Zdravím,
v poslední době jsem zaregistroval u mé A3 rv.2001 nehrají zadní a výškové reproduktory. Na tomto foru jsem se dočetl něco o této věci http://www.ahifi.cz/adapter-pro-aktivni-audio-system-audi-vw-1.html#popis-produktu ale mám dojem když jsem radio vyndával že tam něco podobného bylo. Máte nějaké rady čím by to mohlo ještě být než se zase pustím do demontáže.
oka vyzkouším omrknout redukci a uvidíme snad to nebude kabeláží někde protože jsem zjistil že bych asi musel zdělat boční tapecírunk což se mi nechce. Mimochodem pokud mám repro originál tak předpokládám že tam zesilovač nebude.
Muž
Registrace: 5.11. 2007
Zaslal: Út, 24.01, 2012 21:35
Hawkeye: jo no vidíš to já jsem byl myšlenkama u té první, u sedánka , tam byili Nokiany alo to byli vlastne origa ne? mam v nich už čurbes
a pro poo nemáš nějaký přední vejškáče ?
takže po dlouhém pátraní jsem na zesilovač nenarazil.. v levé bočnici jsem našel jen nějakou věc jmenem VEVO ale jako zesilovač to nevypadalo. tak to vypadá na nějakýho autoelektrikáře asik až bude čas...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.