dal sem to sem jako zajimavost a to by nebylo aby se obcan zbytecne zeme neozval ...
a jeste k tomu tenhleten ...
tak ci onak, myslim si ze by se Audi se svym 4.2 benzinem mohla jit leda tak zahrabat, protoze zatim sem nevidel ze by nekdo pri dalnicim provozu sel pod 10 litru ...
ano namitky muzou bejt ze oni sou na placce a tady sou kopce ... jenze vychazim i z mereni od sousedu...
dalsi namitka muze bejt ze s takovym autem se nejezdi 130 ... ale jezdi ... jezdi se s nim kolikrat i vic pianko ...
takze pro mne je tohle dalsi z argumentu pro velkoobjemovy benziny ...
to neznamena ze sem zadnej neridil a ze zadnej nechci - na to pozor .. pro mne je optimalni konfigurace u Audi 4.2 a LPG ... jinak bych si nechal libit i vetsi monstra jako je 4.7-5.7 V8 v nejakym full size sedanu ... jen kdyby porizovaci cena nebyla tak vysoko... (poradny auto tak kilo a 4 petky plyn)
btw: momentalne ridim skoro rok a pul 2.2T R5 ... a pred tim sem jezdil s 3.0 V6 ...
s tim petivalcem sem absolutne spokojenej, uz sem zahodil myslenku jezdit s tim na spotrebu, protoze to proste emocionalne nejde... ale po dalnici stale jezdim 120 a jen tak to necham svistet a prumerna je 8.neco (ne podle BC, ale podle mereni od plny po plnou)
takze ja si na velky obsahy potrpim .. je to pak auto ze kteryho mam jak radost tak poteseni ... a do prace 1.6D ...
ale to ty cobole nejak asi nechapes ... ci se tvaris ze to nechapes ... to je jedno, vysledek je stejnej ...
No to jo , kdyz sem zistil ze moje seriova S3 vypraska V8 jak nic tak sem mel z toho zvlastny pocit , ale zas s3 huci jako vysvac a kdyz jedu na V8 tak me je slyset uz z dalky...a ja mam jeste k tomu venku stredovej tlumic
Hele mam na to tady i svedky. Boli sme nasrat na letisku par ludí z v-tec klubu a jak na slalomu tak na sprintu dostali na prdel a to skoro i od leonu topsport.Nevidel by som to tak tragicky s koncernovyma autam. Byli tajpári i integry a nic ..je to slaby a oleje to zere vic jak moje v8....
a jaky model presne myslim tim typeR?
integra 1.8 190 ps?
2006 civic 200 ps?
tezky accord s 212?
nevidim duvod proc by nejake z uvedenych aut melo vypraskat byt tezsi tak konove a kroutakem silnejsi S3 s 225 ps
Hele , ridil si neco z toho ci tady menujes ? Nebo si aleaspon vedle neceho takoveho stal ? Clanek z Topgearu se jako skusenost nepocita Samozrejme ze na ceste ten rozdil skoro nebude znat ,ale na soutezi jako slalom/sprint rozdil je byt jen vterinovy nebo desetinovy. Tuning by sem sem netahl ptze jak S3 tak typer jsou vhodnym naradim a oblibenym zakladem pro vykonovy upravy a u obou aut neni problem dostat se nad 500 koni...jenze to uz pak nema zmysl porovnavat ze jo.Nechci se hadat ja jen ze sem mel moznost to porovnat a sam sem byl prekvapenej ze na to jak sou hondy ospevovany me tolik nenadchli...
tak mel se moznost svezt se v Integre i TypeR Civicu ... ten Accord mne zajima sem ani nevedel ze se dela jako TypeR. Na Telecomu jeste dodneska dela takovej cvok co tohle sbira.
Tak abychom se oprostili zase od osobnich vypadu a zustali u debaty na dane tema.
Porovnaval bych seriovy motory a seriovy verze. Tunakovat muze kazdej bud pres kopirak (lacina metoda) nebo opravdovej custom (ta kurva draha).
To ze tvoje poladena S3 je o nicem jinym sem vedel uz predtim, jen sem cekal jak se debata povede dal . Honda je pekna sekacka co si necha hodne libit a ma chut do otacek, oproti tomu mne S3 proste ne a ne presvedcit ze se v tom aute skrejva neco vic extra co by si zaslouzilo nejakou zvlastni uvahu
jo a puvodni tema bylo o tom ze i s V8 se da jezdit na usporu ... je fakt ze s necim jako je Maloo/Ute/Monaro atd atd jezdit na usporu je jako jit do sprchy v plastence ... ale tak normalne by se s tim dalo jezdit za 10-12 litru coz je srovnatelna spotreba s kafemlejnkama s petinovym obsahem a turbem ... jezdit na spotrebu s 1.8T z koncernu je podle mne taky ptakovina ... turbo se ma tocit a kdo nema na roztaceni turba, nemel by s tim jezdit (trebas jako ja, proto do prace pres tejden traktorem a turbo si vychutnavam jen o vikendech )
btw: neplati jeste porad dneska ze turbo motor by se mel provozovat v otackach kde ma turbo optimalni zaber? ...
V podstate jo , jen to treba umet Ja mam 1,8T dva. S jednym chodim za vosum,kombinovana a to je pro me prijatelny a s druhym 1,8T vikendy,slalom a sprinty. Pravdu mas ovsem v tom ze S3 je oproti Typer trochu odtazita ,ale ktora audi neni ... sice ta moje uz ted toci mozna tolik ,kolik ta honda
Muž
Registrace: 24.11. 2007
Zaslal: Čt, 19.11, 2009 22:59
Trochu mi to připomíná top gear a jejich geniální závod "vyber si libovolné auto na trhu aby ujelo milion kilometrů na jednu nádrž"... výsledek je taky poměrně překvapivej, pokud máte trochu času, doporučuju všechny 4 díly
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.