Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 26 kvě 2012
Celkem je zde 86 lidí (35 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    audibuster
Uživatelů dnes 3
Uživatelů včera 7
Celkem uživatelů 17365

Online návštěvníků
Návštěvníků 51
Uživatelů 35
Celkem 86

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
HledatHledat FAQFAQ GarážGaráž Seznam uživatelůUživatelé (skrytí) Uživatelské skupinySkupiny RegistraceRegistrace NastaveníNastavení Přihlásit se pro kontrolu zprávPřihlásit se pro kontrolu zpráv
téma: Agip má novou naftičku
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O autech vážně i nevážně
Možná podobná témata
AK senior
AK senior

Registrace: 5.10. 2006

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 12:13

he? Jakpak to asi maže...

Eni: představujeme Agip DieselTECH – nové naftové palivo, které optimalizuje výkon dieselových motorů a přitom nemění svou cenu.

Praha, 26. května 2009 – Společnost eni uvádí na trh zdokonalené dieselové palivo Agip DieselTECH, které vyvinula. Agip DieselTECH optimalizuje výkon všech typů dieselových motorů nové i staré generace díky svému složení, bohatému na čisticí přísady. I při vysokém počtu najetých kilometrů tak zajišťuje maximální čistotu vstřikovacích trysek. Nové palivo, které je výsledkem dlouholetého výzkumu, se zrodilo s ambiciózním cílem optimalizovat kvalitu tradiční motorové nafty Agip Diesel.

Nové palivo má lepší čisticí vlastnosti „clean up“, které zachovávají funkčnost vstřikovacích trysek. Díky těmto vlastnostem palivo uvolňuje usazeniny v zašpiněných vstřikovacích tryskách a Agip DieselTECH je tak schopný obnovit výkon motoru. Zkušební test motorů prokázal, že palivo Agip DieselTECH umožňuje obnovu ztraceného výkonu až do 3,5 %.

Agip DieselTECH je určen nejen pro řidiče, kteří se pečlivě starají o svá auta, ale i pro ty, kteří citlivě vnímají otázku životního prostředí. Palivo díky obnově optimálních podmínek spalování přispívá k udržení nízké úrovně emisí.

Eni vývojem nového paliva potvrdila svou vůli hledat co nejdokonalejší řešení pro optimalizaci výkonu motorů a snížení dopadu na životní prostředí. Agip DieselTECH se bude prodávat ve stejné cenové relaci jako původní palivo Agip Diesel. Eni tak pokračuje ve své strategii zaměřené na příznivou cenu nadstandardního dieselu.

Nový produkt nahrazující dosavadní nabídku Agip Diesel je k dostání na 124 čerpacích stanicích Agip po celém území České republiky. Uvedení paliva doprovází komunikační kampaň na billboardech, v tisku a v rádiu.
 nahoru #1
sponzor

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 12:13

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 12:20

Kdybychom tu uz jeden aktualni mikroflame nemeli, tak bych rekl:
[joke]Nova nafta, od Agipu, ted? V lete? Dyt neni topna sezona ...[/joke]

Ale protoze, tu je, tak nic nereknu

Zkuste, at Vam to jezdi
 nahoru #2
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 6.10. 2006

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 13:43

root: mas problem s dieselama nebo s "efektivnima dieselama"?
 nahoru #3
AK allstar
AK allstar

Registrace: 4.10. 2007

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 14:08

maczaCZ:
Mam problem se spoustou veci, ale diesel k nim Martine, doopravdy nepatri
 nahoru #4
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 30.3. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 14:12

Myslim, že je to jenom "reklamní kachna"..
btw, pokaždé(2x) když jsem u Agipu tankoval, něco se mi na autě pos.alo na palivové soustavě.. No, asi jsem neměl štěstí..
 nahoru #5
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 1.8. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 14:22

Taky se mi nechce věřit že by prodávali Lepší naftu za normální cenu.
 nahoru #6
AK batole
AK batole

Registrace: 26.5. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 14:27

deejayvenca napsal:

skoro se mi tomu chce i verit...
to by totiz bylo po prvy co by nekdo udelal opravdu dobrej marketingovej tah, kterym by mohl zacit pro spotrebitele zajimavej konkurencni boj...
 nahoru #7
AK batole
AK batole

Registrace: 28.8. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 15:26

deejayvenca napsal:
no jestli to nebude tim,ze uz "normalni cena"byla na pest......
 nahoru #8
sponzor

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 15:26

nahoru #
AK senior
AK senior

Registrace: 5.10. 2006

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 15:56

u Shellu to udělali obráceně a místo vylepšenýho V-power dieselu prodávali normální naftu, akorát o 2 koruny dráž...
 nahoru #9
rastAKing

Registrace: 28.8. 2006

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 15:59

by mě tedy osobně zajímalo, jak vy poznáte, že tankujete "lepší" naftu a ne "obyč" naftu...

:]
 nahoru #10
AK junior
AK junior

Registrace: 1.2. 2007

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 16:15

Nepoznáme. Poznáme obyč. a kurevsky ošizenou. Dobrou a lepší nepoznáš.
 nahoru #11
rastAKing

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 16:17

The Second: vím, a proto se divím
 nahoru #12
Anonymní

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 16:35

no,tankuji s firemnim autem stale u Agipu.Jezdim s hujdou Nissanem Cabstar co ma najeto 407 000 km.Je to zhruba mesic co na tu "tech naftu" najely a ja teda rozdil poznam.Auto lepe akceleruje a na nadrz najedu zhruba o 100 km vic.
 nahoru #13
AK allstar
AK allstar

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 17:09

otazka ...

je mi to k necemu tohle lejt do auta co ma milion na hrbu a je to 1.6 komurkac atmosfera? doted to jezdi na nejakej noname a nejak si to netrucuje ... (no a sem tam na jiny splasky )
 nahoru #14
AK senior
AK senior

Registrace: 9.10. 2006

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 18:13

Podle mě to je stejně kvalitní naftička jako V-Power diesel. Vzpomínám si na ten test MF Dnes, co jste sem nedavno někdo linkoval... Německej V-power gut, ale českej byl obyčejná nafta. A ještě to oficiální vyjádření Shellu, to byla taky perla. Prý že paliva jsou přizpůsobena potřebám každé konkrétní země. Takže Němec potřebuje kvalitní naftu, když si na ní těch 10 centů připlatí, zatímco hloupému Čecháčkovi to je asi jedno, Shell sponozoruje rád, tak ho můžem klidně ojebávat...

slepi: Placebo dělá divy...
 nahoru #15
AK allstar
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 18:15

Kratz napsal:
Podle mě to je stejně kvalitní naftička jako V-Power diesel. Vzpomínám si na ten test MF Dnes, co jste sem nedavno někdo linkoval... Německej V-power gut, ale českej byl obyčejná nafta. A ještě to oficiální vyjádření Shellu, to byla taky perla. Prý že paliva jsou přizpůsobena potřebám každé konkrétní země. Takže Němec potřebuje kvalitní naftu, když si na ní těch 10 centů připlatí, zatímco hloupému Čecháčkovi to je asi jedno, Shell sponozoruje rád, tak ho můžem klidně ojebávat...

slepi: Placebo dělá divy...

jj, na to seděl ten tůpyxův českoněmeckchá koment.
 nahoru #16
sponzor

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 18:15

nahoru #
AK allstar
AK allstar

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 19:01

ja ja ... my felka nemeska rise .. my muset mit ta nejlepschi kfalita naftiska! Ta fase seska untermens stasit na sluto fobarfena foda mit chodne rostlina oel!
 nahoru #17
AK fanda
AK fanda

Registrace: 25.1. 2009

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 21:36

Nějakej rozdíl tam bude protože tankuju většinou schell nebo benzinu a ten motor je relativně tichej ,ndávno jsem tankoval u hypernovy a myslel jsem že mám zase něco s motorem ale na druhou stranu myi přišlo že to líp jede,ale to bude tím suběktivnim pocitem že když to dělá bordel tak to víc jede.
 nahoru #18
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 24.2. 2007

PříspěvekZaslal: Út, 26.05, 2009 23:40

Já jezdím už 40 tkm na tesco naftu a no problemo
 nahoru #19
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 0:13

Já zas na Makro naftu, předtím na Makro benzín... A nikdy žádný problém.

Tohle tankování "lepší" nafty celkově moc nechápu. Člověk koupí diesel, aby šetřil a pak obráží prémiové stojany, aby se mu nezasraly vstřikovače.

Tankovat někde ve dvoře JZD vedle kupky hnoje, tak se bojím taky. JETkám a PAPoilům rovněž moc důvěry nedávám. Ale Makro je v pohodě. Jejich business nestojí na prodeji paliva a napakovat se na tom za každou cenu nepotřebujou.

Cena je slušná a na zákaznickou kartu ještě 0,5 Kč sleva. A osobně jsem na ně neslyšel jedinou špatnou referenci...
 nahoru #20
AK nováček
AK nováček

Registrace: 21.5. 2009

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 0:23

Kratz:
U nás je to tak celkem asi jedno... když se podíváš na velkou přečerpávací stanici když přijedou tankovat cisterny tak Aral, OMV, Shell a pod nabírají palivo z jednoho velkého tanku a dokonce ze stejného kohoutu (jsem svědkem)...
Ale když jedu na služebku do němec, vždy tankuju u Shell a tu lepší naftu. Mám opravdu spočítané, že i se zvýšenou cenou ujedu 100 km levněji (menší spotřeba).
 nahoru #21
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 30.3. 2008

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 0:24

Makro, Tesco, Hypernova a podobné "benzínky" jsou stejně jenom překupníci. Záleží na tom, od koho berou..?
MifakM U vás je ještě Aral? Mám pocit, že je to už ÖMV.. ale Aral býval pro mě nej.
 nahoru #22
AK nováček
AK nováček

Registrace: 21.5. 2009

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 0:29

Union: Víš že ani nevím
Psal jsem to jak mi to přišlo pod prsty
 nahoru #23
AK allstar
AK allstar

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 8:15

Aral už v ČR není. Stejně jako JET.
 nahoru #24
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 8:15

nahoru #
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 8:28

MifakM napsal:
Kratz:
Ale když jedu na služebku do němec, vždy tankuju u Shell a tu lepší naftu. Mám opravdu spočítané, že i se zvýšenou cenou ujedu 100 km levněji (menší spotřeba).

Takových už bylo.... Třeba Xoník s 2.8 benzínem tvrdil to samé o V-power racing. Sice ho stojí litr o 5 Kč víc než mě, ale prý na tom díky spotřebě ušetří. Holt zázračná kapalina. Divím se, že za ní inženýři shellu ještě nedostali nobelovku za chemii...
 nahoru #25
AK senior
AK senior

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 8:33

tom.valmet: O Aralu vím, ale odchod JETky jsem teda nezaregistroval... Tyhle value sítě jsou asi pod můj práh rozlišitelnosti.

Union: Berou přímo z Čepra, jako všechny benzínky, ne? Tyhle prasárny s ošizenou naftou se podle mě dějou až na pumpách, že to někdo pančuje...
 nahoru #26
AK allstar
AK allstar

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 8:35

Kratz napsal:
tom.valmet: O Aralu vím, ale odchod JETky jsem teda nezaregistroval... Tyhle value sítě jsou asi pod můj práh rozlišitelnosti.

Všiml jsem si tiho před pár dny na D5 u Berouna. Misto JETky je tam nějaká bílá pumpa, teď si nevybavuju název.
 nahoru #27
AK batole
AK batole

Registrace: 12.5. 2009

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 11:44

Jsem místo čerpačky JET viděl teď Lukoil
 nahoru #28
AK fanda
AK fanda

Registrace: 25.1. 2009

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 11:50

Můj bejvalej kamarád má benzínku a když jsme se před rokem na srazu trochu upravili tak přiznal že tam lejou vodu rovnou když přijede cisterna.
 nahoru #29
AK junior
AK junior

Registrace: 7.10. 2008

PříspěvekZaslal: St, 27.05, 2009 11:58

njn...ale kurnik kde tankovat??... Shell už taky ztrácí kvalitu... nějaký tip na kvalitní naftu? ...(krom německa )
 nahoru #30
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma     Zaslat odpověď časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3
FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O autech vážně i nevážně

Možná podobná témata
Téma Autor Audi Fórum Odpovědi Zaslal
Žádné nové příspěvky wrc.cz | Aston Martin ukáže novou gen... rssfeed autosport 0 Út Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky auto.cz | Aston Martin ukáže novou ge... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Út Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky auto.iDnes | Ostrá Ibiza Cupra dostal... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Pá Duben 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky auto.iDnes | VIDEOŠPIONÁŽ: Podívejte ... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 St Duben 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Řekové zkouší novou měnu. Nepotřebují... tecka Politika, ekonomika a další úchylky 1 Ne Duben 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0tdi 2.0tfsi 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2din 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4f 80 8e a2 a3 a4 a5 a6 a8 abs acc aditiva airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audiklub audio autobaterie autokros automat autopotahy b3 b4 b5 b6 b7 ba9s baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow-off ventil bluetooth bns bose bov brzdová kapalina brzdové světlo brzdový spínač brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer charita chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom clifford climatronic cng common-rail concert coolant cukání cívka d1s d2r d2s d3s daylight demontáž denní svícení desinfekce destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál digidash displej dobíjení dojezdové kolo dpf dsg duralube dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elsa emise epc esp et ethanol etka facelift fail filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g238 g28 g71 garrett geometrie gps gufera h1 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree hardlock hid hodiny homologace hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to jednotka k-jetronic kabinový filtr kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor kayaba kkk klapka sání klepání klepání motoru klika klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompas komprese kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lampy led letní pneu lišty dveří ln2 loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání meyle mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g montáž motor mp3 mtm multitronic mute měchy měrka oleje n75 napínací kladka nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana omezovač opravná sada ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky ošetření kůže palivoměr palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynové vzpěry plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistky pojištění popis pojistek posilovač powerbox počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q7 quattro r12 r134a radar ramena rds redukce regenerace dpf regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rezerva rns rns-e rozpěrná tyč rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sedačky servis servisní interval servo servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu sluneční senzor snímač teploty spojka sponzoring sportovní podvozek spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení syčí sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplý start termostat tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče tmc topení torsen trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v6 v8 vag vag chyby vakuová pumpa vačky ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh voltmetr vp44 vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna výparník vývěva větrák wahler webasto woofer xcarlink xenon zadní světla zamrzání zamykání zapalování zapojení zatmavení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek zámek dveří zámek kufru zámek řazení únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo klepání čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek čištění turba řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky
Témata dle typu motoru (řazeno abecedně)

Přejít na: