Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 27 července 2024
Celkem je zde 376 lidí (1 přihlášený)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: Milanko51
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 3
Uživatelů celkem: 48 602
Online návštěvníků
Návštěvníků: 375
Uživatelů: 1
Celkem: 376

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

Jak vybrat autoservis na internetu: užitečné rady a doporučení

Téma: Osobní blog Autor: kriznik (Neděle, 29.04. 2018 - 19:53:10)

Hledáte ve svém okolí autoservis a nevíte, kde začít? Vhodné samozřejmě je zeptat se známých, s jakým autoservisem mají dobré zkušenosti. To může být dobrý odrazový můstek, ale vyplatí se zde jistá obezřetnost. Získáte tak jen jeden názor, který je poté vhodné ověřit… A pokud nemáte vůbec žádnou představu, na internetu jistě najdete mnoho autoservisů působících ve vašem okolí. Jak však vybrat skutečně spolehlivý autoservis, ve kterém se o váš vůz dobře postarají?
Na svých internetových stránkách se samozřejmě každý prezentuje co nejlépe, proto zde lze nalézt podrobný popis nabízených služeb, včetně mnoha výhod a pozitiv. Vše vypadá zkrátka naprosto idylicky, bezproblémově… Je to však pravda? Ověřit si to můžete na základě dostupných recenzí, které mají velmi dobrou vypovídací hodnotu.



Hledání spolehlivého autoservisu v Brně

Při hledání můžeme jako příklad do vyhledávače zadat například spojení „autoservis v Brně“. Zobrazí se nám široký výčet autoservisů. Při kliknutí na www.autodilny.com se dočteme o nabízených službách a další potřebné informace. Ale stále nemůžeme mít jistotu… Proto se podívejme na recenze, na jejichž základě si můžeme udělat mnohem lepší představu.

Recenze řeknou nejvíce

A kde hledat věrohodné recenze skutečných uživatelů a zákazníků? Jednoznačně na Google.cz v zápisu firem, tedy Google places. V našich poměrech lze spoustu užitečných recenzí, které pomohou s výběrem spolehlivého autoservisu v okolí, najít také na Seznam.cz, konkrétně na portálu na Firmy.cz. Dobrým zdrojem informací o spolehlivosti daného autoservisu jsou samozřejmě i sociální sítě, zejména Facebook, kde se vám navíc nabízí možnost interakce.

Počet hodnocení je důležitý

Co mít dále na paměti? Rozhodně se vyplatí vybrat si společnost, která má více recenzí a hodnocení. Například pouhé tři recenze, navíc třeba staršího data, jsou v dnešní době, kdy je internet plný hodnocení, poměrně podezřelé. Naproti tomu větší počet recenzí vám poskytne lepší obraz o tom, jak to v daném autoservisu chodí, jak kvalitní jsou nabízené služby a jak zaměstnanci přistupují k zákazníkům.

Pozitivní versus negativní recenze

Nutno si také uvědomit, že spíše se ozve nespokojený zákazník, nikoli ten spokojený. Pravdou totiž je, že většinou máme tendenci si postěžovat, když se nám něco nelíbí. Naopak chválíme mnohem méně. Proto je vhodné přistupovat k příliš emotivním recenzím s jistým odstupem.

Jaké jsou vaše zkušenosti s hledáním a výběrem autoservisu?


Související odkazy
· Více o tématu Osobní blog
· Další články od kriznik

Nejčtenější článek na téma Osobní blog:
AUDIKLUB.cz GDPR a ochrana osobních údajů
Hodnocení článku
Průměrné hodnocení: 1
Účastníků: 1

©patné
Zvolte počet:
(více je lépe)
Výborný
Velmi dobré
Dobré
Povedený
©patné

Možnosti

 Vytisknout článek Vytisknout článek

Související témata:
Auta

AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email