AK senior

Registrace: 4.6. 2008
|
Zaslal: St, 03.06, 2009 20:48 |
|
Na dálnici nesmějí vozidla nebo soupravy které mají konstrukční rychlost nižší než 80km/h. Vozík má vyšší konstrukční rychlost ne? I když povolená je 80km/h. To stejný mají i náklaďáci 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: St, 03.06, 2009 20:48 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Muž
Registrace: 19.11. 2006
|
Zaslal: Čt, 04.06, 2009 0:53 |
|
| vlasta napsal: | | vidis, ja si koupil pred trema rokama v obi schmeyd vozejk od agadosu za smesnych 12K , k dnesnimu dni krom prasklych zarovek zadny problem a ze toho chudak uz natahal - materialu na chatu,odvoz zelezneho srotu z dilny, mraky motoru a prevodovek a svete div se porad je ok. Ze s nim nejezdim predpisove rikat asi nemusim, tu a tam na nej zapomenu ze ho mam za sebou a chudak leti za mnou 140. Co se tyce podvalniku - s nim jezdim co auto povoli. Jednim z duvodu proc je u nich omezena rychlost je ta, ze co se brzdeni s nim tyce to zas tak moc slavne neni. zkus ho nalozenej ve 140 zaslapnout - i kdyz budes mit brzdy v dobrem stavu,tak budes mit plne ruce prace abys to zvladnul |
Tak jako agados je velká firma vyrábějící širokou škálu vozíků od těch nějvětších šmejdů až po ty fakt kvalitní... A to že má vozejk třeba hliníkový bočnice a vypadá tedy stejně jako ty největší šunty, je jenom klam. Já jsem o agadosu taky uvažoval, nakonec měl lepší nabídku podlešák.
Spíš mě zujala jiná věc, že to auto žralo a chovalo se stejně i když byl vlek prázdnej, i naloženej.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 1.3. 2008
|
Zaslal: So, 06.06, 2009 11:45 |
|
| vlasta napsal: | | vidis, ja si koupil pred trema rokama v obi schmeyd vozejk od agadosu za smesnych 12K , k dnesnimu dni krom prasklych zarovek zadny problem a ze toho chudak uz natahal - materialu na chatu,odvoz zelezneho srotu z dilny, mraky motoru a prevodovek a svete div se porad je ok. Ze s nim nejezdim predpisove rikat asi nemusim, tu a tam na nej zapomenu ze ho mam za sebou a chudak leti za mnou 140. Co se tyce podvalniku - s nim jezdim co auto povoli. Jednim z duvodu proc je u nich omezena rychlost je ta, ze co se brzdeni s nim tyce to zas tak moc slavne neni. zkus ho nalozenej ve 140 zaslapnout - i kdyz budes mit brzdy v dobrem stavu,tak budes mit plne ruce prace abys to zvladnul |
Ahoj. To : vlasta Agados je dobrá značka.Dělají bytelné vozíky.Máme dva v práci,a O.K.
Co se týče brždění: Měl jsem naložený vibrační vál,1500 kg.I řekl jsem si:je to kousek, ani kurtnovat to nebudu,ale založil jsem ho.Vyrazil jsem.Pak mě vyjel z vedlejší,tak jsem to zadupl.Zastavil jsem kousek od něj a najednou auto poskočilo.Váleček při dobrždění popojel i přes to,že byl založený,a zastavil se o pevné přední čelo.Od té doby jsou jekly na něm prohnuté
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 10.12. 2007
|
Zaslal: Pá, 12.06, 2009 15:36 |
|
| Vitezz napsal: | Na dálnici nesmějí vozidla nebo soupravy které mají konstrukční rychlost nižší než 80km/h. Vozík má vyšší konstrukční rychlost ne? I když povolená je 80km/h. To stejný mají i náklaďáci |
jo takhle je to omezený, zapomněl sem, dík. často vídam i vozejky s 80kou vzadu, tj. nižší než 80 km/h ji nemají  jen mi tam nehrálo, že vozidlo nesmí mít závadu, pro níž by nemohlo dosáhnout aspoň rychlosti 80km/h, ale zároveň nemá přesáhnout nejvyšší konstrukční rychlost soupravy (těch 80). no nic
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
|
Zaslal: Pá, 12.06, 2009 16:34 |
|
| Vitezz napsal: | Na dálnici nesmějí vozidla nebo soupravy které mají konstrukční rychlost nižší než 80km/h. Vozík má vyšší konstrukční rychlost ne? I když povolená je 80km/h. To stejný mají i náklaďáci |
Ahoj.Nové přívěsné vozíky vybavené tlumiči mají povolenou 100 Km/h. Zdeny
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 24.2. 2007
|
Zaslal: Pá, 12.06, 2009 20:21 |
|
| SamotZdeny napsal: |
Ahoj.Nové přívěsné vozíky vybavené tlumiči mají povolenou 100 Km/h. Zdeny |
To je někde ve vyhlášce? Nějak se mi to nezdá...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Muž
Registrace: 19.11. 2006
|
Zaslal: Po, 15.06, 2009 0:12 |
|
| SamotZdeny napsal: |
Ahoj.Nové přívěsné vozíky vybavené tlumiči mají povolenou 100 Km/h. Zdeny |
To by mě pak zajímalo jak by to obhájili proti těm co nemaj tlumiče a přesto maj konstrukční rychlost 100.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
|
Zaslal: Út, 16.06, 2009 19:54 |
|
Ahoj. Dave_S2 ve vyhlášce je uvedeno že je rychlost omezena na 80 km/h POKUD není při schvalování uvedeno jinak.
Xoník nevím :
a)vyřešeno jiným TECHNICKÝM způsobem
b)vyřešeno jiným ADMINISTRATIVNÍM způsobem  Zdeny
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 16.06, 2009 19:54 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Registrace: 4.6. 2008
|
Zaslal: Út, 16.06, 2009 19:59 |
|
SamotZdeny: Důležitá věta pokud není při schvalovaní uvedeno jinak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|