Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je pátek, 19 dubna 2024
Celkem je zde 431 lidí (5 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: MattyK99
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 2
Uživatelů celkem: 48 413
Online návštěvníků
Návštěvníků: 426
Uživatelů: 5
Celkem: 431

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

Kde zjistíme nejnižší ceny povinného ručení na trhu?

Téma: Auta Autor: kriznik (Středa, 13.01. 2016 - 23:22:57)

U povinného ručení platí, že ho musí sjednat každý motorista ještě před tím, než se svým vozem nebo motocyklem vyjede na tuzemské silnice. Zároveň však platí, že je jenom na něm, kde si konkrétní povinné ručení auta vlastně uzavře. Tedy jakou zvolí pojišťovnu. K nalezení té nejlepší může pomoci kalkulačka povinného ručení. Tedy unikátní nástroj, pomocí kterého si lze pojišťovny porovnat. Lze hledět nejenom na rozsah pojistného krytí, nebo na výše pojistných limitů. Lze samozřejmě hledět také na cenu, za kterou je tato konkrétní pojistka nabízena.

Kde si můžeme nejenom ceny pojistek porovnat?

Nejprve se podívejme na to, kde si vlastně ceny jednotlivých pojistek můžeme porovnat. Zde určitě nebudete překvapeni tím, že si porovnáme povinné ručení online. Tedy na internetu. My tak můžeme zůstat v pohodlí domova, jelikož nám stačí vzít si do ruky tablet, mobil, nebo třeba notebook. Následně už můžeme vidět ceník povinného ručení u jednotlivých pojišťoven, jako je třeba známá Generali? A jaký je onen web, kde máme vše přehledné? Je to Porovnej24.cz, který je dnes v oblasti nejenom porovnání, ale i sjednání této pojistky skutečnou jedničkou na celém našem trhu. Dostupný je samozřejmě nonstop a tak je jenom na vás, kdy se rozhodnete pozitiv tohoto webu využít.

Jak dlouho vše trvá?

Pokud se pro srovnání povinného ručení rozhodnete a využijete výše uvedený web, máte velkou jistotu v tom, že vše nebude trvat nijak dlouhou a vy tak můžete snadno a jednoduše nejlevnější povinné ručení nalézt. Pokud budeme konkrétní, tak cesta k ideální pojistce nemusí být delší, než několik málo minut. Porovnání povinného ručení totiž souvisí hlavně s tím, že uvedete informace o pojišťovaném vozidle a následně už jenom vybíráte ze zobrazených variant. A to nejenom orientačních, ale samozřejmě přesných, které se přímo vztahují k vozidlu, které máte i vy v plánu pojistit.




Související odkazy
· Více o tématu Auta
· Další články od kriznik

Nejčtenější článek na téma Auta:
Výkon a točivý moment
Hodnocení článku
Průměrné hodnocení: 0
Účastníků: 0
Zvolte počet:
(více je lépe)
Výborný
Velmi dobré
Dobré
Povedený
©patné

Možnosti

 Vytisknout článek Vytisknout článek


Romijn - Středa, 13.01. 2016 - 23:22:57
Jako, nebýt to tak takový text, tak nereaguju, ale tohle se nedá. "K nalezení té nejlepší může pomoci kalkulačka povinného ručení." Tak ona opravdu existuje "nejlepší" pojišťovna? Tolik jsi to kdysi haněl. "Tedy unikátní nástroj, pomocí kterého si lze pojišťovny porovnat." Co je unikátního na srovnávači, kterých jsou na internetu desítky? "ceník povinného ručení u jednotlivých pojišťoven, jako je třeba známá Generali" Škoda, že je tam jen "ilustrační ceník", ale bohužel žádná kalkulačka. "Porovnej24.cz, který je ... skutečnou jedničkou na celém našem trhu" Fakt? Srovnávač, který srovnává 6 pojišťoven ze 12(14)? "porovnáme povinné ručení online" A to si jako online můžu sjednat u Directu program Basic s limity 35/35, jak ten srovnávač nabízí? Asi těžko, když tenhle program skončil loni na podzim a Direct má od října 2015 nejnižší limity 50/50 a žádný program Basic už neexistuje. "jednoduše nejlevnější povinné ručení" Proč mi vycházejí moje ceny lépe, než v tom nejlevnějším srovnávači? A když to veřejně tvrdí, jaké ponesou důsledky, když to není pravda? Není to uvádění zákazníka v omyl? Hele, doufám, že to fakt psalo nějaký PR pako z Sfinance.cz, žejo? Protože o tobě, Křížo, mám daleko vyšší mínění :o)
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email