Dobrý den.
Obracím se na vás s prosbou o radu. Tento týden se nějaký parchant rozhodl podívat se mi do auta. Nevím jestli bohudík, ale dovnitř se nedostal (ono tam stejně kromě formuláře pro pojišťovnu, vesty a smetáčku nic není). Bohužel se mu podařilo naprosto dokonale rozlámat zámek u řidiče. Zámek je po smrti, nicméně centrál v autě funguje pořád a dveře spolujezdce či kufr odemyká i dveře řidiče. Asi mi ale dáte za pravdu, že to není nic pohodlného, odemykat si takhle auto. Kliku jsem "narovnal", díru po zámku řidiče zakryl. Ale k té otázce...
Než shánět někde nové pouzdro se zámkem, jiným klíčem a vložkou nebo si nechat dělat vložku na můj klíč, přemýšlel jsem nad variantou pořídit si k mému centrálu dálkové ovládání. Zapomněl jsem se totiž zmínit, ale moje auto má centrál pouze na klíč (bez DO).
Konečně ten dotaz:
Můžete mi poradit, zda to je realizovatelné (dokoupit nějaké DO k centrálu a zapojit ho na můj centrál), pokud ano, tak zda stačí univerzál za +- 1000Kč a zda nebude problém s imobilizérem (někde jsem četl o problému Renaultu, že pokud neodemkne klíčem, tak mu nefunguje imob...)?
Koukal jsem zatím jenom na autokelly (http://tinyurl.com/3dzpgo8), ale nejsem si jistý, zda tento univerzál je instalovatelný do mého auta. A pokud ano, tak která varianta instalace z uváděných v přiložené dokumentaci se týká mého auta.
Děkuji za každý názor, radu, cokoli.
S přáním hezkého dne,
Radek D.