Doskladavam auto a chybi mi podtlakovy spinac ktery je na drzaku baterie.Ma dva draty a hadicku k podtlaku.Co to ovlada? vi to nekdo? a nevali se nekomu doma?
Muž
Registrace: 6.1. 2012
Zaslal: So, 14.01, 2012 22:38
drc napsal:
Doskladavam auto a chybi mi podtlakovy spinac ktery je na drzaku baterie.Ma dva draty a hadicku k podtlaku.Co to ovlada? vi to nekdo? a nevali se nekomu doma?
aj ja by som rad vedel na co je ten podtlakovy spinac... pokial viem auto by malo ist aj bez neho... len Boh vie ci to nebude mat vplyv na spotrebu ale jak poznam tie motory tak asi urcite ano... len tak medzi recou nemas jeden funkci rozdelovac paliva na K-Jetronic* rozpredavam taku sedanovu karoseriu 4 dverovu na diely ma burany zadok... ak by si o niekom vedel komu by trebalo dvere tak sa kludne ozvi... zdrave poctive nemecke plechy bez hrdze
Mysliš asi toto [img]http://www.ebay.com/itm/02-2002-AUDI-A4-B6-1-8-VACUUM-SOLENOID-/130610600808?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item1e68ff9b68
drc: Mám pocit že to je napojené na trysku pro studený start. Je to taková forsáž, sepne se při otevřené klapce a dostatečném podtlaku. Viděl jsem to na motorech s K-Jetem DZ a JS.
Muž
Registrace: 6.1. 2012
Zaslal: Po, 16.01, 2012 22:49
mira napsal:
drc: Mám pocit že to je napojené na trysku pro studený start. Je to taková forsáž, sepne se při otevřené klapce a dostatečném podtlaku. Viděl jsem to na motorech s K-Jetem DZ a JS.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.