Tak mam 9 bodu, ale s 5 absolutne nesouhlasim. No a s tou jednou, no budiz.. Ale u toho cyklisty je mista pro 2 autobusy a 5 cyklustu z kazde strany, nechapu, proc bych ho podle Idnes nemohl predjet?!
protoze v protismeru muzes potkat dalsiho narachanyho mikejna co si rekne ze tu zatacku projede extremne rychle ...
To je asi tak všechno. Jinak trocha tolerance, každej se pořád učíme. Potkal jsem v životě jen hrstku lidí co umí řídít, paradoxně Ti lidé si to neříkají.
Muž
Registrace: 24.2. 2007
Zaslal: Út, 30.06, 2009 18:31
kokotina = 8 bodů
Flex: : Co mi kdysi říkali v autoškole (ptal jsem se na to), tak čekat musíš jen dokud nepřejdou do protisměru - pak můžeš jet i když budou ještě na přechodě
Muž
Registrace: 14.9. 2008
Zaslal: Út, 30.06, 2009 18:33
8 bodíku no čekal sem sem to horší.To střibrne auto normalně předjedu zprava slimák jeden když nechce reagovat. a ti chodci na přechodě mě už stáli dvě stovky stejna situace.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.