AK nováček

Registrace: 24.8. 2009
|
Zaslal: Pá, 25.02, 2011 16:02 |
|
tak VAG nic, zítra to budu muset nějak pořešit, jsem vyřízenej.
Byla tam chyba nedostatku paliva a když ji vymazal tak se podruhé neukázala.
pomoc!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Pá, 25.02, 2011 16:02 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Registrace: 3.10. 2006
|
Zaslal: Pá, 25.02, 2011 17:33 |
|
pokud tam byla chyba nedostatku paliva g240, jeste nemusi byt zle, RJ motoru ti blokuje chod motoru....
nicmene i neodbornym odvzdusnovanim (opakovanyma pokuama o start napr.) muzes ono cerpadlo dorazit a vydelat si 25 tisic...doporucuji nechat to na nekom, kdo ma s timdle motorem zkusenosti...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Registrace: 3.12. 2006
|
Zaslal: Pá, 25.02, 2011 18:25 |
|
Toto robí takmer každé Q , blbne palivomer ,čidlo nedostatku paliva,palivové čerpadlo v nádrži.
Niekedy to zhasne dotankuješ pár litrov a nornálne to chytí ,inokedy to prestane isť ukazuje pol nádrže a je to zavzdušnené......
dotankuj odvzdušni ak je vo filtri vzduch povol trubky na vstrekoch a toč aby striekala nafta s každej ,dotiahni a musí ísŤ,štartérom netoč dlhšie ako cca 10 sek,počkaj a znova,
V serrvisoch to robia tak ,že mu fuknú štartsprej do sania
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

|
Zaslal: So, 26.02, 2011 17:44 |
|
to neni pravda mufty, palivomer nema s G210 co delat...to jde mimo plovak a odpovida tomu i blikani kontrolky zhaveni...
|
|
|
|
|
|
|
|
audiklub Servisman
Muž
Registrace: 4.12. 2007
|
Zaslal: So, 26.02, 2011 18:03 |
|
Lumpiq ma poznatky z praxe a ja se s nimi ztotoznuji.
Pouziti start spreje pri zavzdusnene palivove soustave je celkem velka prasarna....to vpcko musi chrochtat blahem...holt lepsi oddil 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

|
Zaslal: So, 26.02, 2011 18:06 |
|
| Lumpiq napsal: | | to neni pravda mufty, palivomer nema s G210 co delat...to jde mimo plovak a odpovida tomu i blikani kontrolky zhaveni... |
To čo som napísal je prevda, robí mi to samé a mojmu kamošovi tak isto, mne to raz ukazuje správne raz nie ,niekedy mi v nadrži čerpadlo ide a niekedy mi blbne čidlo
asi to G210 a jednoducho msa mi blokne RJ a vtedy dolejem cca 5 l nafty a ideto....vtedy bliíka kontrolka
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

|
Zaslal: So, 26.02, 2011 18:10 |
|
| vlasta napsal: | Lumpiq ma poznatky z praxe a ja se s nimi ztotoznuji.
Pouziti start spreje pri zavzdusnene palivove soustave je celkem velka prasarna....to vpcko musi chrochtat blahem...holt lepsi oddil |
Ja to nikomu neodporúčam ,nechválim ani nehaním ,robia to takto v autorizovanom servise ktrorý vykonáva zaručný a pozaručný servis ,poznám tam mechanikov a majú to takto robiť poškolení výrobcom vozidiel ,samozrejme VP nesmie byť prázdne.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

|
Zaslal: So, 26.02, 2011 18:13 |
|
| Lumpiq napsal: | | to neni pravda mufty, palivomer nema s G210 co delat...to jde mimo plovak a odpovida tomu i blikani kontrolky zhaveni... |
Okrem toho ja vo svojom príspevku ani netvrdím že palivomer má co delat s G210
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: So, 26.02, 2011 18:13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 31.5. 2008
|
Zaslal: So, 26.02, 2011 18:20 |
|
A nechytá ti to niekde vzduch mne to urobil kua palivový filter
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 24.8. 2009
|
Zaslal: Ne, 27.02, 2011 10:45 |
|
tak zkontrolované vstřiky,nafta tam jde, žhavící svíčky všechny dobré, zkontrolované pojistky dobré, nabitá baterie a stále nic.zítra to asi budu muset dát chirurgům do servisu. Nevím lidi ale nikdy jsem neměl takhle špatnou zkušenost s žádným autem. jsem z toho dost špatnej. Defakto jsme to e švárou koupili před cca 14 dny a já ho mám od úterý a už do toho vrářžet další finance.
Sorry všem ale zlatá felicie...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

|
Zaslal: Ne, 27.02, 2011 12:10 |
|
mufty, pokud tema zni nestartuje mi dvaapule, predpokladam, ze majitel neresi rucicku palivomeru, ale problem proc nestartuje vozidlo a s tim nema plovak co delat, neb je to informace pouze pro budiky/oci ridice...
relevatni a dulezitejsi info je, jakou informaci dava snimac g210 v sacim kosi...jestli 400 nebo 70 ohmu...protoze pokud tu druhou hodnotu, tak RJ blokuje chod motoru a dokud todle neporesis vzadu (nezkontrolujes precerpavaci cerpadylko, onen snimac), tak to nepojede..a neustalejma pokusama o start zarucene vstrikovaci cerpadlo umsrtis....
a ver ze vim o cem mluvim, pac i me takhle odeslo uz pri druhem pokusu o start a x dalsich sem takhle videl umrit...
je potreba sundat zadni sedaky, otevrit natrz a juknout, jak to tam vypada, promerit, odvzdusnit a modlit se, aby to VP44 uz nevzdalo....
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

|
Zaslal: Ne, 27.02, 2011 20:11 |
|
| Lumpiq napsal: | mufty, pokud tema zni nestartuje mi dvaapule, predpokladam, ze majitel neresi rucicku palivomeru, ale problem proc nestartuje vozidlo a s tim nema plovak co delat, neb je to informace pouze pro budiky/oci ridice...
relevatni a dulezitejsi info je, jakou informaci dava snimac g210 v sacim kosi...jestli 400 nebo 70 ohmu...protoze pokud tu druhou hodnotu, tak RJ blokuje chod motoru a dokud todle neporesis vzadu (nezkontrolujes precerpavaci cerpadylko, onen snimac), tak to nepojede..a neustalejma pokusama o start zarucene vstrikovaci cerpadlo umsrtis....
a ver ze vim o cem mluvim, pac i me takhle odeslo uz pri druhem pokusu o start a x dalsich sem takhle videl umrit...
je potreba sundat zadni sedaky, otevrit natrz a juknout, jak to tam vypada, promerit, odvzdusnit a modlit se, aby to VP44 uz nevzdalo.... |
Presne toto som tam napísal ,že na Q blbnú tri veci ,palivomer ,snímač nedostatku paliva ,čerpadlo v nádrži,neviem o čo ti kráča.
Okrem toho to VP éčko neni až tak háklivé ako sa tu traduje,pokial je v ňom nafta tak ho možeš točiť do alejuja....
A s tým palivomerom je tiež blbosť čo si napísal ako mraky, palivo ukazuje pol nádrže a ona je prázdna, to mi chceš nabulikať že ti auto pojde ????? no asi nie...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

|
Zaslal: Ne, 27.02, 2011 20:16 |
|
| cecenec napsal: | tak zkontrolované vstřiky,nafta tam jde, žhavící svíčky všechny dobré, zkontrolované pojistky dobré, nabitá baterie a stále nic.zítra to asi budu muset dát chirurgům do servisu. Nevím lidi ale nikdy jsem neměl takhle špatnou zkušenost s žádným autem. jsem z toho dost špatnej. Defakto jsme to e švárou koupili před cca 14 dny a já ho mám od úterý a už do toho vrářžet další finance.
Sorry všem ale zlatá felicie... |
No vieš ale zrovnávať to s feldou ,to je trocha silná káva ,toto auto neopravíš na kolene ono je to trochu zložitejšie ako ta felda....
Pokial ti strieka naftu ,tak to musí ísť.
Ešte ti doporučím ,daj si pozor komu to dáš urobiť,keď ti to nenaštartuje tak to vypíše more chýb a "mechanici potom všetko menia za nové" a je to búda na majitela. Mne takto chceli meniť hydroložka na motore a stoja pekný balík.
Dvakrát čerpadlo a raz váhu vzduchu,poslal som ich do riti hajzlíkov a všetko mám ešte origo.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

|
Zaslal: Ne, 27.02, 2011 20:31 |
|
nebudu se s tebou prit mufty...mas pravdu, ve vsem jako vzdy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|