Muž
Registrace: 21.1. 2012
Zaslal: So, 28.01, 2012 21:32
Zdravym vsechny priznivce audi mam jeden problemek nejak se mi vypnul informacni system ridice (aktualni spotreba paliva,prumerna, atd.) nevyte nekdo jak se to zapina nezobrazuje se mi to mezi budiky diky.
Ahoj zkus tlacitko,ktere je umisteno na spodni strane packy od steracu. Prepinaji se jim rezimy: 1. aktualni trip 2. soucet a vypnuto. Aspon tak to je u starsich koncernovych vozu. Nejsem si jisty zda to u Tebe taky.
Muž
Zaslal: So, 28.01, 2012 22:12
dik za radu ale nefunguje to tad sem to byl vyzkouset v setupu auta to je vsechno pozapinane ale mezi budiky to nejde projizdeli jsme to diagnostikou a nic tak nevym.
Muž
Zaslal: Ne, 29.01, 2012 8:24
Ahoj display funguje v pohode jenze kdyz prepinem pameti 1 a 2 tlacitkem reset tak na jedne se mi zobrazi velky digitalni tachometr a druhe je cas a datum a z nejde volit dalsi funkce. V setupu auta je vsechno zapnuty a chybu to nehaze tak nevym mozna jeste ta packa.?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.