No já bych si rád splnil ještě jeden a to poslední sen Super kosáka.
Není to sice žádná raketa, ale lenivec už vůbec ne. Pro mě a moje účely maximální, TransAlpa bych si nechal na hory a okolí...
Mi to spíš přijde že za volantem Z3 M sedí Ghost protože tomu říkám mistr volantu
Sniper jako že bys chtěl to XX ? No motorka to je skvělá, to můžu potvrdit. Měl jsem ji 2 roky a maximální spokojenost. Nekteří o ni říkají že to je těžko ovladatelný autobus, ale kdybys viděl co jsem s tím dělal třeba na makově se svými 60 kg a 165 cm I kluci na sportkách vykulovali oči jak mi šli jiskry od hlásičů, škoda jen že to v maximálním náklonu dřelo i spodkem kapot.
Jinak po frýdecké mi šla 310 km/h. Vstříkačka už ale tolik nejela jako můj karbec.
Krolboys: Právě proto chci klasickou verzi s karbecem, i když stříkačkoví tvrdí, že jejich verze je pružnější ve středním pásmu otáček. Mám jednu vyhlídnutou a uvidíme, jak to bude s financema. Kdyby náhodou, tak si tě vemu jako odborníka. Já nepotřebuji kalit zatáčky, já rád cestuji a tahle motorka mi maximálně vyhovuje úplně ve všem, mimo terénu samozřejmě.
sniper: jj na štreky je ta motorka perfect, pro tvou postavu bude mutné jen vyšší plexi a pak je to ideálka si to švihat 150 jak sólo tak ve dvou. Ale stejně si myslím že po přesednutí z TransAlpa budeš remcat že ta pozice na XX není moc pohodlná, přece jen se to více podobá sportu jak ryzímu cesťáku nebo enduru. Ale jak si zvykneš tak budeš chválit. Možná bys měl ještě zvážit VFR - ta je pohodlnější než Blek ale výkon a hlavně krouťák je však uplně někde jinde.
No u toho karbce jsem právě miloval ten kopanec při 7000 ot. a když jsem dal laďáky tak pak to vypadalo jako by při těch 7000 zabral čtvrtý válec byl to takový náraz výkonu že na jedničku šel krásně na zadní. U vstřiku už toto právě vyladili to je fakt, ale já to zbožňoval.
Jinak když to má origo desky Nissin tak ten blekouš perfektně brzdí díky duálu.
Vefra taky patří mezi mé favority, ale mám pocit, že na ni nemám tolik místa, jak na Blackovi. Seděl jsem na obou, neřídil ani jednu. Ten kopanec v 7 tis ot. je pěkně vidět i na tom videu, někdy musíme pokecat...
Co se tyce motorky tak jedine V-twin. Idealne litrovej. Uplne nahy SV1000 je bomba.
Nebo tohle, ale je to trochu jina liga, hlavne 60mil na nadrz je nic moc spotreba.
Y2K za 100tis Liber. Poslouchejte zvuk motoru.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.