Vdaka, isiel som skoro rano a vsetko islo v pohode. Problem je, ze automaticky start nefunguje, treba vo VAGu vybrat typ auta rucne a pustit to. Este dobre, ze som tam bol, pretoze kamaratovi ukazoval predavajuci auto, z vonku ako cukrik, z vnutra dost zanedbane. Spinave, na dvoch miestach roztrhnuta sedacka..., ale co bolo hlavne, zdalo sa mu pocas jazdy, ze je nieco s motorom a brzdy citil okamzite. Dali sme to na diag a lamda sonda v tahu, hydraulika
ABS* v tahu a co bolo hlavne, pisalo chybu na rade valcov, takze to moze byt vazne porucha. Zmazal som to, previezli sa a chyby
ABS*, lambdy a s valcami nadalej svietili. Predavajuci priznal, ze s lamdou ma problemy od zaciatku, ze to par krat riesil s mechanikom a nic. Tak mu vravim, ze pokial chodi k tomu istemu a stale je ten problem a nevie to vyriesit, tak nech to auto da k niekomu inemu, vsak len plati peniaze a nic mu aj tak nerobi. Nedivim sa, ze chcel spustit z povodnej ceny 3500 eur na 2800 eur.
Po ceste domov som pozrel v mobile, nasiel som daku Fabiu, boli sme to pozriet a auto ako cukrik. Chyba na diagnostike ziadna, jazdila krasne, pomenene rozvody, kotuce, brzdy..., chlapik ma vsetko dokladovane blockami a popisane co kedy bolo menene. Auto bolo v tiptop stave. Pytal za to nejakych 3400 eur ci kolko.