AK fanatik

Registrace: 3.10. 2006
|
Zaslal: Ne, 05.09, 2010 23:54 |
|
Barevne za cernobile jdou za predpokladu, ze mas nekoho kdo umi obejit component check, respektive umi z pouzitych udelat virgin state (vymazat VIN* a km), pac jinak je neprizpusobis rj motoru, klicum...
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 05.09, 2010 23:54 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 23.2. 2010
|
Zaslal: Po, 06.09, 2010 10:56 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 6.6. 2010
|
Zaslal: Po, 06.09, 2010 15:32 |
|
| kukynas napsal: | Ajax: audi sice retrofit standartne nerobi ale firma ako kufatec predava vsemozne ofiko prerabky takze tam by som problem nevidel ani v kabelazi, o tej mechanike som pisal specialne pretoze su s nimi problemy a ako vsetci vieme kazda opticka mechanika casom odide, prestava citat media ako v mojom pripade a kupovat takuto vec pouzitu by som naozaj nedoporucoval.
mas skusenost s vymenou maxidotu za farebny alebo si o tom len pocul? niezeby v tom musel byt hacik ale pride mi az moc jednoduche to cele spachat za +/- 15 minut, co cena ked uz sa o tom bavime? |
Ja zas razim nazor, ze i kdyz se mi ta jednotka casem vysype, tak z druhe ruky me vyjde vyrazne levneji i v pripade, ze bych si mel koupit jeste jednu. Novy kus od Audi je fakt nekolikanasobne drazsi. To uz by se nevyplatilo. Zvlast u te navigace.
Ano, mam zkusenosti s vymenou displeje. Delal jsem to nekolikrat a je to trifka. Cena je cca 150-200 EUR za budiky - to si muzes sehnat na ebayi sam, a cca 300-1000 v servisu za odemknuti komponenty. Ja to mam za 300, protoze me maji radi, jinak cenikova cena je kolem 1000. Prace pri vymene snad ani nestoji za rec. Zvladnes to hrave i sam. Sundat kryt budiku a kryt volantu zvrchu, vysroubovat tech par sroubku, co drzi budiky v desce, odpojit konektor ze zadni casti budiku. Nove budiky namontovat obracenou cestou. Pak zajet do servisu, aby to odemkli. Tot vse.
AJAX
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Po, 06.09, 2010 15:35 |
|
| Lumpiq napsal: | | Barevne za cernobile jdou za predpokladu, ze mas nekoho kdo umi obejit component check, respektive umi z pouzitych udelat virgin state (vymazat VIN* a km), pac jinak je neprizpusobis rj motoru, klicum... |
Component protection odemknou v autorizovanem servisu. Delam to tak bezne. Budiky nemaji s klici nic spolecneho. Audi do ridici jednotky clusteru neuklada informace o immobilizeru. Ty jsou v jednotce opravneni pristupu a startu. Jde jen o to odemknout tu ochranu komponenty a pak najit nekoho, kdo dokaze upravit kilometry. Takovych lidi je v republice dost.
AJAX
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

|
Zaslal: Po, 06.09, 2010 17:34 |
|
to chces rici, ze kdyz si doneses do audi pouzity dil, ze ti ho odemknou? rekni prosim kde, ja tu mam x dilu, ktere potrebuji odemknout:))
jinak u A6 4F sem to nezkoumal, to je pravda, ale vsechny ostatni audi A ckove rady z tohoto roku maji immo* v budikach (krom A5, Q7, a A8 kde to bude predpokladam stejne jako u A6 4F, protoze to je stejny koncept)...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Po, 06.09, 2010 21:05 |
|
| Lumpiq napsal: | to chces rici, ze kdyz si doneses do audi pouzity dil, ze ti ho odemknou? rekni prosim kde, ja tu mam x dilu, ktere potrebuji odemknout:))
jinak u A6 4F sem to nezkoumal, to je pravda, ale vsechny ostatni audi A ckove rady z tohoto roku maji immo* v budikach (krom A5, Q7, a A8 kde to bude predpokladam stejne jako u A6 4F, protoze to je stejny koncept)... |
Resim to standardne v Porsche Plzen. A je to presne tak jak rikas. Koupim dil na eBayi, namontuju si ho do auta, pak zajedu jen do servisu a reknu ze chci odblokovat komponentu. Driv nevedeli, co po nich chci, tak volali primo techniky, ted uz se s nimi znam, tak jen predam auto, DAM* si kafe a za 15 minut odjizdim.
Samozrejme neodemknou ti komponentu kdyz ji prineses samotnou. Je potreba ji mit namontovanou uz v aute. Kdyz technik spusti VAS a "Cilene vyhledavani zavad", tak se mu zobrazi ta komponenta jako zamcena. On jen rekne "odemknout" a zbytek uz jede pres Geko. Technik nad tim nema zadnou kontrolu.
OK, nedaval jsem pozor na rok. Je mozne, ze starsi roky maji immo* v budikach, to jsem nikdy neresil.
AJAX
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

|
Zaslal: Po, 06.09, 2010 21:36 |
|
ku, ja potrebuji zrovna budiky do A4 dvoje odemknout, RB8 s immo* 4 a dokud to nebude, auto pojizdne nebude, pac v nich je immo*... 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

|
Zaslal: Po, 06.09, 2010 22:10 |
|
LOL. Neco podobneho jsem resil kdyz jsem menil sloupek rizeni. Zamek rizeni je soucasti immo* a tak jsem namontoval novy sloupek a stary dal na podlahu a k tomu jsem pripojil kabelaz. Tak jsem dojel do servisu a kdyz ten novy sloupek odemkli, tak jsem teprve vymenil kabely a odjel uz normalne  .
AJAX
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 06.09, 2010 22:10 |