Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 26 kvě 2012
Celkem je zde 88 lidí (19 přihlášených)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    audibuster
Uživatelů dnes 3
Uživatelů včera 7
Celkem uživatelů 17365

Online návštěvníků
Návštěvníků 69
Uživatelů 19
Celkem 88

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
HledatHledat FAQFAQ GarážGaráž Seznam uživatelůUživatelé (skrytí) Uživatelské skupinySkupiny RegistraceRegistrace NastaveníNastavení Přihlásit se pro kontrolu zprávPřihlásit se pro kontrolu zpráv
téma: Zavzdušněné 2,5TDi??
Tagy: wiki: TDI...
Přejít na stránku 1, 2  Další
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte ;)    FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Technika & Úpravy -> Audi A6
Možná podobná témata
AK batole
AK batole

Registrace: 8.1. 2007

PříspěvekZaslal: Ne, 14.12, 2008 13:32

V pátek se mi ráno stalo, že jsem nastartoval, ale motor za 2 vteřinky chcípnul a už se nechtěl ani zaboh natočit. S kámošem jsme povolili vstřiky, aby jsme zjistili jestli teče nafta a ta netekla. Tak už jsem hned viděl jsk vyteču dalších 20tis. před vánocema na nové čerpadlo.

Ale pak jsme volali ještě jednomu týpkovi a on ať to zkoušíme točit dýl, že to může být jen zavzdušněné. Tak asi po třech minutách točení tam opravdu začlo něco téct a po dalších někalika už to bylo v pohodě. Tak jsem ještě vyměnil přepadové hadičky za gumové, protože to prý mohlo prosáknout nima. Ale otázka jestli se už někdy někdo s tím setkal, aby se přes noc takhle sám zavzdušnil motor?? Anebo bude zakopaný pes v něčem jiném??
 nahoru #1
sponzor

PříspěvekZaslal: Ne, 14.12, 2008 13:32

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK nováček
AK nováček

Registrace: 20.10. 2007

PříspěvekZaslal: Ne, 14.12, 2008 15:02

Měl jsem podobné problémy před rokem.Ze dne na den jsem nenastartoval,odvzdušňoval jsem i několikrát denně.Nikdo na to nemohl přijít co tomu je,VAG nic nehlásil.Nakonec autorizovaný servis Auto Bayer Slavkov u Brna,který jediný v Jm kraji přijal opravu mezi svátky a zjistily,že je v hajzlu vstřikovací čerpadlo!!!Po výměně mám rok pokoj a ještě dnes když si na to vzpomenu co jsem s tím měl za trápení v době svátků klidu míru a pohody,tak mě naskočí vyrážka.Jinak takhle náhle údajně to čerpadlo odejde,firma Bosch už není to co bývala a ty čerpadla jsou jejich hodně velká ostuda.V sekci Všeobecné se o tom dozvíš víc.
 nahoru #2
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: Ne, 14.12, 2008 18:14

Já vím že tyhle čerpadla trpí náhlou smrtí. Ale v pátek to udělalo prvně a do teď je to v pohodě (3x klepu na dřevo...) No majitel jednoho servisu mi tvrdil, že to je přepadovýma hadičkama, že to sáklo přes ně a jak říkal "spadla nafta".. Je teda fakt, že ty hadičky byly celé od nafty..
 nahoru #3
AK senior
AK senior

Registrace: 1.7. 2008

PříspěvekZaslal: Ne, 14.12, 2008 18:22

Hlavně netoč motorem déle jak 10 s,můžeš tím poškodit jak startér tak i čerpadlo....
 nahoru #4
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: Ne, 14.12, 2008 21:06

valli napsal:
Hlavně netoč motorem déle jak 10 s,můžeš tím poškodit jak startér tak i čerpadlo....

Točili jsme to i minutu v kuse, aby čerpadlo vytlačilo nějakou naftu. Ono to snad ani jinak nešlo.. Točili jsme tak dlouho, dokud ze vstřikovačů nešla nafta. Ještě, že mám novou baterku a ta to skousla..

Nebo je na to nějaký jiný způsob?
 nahoru #5
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: So, 20.12, 2008 11:38

Tak přesně po týdnu mi to udělalo znovu. Včera jsem chtěl někam jet a už jsem ji ani nenatočil..

Kámoš mě dal radu, že to přes to plastové téčko na naftovém filtru občas přisává vzduch. A já si vzpomněl, že při poslední výměně oleje mi to tam zlomili a protože narychlo nikde nemohli sehnat náhradní, tak koupili a dali mi tam téčko z A8. Je stejné, jen s tím rozdílem že vevnitř to má něco navíc (už nevím co, možná nějakou pružinku, nevím...).

V tom servisu mají ještě podezření na paliv. čerpadlo. Že prý už může být v kelu a neudělá dostatečnej tlak. A tím jak to odvzdušníme, tak se to čerpadlo chytne a začne zase tlačit normálně..

Takže má někdo nějaké nápady co s tím?? Čím by to mohlo ještě být??
 nahoru #6
audiklub Servisman

Muž
Registrace: 4.12. 2007

PříspěvekZaslal: So, 20.12, 2008 15:37

kdyby bylo čerpadlo v řiti tak to neodvzdušníš. Jako první bych já osobně prověřil těsnost u palivového filtru.....
 nahoru #7
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: So, 20.12, 2008 16:21

Tak jsme to zase odvzdušnili, ale v přívodní hadici do čerpadla je vidět, jak tam jdou bubliny. Takže někde to netěsní.

Otázka je jestli to je v tom téčku na vracečáku anebo někde jinde.

Jak ověřit těsnost palivového filtru? V pondělí se na to vrhnem a budem zjišťovat kde si to ten vzduch přisává, ale každá rada dobrá.
 nahoru #8
sponzor

PříspěvekZaslal: So, 20.12, 2008 16:21

nahoru #
Anonymní

PříspěvekZaslal: So, 20.12, 2008 18:51

Účet smazán na vlastní žádost, včetně obsahu příspěvků.
 nahoru #9
AK nováček
AK nováček

Registrace: 21.12. 2008

PříspěvekZaslal: Ne, 21.12, 2008 19:38

mě to taky dělal palivovej filtr. Přišel jsem na to hned po jeho výměně. Bylo tam špatný těsnění. bylo to od firmy filtron. Nikdy to nekupujte. Odvzdušňovali jsme to půl dne
 nahoru #10
audiklub Servisman

Muž

PříspěvekZaslal: Ne, 21.12, 2008 20:17

filtron je polskej shit......
 nahoru #11
AK nováček
AK nováček

PříspěvekZaslal: Ne, 21.12, 2008 20:28

teď už to vim taky,jenže jsem tenkrát v našem malým městským krámku nic jiného nesehnal. Ale vyreklamoval jsem ho, tak aspoň něco
 nahoru #12
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: Ne, 21.12, 2008 23:12

Ještě si to chci ujasnit. Jestli těsní nebo netěsní palivový filtr zjistím jenom tak že ho vyměním za jiný a uvidím co to udělá?? Jinak mám od Bosche..
 nahoru #13
AK nováček
AK nováček

PříspěvekZaslal: Po, 22.12, 2008 7:59

bosch by měl být v pořádku. Měl bys to poznat když ho sundáš jestli těsnění přesně dosedá na plochy jak má a jak je vymáčklí, jestli souměrně po celé ploše těsnění. A pak samozřejmě jestli nebylo poničeno to zařízení co ten filtr drží při montáži. To těsnění se před instalací pomaže naftou. Aspoň můj mechanik to tak dělá a je dost precizní. Tenkrát když mi ten filtron montoval tak hned řekl že je na hov..
 nahoru #14
audiklub Servisman

Muž

PříspěvekZaslal: Po, 22.12, 2008 9:30

Bosch je TOP značka ve filtrech - lepší výrobek bys těžko hledal. Přesně jak napsal orga007 - těsnící-dosedací plochy se potřou naftou...
 nahoru #15
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: Čt, 25.12, 2008 11:02

Tak filtrem to není - na zkoušku jsem koupil jiný (Fram) a dělá to i s ním. Takže teď mi objednali nové téčko a uvidíme jestli se to dá tím dopořádku. Jestli ne, tak nás čeká prý prověření komplet celé palivové cesty. Představuju si pod tím hromadu stráveného času auta v servisu a prašulí za to.. Si tak říkám za co se mi to auto mstí..

EDIT: ale zkusil jsem fígl a ten naštěstí funguje - nechat auto postavené z kopce dolů. Zlatá dobrá fyzika, auto nastartuje hned na první drc. Tak teď už jenom vždycky hledat kopec k zaparkování...
 nahoru #16
sponzor

PříspěvekZaslal: Čt, 25.12, 2008 11:02

nahoru #
AK nováček
AK nováček

Registrace: 29.3. 2007

PříspěvekZaslal: Pá, 26.12, 2008 0:18

Zkus vytáhnout ty kovové elka na vstřikovačích(jsou na nich nasunuty přepadové hadičky).Jsou do sebe nalisovaný,stalo se že časem povolí,musíš koupit nové a nezapomen na měděné těsnění byvá v hajzlu,také příčina zavzdušnění....
 nahoru #17
AK nováček
AK nováček

Registrace: 10.1. 2009

PříspěvekZaslal: Ne, 11.01, 2009 18:06

Ahoj chcem vedieť čo si urobil s tým zavzdušňovaním okrem toho že stojíš dolu kopcom ja mám podobný problém. Cez hadičku od filtra k čerpadla vidno vzduchové bubliny a pri jazde mi to trhá, štartuje dobre (boli menené prepadové hadičky)
 nahoru #18
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: Po, 12.01, 2009 11:53

erich13 napsal:
Ahoj chcem vedieť čo si urobil s tým zavzdušňovaním okrem toho že stojíš dolu kopcom ja mám podobný problém. Cez hadičku od filtra k čerpadla vidno vzduchové bubliny a pri jazde mi to trhá, štartuje dobre (boli menené prepadové hadičky)

Stále čekám až mi přijde objednané plastové Téčko na filtru. Všichni doufáme, že to netěsní tam, protože filtrem to nebylo. Jeslti to bude dělat i potom, tak mě čeká komplet prohlídka celé palivové soustavy..
 nahoru #19
AK batole
AK batole

Registrace: 4.11. 2008

PříspěvekZaslal: Čt, 05.02, 2009 14:59

taky by me to docela zajimalo pac ja uz sem docela zoufalej,
motor allroad 2,5TDI 132Kw automat
mezi 1.600 a 2.000 otacek se mi auto trha(cuka jako by nemelo silu jet) nekdy pri zarazeni jako kdybych vypl a zapl klicek cukne to jak prase,

cca po 100km to jede naprosto normalne

uz fakt newim cim by to mohlo bejt:(
dneska sem se dival a mam na jedny strane mokry hadicky od prepadu druha strana sucha
 nahoru #20
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: Čt, 05.02, 2009 17:23

Tak výměna téčka nepomohla a auto se bude komplet celé prohlížet. Ach jo, ta mi dává..

Paja.su: to spíš zkus hodit nejdřív na diagnostiku, co ti ukáže. Já mám problém se startováním, ale jakmile už jednou nastartuju, tak to jede bez problémů... Nemůže to být třeba zasranýma vstřikama? Že by některej z nich byl až neprůchozí a pak to jelo na míň válců.. I když furt ti jich tam zbývá ještě dalších 5.
 nahoru #21
AK batole
AK batole

Registrace: 4.11. 2008

PříspěvekZaslal: Čt, 05.02, 2009 19:52

pre.vit napsal:
Tak výměna téčka nepomohla a auto se bude komplet celé prohlížet. Ach jo, ta mi dává..

Paja.su: to spíš zkus hodit nejdřív na diagnostiku, co ti ukáže. Já mám problém se startováním, ale jakmile už jednou nastartuju, tak to jede bez problémů... Nemůže to být třeba zasranýma vstřikama? Že by některej z nich byl až neprůchozí a pak to jelo na míň válců.. I když furt ti jich tam zbývá ještě dalších 5.

VG 0nalezenych chyb
 nahoru #22
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: St, 11.02, 2009 19:28

Tak už se na to konečně přišlo. Bylo to těmi měděnými podložkami na vstřikovačích pod přepadovými hadičkami. Vyměnili jsme je na 5 vstřikovačích a funguje bezvadně (na poslední 6. už došli..)..
 nahoru #23
AK nováček
AK nováček

Registrace: 29.3. 2007

PříspěvekZaslal: Čt, 12.02, 2009 5:09

No vidíš...
 nahoru #24
sponzor

PříspěvekZaslal: Čt, 12.02, 2009 5:09

nahoru #
AK nováček
AK nováček

Registrace: 16.10. 2008

PříspěvekZaslal: Čt, 12.02, 2009 22:57

pre.vit napsal:
Tak už se na to konečně přišlo. Bylo to těmi měděnými podložkami na vstřikovačích pod přepadovými hadičkami. Vyměnili jsme je na 5 vstřikovačích a funguje bezvadně (na poslední 6. už došli..)..

Ahoj kluci,ty vole,ja uz jsem uplne v pasti,mam ten samy problem a zkusil jsem uz vsechno a porad nic...

Auto stoji z kopce a klidne po cely noci drkne na 1.otoceni...Stoji-li na rovine,tak uz je to horsi a stoji-li nedej boze lehce do kopce,tak se zavzdusni a natoci se to az po ranci toceni,kdyz uz to baterka vzdava a chvili to lehce jeste hapruje a z filtru jdou bubliny do cerpadla.

Vymenil jsem uz 3x filtr/FRAM,MANN,posledni orig.AUDI),origo ten plastik na filtru,vsechny prepadovy hadicky,tesneni u holendru na cerpadle,nejaky sroub s pruzinou na zpatecce z cerpadla,zkontroloval cele vedeni,kos u nadrze,vymenil podavaci cerpadlo v nadrzi a PROSTE NIC!!

Kdyz je to proste do kopce tak to na 2s blafne,pak chcipne a uz to nejde natocit ani hovno,az fakt po dlouhem toceni...Jak uz to pak ale bezi,tak pri jizde nic a kazdy dalsi start behem dne uplne bez problemu...

Ja uz si to fakt hodim...zitra klukovi co mi to dela zkusim jeste rict,at jeste jednou vymeni ty podlozky pod prepadama...

2,5TDi 180PS AKE
Please someone help me...
 nahoru #25
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: Čt, 12.02, 2009 23:13

No uvidíš, to s těma podložkama je asi to nejlevnější co na tom můžeš vyměnit.. ) A zkoušel jsi těsnost vedení přetlakem/podtlakem? Jestli někde není nějaká malá dírka..
 nahoru #26
AK nováček
AK nováček

Registrace: 16.10. 2008

PříspěvekZaslal: Pá, 13.02, 2009 12:33

pre.vit napsal:
No uvidíš, to s těma podložkama je asi to nejlevnější co na tom můžeš vyměnit.. ) A zkoušel jsi těsnost vedení přetlakem/podtlakem? Jestli někde není nějaká malá dírka..

Tak dnes jsem to rikal dvornimu mechanikovi a rikal,ze ty podlozky menil,tak nevim...Pretlakem to pry taky zkousel a nic...Premyslim,jestli tam jeste nezkusit jiny trubky z filtru do cerpadla a tu zpatecku,kdyby to treba bralo vzduch v tom kovovym pertlu jak prechazi cerna hadice na tu pruhlednou...
Cerpadlo je pry kravina,tam je velky tlak a bud by se ta nafta tlacila ven,nebo by lehlo uplne,ze by to uz neslo natocit.Jeste me laicky napada,jestli by to nemohl byt nejaky vstrik,kdyby treba protekal v tom spoji,nebo obalu.Ale to by muselo byt pod vikem,protoze nahore mam vse suche...Fakt nevim

V nedeli jsem jeste domluvenej s jinym znamym,kterej ma A4 2,5tdi a furt se v tom hrabe,na brzde ma zmereno 265PS,aby to taky videl nekdo jinej a necham ho jeste jednou vymenit ty podlozky...a uvidime
 nahoru #27
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: Pá, 13.02, 2009 15:00

Smidlak napsal:

Tak dnes jsem to rikal dvornimu mechanikovi a rikal,ze ty podlozky menil,tak nevim...Pretlakem to pry taky zkousel a nic...Premyslim,jestli tam jeste nezkusit jiny trubky z filtru do cerpadla a tu zpatecku,kdyby to treba bralo vzduch v tom kovovym pertlu jak prechazi cerna hadice na tu pruhlednou...
Cerpadlo je pry kravina,tam je velky tlak a bud by se ta nafta tlacila ven,nebo by lehlo uplne,ze by to uz neslo natocit.Jeste me laicky napada,jestli by to nemohl byt nejaky vstrik,kdyby treba protekal v tom spoji,nebo obalu.Ale to by muselo byt pod vikem,protoze nahore mam vse suche...Fakt nevim

V nedeli jsem jeste domluvenej s jinym znamym,kterej ma A4 2,5tdi a furt se v tom hrabe,na brzde ma zmereno 265PS,aby to taky videl nekdo jinej a necham ho jeste jednou vymenit ty podlozky...a uvidime

Co jsem slyšel, tak by se ta těsnost neměla zkusit jen přetlakem ale i podtlakem. Může se stát, že tam bude malá prasklina a přetlak ji zavře, ale když tam dáš podtlak tak ti to může ukázat ten problém.. No uvidíš, držím palce. Já z toho už byl na nervy a lidi v servisu taky..
 nahoru #28
AK nováček
AK nováček

Registrace: 10.1. 2009

PříspěvekZaslal: Út, 17.02, 2009 21:20

ahojte ja som mala ten samí problém tiež mi bolo vidieť bublinky v hadičke a auto mi pri vyššej rýchlosti šklbalo ale našťastie som vymenila len palivový filter a problém bol vyriešený, aj so zavzdušňovaním som mala problémy mne sa zavzdušnila za jazdy už dva razy zablikalo mi žhavenie a auto zdochlo a museli ma prísť odtiahnuť tak som dala vymeniť aj prepadové hadičky a od vtedy mám s mojou A6 2.5TDI quattro* pokoj ale po prečítaní vašich problémov a rád začínam mať znova obavy čo mi najbližšie odíde
 nahoru #29
AK batole
AK batole

PříspěvekZaslal: So, 07.03, 2009 14:29

No tak jsem chválil dne před večerem, zase se mi ta mrcha zavzdušňuje. Ty podložky pomohly, ale nestartovalo to na drc. Vždycky jsem musel podržet startér o dvě, tři vteřinky dýl, protože tu chvilku motor neběžel zrovna nejlíp. No a předevčírem jsem na to zapomněl, nastartoval, cvíli si to brblalo a konec.
Zkusil jsem to sice nastartovat přes startovací plyn do sání (tak mi to nastartoval naposledy typ v boleslavi, když byl baterka vyšťavená), ale nepodařilo se..

Ještěže teď s ní nemusím jezdit a dočasně tak nemusím řešit rozvody, nebo jinak bych ji už asi fakt poslal z kopce..
 nahoru #30
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma     Zaslat odpověď     Pomohl vám tento příspěvek? Poděkujte ;) časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Technika & Úpravy -> Audi A6

Možná podobná témata
Téma Autor Audi Fórum Odpovědi Zaslal
Žádné nové příspěvky audi a4 b5 facelift 2.5tdi quattro papemii123 Prodej Auta na ND 0 St Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky audi a4 b5 1.8t a 2.5tdi quattro sed... papemii123 Prodej Auta na ND 0 St Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky vstřik. čerpadlo z 2,5tdi 110kw 8ER Prodej, nabídka 0 Út Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky sada vstříku z 2,5tdi 110kw-4000kč vš... 8ER Prodej, nabídka 0 Út Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky dily a6 c5 2,5tdi vse levně hypik Prodej, nabídka 15 So Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0tdi 2.0tfsi 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2din 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4f 80 8e a2 a3 a4 a5 a6 a8 abs acc aditiva airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audiklub audio autobaterie autokros automat autopotahy b3 b4 b5 b6 b7 ba9s baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow-off ventil bluetooth bns bose bov brzdová kapalina brzdové světlo brzdový spínač brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer charita chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom clifford climatronic cng common-rail concert coolant cukání cívka d1s d2r d2s d3s daylight demontáž denní svícení desinfekce destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál digidash displej dobíjení dojezdové kolo dpf dsg duralube dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elsa emise epc esp et ethanol etka facelift fail filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g238 g28 g71 garrett geometrie gps gufera h1 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree hardlock hid hodiny homologace hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to jednotka k-jetronic kabinový filtr kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor kayaba kkk klapka sání klepání klepání motoru klika klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompas komprese kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lampy led letní pneu lišty dveří ln2 loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání meyle mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g montáž motor mp3 mtm multitronic mute měchy měrka oleje n75 napínací kladka nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana omezovač opravná sada ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky ošetření kůže palivoměr palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynové vzpěry plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistky pojištění popis pojistek posilovač powerbox počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q7 quattro r12 r134a radar ramena rds redukce regenerace dpf regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rezerva rns rns-e rozpěrná tyč rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sedačky servis servisní interval servo servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu sluneční senzor snímač teploty spojka sponzoring sportovní podvozek spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení syčí sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplý start termostat tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče tmc topení torsen trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v6 v8 vag vag chyby vakuová pumpa vačky ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh voltmetr vp44 vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna výparník vývěva větrák wahler webasto woofer xcarlink xenon zadní světla zamrzání zamykání zapalování zapojení zatmavení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek zámek dveří zámek kufru zámek řazení únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo klepání čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek čištění turba řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky
Témata dle typu motoru (řazeno abecedně)

Přejít na: