Muž
Registrace: 3.10. 2006
Zaslal: Út, 17.02, 2009 22:10
ty kurvy mi stránku zrušili a to kvůli jedné jediné skladbě
"Bang, Bang" od Nancy Sinatra
napsali mi, že jsem porušil "něco" a že pokud tu skladbu smáznu, tak mi to zase povolí - poslal jsem je do řiti
ty kurvy mi stránku zrušili a to kvůli jedné jediné skladbě
"Bang, Bang" od Nancy Sinatra
napsali mi, že jsem porušil "něco" a že pokud tu skladbu smáznu, tak mi to zase povolí - poslal jsem je do řiti
Tak ať si s tím víš co
Naposledy upravil SimoneckaC dne Út, 17.02, 2009 22:18, celkově upraveno 2 krát. (0% původního příspěvku)
Tak sem si s tim chvili (no skoro pul dne ) hral a udelal si setric na mobil.
Tohle je finalni verze, kdyby se to nekomu libilo.
Sem v tomhle amater samouk, tak mi nikdo nenadavejte, ze je to hrozne predelany.
Je to v rozliseni 240x320 a delka jednoho prehrani akorat vychazi na dobu zobrazeni screensaveru na SE P1i.
Muž
Registrace: 30.4. 2009
Zaslal: Ne, 07.03, 2010 21:33
bicek: Však musíme ocenit že jsi na tom strávil tolik času a nejlepší na tom je,že mám zrovna toto rozlišení displeje,takže to tám pásne jako kdyby to bylo odsud
Muž
Registrace: 18.3. 2008
Zaslal: Po, 08.03, 2010 10:57
Dominator: Tak slo. Ale nebude to hezky - tohle je export z videa 1:1 a orezany. Kdyz se to zvetsi, tak to bude skaredy kostickovany. Leda to nechat tak maly a pridat kolem toho cernou barvu, to by slo.
Muž
Registrace: 19.4. 2009
Zaslal: Po, 08.03, 2010 11:27
bicek: jasny no tak to je skoda sem to chtel taky na plochu na HTC Touch HD... no a kdyby se ten zbytek toho doplnil cernou barvou tak by to bylo uz moc maly.
Muž
Registrace: 18.3. 2008
Zaslal: Po, 08.03, 2010 18:51
valmet: Ja to mam taky pomalejsi nez se to ukazuje tady na PC.
Mobily to asi nestihaji nacitat tak rychle, nebo nevim.
Ale nejak extreme trhany to neni.
Dominator: Ty mas sirku 480, tohle ma 240. Takze by si to nemel na celou sirku displaye,ale na pulku.
Jinak Touch HD , to je pekna masinka - mel sem tu cest jen na ni mrknout a moc pekny.
valmet: Ja to mam taky pomalejsi nez se to ukazuje tady na PC.
Mobily to asi nestihaji nacitat tak rychle, nebo nevim.
Ale nejak extreme trhany to neni.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.