Zřejmě majitel auta, to zvládal solidně a dával tomu slušně na prdel ovšem jeho přítel nic moc. Nicméně mě překvapilo jak to auto krásně drží ve vysokých rychlostech. Ještě si tam dali kužely na slalom. No mazec, kdybych měl peníze na vyhození asi bych si to taky koupil na takovou srandu, protože s audinou se takové "kokotinky" dělat fakt nedají.
a.mike: počkej, počkej... takže ty by jsi mu do dírky dal jo?
To je vůl
Ale co si budem namlouvat, ženské už jsou hrozný stereotyp a možná by to byla příjemná změna a kdyby mi pujčil caterham, tak bych možná nepohrdl jeho sladkým vypracovaným tělem. ÁÁÁCH
Naposledy upravil a.mike dne Ne, 24.05, 2009 18:21, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)
Ale co si budem namlouvat, ženské už jsou hrozný stereotyp a možná by to byla příjemná změna a kdyby mi pujčil caterham, tak bych možná nepohrdl jeho sladkým vypracovaným tělem. ÁÁÁCH
Ne vážně, asi ne...Nikoho z audiklubu neznám osobně a je mi 21, takže bych si tam asi neměl s těma lidma co říct. Navíc někteří si možná ještě pamatují jak jsem tu udělal ten flame s tím pojištěním AK.
a.mike: neřeš, jestli někoho znáš, nebo věk... je tady široké spektrum věkových skupin. takže pokud se ti aspoň trochu bude chtít, tak dojeď. nebudeš litovat.
a.mike: neřeš, jestli někoho znáš, nebo věk... je tady široké spektrum věkových skupin. takže pokud se ti aspoň trochu bude chtít, tak dojeď. nebudeš litovat.
Muž
Registrace: 28.10. 2007
Zaslal: Ne, 24.05, 2009 20:51
a.mike napsal:
Zřejmě majitel auta, to zvládal solidně a dával tomu slušně na prdel ovšem jeho přítel nic moc. Nicméně mě překvapilo jak to auto krásně drží ve vysokých rychlostech. Ještě si tam dali kužely na slalom. No mazec, kdybych měl peníze na vyhození asi bych si to taky koupil na takovou srandu, protože s audinou se takové "kokotinky" dělat fakt nedají.
No možná s RS6, ale 3.000.000,- zatím fakt nemám.
No myslim že s tlusťochem jako je RS6 by si tam asi toho taky moc nepředvedl.
Soudě podle videa bych řekl, že si mýlíte ba naopak s tím musí být větší sranda než s caterham.
edit: pusť te si to od 2:40
No tak blbnout se s tím dá, ale to auto furt má přes 2 tuny... Caterham Superlight R500 má 263 PS a váží půl tuny. To dělá 520 koní na tunu s pohonem zadních kol. Myslím, že zábava zaručena...
No tak blbnout se s tím dá, ale to auto furt má přes 2 tuny... Caterham Superlight R500 má 263 PS a váží půl tuny. To dělá 520 koní na tunu s pohonem zadních kol. Myslím, že zábava zaručena...
No tak těd už mě vůči tobě napadá jediné tvrzení. JE TO PROSTĚ AUDI A K TOMU RS6
Muž
Registrace: 28.10. 2007
Zaslal: Út, 26.05, 2009 20:08
Hezky jí tam vodí,ale na kolikatej pokus to takhle rozhodil?Koukal jsem na reportaž kde se snažili zjistit jestli je RS6 aspoň trošku sportovní nástroj a žadnej zázrak nepředvedli.Nebylo to takhle akčně sestříhaný tak bylo vydět jak se stim špatně blbne.A nakonec řekli že by se to mělo spíš jmenovat AS6 - AutobahnS6
Prostě to nasadit na dalnici a tumáš
No ale jak napsal a.mike:
a.mike napsal:
JE TO PROSTĚ AUDI A K TOMU RS6
Samozřejmě v dobrym slova smyslu.AUDI=vše odpuštěno
Ale samozřejmě to neni dělany na to aby s tim někde někdo driftoval. Tak co by jsme chtěli,že.
Muž
Registrace: 24.11. 2007
Zaslal: Út, 26.05, 2009 22:49
a.mike napsal:
Jestli tam bude hodně krásných hošíků, tak možná
Ne vážně, asi ne...Nikoho z audiklubu neznám osobně a je mi 21, takže bych si tam asi neměl s těma lidma co říct. Navíc někteří si možná ještě pamatují jak jsem tu udělal ten flame s tím pojištěním AK.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.