejich sluhové z Bruselu i řady členských zemí uspěli jen částečně. Otázkou je, zda se nejedná o Pyrrhovo vítězství, tedy z dlouhodobého hlediska porážku. Z evropského hlediska o další krok k vlastní řízené likvidaci, spolu s islamizací a smlouvou TTIP. Na Ukrajině nezvítězili lidé toužící po lepším životě, ale oligarchové, kteří tuto zemi systematicky rozkradli. Evropská pomoc jim umožnila krádež uzákonit a dále pokračovat. Výsledným efektem bude růst imigrace z Ukrajiny, která prakticky ztratila budoucnost a žije na dluh. To povede k tlaku na evropské finance a sociální systém a k dalšímu tlaku na snižování mezd domácích zaměstnanců a likvidaci dalších českých živnostníků a malopodnikatelů. Americké reprezentaci se ovšem nepodařilo obsadit Krym a umístit tam námořní základnu, stejně jako obsadit východní prostory Ukrajiny, kde měly být dislokovány dvě pozemní základny blízko ruských hranic. Zato se podařilo získat obrovské rozlohy k pěstování geneticky upraveného obilí a dalších plodin, které pravděpodobně poslouží k chemické likvidaci evropského obyvatelstva. Zde můžeme připomenout spolupráci Agrofertu a společnosti Monsanto.

Řecká krize se z řady hledisek podobá ukrajinské. Řecko bylo vytunelováno a rozkradeno pravicovými vládami, nikoli prožráno pracujícími a důchodci, jak tvrdí americká propaganda. Sociální systém v Řecku nebyl štědřejší než například německý, nebo francouzský. Podle mého názoru byly hlavní cíle řecké krize dva. Především kolonizace silně vlasteneckého státu a zlomení odporu jeho obyvatelstva vůči diktátu amerických a eurobruselských, především německých zájmů. Dále oslabení obraných možností Řecka, které mělo za povinnost chránit evropskou hranici. Díky tomu se nepostavilo s dostatečnou razancí islamizační vlně z Turecka podporovaného z USA.

Teroristické útoky nelze vyloučit nikdy, jestliže je pro ně vytvořena základna ve formě paralelní islámské civilizace v Evropě. Agresivita takzvaných uprchlíků, kteří požadují domy, byty, auta a peníze bez ohledu na to, že do Evropy ničím nepřispěli a pravděpodobně většinou ani nepřispějí, rozhodně poroste. Domů se jim nechce, pracovat rovněž ne. Ve Francii z nich nepracuje dlouhodobě 80 %, zato tamní [u]muslimka má údajně v průměru osm dětí. Lze však očekávat spíše malé teroristické akce vyvolané frustrovanými imigranty ovládanými jednotlivými mešitami realizujícími vlastní džihád. Touha po bezpracné vysoké životní úrovni vytvoří spolu s islámem výbušnou směs. Zároveň roste napětí v evropské společnosti okrádané a šikanované z Bruselu, které se může rovněž projevit v násilné formě.

Každopádně teroristický test v Paříži ukázal nevalnou schopnost boje zemí EU s imigrantským islámským terorismem ve formě malých skupin podporovaných z paralelní islámské společnosti v Evropě. Na druhé straně se Evropané, především na východě víc naštvali, než lekli. Výsledkem tedy není vyděšený pád na kolena před prorokem a jeho hlasateli, ale všeobecný růst vlastenectví, což islamizátoři nečekali. Proto se hlavní politický tlak v médiích i státní správě zaměřil na zastrašení vlastenců, nikoli na obranu Evropy, nikoli obranu před agresivními muslimy. Teroristické útoky nepřinesly očekávaný výsledek. Proto bych spíše předpokládal dočasné omezení velkých útoků a naopak mediální komedii o láskyplných muslimech nespravedlivě napadaných evropskými xenofoby a rasisty. Jinak malý muslimský teror ve formě napadání evropského obyvatelstva, rostoucího počtu znásilnění, rozsáhlého obchodu s drogami a parazitování na sociálním systému stále pokračuje, jen se co možno korektně zamlčuje.

Tématem číslo jedna se stala migrační krize. Do Evropy se dostávají stovky tisíc lidí, o kterých údajně nic nevíme. Když se s odstupem podíváme na průběh krize v roce 2015, co lze považovat za úspěch v jednání Evropské unie v tomto kontextu a v čem naopak evropské elity selhaly?

Žádné úspěchy z hlediska ilegální imigrace a porušování evropských zákonů nevidím, pouze záplavu impotentních žvástů. Kancléřka Merkelová se pasovala na fýrera Evropy, bohužel amerického, a prohlašuje, že Evropa to zvládne. Zatím nezvládla vůbec nic, Evropa ani Merkelová. Paní kancléřka by navíc neměla přesouvat výsledky svojí katastrofální zahraniční, bezpečností a do budoucna i ekonomické politiky na další země. Komedie s procenty růstu připomínají socialistické statistiky budovatelských úspěchů. Pokud něco roste, tak konta velmi úzkých zájmových skupin a zároveň vztek těch ostatních, kteří mají nést dopady islamizace Evropy. Záplavu ilegálů z Afriky a okolí pozvala kancléřka do Německa, nikoli do Evropy, ale nějak na to zapomíná.

Celé vedení EU je dokladem toho, že v politice chybějí lídři a zůstávají pouze bývalí socialističtí svazáčci posilovaní lidovci jako je Juncker, ale všichni se chovají jako bezprávní sluhové politiky USA, Turecka a Saúdské Arábie. Selhání vidím především v tom, že Evropané vůbec něco takového zvolili. Ve vedení EU není vidět jediná osobnost. Pouze žvaniví, neschopní, vystrašení, ale zároveň arogantní byrokrati, či spíše šedí úředníčci třesoucí se o svoje korýtka pod tlakem amerických šéfů. Od vedení EU nemůžeme čekat nic dobrého, pouze další vlnu islamizace a transatlantickou smlouvu TTIP, která dokončí přeměnu Evropy ve stále chudší americkou kolonii, jaké vidíme v Latinské Americe. Dopady podobné smlouvy na Mexiko jsou katastrofální, což nám naši politici i média zamlčují. Nelze se divit, že celý drahý a byrokratický kolos utápějící se v nereálných ideologických chimérách není schopen jakékoli akce ani pro záchranu vlastních obyvatel. Plky o evropských hodnotách, multikulturalismu, svobodě, demokracii, lidských právech a především o evropském národě připomínají svazácké častušky z padesátých let.

Dále je třeba připomenout, že reprezentanti „evropských“ zájmů delegovaní svými občany nesou plnou odpovědnost za Lisabonskou smlouvu. Jen bych připomněl, že prezident Klaus byl obětí nevybíravého nátlaku a různí aktivisté se ho dokonce snažili soudně napadnout, když smlouvu nechtěl podepsat. Přitom především Lisabonská smlouva, ale i další dokumenty, slouží k tomu, že vedení EU arogantně rozhoduje bez ohledu na národní státy a názor jejich voličů. V takových otázkách jako je islamizace, TTIP, ale i jiné zásadní bezpečnostní a ekonomické problémy by mělo rozhodovat referendum všech občanů členských zemí, nikoli rozhodnutí slouhů amerických zájmů. Lisabonská smlouva dále obsahuje program EuroMed, který má umožnit integraci všech zemí na pobřeží středozemního moře, tedy v naprosté většině muslimských, včetně volného pohybu obyvatel. Jedná se zhruba o 150 milionů lidí, především 80 milionů Turků. Nikdo z nás by neměl přehlížet dopady Lisabonské smlouvy na život každého z nás. Rozumní vlastenci, kteří vůbec chtějí přežít a mají zájem o civilizovanou budoucnost našich dětí, by měli prosazovat zrušení Lisabonské smlouvy, případně odstoupení naší republiky od ní.

Evropské elity v Bruselu nejsou žádnými elitami. Podlézavý lokaj cizích zájmů se nestane elitou, ani když to o něm tvrdí zaplacená média. Stále je lokajem, někdy i kašparem podle přání svého pána. Evropští i většina našich politiků připo[u]mínají partu kluků, kteří rozbili okno a schovávají se jeden za druhého. Jeden se vymlouvá na evropské hodnoty, druhý na Brusel[/u]. Panstvo z Bruselu selhalo úplně ve všem a těším se na tunelovou komedii typu evropská pohraniční stráž na ochranu ilegálních imigrantů.

V souvislosti s migrační krizí se i česká politická scéna začala polarizovat. Atmosféra posledních týdnů alespoň z hlediska médií působila tak, že každý v této zemi nenávidí Zemana, a to včetně premiéra republiky, který ho obvinil z šíření nenávisti. Zeman prý rozděluje národ, spolčuje se s extremisty. Prožili jsme další „antizemanovský podzim“? A bude takové názorové rozdělení ve společnosti gradovat?

Musím vřele nesouhlasit. Politická scéna se příliš nepolarizuje. Vládní i opoziční strany otevřeně, potajmu či formou komedie podporují islamizaci Evropy i naší země v americkém zájmu. Komunisté zarytě mlčí a jako vlastenecké lze hodnotit pouze dvě malé parlamentní strany, které vznikly rozpadem bývalého Úsvitu. Přitom všichni politici jsou povinni plnit požadavky a respektovat názory občanů, kteří jsou z minimálně 80 % proti islamizaci. Jestliže tak nečiní, nemají smysl jakékoli volby a jsme v situaci arogantní politické totality řízené z Bruselu a Washingtonu. To vše v době oslavování Václava Havla, který nám spolu se svými kamarády sliboval svobodu, demokracii a lidská práva. Jen nějak zapomněl na to, že ta svoboda, demokracie a další se bude vztahovat pouze na sluhy amerických zájmů a opory zločineckých teorií nového evropského euroafrického národa vytvářeného podle zločineckých rasových teorií Coudenhove Kalergiho a Thomase Barnetta. Takže žádná velká polarizace na českém komediálním politickém jevišti. Ti, co jsou u moci, se bez velkých výjimek klanějí k Bruselu, Washingtonu, Rijádu a Ankaře. Pokud bychom měli mluvit o nějaké politické polarizaci v naší zemi, má podivnou podobu. Stojí proti sobě vlastenecká většina národa a oficiální politická reprezentace s podporou většiny médií a různých politických neziskovek a aktivistů. Americká demokracie v přímém přenosu.

Zeman opravdu rozděluje národ, a to na vlastence a lokaje cizích zájmů. Stejně rozděloval naši republiku prezident Masaryk v době hilsneriády. V obou případech se jedná o boj proti lži a cizáckému nakomandovanému myšlení. Dále bych připomněl útoky protektorátních médií a politiků na prezidenta Beneše v době druhé světové války. Opět boj zla a lži proti pravdě a národu. Prezidenta nenávidí především bezpáteřní lokajové cizích zájmů, hlavně různí političtí aktivisté a neziskovkáři, a samozřejmě některá média, především ČT, která by měla ze svého názvu odstranit slovo Česká. Prezidentovy vlastenecké postoje jsou jim solí v očích. Každý den se v ČT, někdy i dalších stanicích a na mnohých serverech objevuje aspoň jedna negativní či nepřátelská informace o našem prezidentovi. A stejně to nepomáhá a jeho preference rostou. Tato skupina představuje malou menšinu v české společnosti. Jen dostává maximum prostoru v médiích, takže se zdá početná. Stejné je to s mládeží a studenty. Naprostá většina myslí vlastní hlavou, ale v médiích mají místo jen ti, kteří mají v americkém zájmu formovat pomocí Facebooku názory spolužáků a obyvatel naší země. Takže žádný antizemanovský podzim, pouze tažení nepočetných reprezentantů cizích zájmů a mediálních trpaslíků proti vlasteneckému prezidentovi. Stále více se ukazuje, že svobodná volba občanů byla správná. Někteří politici se ve své malosti snaží zviditelnit aspoň útoky na prezidenta, případně na vlastenecké občany, organizace a iniciativy.

Nenávist a sprostotu šíří především takzvaní aktivisté a političtí neziskovkáři. Typickou ukázkou je facebooková výstava „Silná káva“ prezentovaná Tomášem Břicháčkem. Můžeme zde vidět výrazovou úroveň těch, kteří se v naší zemi považují za elity a reprezentují takzvanou pražskou kavárnu. Je zajímavé, že nikdo nedal podnět k trestnímu stíhání za některé výroky. Chápu, že ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO), všemožně podporovaný v médiích, se nežene do útoku proti reprezentantům amerických a islámských zájmů, jestliže jeho bratr je přední český muslim. Na druhé straně se státní správa hrdinsky vrhá na každého, kdo si dovolí ostřejšími výrazy kritizovat islám, nebo nepořádky v zemi. Ale v takovém případě by ministr financí a vůdce ANO neměl hrát komedii o potřebě obrany proti ilegální islámské imigraci, jestliže Roberta Pelikána otevřeně podporujícího islamizaci a pronásledování vlastenců, evidentně blízkého spolupracovníka, posadí na pozici ministra spravedlnosti. O tom, že prý jsme právní stát lze pochybovat, jestliže základem práva není spravedlnost, na každého je jiný metr a vracíme se k politickým procesům jako v době totality. Stačí připomenout Martina Konvičku a Martina Holkupa. Právo na vlastní názor a jeho vyjádření násilně umlčovali rakouští, nacističtí i sovětští okupanti a jejich sluhové. A máme to tady zase, navíc v době oslav Václava Havla a jeho řečí o svobodě, demokracii a lidských právech. Ne, že bych některé výroky pánů Konvičky a Holkupa bral zrovna za své, nicméně jiní se vyjadřují podobně i hůře, a nic se neděje. Co si například myslíte o výroku, že Češi jsou debilové a primitivové z východu? Tento a podobné výplody ducha samozvaných českých elit prezentuje Silná káva. Něco takového může vědomě přehlížet, případně podporovat jen ten, kdo není Čech a vlastenec, nebo zcela podléhá cizímu vlivu.

Bývalý dlouholetý novinář Mladé fronty, odborník na rusko-ukrajinské vztahy i Francii Milan Syruček uvedl v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz: „Jsem vnitřně přesvědčen, že vlna uprchlíků nebyla živelná, ale byla to první etapa tohoto boje, za níž následovala druhá etapa, teroristické útoky. Poté může přijít třetí etapa, která zasáhne třeba i USA; to zase z hlediska mocenské pozice. Je to tedy ideologický boj, který nepotřebuje sofistikované zbraně, ale fanatiky.“ Co si o takové klasifikaci myslíte?

Osobně jsem přesvědčen, že [b]islámská invaze do Evropy je produktem osy zla tvořené Washingtonem, Bruselem, Rijádem, Ankarou a Islamábádem.[/b] Píšu to stále dokola. Názor pana Syručka považuji za velmi realistický. Jak jsem uvedl, teroristické útoky spíše společnost původního evropského obyvatelstva stmelily proti přistěhovalé paralelní islámské společnosti. Dost záleží na tom, co zadají jako hlavní úkol do budoucna ve Washingtonu a Rijádu. Podle mého názoru muslimské teroristické útoky přinesly opačný efekt. Na druhé straně v americké politické reprezentaci přetrvává myšlení padesátých let, takže dočkat se můžeme čehokoli. Ideologický boj potřebuje sofistikované vykladače, lokajské papoušky k opakování jejich názorů v médiích a v neposlední řadě omezené fanatiky na špinavou práci pro vítězství džihádu. Především těch posledních je v islámské paralelní společnosti v Evropě obrovská zásoba a další přibývají s podporou vedení EU. USA zasahují ve prospěch islámských teroristů již dnes v Sýrii. Jejich nenávist k Rusku a prezidentu Asadovi nelze přehlédnout. Jde jim především o islamizaci tamního prostoru pod vládou Rijádu a Ankary s cílem převzetí těžby a transportu ropy. Konec konců, USA podporovaly ve válce proti Sovětskému svazu islámské teroristy v Afghánistánu i jinde. Proč by to nedělaly v boji o kolonizaci Evropy.

Jak moc ovlivní globální vývoj výsledky, ale i průběh a předvolební kampaň prezidentských voleb ve Spojených státech amerických? Vyhraje „normální“ kandidát, nebo třeba Donald Trump či Bernie Sanders?

Otázkou je, co je normální prezidentský kandidát v USA. Podle mého názoru by byla nejhorší Hillary Clintonová se svým kuřným manželem. Vysoce inteligentní zarytá feministka, která při vstupu na toalety neví, zda má jít na pány nebo dámy by se chtěla předvádět jako nejtvrdší chlap. Fakt, že dostává miliony dolarů na svoji volební kampaň od ukrajinských oligarchů je dokladem její nebezpečnosti pro světový i evropský mír. Podle mého názoru poslední opravdu dobrý prezident USA byl F. D. Roosevelt. A poslední, který chtěl pracovat samostatně a pro všechny občany USA, nikoli jen pro zájmové skupiny byl J. F. Kenedy. Také podle toho dopadl. Poslední, který údajně měl odbornou úroveň byl podle amerických odborníků nepříliš známý Gerald Ford. Bez ohledu na nadšenou kampaň v našich médiích nemám valné mínění o Ronaldu Reaganovi. Byl jen hlásnou troubou svých poradců a sám nikdy nic nevymyslel, stejně jako jeho následovníci. Z hlediska českých zájmů žádný normální kandidát na americký prezidentský post neexistuje. Každý bude nakonec prosazovat smlouvu TTIP a americké zájmy v Evropě i jinde. Donald Trump však jeví smysl pro realitu z hlediska přístupu k islámu, který již není náboženstvím, ale ideologií. Jeho snaha o samostatnější politiku se stává cílem mediálních útoků, stejně jako vlastenci u nás. Jeho deklarovaná snaha o snížení napětí s Ruskem vypadá rovněž rozumně. Otázkou je, jaká bude realita. Obama s také plácal po zádech s Putinem a NATO je na pokraji války s Ruskem kvůli Turecku.

Kdo se stal z vašeho pohledu nejvýraznější figurou české politické scény a proč? Do jaké míry splnil očekávání, anebo naopak zklamal prezident Miloš Zeman, Andrej Babiš, Bohuslav Sobotka, Miroslav Kalousek?

Nejvýraznější figurou byl v roce 2015 nepochybně a bezkonkurenčně prezident Miloš Zeman. Osobně ho řadím do čtveřice osobností současné české politiky. Jsou to opravdoví a viditelní myšlenkoví a političtí lídři. Nemusí se mnou každý souhlasit, ale jedná se o Miloše Zemana, Václava Klause, Miroslava Kalouska a Miroslava Ransdorfa. Tím nechci říci, že by se jednalo o osoby bezchybné a že s kterýmkoli z nich vždy souhlasím. Z hlediska hodnocení osobnosti je zcela lhostejné, že zaujímají i zcela protichůdná stanoviska. I oni se mohou dopouštět omylů a prezentovat názory, které nemusí vždy a každý akceptovat, zvláště služební trpaslíci, kteří dostávají místo v řadě médií, především v ČT. Každý z nich je nějakou skupinou ve společnosti permanentně, mnohdy neobjektivně kritizován. Všichni z uvedené čtveřice vynikají rozhledem, myšlenkovou pružností, analytickými schopnostmi a výbornou schopností slovně prezentovat svoje myšlenky. Především jsou schopni přicházet s vlastními myšlenkami, což je v naší politice velká vzácnost. Bohuslava Sobotku považuji za člověka v zásadě slušného, ovšem politicky zdegenerovaného tím, že se od mládí zabývá politikou. Osobně jemu a rovněž pánům Špidlovi, Zaorálkovi a dalším vytýkám podraz na Miloše Zemana v době prezidentského souboje s Václavem Klasem. Uvedený fakt politické zrady dodnes neblaze působí na členskou základnu ČSSD. Tehdy se reprezentanti ČSSD nepopiratelně zasloužili o pravicový vývoj republiky pod vedením ODS s ostudnou nečasovskou koncovkou, ale především podle amerických zájmů s tahem na současnou transatlantickou smlouvu TTIP. Proč se tak zachovali, nikdo z nich dodnes řádně nevysvětlil, ale každopádně na tom neprodělali, především ziskem skvěle placených korýtek. Bohužel ČSSD již dávno nelze považovat za stranu levého středu, která obhajuje zájmy většiny obyvatel, dokonce ani většiny svojí členské základny. Zvýšení důchodů o 40 korun a jednorázových dvanáct stovek prezentované jako úžasné vítězství politiky ČSSD lze hodnotit jako arogantní výsměch. Jen na vyrovnání propadu kupní síly důchodů za posledních 15 let by měl dostat každý důchodce měsíčně navíc kolem 2500 korun. ČSSD nelze zbavit odpovědnosti za tristní hospodářský vývoj v naší zemi s negativním dopadem na většinu obyvatel. Výsledkem je stát topící se v nesplatitelných dluzích, přesun průmyslu do zahraničí, otrocká práce za minimální platy v cizích fabrikách, neschopnost zajistit ani potraviny z domácí produkce, aktuálně kolem 800 000 nezaměstnaných a hledajících práci, třetinové i nižší platy a důchody ve srovnání s Německem, které jsme naopak dostihli v cenách a životních nákladech. Moc a peníze získané od mládí bez práce deformují názory i charakter. Obzvláště viditelné je to u mnohých socialistických levičáků u nás i v Bruselu. Politikou by se neměl zabývat člověk, který nepoznal reálný život. Bohužel takových je v našich politických partajích více.

Kdo podle mého názoru jednoznačně zklamal je Andrej Babiš. Velmi rád bych se v uvedeném hodnocení mýlil. Problém je v tom, že si to řada lidí stále neuvědomuje, nebo nechce přiznat chybu. Z jeho slavných slibů se nesplnilo nic. Obklopil se diletanty typu ministra obrany, reprezentanty cizích zájmů a přeběhlíky z ODS a ČSSD, takže kdo volí ANO, volí ve skutečnosti především nečasovskou ODS a jejich ideologii. Současné tažení za hlášení DPH a elektronickou registraci tržeb povedou především k problémům. Už zkušební provoz z hlediska hlášení vyvolal obrovské problémy. A to je podstatně složitější systém, než „slavná“ registrace vozidel. Stačí, aby v obludném elektronickém systému zmizelo hlášení, a podnikatel dostane mastnou pokutu. Zvláště když bude nepohodlný Agrofertu. O úniku informací ve prospěch konkurence nelze pochybovat. To je český folklór. S elektronickými tržbami je to obdobné. Systém lze obcházet. Cíle jsou bez ohledu na obecnou vládní propagandu následující. Především obecná totalitní kontrola nad každou podnikatelskou aktivitou. Dále získání informační výhody pro Andreje Babiše jako prakticky největšího českého podnikatele, pokud bude on nebo jím určená osoba vládnout ministerstvem financí. Důležitá je rovněž likvidace části živnostníků, malopodnikatelů a případně i středních podnikatelů. Jejich místo zaujmou nadnárodní korporace řízené oligarchy typu Andreje Babiše a dále se sníží životní úroveň zaměstnanců. Zisk určitě nezmizí ve státní kase. V neposlední řadě se jedná o rozeštvání společnosti. Živnostníci a malopodnikatelé se stávají cílem pseudorovnostářských útoků jakoby ve prospěch zaměstnanců, případně závistivců. Rozdělená společnost se obtížněji může bránit oligarchizaci, prosazování amerických zájmů, především transatlantické smlouvy TTIP a rovněž islamizaci. Především nelze přehlédnout podivný charakter činnosti ANO zaměřený evidentně na lidskou hloupost. Vůdce se v médiích vyslovuje jako proti islamizaci, ale všichni jeho podřízení, kteří si bez jeho svolení nedojdou ani na toaletu dělají pravý opak, konkrétně eurokomisařka Jourová, pánové Telička, Zlatuška, Komárek, Pelikán, primátorka Krnáčová a další. Tedy koblihy a korán. Proto vnímám politiku ANO jako obrovský podvod, největší od listopadu 1989, cílený k prosazení stejné proamerické oligarchizace jako na Ukrajině. Dokladem je i úzká spolupráce ministra obrany s generálem Pavlem nebo s bývalým ministrem průmyslu a obchodu Dlouhým, předlistopadovými nomenklaturními kádry, dnes americkými černými koni na post prezidenta republiky.

Čas od času padne termín „válka“. Ať už světová, nebo lokální. Slýchali jsme, že Rusko může napadnout Pobaltí. Amerika Rusko. Čína Ameriku. Amerika Čínu. Írán Izrael. Izrael Írán… Přiblíží se na základě dějů příštího roku něco z toho?

Ve válce již jsme, a to v rasové. Pokud totiž někdo svým jednáním připravuje a realizuje, a to záměrně likvidaci nějaké rasy, jsme v rasové válce. Je jen trochu jiného typu. Je to etnicko-sociální inženýrství nejhrubšího zrna. Starší rasové války byly vedeny jednou rasou proti druhé. Typickým příkladem je politika nacistického Německa, které chtělo vystěhovat z Evropy takzvané nižší rasy, případně je rovnou vyhubit. Zde se realizuje rasová válka cestou islamizace a pod prapory multikulturalismu. Přitom multikulturalismus nikde nefunguje, tím méně v USA. I tam se vytváří v podstatě dvě paralelní civilizace a roste napětí. Kdo mi chce oponovat, může začít s výsledky multikulturalismu ve vztahu k Rómům. Zažívají tu všemožnou podporu již po několik generací. Ti civilizovaní dokážou civilizovaně žít i bez ní. Jiní, a není jich málo, se nemění a svorně nenávidí bílé gádže. Ale rasisti jsou podle českých multikulturalistů a médií samozřejmě ti gádžové, kteří platí daně, z nichž se vyplácejí všemožné sociální podpory a také granty pro různé neziskovky.

Vzhledem k početnosti muslimských rodin zmizí většina původního evropského obyvatelstva v průběhu několika desítek let. Přispěje k tomu i zhoršení životních podmínek ekonomicky a z hlediska obecné bezpečnosti života. Pracující nebudou schopni uživit rostoucí počet ekonomických parazitů. Výsledek je z dlouhodobého hlediska stejný jako za nacistů. Likvidace Evropanů jako rasy a jejich nahrazení úzkou panskou vrstvou a podivnou otrockou směskou se sníženým intelektem podle teorií Coudenhove Kalergiho a Thomase Barnetta. Tedy žádný multikulturalismus, ale obyčejný rasismus prosazovaný v Evropě osou zla a jejich domácími lokaji.

Uváděné možnosti vojenských konfliktů vesměs nejsou moc pravděpodobné. Jako nejpravděpodobnější lze předpokládat válku vyvolanou USA a NATO proti Rusku. To je sen amerických elit, zvláště pokud by ztráty a náklady nesla Evropa. Tu by se následně dařilo ještě pohodlněji islamizovat a kolonizovat. Problém je v tom, že Rusko je tvrdý protivník a dokonce i nacistická zblblost Ukrajinců ochotných jít do války proti Rusku začíná upadat s prohlubující se chudobou.

Hezké svátky všem lidem dobré vůle bez ohledu na víru a politický názor, ale statečným vlastencům bojujícím i za svoje spoluobčany a jejich budoucnost především.
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému
nahoru

sponzor





25.12 2015 16:35


reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru

AK allstar
AK allstar


Registrace: 5.6. 2010
Příspěvků: 14254 | Témat: 6753

nahoru

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.2tdi 1.4i 1.6 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0fsi 2.0tdi 2.0tfsi 2.2t 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2.8 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4.2tdi 4b 4f 80 8e 8l 8p a2 a3 a3 8p a4 a5 a6 a6 4f a7 a8 abs aditiva afs airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak kšiltovka ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audi audiklub audio autobaterie automat automaticka prevodovka autopotahy autorádio b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow off blow-off ventil bluetooth bmk bns bose bov brake fault brzdová kapalina brzdové světlo brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 c7 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom chyba climatronic cng coming home comming home common-rail concert cukání cívka d1s d2 d2r d2s daylight demontáž denní svícení destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál displej dobíjení dpf drl dsg dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elektromobil elsa emise epc esp et ethanol facelift filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g71 geometrie gps gufera h1 h4 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree headup hid hodiny homelink hučení hydroměnič hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to k-jetronic kabel kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor keyless klepání klepání motoru klika klima klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lambda sonda lampy leaving home led letní pneu lišty dveří ln2 log loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g mmi 3g montáž motor mp3 mtm multifunkční volant multitronic měchy měrka oleje n75 napínací kladka napínák nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky palivoměr palivová soustava palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistka pojistky pojištění pomoc prosim popis pojistek posilovač počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q5 q7 quattro radar radio ramena redukce regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rns rns-d rns-e rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s-tronic s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sd karta sedačky senzor service servis servisní interval servo servo olej servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu snímač teploty spojka sportovní podvozek spotreba spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svetla svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplotní snímač teplý start termostat teče servo olej tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče topení torsen tpms trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v8 vag vag chyby vačky vcds vdcs ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vstřiky vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna vývěva větrák w12 wastegate webasto xcarlink xenon zadní stěrač zadní světla zamrzání zapalování zapojení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zpětné zrcátko zrcátka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek dveří zámek kufru zásuvka únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky

 
Přejít na:
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email