Pánové nevíte kdo je výrobce a jestli někdo nedělá neorigo dálku k bufíkovi v Q7? v MMI* mám pouze používat AUTO/OFF. Uvítal bych možnost si ho pustit ručně (nemusí to být dálka) dokud auto stojí (třeba 20 minut před odjezdem).
Dálka ideální, nevíte kdo to topení dělá? (webasto /eberspacher )
Muž
Registrace: 21.6. 2008
Zaslal: So, 20.02, 2010 0:07
Nechápem ..Auto ,Off ,bud máš Zuheizer ,alebo Standheizung .Pokial druhú možnosť tak máš aj dialku a vieš ho spustiť ,pokial prvú dialka + príjmač ti nepomôže ,najprv musíš dať flashnúť RJ ináč ti RJ tú dialku nerozpozná nemajú rovnaký soft..
caute tiez mam Q7 s nezavislim kurenim a nemam dialkovy ovladac.jedine si mozem v MMI* nadstavit kedy sa ma kurenie pustit a kolko ma kurit chcel by som dialkove ovladnie ale vo webasto mi chlapci povedali ze 1000 € to sa mi zda aj dost.neexistuje niaka ina moznost spinania tohto kurenia ?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.