AK nováček

Muž
Registrace: 25.2. 2011
|
Zaslal: St, 25.01, 2012 16:31 |
|
Ahoj,
v pondělí jsem sednul do auta a MMI* zhasnutý, vypnutý, nesvítil ani CD changer. Prostě nic. V servisu mi řekli, že mám vyměnit řídící jednotku za 17.500,- + práce. Ta už byla jednou měněna, cca. před 3 lety
Není nějaká jiná možnost? Jezdit bez navigace, handsfree a hudby nebude příjemný
díky za info a sorry jestli tohle téma už je. hledal jsem ale nenašel 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: St, 25.01, 2012 16:31 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Registrace: 3.10. 2006
|
Zaslal: St, 25.01, 2012 16:50 |
|
u MMI* je to tezky, protoze staci, aby diky optickemu okruhu vypadla jedna cast okruhu a nic nefunguje...
nicmene, otazkou je, proc by spadla MMI* head jednotka, nekomunikuje, pokud jsi s ni nic nedelal a zda je to opravdu ona...
nech si nekym udelat nezavysle setreni...pokud jsi z prahy nebo okoli, mohu ti to udelat ja, pokud odjinud, rekni odkud, at najdeme nekoho, kdo ti pomuze tam...
pripadne muzeme zkusit sehnat jinou rj head starsi za par tisic, prenest component protection, pokud se ve stare jednotce neposkodila pamet/datova struktura..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 25.2. 2011
|
Zaslal: St, 25.01, 2012 16:56 |
|
aha, takže na mne možná chtej jen vydělat
jsem z Prahy, ale makám ve Vídni, takže bych se za tebou mohl stavit jen přes víkend, nebo po dohode většinou v pondělí, ale až tak za 4 týdny.
jak se ti to hodí? aspoň uvidim rodinu 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Registrace: 3.10. 2006
|
Zaslal: St, 25.01, 2012 18:06 |
|
To sem nerekl, ze chteji vydelat...spise narazim na to, ze oni neznaji a ani nemaji uprimne jinou moznost, jak resit problem stylem vymena dilu kus za novy kus...
Nekomu to vyhovuje, nic neresit, zaplatit plnou castku, nekomu ne a hleda jine reseni, protoze to neni v jeho financnich moznostech..
Ano o vikemdech to jde...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
Registrace: 23.7. 2010
|
Zaslal: Ne, 01.04, 2012 14:37 |
|
Nechci zakládat nové vlákno, tak to hodím sem: sám jezdím nějaký rok v Q5, ale přítelkyni jsem pořídil A6 model 2008, je tam navigace tuším ta MMI* 2G a zaboha nemůžu přijít na to, jak tam uložit aktuální pozici. To "store current position" tam prostě není, už si připadám fakt jak idiot. Anebo je to někde jinde než v Memory? Já už ale projel celé menu snad 10x.
|
|
|
|
|
|
|
|
|