Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je středa, 24 dubna 2024
Celkem je zde 119 lidí (2 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: vrkocino
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 7
Uživatelů celkem: 48 422
Online návštěvníků
Návštěvníků: 117
Uživatelů: 2
Celkem: 119

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

Trápí vás drahé povinné ručení? Pak je nejvyšší čas na změnu

Téma: Osobní blog Autor: kriznik (Pátek, 29.11. 2019 - 00:00:00)

povinne ruceni

Jako každý vlastník motorového vozidla, platbě za povinné ručení se jednoduše nevyhnete. Opravdu ale chcete platit více než musíte? Zatěžuje tento poplatek váš rodinný rozpočet? Pak jej minimalizujte tím nejjednodušším způsobem. 



Povinné ručení je ukládáno zákonem č. 168/1999 Sb. Pojistka, kterou musí mít každý vlastník motorového vozidla vyjíždějící na silniční komunikace. A to z toho důvodu, kdyby způsobil škodu na majetku nebo zdraví třetích osob. Právě z povinného ručení viníka jsou hrazeny takové náklady.
Jenže, nic není zadarmo. A platby za povinné ručení mohou dosahovat tisíců korun ročně v závislosti na technických parametrech vozidla, bonusech či malusech vlastníka vozu a nejrůznějším připojištění. I když takové poplatky nemusíte hradit jednou ročně, ale třeba pololetně či čtvrtletně, může jít o vysoké a obtěžující částky.
Platbě za povinné ručení se určitě nevyhýbejte tím, že přestanete používat vozidlo a prodáte jej. Existuje daleko efektivnější způsob, jak snížit cenu pojištění, a s tím vás právě seznámíme.

Povinné ručení na míru

Povinné ručení je velice flexibilním produktem. To znamená, že si jej můžete uzpůsobit dle vlastních potřeb. Začít lze třeba tím, jaké připojištění opravdu potřebujete a které je pro vás bezpředmětné. Výběr je určitě široký.

  • Pojištění skel
  • Pojištění pro případ střetu se zvěří
  • Pojištění živelných pohrom
  • Pojištění asistenčních služeb
  • Pojištění zavazadel
  • Úrazové pojištění a mnohé jiná

Cenu za povinné ručení minimalizujete i tak, že jej budete hradit jednou ročně. Když jezdíte bez nehod, docílíte vyššího bonusu. A nakonec zvolte ještě jeden krok, jak se postarat o větší slevu…


Povinné ručení sjednané na internetu

Neplaťte žádnému pojišťovacímu agentovi a uzavřete smlouvu na povinné ručení na internetu. Právě provize pracovníkovi konkrétní pojišťovací společnosti zbytečně prodražuje pojištění odpovědnosti z provozu vozidla. Na internetu dostáváte automaticky odpovídající slevu.
Pro nižší cenu povinného ručení nakonec můžete udělat více. Porovnejte co největší množství nabídek pojišťoven na trhu a sami se přesvědčíte o tom, jak velké rozdíly jsou mezi téměř totožnými produkty. Tento proces samozřejmě nemusíte provádět svépomocí a tak, že budete obcházet jednu společnost za druhou.
Ideální cestou k úspěchu jsou srovnávací portály. Kalkulačky online pojištění, které vás během několika minut po zadání základních údajů dovedou ke kýženému výsledku. A tím bude seznam nabídek od různých pojišťoven. Výsledná volba pak závisí na vás, zda upřednostníte tu nejnižší cenu nebo konkrétní pojišťovací společnost.
Srovnání povinného ručení je bezplatnou službou a lze ji provádět opakovaně. Změnu poskytovatele pojištění odpovědnosti z provozu vozidla můžete realizovat jednou za rok.

 

 


Související odkazy
· Více o tématu Osobní blog
· Další články od kriznik

Nejčtenější článek na téma Osobní blog:
AUDIKLUB.cz GDPR a ochrana osobních údajů
Hodnocení článku
Průměrné hodnocení: 0
Účastníků: 0
Zvolte počet:
(více je lépe)
Výborný
Velmi dobré
Dobré
Povedený
©patné

Možnosti

 Vytisknout článek Vytisknout článek

Související témata:
Auta

AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email