kvatráček: Tebe by měli vrátit zpátky do piče a znovu přemrdat. Evidentně je vidět, že jsi byl dělaný přes telefon a někdo v polovině zavěsil.
je vidět že ta tvoje ma kramy a už dlouho jelikož si chytlavý a to co se zde na AK mysli humorem nechápeš, urážet a byt sprostý na uživatele fora je dost ubohe.Aspon tady na AK. vrať se zpatky na AC
urážet a byt sprostý na uživatele fora je dost ubohe...
Že to píšeš zrovna ty, který se ožere a pak uráží členy jiného fóra a dělá mu to dobře na čuráčka
super je to že vždycky stojiš u mne a radíš co tam napsat abych urazil........A na čuračka mi delaji dobře jiné věci, ale to primitiv jako ty nepochopí, víš, čuráček není opravdu jen na to se dobře vyčůrat........ale to ty nepochopíš
No vidíš to Láďo, když ty o mě napíšeš něco handlivého, i když nepřímo, bereš to jako humor, ale když něco takového napíšu já, tak už se urazíš, to je divné
No vidíš to Láďo, když ty o mě napíšeš něco handlivého, i když nepřímo, bereš to jako humor, ale když něco takového napíšu já, tak už se urazíš, to je divné
SNiper . říkal jsem to ti už několikreát ale asi jsi to pořád nepochopil! Ano byla to moje blbost a měl jsem, sjeté letní gumy 225 ano stalo se poučil jsem se.
...ale nepamatuji si, že bych ti dával svolení dávat moje video na veřejné servery!!!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.