AK nováček

Muž
Registrace: 19.6. 2011
|
Zaslal: Ne, 31.07, 2011 20:26 |
|
Zdar kluci, mám prosbu, co si myslíte o koupi A6 2.5 TDI* kombi S-line (navi,kuže) najeto 201tisíc dovoz německo? Kámoš chce koupit tento vůz
a je k vidění zde http://www.tipcars.com/ je to výše zminovaná audina za 128tisíc, rád by Audi  mě se to zdá být nějaké docela levné na to jak vypadá a jak je popsána. prosím mrkněte na ní a napište co si o tom myslíte ???
já jsem mrkal na značku, ta přední je docela zničená, na to že to je docela nová značka 1AC... jako by byl předek pěkně zbořený a na obrázku se mi zdá, že předek má jinou barvu , je mi jasné že nejlepší je se jet na auto mrknout a vzít člověka znalého, ale budu rád za každý názor
předem díkas a pohoda nedělní večer
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 31.07, 2011 20:26 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 23.9. 2009
|
Zaslal: Ne, 31.07, 2011 20:48 |
|
Ahoj, cena urcite zvlastni, auto vypada hodne pekne, co se tyce barvy, ono sediva klame, nemusi to byt lakovane... 1AC je docela stara spz, mel jsem 1AK cca rok a pul zpet. Z fotek fakt pekny, ale v tomto stavu za ty sisky v tom bude nakej hacek...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Ne, 31.07, 2011 20:56 |
|
no právě za ty sisky si též myslím že v tom je háček, švára by rád audi a tuto mi ukazoval, ale mě to nějak nesedí, mrkal jsem na rámečku pod spz, je tam reklama na auto-branik.cz a tam jak mrkám dělají z bouraček nová auta  díkas za názor, každá rada cenná
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 25.8. 2009
|
Zaslal: Ne, 31.07, 2011 21:04 |
|
presunuto.... o V6 2.5TDi v A6 je toho tady napsano mraky... stacilo by trosicku hledat...
1AC bude stara znacka okolo 2 - 2.5 let, ja mam 1AF a to jsem dostal v cervenci pred dvema lety...
cena zvlastni neni vubec
jinak vsechny A6 kdyz se vyblejskaj vypadaj hezky... staci par kyblu vody, ovsem nejvetsi problem hledej pod kapotou... tenhle motor je strasna sranda totiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 11.7. 2011
|
Zaslal: Po, 01.08, 2011 18:33 |
|
Ahoj Bukanyre,
jestli muzu pridat troskou do mlyna.
Tak ja bych do toho konkretniho kusu nesel.
Jestli chce svara dobry auto,tak at si vyhleda kus aspon s trochu jasnou historii. Tohle neni ani po 1 majiteli, ani servika. Pisou tam neco o rozvodech, ale bazarnici v 95% lzou.
Kdyz to auto fotili, tak tam dali ty mista co nejsou poniceny.
( kdyz fotili stredovej panel,tak naschval nefotej vymackany tlacitka teplopty a intenzity topeni ) Kdyz se podivas na jiny fotky tak je videt jak jsou hodne poniceny, to byva casto, ale ne takhle moc. Stejne fotej mista disku co jdou a ne ty v zadu poskrabany. To jsou klasicky kseftmani. Auto muze mit nalitano 300tis a jen do toho potecou penize.
Koupil jsem A6 avant Q 123kw 2004 od dealara Audi se serviskou za 180tis. Auto je krasny a poctivy.
Tak zkuste neco podobnyho najit, kdyz si priplati tak se mu to vyplati  .
Doporucuju 132kw a v manualu.
Ahoj Z.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Út, 02.08, 2011 8:21 |
|
ahoj,
díkas za informace a postřehy, jj to máš pravdu, na těch fotkách jsem to viděl jak jsou ty čudlíky uplně ošoupané. Je to hodně podezřelé, určitě máš pravdu, že je lepší si připlatit a koupit něco fakt prověřeného, než se pak vysipat za opravy
Myslíš že je lepší manuál ? Právě švára by rád automat. Já ho teda tlačím do 3litru  já mám po bráchovi A6 Q 2005 3.0tdi 165kw v s-linu a je to pecka, sice teď nejede, páč je regulace turba v čoudu  ale jinak to je super kára  no švára ale bude muset o trochu levněji nakoupit.
Díkas za zprávu a názor, určitě mu vše budu tlumočit
páč on by se rád ukvapil a hned to chtěl kupovat.
Ahoj
Bukanýr
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 11.7. 2011
|
Zaslal: Út, 02.08, 2011 10:50 |
|
Nemas zac  ,
ten manual bych doporucoval z toho duvodu ze asi pujde o rok 01 az 04 to vetsinou bude mit dost najeto a pokud to nebude auto z autosalonu s poctivejma km, tak ten automat muze bejt prvni a dost silena investice, na to kolik bude stat to auto cely  . U mladsiho auta bych se asi nebal.
Hele ale podivejte se na tohle http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/a6/8353179
To bylo auto, na ktery jsem se chtel podivat kdyby se mi ta moje Audi z autosalonu Louda Podebrady nelibila. Ale pak jsem tam prijel, svezl jsem se a bylo jasno a i ted jsem moc rad ze jsem koupil, sice drazsi , ale pekny auto.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Út, 02.08, 2011 14:06 |
|
díkas za zprávu, mrknu se na ni a pošlu to švárovi at se mrkne,
snad vybere něco kloudného 
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 02.08, 2011 14:06 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 10.12. 2009
|
Zaslal: Út, 02.08, 2011 14:17 |
|
| ZEDZED napsal: | | http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/a6/8353179 |
K takhle tmavému autu by měli dávat i kýbl a houbičku z darma => to bude furt špinavý...
Jinak asi v tom jezdila asi ženská, vzhledem k tomu fleku od rtěnky u clonky na stropu...
| Citace: | | nastavitelný volant, otáčkoměr, zadní stěrač |
Má to super výbavu, tu bych bral...
Jako některé ty inzeráty stojí za to... Zvlášť když se jedná o lacinější auta v Social Edition. Tam občas se divím, že tam nepíšou, že to má kola, dveře a že to má volant!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Út, 02.08, 2011 14:28 |
|
tak to je pravda, ještě dopsat že to má kola a dveře a pak to je super 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 17.1. 2010
|
Zaslal: Út, 02.08, 2011 14:29 |
|
Michal.K:
| Citace: | | nastavitelný volant, otáčkoměr, zadní stěrač |
U dnešních aut už je to samozřejmost, ale u starších tak úplně ne  . U A6ky je to sice zbytečnost uvádět to, ale vypadá to líp když toho tam je víc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|