Hlavní menu
Nyní online
Informace o serveru
Nejnovější: Bebe007
Uživatelů dnes: 2
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 49 245
Online návštěvníků
Návštěvníků: 514
Uživatelů: 2
Celkem: 516
Ohled za uplynulým týdnem 2
2Pix | Úterý, 19.06. 2007 - 05:47:11 , 6698 čtenářů
Tak jsem tu zas.
Bohužel moje týdenní frekvence se trošičku nevydařila, momentálně je to spíš dvoutýden, ale budu se snažit dodržovat původní název ;-)
Tak co nás čeká? Jen a jen koncern, Fabie, RS4, nový projekt od Porsche a jiné. Uplynulých pár dní nebylo nic co bych přečetl s úsměvem a dobrým pocitem, možná tak představení Tiguana...
A na konec také anketa...
tak vzhůru do čtení a rád si přečtu Vaší kritiku.
2Pix
Bohužel moje týdenní frekvence se trošičku nevydařila, momentálně je to spíš dvoutýden, ale budu se snažit dodržovat původní název ;-)
Tak co nás čeká? Jen a jen koncern, Fabie, RS4, nový projekt od Porsche a jiné. Uplynulých pár dní nebylo nic co bych přečetl s úsměvem a dobrým pocitem, možná tak představení Tiguana...
A na konec také anketa...
tak vzhůru do čtení a rád si přečtu Vaší kritiku.
2Pix
Hodnocení článku: 2.5
| Komentáře (101)
Ohled za uplynulým týdnem 1
2Pix | Úterý, 05.06. 2007 - 02:24:38 , 6961 čtenářů
První vydání malého "ohlédnutí" zpět za uplynulým týden v automotorovém světě.
Ve většině případů bych se rád držel scény v koncernu VAG, s tím že jednu newsu věnuji i jiné značce.
Nechci vykrádat články které již byli napsané, jen připíši svůj silně subjektivní komentář.
První číslo bude malou výjimkou - krátká newsa měsíc stará o Audi RS6.
Dal jsem anketu, zda mám psát další či ne - je to na Vás.
Ve většině případů bych se rád držel scény v koncernu VAG, s tím že jednu newsu věnuji i jiné značce.
Nechci vykrádat články které již byli napsané, jen připíši svůj silně subjektivní komentář.
První číslo bude malou výjimkou - krátká newsa měsíc stará o Audi RS6.
Dal jsem anketu, zda mám psát další či ne - je to na Vás.
Hodnocení článku: 5
| Komentáře (3)
Výkon a točivý moment
frantacech | Neděle, 15.10. 2006 - 20:00:00
Výkon a točivý moment
Tento článek má za cíl vysvětlit rozdíl i vzájemný vztah mezi točivým momentem a výkonem motoru. Tyto dva parametry jsou motoristy často zmiňovány a je tedy vhodné, aby každý z nás alespoň trochu věděl, o čem je řeč.
zde najdete vyčerpávající článek na toto téma
zde najdete vyčerpávající článek na toto téma
Naftu čeká drahá budoucnost - vážně?
frantacech | Sobota, 14.10. 2006 - 14:17:58 , 4883 čtenářů
Tak jsem si dnes zase přečetl dobře zaplacený lobistický članek: zde
Dušan Klimeš
Praha - Podle českého statistického úřadu pohonné hmoty znovu zlevnily. To ale zřejmě nevydrží dlouho.Už několik týdnů cena ropy klesá, stejně jako ceny benzínu a nafty u čerpacích stanic. Natural 95 se za poslední týden o ...
Dušan Klimeš
Praha - Podle českého statistického úřadu pohonné hmoty znovu zlevnily. To ale zřejmě nevydrží dlouho.Už několik týdnů cena ropy klesá, stejně jako ceny benzínu a nafty u čerpacích stanic. Natural 95 se za poslední týden o ...
Článek zatím neohodnocen
| Přidat první komentář
Anketa
Kalendář