Zdravím chlapci, potreboval by som poradiť ohľadom tohto auta. Na aute bol vystrelený Airbag* spolujazdca a bol neštastne opravený asi tak že krytku bagu niekto prilepil so silikónom a vyzerá to hrozne. Chcem sa spýtať čo je potrebné aby som to dal do stavu ako má byť. Je mi jasné, že potrebujem nový bag:) a teraz sa chcem spýtať či musím zhánať celý vrchný diel palubnej dosky alebo ta krytka airbagu je vymeniteľná časť a do pristrojovky sa zacvakáva.
Noo viem že idú za smiešne peniaze. Mám možnosť kúpiť bag s celou palubnou doskou za 50 eur, len zbytočne budem brať celú keď bude stačiť vymeniť kryt bagu
Hanz:bag samotný vymeniť ide to viem, mne ide hlavne o tú krytku bagu a tá je vraj po fl súčasťou palubky a treba meniť celú.
Ale problém je, že zohnal som pred fl palubku a vraj sú mezdi nimy nejaké rozdiely.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Neůžete přikládat soubory v tomto fóru. Nemůžete stahovat soubory v tomto fóru.