Jsem zdesen!! vubec nevylezli aby si vymenili cisla pojistek a osobni udaje!! potom s tim budou mit strasne papirovani a opletacek!! Ale asi byla skoda do dvaceti tisic, tak nechteli prijit o bonusy, to se da pochopit!! muhehe
Muž
Registrace: 4.10. 2006
Zaslal: Čt, 07.02, 2008 22:33
Když tady nebudu rozebírat jestli je USA v Iráku právem nebo neprávem ale kouknu se na tu nehodu tak mi nepřijde že by do toho auta vjeli úmyslně - vono z tý plechovky toho moc vidět neni a kdyby to bylo úmyslný tak by asi nezastavoval... A řešit "pojistnou událost" někde uprostřed cizího města kde za rohem může čekat sniper nebo jinej pošuk s kalachem by se mi taky nechtělo... Když to beru z pozice těch chlapů v transportéru tak bych se v tomhle případě asi nechoval jinak... Jít mi každej den o život, tak mně pravidla slušnýho chování přejdou asi hodně brzo...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.