Nějak s příchozí zimou začala zlobit.Začalo to dosti velkým únikem servokapaliny minulý měsíc...OK dolevám takže dočasné řešení ale dá se jezdit.Dnes dopoledne jsem byl objednán do servisu....nějaké problém okolo turba nejspíš regulace takže diagnostika atd. takže také nejspíš nic hrozného.S trochou obavy jdu k autu zda-li ho po týdnu stání venku a nočním mrazu cca -15 nastartuji.Start proběhl naporvé bez větších problémů.Vyjedu a po cca 5ti km pedál spojky na podlaze říkám si do pr...le co se děje.Otevřu kapotu a koukám převodovka od kapaliny nádržka už téměř prázdná.Asi už to muselo prdnout u baráku při prvním prošlápnutí a dokud byla kapalina tak to poznat nešlo protože nevidím důvod proč by se to stalo až po těch 5ti km když v té době už byl pedál prošlápnut tak 10krát.
Takže jsem pěkně nasraný a mám sto chutí to prodat.
normalka...
a to bud rad ze nemas ostry verze S nebo RS tam cekas fakt pokazdy neco
rapid nebo opel nebo fabka nakopnes to a jedes...
aaudi je pro fandy a sponzory benzinek a servisaku
deejayvenca: Mě to zase přejde s tím prodejem root: Tak to upřesním.Měl jsem obavy co baterka jelikož je ještě původní a auto stojí jinak v garáži tak proto ty obavy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.