Tak se musím podělit. Udělali sme si dovču do Pobaltí po vlastní ose Audinkou. Pro mě to znamenalo dovču s trochou napětí a očekáváním různých zážitků a překvapení. Audinku jsme s Woodym zkoukli - děkuju za rychlý servis

, vyměnili trochu spotřebního materiálu a pak jsme vyrazili. Měl jsem sice obavu z nějaké opravy, přece jenom už má něco najeto, palivový čerpadlo trochu hučí a při konstatní rychlosti někdy pocukává, ale optimizmus vyhrál a jelo se. A jelo se fakt výborně (teda nebýt průjezdu přes Polsko a jejich vesnice před Varšavou), Audinka šlapala jak hodinky. Dvakrát sice škytla při startování, ale na druhý cvrnknutí vždy chytla, na to má nárok

Jistý uklidnění nastalo jakmile jsme přejeli do Litvy. Hoši, takový snový pohled už se často nenaskyne a já byl jak u vytržení. Kousek za hranicí sem vykřik „Hele – Audi“, samozřejmě doutník. A za chvíli zas a zas a zas a zas. Pak už sem jen házel čísla a první den to skončilo s cifrou 27. Jako, kdyby vás někdy zajímalo, proč už v rajchu nepotkáváte žádnou C3, C4, B3, B4 a tak podobně, tak sou všecky v Pobaltí a nejvíc v Litvě!!

To byl fakt luxusní pohled! Skoro jak chaotickej audisraz

Rekord byl 55 doutníků za jeden den - při zpáteční cestě Lotyškem a Litvou (24+31) za cca 5 hodin
Takže Audinku chválim, zmákla to fakt na výbornou i přes ty jejich prašný okresky

)) a těšim se na spoustu dalších kilometrů, snad se povedou a bude jich hodně
pár čísel - najeto cca 5000 km, průměrná spotřeba 7,3 l/100km, nejnižší spotřeba 6,8
v Kaunasu – za 4 hodiny napočítáno 21 doutníků, přejezd Litva/Lotyšsko – 35, pak čim severněji tim míň, ale pořád 6 až 10 (taky je tam míň lidí)