AK fanda

Muž
Registrace: 18.3. 2007
|
Zaslal: St, 10.03, 2010 9:29 |
|
Nevíte někdo, kde najdu seznam podmínek pro auto aby splňovalo emisní normu Euro1? Vím, že to musí být ve velkém TP. Zajímá mě podle čeho se ta norma do TP vkládá, co musí auto splňovat. Dík.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: St, 10.03, 2010 9:29 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Registrace: 28.8. 2006
|
Zaslal: St, 10.03, 2010 10:50 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
|
Zaslal: St, 10.03, 2010 12:53 |
|
Neseřvu tě, neboj a dík.
Teď jsem se u importéra dověděl podle vinka, že moje A 100 naprosto splňuje emisní normu EURO 1. Paradoxně mě dnes přišlo vyjádření z ministerstva dopravy, že to samé auto emisní normu Euro 1 nesplňuje!!!??????
Takže jdu řešit dál, protože někde někdo v tom má pěkný bordel.  Věří importérovi, protože podle vinka to ověřil a je schopen na mou žádost dodat, samozřejmě za polatek, nový techničák se zápisem emisní normy. Takže když to má a může importér, proč to tedy nemají v tabulkách na ministerstvu dopravy????
No nic, zahajuji druhé tažení do boje za práva občanů a proti úředním šimlům.   
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
|
Zaslal: St, 10.03, 2010 17:17 |
|
Tak pánové, to mě podržte!!!
Napsal jsem na státní zkušebnu takový ostřejší email jak to, že když podle výrobce auto emisní normu splňuje, což mi potvrdil podle VINka importér do ČR, to nemají oni na zkušebně v databázi. Asi za hodinu mi volal pán ze skušebny a vysvětloval mi do telefonu jak se věci mají. A je to prý tak, že oni mají v databázi vše a důležitá je podle zákona homologace vozu a AUDI při homologaci právě mé stovky tu emisní normu nedělalo, protože se nevyžadovala. Proto také nikde nefiguruje. Jestli někdy později udělal výrobce nějakou dodatečnou úpravu, to už oni nevědí a je to celkem jedno, protže zákon zajímá pouze homologace. Takže pokud mi importér od výrobce potvrdí dodatečně emisní normu, tak je to sice v pořádku, ale kdyby se po tom šlo do důsledků, tak podle zákona toto dodatečné vystavení EURo 1 je u nás neplatné!!!    Prostě normální bordel. Tak auto normu splňuje a je mi celkem jedno jestli při homologaci nebo dodatečně, všude ve světě se na to bere ohled, jen u nás zákon prostě chce pouze homologaci.  
No nic, prodám si to sobě z firmy přes invalidu a nebudu platit nikomu nic a s Eurama mi můžou políbit prdel.   
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 8.10. 2006
|
Zaslal: St, 10.03, 2010 19:17 |
|
červík: No jo, ono je docela vtipné začít platit za něco, co se zde nikdy neevidovalo a jelikož je v tom až neuvěřitelný bordel, tak to ty blbý občane zaplať!!
Já jsem si taky zažil s EII. svoje, škoda se rozčilovat.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
|
Zaslal: Čt, 11.03, 2010 7:56 |
|
| sniper napsal: | červík: No jo, ono je docela vtipné začít platit za něco, co se zde nikdy neevidovalo a jelikož je v tom až neuvěřitelný bordel, tak to ty blbý občane zaplať!!
Já jsem si taky zažil s EII. svoje, škoda se rozčilovat. |
Nejvíc mě na tom sere ta věc, že A100 je luxusní žihadlo a ten šestihrnek naprosto splňuje všechny normy, ale je to pro naše úřady pasé. NAopak Opel astra je jen o rok mladší, je to ubohá popelníce zralá už od výroby do kovošrotu, ale normu Euro 1 má!  
Kdybych tušil ty problémy, tak bych ani s autama šachovat nezačal, ale jak jsem vloni koupil nissana, tak jsem ho dal do firmy místo A100 a tu si chci teď od firmy koupit na sebe a začaly ty slavné problémy. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|