AK nováček

Registrace: 1.11. 2008
|
Zaslal: Ne, 13.11, 2011 17:41 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 13.11, 2011 17:41 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 29.8. 2010
|
Zaslal: Ne, 13.11, 2011 18:15 |
|
Zdravím tě
K autu ti asi nic moc neřeknu, ale o autobazaru ti něco řeknu. Jezdím kolem té audi každý den do práce a vím že tam je nově, mohu cestou dom se na ní kouknout, třeba mi nakecají úplně něco jiného než řeknou tobě
Před 3/4 lety jsi zde rodičové kupovali svou A6 2.8i quattro*, v té době to byl ještě takový malinkatý normální bazar, auto bylo v pořádku, chování lidí také, koupily to, po roce se auto začlo nehorázně srát - střiky, bla bla bla bla, milion věci, v pořádku řekli jsme si je to staré auto, péči a údržbo to chce, ale tak i tak jsme tam zajeli a chtěli se prostě jenom zeptat, na historii toho vozu, nechtěli jsme po nich opravy, peníze nebo tak něco, přišli jsme se slušně zeptat, když jsme tam přišli tak o nás ani nechtěli slyšet, nedokázali nám ani říct jestli to auto tam měli, přistupovali k nám jak k hadru v podstatě nás vyhodily.
Je to pár týdnů co jsem jel vybírat babce nějaké auto, člověk přijde že nějaké chce, vyplázne nějakou sumu v tu chvíli jak to podepíšeš tak se s tebou už bavit nikdy nebudou a chovají se jak zvířata . . . . prostě stručně, mamacar se svým chováním se přibližuje aaačkám, a tam by jsi si auto př ECI* taky nekoupil. Ve velkých bazarech je to asi stejné, proto radši když jsem jel nebo jedu kupovat/vybírat nějaké auto, tak buť od soukromníka a nebo z malých mimopražských bazarech, zatím mám takové zkušenosti.
Jinak co se autu týče, tak mohu jenom říct že špatně nevypadá, sice nechápu tu předělávku na Sko, ale budiš, výbavu to má, 163 tis ?, nevim proč nechce se mi tomu věřit, každopádně přiject a prohlídnout si to a provést se vtom. Víc ti řeknou jiný kucí zkušenější které tu jsou 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 6.7. 2010
|
Zaslal: Ne, 13.11, 2011 18:27 |
|
Dneska jsem ji v nejaky tematu uz snad videl
A mam dokonce dojem, ze ji prestavoval nekdo z klubu, treba se ti ozve. 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 4.12. 2007
|
Zaslal: Ne, 13.11, 2011 20:22 |
|
http://audiklub.cz/forum/tema/233386-audi-2-5tdi-rs6
to motiver -
neni az tolik pravda ze zalezi v jakym bazaru auto koupis ale jaky auto koupis...
kupoval jsem vsude uz i v ackach a pokud si nenechas nafouknout hlavu reklamnima kecama o zaruce a vemes to tak jak to neska je ze proste jak DAS* prachy je to tvoje a sbohem ale nez je DAS* tak je treba si vse promyslet a vyzkouset a taky se hlavne ptat a ne az mas auto doma zaplaceny..
at ten kup vyjde a kdyz vyjde at auto dela radost 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Registrace: 17.6. 2009
|
Zaslal: Ne, 13.11, 2011 20:27 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

|
Zaslal: Ne, 13.11, 2011 20:32 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 29.8. 2010
|
Zaslal: Po, 14.11, 2011 10:03 |
|
to mike . .
Určitě souhlasím stím co jsi napsal, že opravdu si nenechávat nafukovat hlavu kecama, ale prostě to štěstíčko je tam někdy potřeba, aby to auto chvili jezdilo  , ale zatím jsem měl špatné zkušenosti s těmito autobazari, tak jsem právě jenom tak napsal, jaký ty zkušenosti právě stímto bazarem mám nic víc
Určitě je to povedená přestavba, ale zase auto vypadá jako eSko, nastartuješ a kadle kadle kadle  , takový já nevim no, ale to je na vkusu majitele  , ale jak píšeš ty tláčítka nic moc, nevim nevim přije mi to taky divné.
Každopadně hodně štěstí při koupi 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

|
Zaslal: Po, 14.11, 2011 14:39 |
|
| motiver napsal: | to mike . .
Určitě souhlasím stím co jsi napsal, že opravdu si nenechávat nafukovat hlavu kecama, ale prostě to štěstíčko je tam někdy potřeba, aby to auto chvili jezdilo , ale zatím jsem měl špatné zkušenosti s těmito autobazari, tak jsem právě jenom tak napsal, jaký ty zkušenosti právě stímto bazarem mám nic víc
Určitě je to povedená přestavba, ale zase auto vypadá jako eSko, nastartuješ a kadle kadle kadle , takový já nevim no, ale to je na vkusu majitele , ale jak píšeš ty tláčítka nic moc, nevim nevim přije mi to taky divné.
Každopadně hodně štěstí při koupi |
tak rozhodne posledni roky je to stesti pri koupi ojetiny jak pises potreba cimdal vic
v nabidce tisice aut a na prstech jedne ruky spocitas kousky ktery se daji koupit 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Po, 14.11, 2011 14:39 |
|