Muž
Registrace: 10.3. 2008
Zaslal: Ne, 19.07, 2009 17:13
Kriznik: O.K. To budu rád. Mě naskočila husina jenom když jsem ted tuhle tvou procházku depem pustil na plný kule do repráků. Kua to je hlas!!!!!
Mimoto: myslíš Pavle, že by byl pro tebe velkej problém mi to poslat třeba přes ftýpko? Si dělám sbírku všeho o audi a nechce se mi to tahat z jůtůbu už zkompresovaný.
Muž
Registrace: 19.7. 2008
Zaslal: Ne, 19.07, 2009 22:13
Mno jako luxusní akcička Vždycky byl můj sen vidět S1 v akci a konečně se mi poštěstilo. Ještěže jsem si v rpáci vydupal na tuhle akci volno,jinak bych litoval do konce života
Jinak kdo tam byl s pražskou SPZ?Jednalo se o Combi,v zelené barvě a vepředu i vzadu měl znak Audi...Já jen,že jsme parkovali kousek od ní
Muž
Registrace: 10.3. 2008
Zaslal: Ne, 19.07, 2009 23:42
Kriznik:tsin: V poslední době mě ten jůtůb taky pěkně sere, taky jsem uploudoval video a mělo 13 minut a hned mě vydržkovaly, že to je moc dlouhý a že bylo odstraněno. Celý jůtůb je na hovno! Práva, délky videí, atd.... jsou to ko...!!!
Muž
Registrace: 19.7. 2008
Zaslal: Po, 20.07, 2009 16:16
Kriznik:
Sem si myslel,žes to byl ty Škoda,že mezi tolika lidma sem vás tam neviděl,nebo sem vás spíš neviděl díky tomu,že sem celou dobu hltal ty úžasný fára a neustále si utíral pusu,jak sem nad nima slintal
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.