AK nováček

Muž
Registrace: 27.4. 2011
|
Zaslal: Út, 26.07, 2011 14:15 |
|
Takže začnu  včera jsem jel od přítelkyně,auto jelo naprosto v pořádku....najednou mi 3 x blikla kontrolka mazaní,zapípalo to a auto zhaslo pči jízdě na 3 rychlostní stupeň...poté už jsem nenastartoval,auto ani nemělo snahu chytnout,oleje je dost.... jiank nedavno mi blbnul volnoběh což jsem usoudil vahu vzduchu ktera se mela pristi tyden vymenovat....vyndal jsem baterku nechal ji nabít a den jsem auto nechal stát,nebyl čas to řešit... dneska jsem nasadil baterku,skontroloval stav oleje a zkoušel nastartovat a auto zase nechytlo,ani nemelo snahu,tocilo na volno s tim ez se zase rozblikala kontrolka mazani a 3x to piplo....neměl někdo podobny problem? mohlo by se jednat o vadne cidlo oleje,ktere nedovoli motoru nastartovat? muze byt zacpany saci kos? diky za typy,kde bych měl začít hledat...beck
Edit: ještě jsem ted hledal pricinu a kolem čidla tlaku oleje je vcelku hodně mokro,jako by někde vnitřkem čidla propouštěl olej....
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 26.07, 2011 14:15 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Registrace: 12.4. 2009
|
Zaslal: Út, 26.07, 2011 22:29 |
|
| beck napsal: | Takže začnu včera jsem jel od přítelkyně,auto jelo naprosto v pořádku....najednou mi 3 x blikla kontrolka mazaní,zapípalo to a auto zhaslo pči jízdě na 3 rychlostní stupeň...poté už jsem nenastartoval,auto ani nemělo snahu chytnout,oleje je dost.... jiank nedavno mi blbnul volnoběh což jsem usoudil vahu vzduchu ktera se mela pristi tyden vymenovat....vyndal jsem baterku nechal ji nabít a den jsem auto nechal stát,nebyl čas to řešit... dneska jsem nasadil baterku,skontroloval stav oleje a zkoušel nastartovat a auto zase nechytlo,ani nemelo snahu,tocilo na volno s tim ez se zase rozblikala kontrolka mazani a 3x to piplo....neměl někdo podobny problem? mohlo by se jednat o vadne cidlo oleje,ktere nedovoli motoru nastartovat? muze byt zacpany saci kos? diky za typy,kde bych měl začít hledat...beck
Edit: ještě jsem ted hledal pricinu a kolem čidla tlaku oleje je vcelku hodně mokro,jako by někde vnitřkem čidla propouštěl olej.... |
Divej nez napises takovou slohovku DEJ TO NA VAG a pak nam pisni...
edit: nevedel jsem ze ti nejde vag ja prave kdyz mam nejakou chybu hned na vag a pak sem pisu tak promin za OT. čest.
|
Naposledy upravil shaggy dne St, 27.07, 2011 11:19, celkově upraveno 1 krát. (0% původního příspěvku)
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 21.11. 2008
|
Zaslal: St, 27.07, 2011 0:37 |
|
Ja bych to videl na olejove sito. Celkem obvykly nesvar 1,8T, coz ti VAG v zivote nenapise!
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: St, 27.07, 2011 9:56 |
|
problem je v tom ze RJ bohuzel nekomunikuje...a nekomunikovala uz predtim....proto sem pisu,jinak bych pripojil vag a nic neresil....cekal sem spis ohlasy od lidi co maji ten samy motor
jinak dneska jdu sundat vanu ,tak uvidim...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Registrace: 26.11. 2009
|
Zaslal: St, 27.07, 2011 10:43 |
|
Tak já bych třeba začal tím, že bych zařídil, aby komunikovala ta ŘJ. On může být třeba problém v ní, že?
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: St, 27.07, 2011 13:41 |
|
ja Ti rozumim a chapu,ale doted auto jezdilo i kdyz RJ nekomunikovala.....jinak zkousel to napichavat kamarad uz kdyz jsem auto pred 3 mesici dovezl a s jeho softem to nekomunikovalo....nikde neni psano,ze s jinym komunikovat nebude.....pojistka k zasuvce je ok
sundal jsem vanu,prohlid sem to....olej byl všude,tekl jak z čerpadla,tak od turba a koš zacpaný nebyl,takže shodim ted filtr a chladič s čidlem tlaku a zkusím proměřit čidlo....
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Muž
Registrace: 5.11. 2007
|
Zaslal: St, 27.07, 2011 14:28 |
|
sito je sice dobre vicistit ale todle by to podle me neudelalo. spis bych se priklanej k tomu cidlu. ale pak zase nevim proc ti to neslo vubec natocit 
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Čt, 28.07, 2011 10:08 |
|
uvidim co dal...objednal sem novy cidlo,dneska mi ho doveyou i s olejem a filtrama,tak ho nahodim a trebas to pomuze...
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Čt, 28.07, 2011 10:08 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: So, 30.07, 2011 17:48 |
|
TAk panove problem je vyřešen....čidlo bylo špatny protože protíkalo a navíc u olejovyho chladiče bylo špatny těsnění,takže to mělo na tlak oleje taky asi vliv.....takže teď se můžu zabývat sprovozněním komunikace s VAGem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|