Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 20 dubna 2024
Celkem je zde 421 lidí (0 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se /Registrovat
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Informace o serveru
Nejnovější: MattyK99
Uživatelů dnes: 0
Uživatelů včera: 0
Uživatelů celkem: 48 413
Online návštěvníků
Návštěvníků: 421
Uživatelů: 0
Celkem: 421

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

Václav Hudeček si vybral další Audi: A7 Sportback

Téma: Audi Autor: Kriznik (Pondělí, 19.09. 2011 - 22:12:03)

„Je to umělecké dílo,“ říká o A7 Sportback světoznámý houslový virtuóz.

Václav Hudeček, světoznámý houslový virtuóz, si již po třetí v řadě vybral z nabídky značky Audi: tentokrát Audi A7 Sportback. Nový model mu předal Ondřej Kulich, vedoucí Fleet & Marketing Audi.

„Je to naše třetí Audi v řadě. Začali jsme před mnoha lety s Audi A6, kterou jsme pak vyměnili za A6 Avant. Teď jsme si s manželkou Evou vybrali Audi A7 Sportback, což není vůz, ale umělecké dílo,“ svěřuje se nadšeně Václav Hudeček. Spisovatelka Eva Hudečková stojí za výběrem barvy, interiéru a kol, Václav Hudeček zase vybíral motorizaci a vybavení vozu co se týče asistenčních systémů apod. „Jako kluk jsem chtěl být pilotem, což se mi nesplnilo, ale za volantem nové „á-sedmičky“ se tak budu cítit. Je to doslova technická lahůdka,“ dodává s úsměvem.

„Značka Audi se může právem pyšnit mimořádnou spolehlivostí svých vozů. Na dlouhých cestách oceníme také bezpečnost a neoddiskutovatelný komfort. S malým předstihem jsem si koupí tohoto vozu udělal obrovskou radost ke svým šedesátinám,“ prozradil Václav Hudeček.




Související odkazy
· Více o tématu Audi
· Další články od Kriznik

Nejčtenější článek na téma Audi:
V nové vrcholné formě Audi SQ7 TDI
Hodnocení článku
Průměrné hodnocení: 1
Účastníků: 1

©patné
Zvolte počet:
(více je lépe)
Výborný
Velmi dobré
Dobré
Povedený
©patné

Možnosti

 Vytisknout článek Vytisknout článek

Související témata:
Auta


Hanys - Pondělí, 19.09. 2011 - 22:12:03
Hudeček s kulichem - to se hned tak nevidí

ammya - Pondělí, 19.09. 2011 - 22:12:03
Unlike Epic, Captivate, and wonderful, specs for samsung galaxy note 2 [www.best-unlocked-phones.com] operates effectively time version of the software TouchWiz. As far as I know, regardless of the carrier appears on the specs of samsung galaxy note 2 [www.best-unlocked-phones.com], the program will always look the same. In my case, the T-Mobile UK, only pre-installed applications are those which are installed by default, samsung galaxy phone review [www.best-unlocked-phones.com], such as Layar and Aldiko. There is no Web n Walk proposal as it was previously installed on my G1. Thats good, because many people do not use their carriers application.Note that the GPS glitch? Lag and the menu? They all were found in the Euro SGS. But to be honest, none of them do not bother me too much, and using the latest firmware leaked(JM1) seems to determine both at least in part comprar samsung galaxy s [www.best-unlocked-phones.com] is essentially just like any other phone smartphone samsung galaxy s [www.best-unlocked-phones.com]. Ensure that there is Avatar, the factory as a living, and there is no physical keyboard with Epic 4G, but I do not care, because its still my perfect device.
AUDIKLUB.cz | AUDI KLUB - Vše co potřebujete vědět o vozech značky AUDI
Veškeré příspěvky vyjadřují názory a přesvědčení každého autora. Bez souhlasu autora je zakázáno příspěvky a články šířit, kopírovat nebo jinak zveřejňovat.
K odběru novinek použijte dle libosti: RSS 0.91 - 0.92 - 2.0 nebo Atom.
© 2006 - 2018 Audiklub.cz / Kontakt: Soukromá zpráva nebo email