Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 26 kvě 2012
Celkem je zde 86 lidí (34 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    audibuster
Uživatelů dnes 3
Uživatelů včera 7
Celkem uživatelů 17365

Online návštěvníků
Návštěvníků 52
Uživatelů 34
Celkem 86

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
HledatHledat FAQFAQ GarážGaráž Seznam uživatelůUživatelé (skrytí) Uživatelské skupinySkupiny RegistraceRegistrace NastaveníNastavení Přihlásit se pro kontrolu zprávPřihlásit se pro kontrolu zpráv
téma: Souboj Android vs iOS vs Windows Phone 7
Přejít na stránku 1, 2, 3 ... 42, 43, 44  Další
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O všem co vás napadne
Možná podobná témata

Jakou platformu preferujete / používáte?
iOS
23%
 23%  [ 34 ]
Android
46%
 46%  [ 68 ]
Windows Mobile
6%
 6%  [ 9 ]
Symbian
14%
 14%  [ 21 ]
RIM (Blackberry)
1%
 1%  [ 2 ]
Mobil bez OS
7%
 7%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 145

AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 25.5. 2009

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 8:53

tak se nám v jednotlivých vláknech o Androidu a iPhone stále zbytečně řeší porovnání jednotlivých systémů místo konkrétních věcí pro danou platformu, proto mě napadlo založit toto vlákno, kde by se přímo diskutovali výhody a nevýhody jednotlivých mobilních operačních systémů.

sám používám Android na soukromém telefonu a v lednu budu kupovat Nokii s Windows Phone 7 jako pracovní telefon (mnohem více využívaný na pracovní úkoly). shodou okolností to vypadá že budu mít půjčený od kámoše iPhone 4, tak když to vše klapne, budu mít přímé praktické srovnání těchto tří hlavních platforem a určitě poreferuji.

jinak kdo by měl již nyní srovnání některých z těchto systémů, klidně ať sem napíše vlastní osobní praktické zkušenosti.
 nahoru #1
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 8:53

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 10.12. 2009

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 8:57

lordmystic: NO to je fajn, jse zvědavej, co budeš říkat...

Jako mě osobně se WP vzhledově vůbec nelíbí a při pohledu na to si připadám tak 10 let v minulosti.
O iOS-u to říct nemůžu, pohledově fajn, ale některé věci mi tam jednoduše nesedí.
 nahoru #2
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 4.10. 2006

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 9:06

Let's flame!

Už se těším.
 nahoru #3
AK fanatik
AK fanatik

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 9:07

Michal.K: jsem také zvědavej. v práci mám možnost vybírat pouze z nokie a ničeho jiného, proto čekám na WP a ten iPhone co si půjčím - fakt mi to nedá spát a chci se do toho ponořit hlouběji...
 nahoru #4
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 9:13

Kriznik napsal:
tohle Míšo znamená, že je příšerné zařízení (byť android na tom má velký podíl)
netvrdím, že android je příšerný, ale zařízení s ním ano

Kriznik: Který mobil a v čem?
Co se týče ovládání, o kterém se tu bavíme?
 nahoru #5
AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 4.11. 2010

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 10:06

mam iP4 rok, uz bych nechtel jinak. Bracha ma galaxy s (i9000) s androidem 2.3 a take by nechtel jinak . Prostredi iOSu je ale peknejsi a hlavne (na hw se stejnym potencialem) mnohem rychlejsi (odladenejsi), to uz je ale holt vyhoda mnonoliticke platformy APPLE, nejenom u jejich telefonu.
 nahoru #6
AK junior
AK junior

Registrace: 17.10. 2011

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 10:14

Ach Já mám takovou chuť sem napsat esej ...
-Ale pokusím se krotit. Přeci jen, drtivá většina lidí, obvzláště v ČR, používá telefon pouze a jen na základní věcí, jako je volání a psaní SMS + v téhle době je samozřejmostí už i internet. Pro mě osobně je např. rozhodující to, jestli si s telefonem mohu dělat, co se mi zachce. A naprosto nepochopitelná je pro mě např. i nemožnost si změnit vzhled systému atp. u Apple. Nebo ta nutnost cpát věci do telefonu přes iTunes, případně to obcházet ... absurdní. Z lidí takhle dělají ovce a ještě za to chcou vždycky nejvíce na trhu ... ale už dávno je prokázané, že většina lidí se radějí nechá vést/pást, než aby měla svůj vlastní postoj k životu

btw: Když už teda Let's flame. Všimli jste si, že těch 200 novinek, které Apple u iOS 5 reklamuje, už dávno obsahuje i Windows 98 ?!? A přesto se od Apple nikdy nedočkáme ani z 1/10 věcí, které by uživatelé moderních technologií chtěli. Co je o to smutnější ... když potkáte někoho s Apple zařízením a zeptáte se ho, jestli už jde třeba do zařízení strčit karta atp. tak vám řeknou, že ne a že je to přeci zbytečné. A já je chápu ... už tak jsou se zařízením defakto omezeni na polovinu. Přijde mi to jako skákat v životě po jedné noze a myslet si, že je to cool. Přitom si každý druhý řekne : "Hele, troll, navíc postižený" a jen vyznavač pohádek a sci-fi bude mít z pohledu na "trolla" radost. ... ale to už se rozepisuju moc, takže STOP a počkám si na nějaký názor, jak je fajn u nového iPhone 4S využívat hlasovou Asistentku, ikdyž to má konkurence už pár let ...ale to jim přeci nemůžete říct!!! Nový iOS 5 je totiž SUPER COOL a v Americe prokázali, že mladiství do 18 let při jeho aktualizaci z iOS4 dovrší alespoň 1 orgasmu !!!

Jak je ten iOS 5 úžasný se můžeme podívat např. zde:
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/249419-apple-priznal-problem.......
 nahoru #7
rastAKing

Registrace: 28.8. 2006

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 10:24

lordmystic napsal:
jinak kdo by měl již nyní srovnání některých z těchto systémů, klidně ať sem napíše vlastní osobní praktické zkušenosti

Je naprosto zcestné si myslet, že porovnáš něco co používáš déle s tím co si půjčíš. To je takový mýtus co vybudovali recenzisti - "novináři".
Nic co nemůžeš používat dlouhodobě nemůžeš kvalitně ohodnotit, protože na to nejsi zvyklý a naopak si neseš návyky ze systému, který už máš zažitý.

Michal.K napsal:
Který mobil a v čem?
Co se týče ovládání, o kterém se tu bavíme?

Samsung Galaxy Tab 7500 16GB Wi-Fi + 3G 10.1
Android 3.1

dále Samsung Galaxy SII, HTC Desire a dalších snad 5dalších co ani nevím název
 nahoru #8
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 10:24

nahoru #
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 1.12. 2007

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 10:32

Kdyz mam 32 gb interni pamet tak k cemu mi sou pametovky?
 nahoru #9
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 10:33

Kriznik: Ale ty návyky už iPhonu můžeš mít i ty, takže je to subjektivní.
Navíc, bavíme se stále o debilních telefonech, to není Boeing 747, abys ses musel několik let učit, abys to vědět vůbec používat...

Prostě abys to vyzkoušel a mohl si udělat obraz o tom, ti stačí klidně den dva...
Když budeš jezdit několik let na Avii, taky si na ní zvykneš, ale to neznamená ještě a neexistuje něco jako nějaký MAN, nebo Volvo, se kterým se jezdí jinak...
 nahoru #10
rastAKing

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 10:34

Sekturek napsal:
jak je fajn u nového iPhone 4S využívat hlasovou Asistentku, ikdyž to má konkurence už pár let ...ale to jim přeci nemůžete říct!!!

ty mě bavíš i v tom jiném vlákně, ale pobavil jsi i tady.
hlasové ovládání měl i původni iphone z roku 2007 (stejně jako další mobily)
pokud jsi viděl Siri jinak než z vlaku (o čemž opravdu pochybuju) tak bys takový blábol nikdy nenepsal.
žádný současný (a už vůbec ne minulý) přístroj od konkurence nerozumí normální řeči, nerozezná kontexty a neporadí si s větami.

Ale to ty jako někdo, kdo si na phonu/tabletu chce pouštět windows 8, programovat a div ne přehrávat VHSky, jistě víš.

Majkle, jak jsem říkal, my tady děláme mobilní aplikace a weby, takže (bohužel) to nemám na hraní, ale několik hodin denně to mám (znova bohužel) v ruce

holt lidi jsou různí a mě to prostě nevyhovuje, nauč se s tím žít
 nahoru #11
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 10:44

Kriznik napsal:
Majkle, jak jsem říkal, my tady děláme mobilní aplikace a weby, takže (bohužel) to nemám na hraní, ale několik hodin denně to mám (znova bohužel) v ruce

holt lidi jsou různí a mě to prostě nevyhovuje, nauč se s tím žít

Já s tím problém nemám, jen ty a ostatní tu pochopte, že přesně tak některým lidem nevyhovuje iPhone a iOS a taky mají právo to říct a bez toho, aby do néj někdo začal navážet zesměšňovat (že na to nemá, že to nemá doma a proto tomu nerozumí a pod.).
 nahoru #12
AK fanda
AK fanda

Registrace: 25.8. 2009

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 10:49

vecer vam sem napisu klidne velky porovnani nekolika telefonu...
ale pro me mezi telefony je kral Dell Venue Pro, nasleduje Motorola Droid Pro, IP4 a Blackberry to me spis zivot otravuje... IP4 doplaci na to ze ja mam rad hw klavesnici...
co vubec nemusim jsou veci od HTC a Samsung Galaxy SII - to je hnusna plastova placka... ble to i vedle toho stara oprejskana xperie vypada jako kralovna...
a mezi tablety je jasno Ipad2, dlouho nic, pak Samsung...

jabko nemam rad z principu a hlavne toho zmdrsoftwaru itunes, ovsem u tabletu jsem se presvedcil ze tady proste nic jinyho lepsiho neni...
ano zapominam na ruzne playbooky, anbuky a jine snahy o levny tablet... ale na takove to brouseni, komunikovani se svetem, hranim, procitani ceniku a katalogu, predvadecky a tak je proste ipad kral...
 nahoru #13
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 10:52

a hoši já jsem momentálně maximálně spokojen s Nokií 6300.. fakt maximálně.. vše co já potřebuji tak umí, tzn hlavně telefonovat a psát sms..

nic víc ani od mobilního telefonu nečekám protože je to mobilní telefon hoši ne debilní počítač na cesty
 nahoru #14
rastAKing

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 10:55

Michal.K: my to ale chápeme, netřeba se opakovat. Ale máte tak nějak potřebu se opakovat.
 nahoru #15
AK junior
AK junior

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 11:06

Kriznik napsal:
žádný současný (a už vůbec ne minulý) přístroj od konkurence nerozumí normální řeči, nerozezná kontexty a neporadí si s větami.

Ale to ty jako někdo, kdo si na phonu/tabletu chce pouštět windows 8, programovat a div ne přehrávat VHSky, jistě víš.

LOL :-X
-Sorry, ale např. do Samsung Galaxy S2 můžeš povídat žščřcj třeba i prajským přízvukem a napíše ti do telefonu přesně to, co říkáš Teď nevím, kdo zde co viděl a neviděl z vlaku ... já mám možnost tyhle telefony držet v ruce skoro každý den. Máme je v rodině, maj je známí, máme je ve škole, jsou prostě všude Přiznávám, že jsem v tomhle směru trochu GEEK ... ale přijde mi absurdní, aby někdo říkal, že na Apple jde něco, co na konkurenci nejde. Obvzláště, když to konkurence zvládá lépe. Pro zajímavost : Do iPhone 4S jsem zpíval to co do Samsung Galaxy S2 a iPhone 4S mi po prá vteřinách vyhodil, jestli nechci jiný jazyk .... Samsung doplnil i čárky ve větě a až na některé maličkosti to napsal téměř bez chyby.

Poprosím tedy všechny o to ... pokud už chcete něco srovnávat a psát zde nějaké faktické závěry, tak si to nejdříve vyzkoušejte.
 nahoru #16
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 11:06

nahoru #
rastAKing

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 11:11

aha, on diktát znaků v mluvě geeka znamená, že telefon rozumí mluvenému projevu
dobře no
jinak, víš, že siri není v češtině doufám? takže to samé co zpíváš do samsungu opravdu nemůže fakčit v iphone.
 nahoru #17
AK junior
AK junior

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 11:15

Kriznik napsal:
aha, on diktát znaků v mluvě geeka znamená, že telefon rozumí mluvenému projevu
dobře no
jinak, víš, že siri není v češtině doufám? takže to samé co zpíváš do samsungu opravdu nemůže fakčit v iphone.

Ano, a tím chci také říci, že Samsung Galaxy S2 můžeš ovládat hlasem, i když je ti třeba 5 a mluvit defakto začínáš ... že to iPhone 4S neumí je samozřejmost Je to přece iPhone

Napsal jsi totiž : "žádný současný (a už vůbec ne minulý) přístroj od konkurence nerozumí normální řeči, nerozezná kontexty a neporadí si s větami."
 nahoru #18
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 12.11. 2010

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 11:33

lordmystic: zatial to cisto tabulkovo vyzera, ze WP suboj uz prehral, pretoze (ako je u MS zvykom) je to system z minulosti pretiahnuty do buducnosti. momentalne to ma totizto obmedzenie na max. 512 mb ram a jedno jadro + to microsoft vydal v podstate (opat z minulosti typicky) ako promissware (funkcie nie su, ale budu vsetko bude).

konkurencia prechadza v horsom pripade od jedneho jadra ku dvom, v lepsom od dvoch ku styrom.

a takisto sa rysuje, ze aplikacie pre buduci W8/WP8 tak aby bezali hybridne na PC/tabletoch/x86/ARM nebudu spatne kompatibilne s WP7/W7, takze ak vyvojari nieco pisali pre WM6, pak to nasrani museli prepisovat pre WP7 a teraz sa im este moze stat, ze to budu musiet napisat znova pre WP8/W8.

k trhovym podielom sa zatial nie je co vyjadrovat, ten system sice uz nejaky ten piatok existuje, ale jeho realne nasadenie v podstate este ani nezacalo.
 nahoru #19
AK fanda
AK fanda

Registrace: 25.8. 2009

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 11:43

vyvojari co psali pro WM6 jsou uz davno po smrti, naopak to co bude fungovat na W8 by melo byt i na WP7...
a k cemu podporovat dneska vic nez 512MB Ramky? k cemu? do budoucnosti? do budoucnosti... pak poslu aktualizaci kde podporim veci typu LTE, rozliseni 999999*9999999 kdyz ho tak potrebujete k onanii, dve miliardy RAMky...
jenom jedno zarizeni resi problemy s pameti a to je Android...
ios5 funguje myslim na vsech zarizenich od applu, WP7 slibuje neco podobne podporu vsech zarizeni....
jenom android ma problemy protoze kazdy zarizeni je jiny a nektery uz je dokonce i pomaly i kdyz neni stary vic jak rok... takze jedinej kdo tady potrebu 1GB RAMky jsou telefony s androidem, takze to ovsem neni duvod aby totez podporovali WP7....
 nahoru #20
AK fanatik
AK fanatik

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 12:01

Kriznik napsal:
Je naprosto zcestné si myslet, že porovnáš něco co používáš déle s tím co si půjčíš.

android mám, WP budu mít pracovně tedy budu využívat mnohem intenzivněji. iPhone mám od zítra půjčený na dva měsíce, budu ho používat místo soukromého telefonu, dám mu šanci a uvidíme. každopádně je pravdou že iPhone budu posuzovat hodně okrajově, už teď vím že to není zařízení pro mě a jsem zaujatý vůči němu, ale kdo ví, tak trochu ve skrytu duše mi hlodá myšlenka, že tomu systému přijdu na kloub a třeba sám začnu iPhone používat...
 nahoru #21
AK fanatik
AK fanatik

Registrace: 3.10. 2006

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 12:04

lord ma iphone, pomoooooooooooooc....to se nemelo stat:))))
 nahoru #22
AK fanda
AK fanda

Muž
Registrace: 23.2. 2010

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 12:11

neviem ako je tomu u WP7/8 alebo u Androidu pripadne iOS5 ale operacnej pameti nieje nikdy dost, hlavne u programkov ktorymi si chce clovek rozsirit funkcnost telefonu, mam WaveII od samsungu a pokial by som nemal dostatok operacnej pameti tak nerozbeham plynule navigacku (nemyslim google a pod. ale tu klasicku s mapami na karte), nepozriem si stream video v HD pripadne bez toho aby som puvodne rozbehnute programy nemusel cistit v procesoch, neviem aky je rozdiel v HW narokoch na java programy vo vykone a ostatnymi platformami takze nemozem sudit kolko operacnej pamete je dostatok ale osobne som rad ze jej mam na par rokov zasobu kedze nepredpokladam ze HW naroky na mobilne programy budu mensie.
 nahoru #23
AK batole
AK batole

Registrace: 13.12. 2007

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 12:26

No musim uznat, že nyní na WP mi teď běží vše nádherně a systém je rychlý a přesný. Android se musel ladit a hlídat. A řečem o HD videu na stále "mobilním" zařízení nerozumím a rozumět nechci. Musí to být paráda sledovat na mobilu Gladiátora v HD třeba v tramvaji, úplný kinematografický labůžo
 nahoru #24
sponzor

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 12:26

nahoru #
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 12:31

Lumpiq napsal:
lord ma iphone, pomoooooooooooooc....to se nemelo stat:))))

nalakaly ho ty vcerejsi imessage orgie, dildroid uz mu nestaci
 nahoru #25
AK senior
AK senior

Registrace: 5.6. 2008

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 12:43

kukynas napsal:
...mam WaveII od samsungu... nepozriem si stream video v HD ...

Jako sorry, v těchdle telefonech se neorientuju, ale jakej má smysl pouštět HD video na displeji s rozlišením 800×480 bodů? Nějak se začínám ztrácet...
 nahoru #26
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 12:54

Rhino:

jen nekecej že se neorinetuješ.. jsi mi osobně říkal, že jakmile to bude umět opejkat sekanou tak to koupíš taky.. a teĎ tady řešiš HD to není zkratka hot dogu
 nahoru #27
AK senior
AK senior

Registrace: 5.6. 2008

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 13:06

ricom: O sekaný si mluvil ty, já chtěl to tlačítko na felaci...
 nahoru #28
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 13:11

Felaci ma android ve widgetu v defaultu
 nahoru #29
AK fanda
AK fanda

Muž

PříspěvekZaslal: St, 09.11, 2011 13:22

lumirs: Tak určitě by byla lepší "felace na androidu", než na iPhoně kabelem přes iTunes a ještě po zadání hesla a navíc podle jednoho tempa (přesně takového, jakým to dělávala sekretářka Jobsovi) bez možnosti jakéhokoliv nastavení intenzity nebo frekvence...

nahoru #30
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma     Zaslat odpověď časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3 ... 42, 43, 44  Další
Strana 1 z 44
FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> O všem co vás napadne

Možná podobná témata
Téma Autor Audi Fórum Odpovědi Zaslal
Žádné nové příspěvky app audiklub na android ??? Jakub T. O Klubu a Webu 2 Ne Duben 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky ewrc | Dramatický souboj Kopeckého s ... rssfeed autosport 0 So Březen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Belmondo asi prechazi na android - TA... tecka O všem co vás napadne 3 Út Březen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky autoweb | Souboj kufrů: Chevrolet Cru... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Čt Březen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky wrc.cz | Nissan GT-R: Rychlostní soub... rssfeed autosport 0 Po Prosinec 2011 Zobrazit poslední příspěvek
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0tdi 2.0tfsi 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2din 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4f 80 8e a2 a3 a4 a5 a6 a8 abs acc aditiva airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audiklub audio autobaterie autokros automat autopotahy b3 b4 b5 b6 b7 ba9s baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow-off ventil bluetooth bns bose bov brzdová kapalina brzdové světlo brzdový spínač brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer charita chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom clifford climatronic cng common-rail concert coolant cukání cívka d1s d2r d2s d3s daylight demontáž denní svícení desinfekce destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál digidash displej dobíjení dojezdové kolo dpf dsg duralube dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elsa emise epc esp et ethanol etka facelift fail filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g238 g28 g71 garrett geometrie gps gufera h1 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree hardlock hid hodiny homologace hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to jednotka k-jetronic kabinový filtr kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor kayaba kkk klapka sání klepání klepání motoru klika klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompas komprese kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lampy led letní pneu lišty dveří ln2 loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání meyle mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g montáž motor mp3 mtm multitronic mute měchy měrka oleje n75 napínací kladka nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana omezovač opravná sada ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky ošetření kůže palivoměr palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynové vzpěry plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistky pojištění popis pojistek posilovač powerbox počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q7 quattro r12 r134a radar ramena rds redukce regenerace dpf regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rezerva rns rns-e rozpěrná tyč rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sedačky servis servisní interval servo servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu sluneční senzor snímač teploty spojka sponzoring sportovní podvozek spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení syčí sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplý start termostat tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče tmc topení torsen trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v6 v8 vag vag chyby vakuová pumpa vačky ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh voltmetr vp44 vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna výparník vývěva větrák wahler webasto woofer xcarlink xenon zadní světla zamrzání zamykání zapalování zapojení zatmavení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek zámek dveří zámek kufru zámek řazení únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo klepání čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek čištění turba řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky
Témata dle typu motoru (řazeno abecedně)

Přejít na: