AK nováček

Muž
Registrace: 13.6. 2011
|
Zaslal: Út, 17.01, 2012 15:30 |
|
čau lidi, nemůžu nikde najít jak je zapojený konektor na subwooferu u B5avant.
Nějakej blazen vytrhal veškrý kabely na zapojení od rádia a já to teď chci uvést do původního stavu, ale našel jsem jak je zapojený konektor co jde z rádia do sw.
Nevíte někdo jak je zapojený tenhle konektor?
Hlavně jestli jde normálně koupit, či nikoli a budu to muset nějak předělat.
Vede do něj deset drátů, což by mi odpovídalo šesti co jdou z toho mimi iso z rádia(žlutý) do sw a čtyřem co půjdou do zadních repro.
Předpokládám že ten zesilovač je zapojen na tento konektor v tý plastový bedně a je to ten malej tišťák s těma kondenzátorama, atd, z něj pak jdou 4kabely do repráku co je v bedně.
Doufam, že mě někdo pochopíte, páč se moc neumim vyjádřit a poradíte.
Díky moc
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 17.01, 2012 15:30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

Registrace: 3.10. 2006
|
Zaslal: Út, 17.01, 2012 22:30 |
|
z radia vede zluty konektor spolecny s modrym(changer) a zelenym (pomocnym pro datovou komunikaci atd..), nekdy je to jako jeden velkej 20 pin cernej spolecnej se stejnou funkci, zapojenim jako ty tri barevne, jen nejde rozdelit....
je v nem signal zadnich repro a spinaci signal pro aktivaci zesilovace, zem plus stineni...
predni repro jsou hnane z hnedeho 8 pinoveho konektoru radia...
zapojeni na strane subwooferu je podle roku, kazdy rocnik/model ma/muze mit jine barvy, jinak obsazene piny...
pokud mas bose, jsou dozadu tazene i predni repra, kde po zesileni je to zpet vedene do prednich dveri...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Út, 17.01, 2012 22:37 |
|
bose nemam. jde o to, že já tam žádný kabely dozadu natažený nemám,někdo to pravděpodobně vyškubal ven, takže budu muset od žlutýho konektoru do zasilovače natahnout nové.
žlutej se 6pinama mám koupenej, ten co je na subwoferu budu shánět ve čtvrtek.
jde mi to jaké spojit pozice ve žlutém vepředu v rádiu 1-6 spolu se zadním u subwoferu 1-10 a z jakých pozic zezadu se tahnou repra v zadních dveřích.
rok mám 10/1999
našel bys někde jak je to zapojený nebo jakym způsobem mám odhalit z jaké do jaké pozice pude kabel?
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Út, 17.01, 2012 22:44 |
|
vím, že předek je zapojený takhle to žlutého se šesti piny což je jeden ze tří které jsou spojený.
1 Line out LR
2 Line out RR
3 Line out Masse / Line out ground
4 Line out LF
5 Line out RF
6 +12 V (Verstärker) / +12 V (amplifier)
přední vůbec neřešim, ty jsou zapojený OK, jen musim dodělat ten zadek.
kdyby někde bylo jak zapojit konektor co jde do subwoferu tak by mi to ulehčilo život, bohužel ani v audi mi nepomohli, koukali na měě jako bych spadnul z marzu
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

|
Zaslal: Út, 17.01, 2012 22:56 |
|
nasel, ale zitra, dneska uz nejsem u pc, kde to mam...ale jak rikam, uides mit mozna problem sehnat ten svazek, konektor do subiku...nedavno jsem delal 2x bose a pokazde to bylo jinak...by bylo nejlepsi koupit z vrakace svazek i se subikem z jednoho auta...ale je mozne, ze u neBose je to jednotne, to jsem nikdy nedodelaval, pac pak uz je lepsi rovnou udelat bose, pokud v aute nic neni nebo je to vytrhane...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Út, 17.01, 2012 23:02 |
|
no subík jsem už koupil, ale bez svazku. mě o barvy drátů vůbec nejde, tam stejně natahnu nový.
jen mi jde o to, že třeba pozice 1 je Line out LR na žlutym vepředu u rádia a vzadu je to levej horní na těch malejch šesti prostředních ku příkladu.
co se týče pozic tak by to mělo být u každý stejný, jen barvy se můžou lišit, ale pozice asi ne, to je jako kdyby měl ISO konektro pro napájení jinak osázený piny v roce 1995 a v roce 1999 jinak,to je taky pořád stejný. tím by si akorát audi komplikovalo život a muselo by být mraky schémat jak by to bylo udělaný.
když bys mi to poslal byl bych hrozně moc rád. nemusíš všechno jde mi jen o ten zadní konektor co jde do subíku nic víc.
děkuju moc, budu dlužník
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Po, 23.01, 2012 16:23 |
|
tak už mám zapojeno v rádiu, kompletně svazek natažený, jen ten konektor do subíku nejde nikde sehnat. Takže to udělám tak, že nejdřív to zapojim jen tak na oko, až mu Lumpiq pošle kam co vede a pak koupim jinej konektor a ten tam k tomu napácham a bude hotovka.
jinak rozebrat půlku vnitřku u auta je fakt chuťovka, ale aspoň jsem přitom opravit zadní ostřikovač a zjistil jsem, že nějakej ožrala u audi do vyprojektoval, že to půjde okolo elektriky, to musel být dobrej maník, nadával sem jak pes, protože mi to teklo po stěně až pod koberec... 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanatik

|
Zaslal: So, 28.01, 2012 0:51 |