AK nováček

Registrace: 4.2. 2008
|
Zaslal: Čt, 26.02, 2009 19:25 |
|
Včera krásně vykouklo sluníčko a denní teploty se vyhouply (alespon u nás na 6+). Jelikož nejsem majitelem garáže, tak veškeré hrabání v autě provádím pouze venku. Včera mě to počasí namlsalo a jelikož jsem netrpělivej, tak jsem se hned musel do něčeho pustit. Pěkně jsem to rozdělal s tím, že dneska bude taky hezky a dodělánm to. Ráno ale vánice a teploty kolem nuly. Všechny plastové zástrčky, hadičky a podobné kravinky v motoru se rázem staly vlivem teploty velice křehké. Sotva jsem začal, tak mi hned praskla jedna zástrčka a potom jedna odbočka na hadičce. Raději jsem to zase zavřel a počkám do neděle až bude zase trochu svítit sluníčko. Chtěl jsem jenom sdělit dojmy z těhle venkovních oprav. A musím říct, že co teď venku dělat opravdu nemusíte, tak nedělejte nebo můžete nadělat víc škody než užitku. Nemůžu se dočkat až bude garáž a budu pod autem moct ležet celoročně  Samozřejmě nejlépe, když pod tím člověk nemusí ležet vůbec 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 26.02, 2009 19:25 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
audiklub Servisman
Muž
Registrace: 4.12. 2007
|
Zaslal: Čt, 26.02, 2009 19:30 |
|
to by sis musel koupit neco jineho nez audi 
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: Čt, 26.02, 2009 20:13 |
|
Ja mam mesic doma novou sadu na go predni napravy a cekam na hezke pocasi jako na smilovani....v dubnu musim na STK tak uz bych a uz mam svedeni v prstech...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 24.10. 2008
|
Zaslal: Pá, 27.02, 2009 2:27 |
|
jj, v zime je to na kocku, ja mam sice garaz ale s doutnikem sa tam nevtrepem tak aby som mal moznost sa v tom hrabat  ja tiez cakam na teplejsie pocasie, mam na plane ABS/EDS montaz a tiez mi to tu stoji a v zime sa mi nechce tahat nove trubky a elektriku 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 3.10. 2006
|
Zaslal: Pá, 27.02, 2009 4:12 |
|
| Pierek napsal: | Včera krásně vykouklo sluníčko a denní teploty se vyhouply (alespon u nás na 6+). Jelikož nejsem majitelem garáže, tak veškeré hrabání v autě provádím pouze venku. Včera mě to počasí namlsalo a jelikož jsem netrpělivej, tak jsem se hned musel do něčeho pustit. Pěkně jsem to rozdělal s tím, že dneska bude taky hezky a dodělánm to. Ráno ale vánice a teploty kolem nuly. Všechny plastové zástrčky, hadičky a podobné kravinky v motoru se rázem staly vlivem teploty velice křehké. Sotva jsem začal, tak mi hned praskla jedna zástrčka a potom jedna odbočka na hadičce. Raději jsem to zase zavřel a počkám do neděle až bude zase trochu svítit sluníčko. Chtěl jsem jenom sdělit dojmy z těhle venkovních oprav. A musím říct, že co teď venku dělat opravdu nemusíte, tak nedělejte nebo můžete nadělat víc škody než užitku. Nemůžu se dočkat až bude garáž a budu pod autem moct ležet celoročně Samozřejmě nejlépe, když pod tím člověk nemusí ležet vůbec | já včera v dešti dával altík převčírem sem ho vyndal a zrepásnul pochopitelně dodělal jsem přestalo chcát
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 1.3. 2008
|
Zaslal: Pá, 27.02, 2009 21:30 |
|
Ahoj.Kdysi jsem dělal GO motorky na chodníku,dnes mám garáž,že by se do ní Tatra vešla.... Zdeny
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Muž
Registrace: 11.9. 2008
|
Zaslal: Pá, 27.02, 2009 21:41 |
|
ja garaz mam, ale ked som bol v januari-lednu doma, tak bolo celkom dobre pocasie a som sa rozdohol, ze vymenim otcovi konecne lambdasondu ale na dvore, tak som si dal auto na nadbehy a pustil sa do toho, ked bola lambda skoro vonku, tak sa z nicoho nic strasne rozprsalo, rychle som ju vytiahol, pripravil si druhu a sedel som v prazdnej garazi asi hodinu a fajcil jednu za druhou, potom som sa nasral, hodil pod auto foliu s plachtou a pustil som sa do toho po dazdi, samozrejme nova lambda nechcela za boha sanut do zavitu, ked to nakoniec sadlo a vsetko som dal do povodneho stavu, tak som bol od pol pasa dole mokry ako keby som nahanal ryby po rybniku, odvtedy uz len v garazi
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 10.3. 2008
|
Zaslal: So, 28.02, 2009 8:46 |
|
Taky nemam garáž  ,ale tchán má dvě a ani do jedný mě nepustí. V jedný mají s bábou fiata 127ku po laku  se kterým vyjíždí jednou za měsíc do dva kilometry vzdálenýho marketu na větší nákup a pak šup do garáže, a v té druhé má tři sekačky, míchačku,malotraktůrek,lešení, dva kompresory,lyže, čtyři bycykly a nějaký krámy.  Takže mi taky nezbývá, než si dělat většinu věcí před barákem. Je to na palici, ale když mam opravu většífo rázu, tak s tim jedu k tatíkovy na dílnu, tam už je místa dost. 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: So, 28.02, 2009 8:46 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Muž
Registrace: 7.9. 2007
|
Zaslal: So, 28.02, 2009 20:38 |
|
honzabas: Tak to je mazec. Místo toho aby ti šel na ruku, tak tam má krámy.  Důležité je, že máš kam jet.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 21.11. 2008
|
Zaslal: So, 28.02, 2009 20:48 |
|
honzabas:
To jsou hodne kvalitni rodinny vztahy 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 6.10. 2006
|
Zaslal: So, 28.02, 2009 22:50 |
|
Panove to znam,ja si delam vsechno za panelakem/barakem na parkovisti...nejlepsi bylo,kdyz sem se v zime dal do zjiatovani nefunkcnosti ostrikovacu...sundam podbeh,dostanu se k motorku,kua,ja mel tak zmrzly pracky,ze i studena voda me pak palila jak sfin. No jednou bych chtel garaz velikosti na 3 auta,abych tam mohl rozebrat auto do sroubku bez nutnosti to pred odchodem smontovavat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|