Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je úterý, 16 dubna 2024
Celkem je zde 188 lidí (1 přihlášený)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: MilanA6 c6
Uživatelů dnes: 1
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 48 411
Online návštěvníků
Návštěvníků: 187
Uživatelů: 1
Celkem: 188

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

Audi A4 Avant patří mezi nejpraktičtější vozy

Téma: Osobní blog Autor: kriznik (Pátek, 12.08. 2016 - 09:17:00)

Oblíbený automobil Audi A4 rozhodně patří mezi oblíbená auta jak pro svůj celkový design, tak přirozeně také pro jízdní vlastnosti, tak i pohodlí. Není to ale jenom karosářská verze hatchback, která je k dispozici. Dnes je možné pořídit si i model Audi A4 Avant, který je k dispozici v karosářské verzi kombi. Na první pohled auto výrazně připomíná model A6, a to hlavně svým celkem výraznějším vzhledem. Důraz je kladen hlavně na celkový reprezentativní vzhled, ale také na celkově zajímavou eleganci.



Praktičnost je samozřejmostí

Hlavním důvodem, proč si model Audi A4 Avant pořídit, je přirozeně celková praktičnost daného modelu. Kromě toho, že nás jako zákazníky potěší i dostatek místa v interiéru, se můžeme těšit hlavně na zavazadlový prostor. Právě ten je tím hlavním důvodem, proč si daný vůz pořídit. Podíváme-li se na něho konkrétně, tak nás zaujme třeba i tím, že jeho délka je celých 106 centimetrů, což je hodnota, která si zaslouží pochvalu. Totéž můžeme říci i o celkovém objemu, který činí 480 litrů. Je tedy jasné, že pro přepravu i objemnějších nákladů je tento model opravdu tou volbou, která zaručeně nezklame nikoho, kdo hledí na praktičnost a pohodlnost. Ojeté vozy na prodej.

Důraz je kladený i na skvělou výbavu

Že je Audi A4 Avant nejenom praktickým, ale i reprezentativním vozem, to jasně dokládá také dostupná výbava. Je jasné, že čím více si zaplatíme, tím více také dostaneme. Mezi to, co určitě patří mezi zajímavý standard, to jsou LED světlomety, head-up displej, nebo digitální přístrojový panel. K dispozici ale může být třeba i špičkový audiosystém, nebo řada bezpečnostních prvků. Když k tomu přidáme i celkem dobře vypadající interiér, nebo kvalitní použité materiály spojené i s jejich perfektním zpracováním, může být i nám více než jasné, že se jedná o auto, se kterým rozhodně nešlápnete vedle. A s jeho představením nešlápla vedle ani automobilka Audi.
Podívejte se také: Ford Fiesta slaví 40 let, BMW sází na retro motocykly


Související odkazy
· Více o tématu Osobní blog
· Další články od kriznik

Nejčtenější článek na téma Osobní blog:
AUDIKLUB.cz GDPR a ochrana osobních údajů
Hodnocení článku
Průměrné hodnocení: 4
Účastníků: 2

Velmi dobré
Zvolte počet:
(více je lépe)
Výborný
Velmi dobré
Dobré
Povedený
©patné

Možnosti

 Vytisknout článek Vytisknout článek

K tomuto článku není možné vložit komentář.
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email