ty koukám jedeš jenom metro tam jsou dobré řežby, zvlášť mě to baví, když se boje přesunou ven do ulic nebo vchody do metra. Jinak doporučuji i mapy z BF2, Back To Karkand, jsou vážně špičkově zpracované a ta atmosféra je jako příprava na válku v Iránu
a co teprve, když se naučíš boje se stíhačkou nebo helikopterou, to je paráda
Naposledy upravil Ezio dne So, 14.01, 2012 18:19, celkově upraveno 1 krát. (14% původního příspěvku)
Muž
Registrace: 5.6. 2008
Zaslal: Ne, 15.01, 2012 10:24
Tak jsem si to taky stáhl. Vyzkouším jestli mi to notebook zkousne a jak se na to bude tvářit a pak když to klapne, si to taky koupim a potkáme se někde ve hře. Nebo už to jde hrát i bez originálky?
jde to někde stáhnout nebo se musí koupit origo cd s klíčem na on-line hraní,ja pařím CS.....
na youtube jsou nějaké návody jak to cracknout, nevím jestli to jde, ale třeba na aukru se dá sehnat ruská orig verze kolem třech stovek. Hra se spouští přes web. rozhraní a jiné věci, tak doporučuji koupit, stojí za to
Muž
Registrace: 5.11. 2007
Zaslal: Ne, 15.01, 2012 16:55
kua kdybych na to mel kompa, tak bych vas tu podrtil vsecky ja smazil tezce 2 i 1 ale todle nebo bad copmany je masaz. nicmene flashpoint je flashpoint
já si kvůli tomu pořídil i větší 24" LCD ¨Jinak právě pro to je dobré si přikoupit to rozšíření Back To Karkand, kde jsou mapy z BF 2 a jsou špičkově udělaný
Muž
Registrace: 28.9. 2010
Zaslal: Po, 16.01, 2012 12:41
TAVIC napsal:
kua kdybych na to mel kompa, tak bych vas tu podrtil vsecky ja smazil tezce 2 i 1 ale todle nebo bad copmany je masaz. nicmene flashpoint je flashpoint
rekl bych, ze je to spis obracene. bf3 je zatim ze vsech titulu nejvice propracovana a velmi zalezi na taktice. v sobotu v noci jsem paril ve squadu celou dobu, meli jsem komunikaci pres teamspeak coz byla velka vyhoda. chvili nam trvalo nez jsem se sehrali. v bf3 muzes napriklad na nekoho defacto shodit cely dum vystrelem z tanku, nektere materialy jsou prustrelne coz znamena, ze ted uz konecne nepomuze lezet za plechovym plotem apod.
Vyplatí se koupit? Kdysi jsem hrával na vysoké úrovni CS, dneska už nehraju nic Ale semtam nevím roupama co by a obyčejné singly mě nebaví, potřebuji multiplayer. Když koupím klíč na aukru na BF3, bude to všechno, co budu potřebovat a můžu rovnou začít hrát MP?
edit: musím v singlu něco nahrát, abych měl potom něco navíc v MP nebo můžu rovnou na MP?
Vyplatí se koupit? Kdysi jsem hrával na vysoké úrovni CS, dneska už nehraju nic Ale semtam nevím roupama co by a obyčejné singly mě nebaví, potřebuji multiplayer. Když koupím klíč na aukru na BF3, bude to všechno, co budu potřebovat a můžu rovnou začít hrát MP?
Klíč koupíš na aukru a do několika minut ti přijde na email, stáhneš hru a hraješ. Singla jsem u toho ani nehrál, to mě nebaví. Jinak určitě vyplatí
Muž
Registrace: 21.8. 2011
Zaslal: Po, 16.01, 2012 20:58
sTeblo: já koupil hned jak to vyšlo Battlefield 3: limited edition a ten kardakand spustili až po nějaký době, teď cena šla dolů takže to za pár korun seženeš určitě to za to stojí
Na konzolích je to tragedie několikrát jsem to zkoušel a jsem přesvědčenej o tom, že kdybych si k tomu pořídil myš, tak mezi konzolistama budu králem vážně se s tim analogem nedá mířit (teda kamarád mi ukázal, že to trochu jde), za snipera asi v té hře nemá ani cenu hrát, což dosvědčí tvá nulová statistika za něj
Muž
Registrace: 28.9. 2010
Zaslal: Út, 17.01, 2012 10:41
Ezio napsal:
Na konzolích je to tragedie několikrát jsem to zkoušel a jsem přesvědčenej o tom, že kdybych si k tomu pořídil myš, tak mezi konzolistama budu králem vážně se s tim analogem nedá mířit (teda kamarád mi ukázal, že to trochu jde), za snipera asi v té hře nemá ani cenu hrát, což dosvědčí tvá nulová statistika za něj
hlavne tahle hra je primarne napsana na pc a jeji port na ps3 i xbox byl dost nestastny
nekde jsem cetl, ze sony vyda posledni playstation a potom se uz bude vyhradne venovat cloud computing
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.