dakujem, presne to som cakal ako jednu z prvych reakcii. je to tema o autech vazne i nevazne a nie o autech audi vazne i nevazne...
keby som sa pytal na bmw klube tak by to auto vynasali do neba a zatracovali audi, keby zistili, ze som audi positive..
preto som myslel ze tu na tomto fore budu ludia viac objektivny i ked......
saso: No a jakej model máš na mysli? E34, E39? Nebo starší?
Asi E34 co? Tak tento motor je opravdu povedenej, vydrží hodně, akorát jedinej problém co jsem zaregistroval, tak je nedochlazování posledních válců. S Xdrive zkušenosti nemám..
saso: No a jakej model máš na mysli? E34, E39? Nebo starší?
Asi E34 co? Tak tento motor je opravdu povedenej, vydrží hodně, akorát jedinej problém co jsem zaregistroval, tak je nedochlazování posledních válců. S Xdrive zkušenosti nemám..
huraaaa.. dakujem za normalnu odpoved, naozaj vrela vdaka... ano uhadol si, pytam sa na model E34.
docital som sa na internete, ze tieto motory ako aj samotny model E34 je naozaj velmi spolahlivy a kvalitne spracovany..
no napriklad o tom nedochladzovani poslednych valcov som nevedel... vdaka..
tak pokud už to ma vanos tak je vyřešeno i chlazení,dřív se tam dávalo plastová kolo do vodní pumpy,vanos by mel mít už ocelove jinak E34 je fakt dobrá káry,ale s xDrivem....nebude to mít sklony k nedotáčivosti?Oproti zadohrabu?...
e34 a xdrive ... jasny
hosi kdyz uz nevite o cem mluvite, tak o tom radsi nemluvte vubec
pseudo 4x4 od bmw nikdy moc nefungoval v tehle autech
v zadnym pripade bych do toho nesel
a samozrejme to nebyl xDrive, ten prisel az po modelu e39
ad 2.5litr v benzinu - nemel problemy ani bez vanosu, to si pletete s 2.5td a tds, kdy td se nechladilo a krasne praskaly hlavy v tds vyreseno
....... achjo
bez urazky, ale preco nie??
a preco pseudo 4x4? ak som spravne nasiel na nete tak na tom aute by mal byt pomer sil rozlozen na 35%predok, 65%zadok, co ak viem sa ukazalo byt efektivnejsie, ako 50/50. dalej su tam samosvory na kazdom kolese, co si tiez myslim, ze je plus... teda ak mam dobre info.
Já mám takovej vtíravej pocit, že ten smajl ... ehm ...
No, ale jsem rád, že můžu předat žezlo
Abych nebyl OT, 525i má kolega v E39 a je spokojený. Až na nějakou váhu vzduchu to jezdí bez problémů, do jaké míry jsou ty motory stejné - nevím. A o XDrive už nevím vůbec nic
Ja mel zato ze prvni 4x4 od BMW byli na bazi klasickeho mezinapravoveho diferencialu , nebo tam byl haldex?
Jinak ten motor je asi klasika , diky malemu zdvihu vydrzi snad vse .
Muž
Registrace: 18.3. 2008
Zaslal: Ne, 27.09, 2009 9:47
Kriznik: Mohl by jsi prosim napsat, proc "pseudo 4x4"? Co je to za system, proc nefunguje, proc nebrat.sasa by to urcite zajimalo a me taky. Ne ze bych chtel menit za BMW, spis jen tak
bicek, dakujem. ano zaujima ma to a stale cakam na odpoved.
nepochopil som co tym pan Kriznik myslel, ked ten pohon vsetkych kolies oznacil za pseudo, to by som pochopil, ak by v aute bol haldex. v tom aute je permanentny pohon vsetkych kolies.
tak preco je to "pseudo 4x4"???
počítačem řízený mezinápravák 36 předek a 64 zadek
defakto něco na způsob haldexu I.st gen
experiment, ne příliš podařený
logicky, pokud by to fungovalo dělali by to stále a ne s mezerou 12let
chápavější snad pochopili hned ne?
a dakujem za vysvetlenie... asi som nechapavejsi, ale..
system x v e34 pohana permanente predok aj zadok a v pripade nutnosti presunie vykon na ine koleso ak treba. spravne?
haldex pohana len jednu napravu a v pripade ze je to nutne (zvacsa ked uz je neskoro) zapne 4x4..
PS: Kriznik, mam este jednu otazku, na ktoru by som chcel odpoved. ktory zo 4x4 je lepsi a spolahlivejsi? E34 525ix, alebo Audi 100 S4 2.2t?
dakujem za odpoved.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.