Ahoj mam Audi A4 1.8 20V Quattro 125PS ...Kupoval jsem v jim BAZARU a jsem 3.majitel...Byla koupena v CZ rok 1/97...1.majitel byla firma A VZKAZ PRO VETSINU CO TADY PSALI KOMENTARE: Kdyz firma kupuje auto tak na leasing , kdyz je leasing tak musi celou dobu jezdit do orig. Audi na kazdou prohlidku a to si leasingova firma hlida...A dnes ve vetsine firem jsou sefove kteri hlidaji aby auta byly v dobrem stavu aby sli po leasingu dobre prodat!!!Takze auto po firme i kdyz ma 300 tis. km je casem v lepsim stavu nez PO PRVNIM MAJITELY KTERY JI DOSTAL OD TATKY A MA 20 roku...(i kdyz ma najeto 100tis.km a servis audi,je auto unavene a bez duse)...
A nebud me naivni NEZDA SE VAM DIVNE ZE KAZDE INZEROVANE AUDI MA NAJETO OD 100tis.km do 200tis.km ...To je ale blbost...80% aut z roku 95-00 maji najeto min.250tis.km a vic...Zbytek to je nahoda ze s tim nekdo tak malo jezdil...Jeste jedna vyjimka jsou PLNOKREVNICI AUDI S & RS u tech je to jeste realne...
LOGICKY PRIKLAD...A4 1.9 TDI najeto 117000KM ROK 99 tzn. 11700Km rocne ???Ruku na srdce ze to je nerealne...Hlavne u TDI ..."lidi",kdo doplaci v salonu audi na TDI motor nehorazny penize jen pro to aby jezdil 11tis. rocne????Znovu ruku na srdce...
Audi A4 1.8T rok 96,cca normalnich 30tis. km rocne(obycejny clovek,ktery rad jezdi autem)...rok 2009 = 390tis. km a ne jak uvadi nekteri majitele (hlavne bazary)...Se lidi zamyslete...
Moje Sluzebni TOYOTA AURIS 2.0 D4D rok 2008 najeto POZOR 120 tis. km !!!
JESTLI JDETE DO BAZARU NEBO K MECHANIKOVY KOUPIT AUTO TAK SE NEMUZETE DIVAT NA TY NAJETE KM ...Ovsem jsou i poctivy ale tech je cim dal min....
REAL 25tis.km rocne stari auta 10let tzn. 250tis.km minimum!!!!!A hodne najetych km svedci o aute ze bylo bezvad a jezdilo tak jak ma a urcite te ho ceka hodne km...Samozrejme pri pravidelne Servisu...
VZKAZ PRO KUPUJICIHO:Urcite si nic nedelej z volantu ktery bude sedreny (hezky potah to vyresi)...Sesoupane plasty neni vada auta tak jak u volantu je to material v audi jdou ty plasty poridit od 300kc-1000kc ZA NOVE!!!urcite si vem nekoho kdo se na autech zna a hlavni vec na kterou bych se dival je jen motor a prevodovka(ty jsou bezvadne).Jinak pokud nebyly airbagy venku tak ti nezrezne...A bude slouzit...moje A4 za 60tis.km jen jednou na lane z moji chyby jinak nezradila je LUXUS.....Ale jestli mas 30tis KC na servis a motor bude ok tak bych jse auta asi nebal...Ale to uz zalezi na tobe
Ja mam tu AUDI kdyz jsem ji kupoval mela 205tis.KM (do 140tis.km u firmy 1.majitel...2 majitel baba co to dotahla do 205tis. a ted jsem ja ma uz 263tis.km a ma se k svetu...Ted mam sice maly problem s motorem ale to se vyresi a bude dobre...1.8 Atmosfera pri tech km ji to muzu odpustit...
At zije AUDI!!!
JINAK DOPORUCUJI V6 ATMOSFERY AUDI...!!!SUPER MOTORY hlavne 2.8 30V ale i 2.6 a 2.4 nejsou k zahozeni...na tvoje km je to urcite lepsi volba nez benzinove foukacky nebo tdi !!! Moje dalsi audi bude prave 2.8 30V Quattro ... ALE HLAVNE JDI DO QUATTRA JINAK AUDI NEBER