AK nováček

Muž
Registrace: 3.6. 2011
|
Zaslal: Ne, 10.07, 2011 8:34 |
|
Přeji pěkný den všem.
Chci Vás všechny, kteří čtete další řádky tohoto příspěvku požádat o pomoc i když se nejedná o nic společného s Audi
Včera jsem byl zájemci o koupi auta, Ford Puma, ukázat mojí pumu. Bohužel se člověk ukázal jako podvodník a po skoro 2 hodinách, kdy jsem mu nedal příležitost, aby za volantem mohl sedět sám s klíčky jsem udělal chybu a vůz mi byl odcizen.
Jelikož měl stále eminentní zájem na tom, že auto zaplatí Ihned a chce, abych jsme společně zajeli ještě pro dodatečné vybavení (zahrádku, kola a pod.), přijde mi tak trochu, že si vůz někdo vytipoval pro další prodej – chtěl prostě vše najednou.
Popis pachatele:
Věk 22 let, postava štíhlá 185cm, bílá pleť, světlé oči modré barvy, vlasi blond střižené na krátko, na sobě černé tepláky a černá bunda. Představil se jako Merhal.
Fotky auta zde:
Popis vozu:
R.V. 99
motor 1,7
Modrá metal.
kola vrtulky 15"
látkový interier se sportovními sedadly Recaro
v předním nárazníku světla pro denní svícení
palubní počítač
pravé zadní světlo s cca 1cm prasklinou krytu
SPZ: 3U8 14 92
VIN: WF0CXXGAECXM61669
Incident se odehrál u obce Chuderov na Ústecku. Pachatel je známou firmou, minulý týden ukradl VW Passat se kterým následně vykradl benzínovou pumpu. Je v pátrání. Pohybuje se hlavně v okolí Ryjic na Ústecku.
Včera byl několikrát stíhán policií, 2x jsem ho honil já. Bohužel Policie se svými s motory 1,6 MPI je ve stíhání mimo, já s Audi 2,5 DTI jsem se ho držel jen než ve městě málem přejel paní s kočárkem.
POZOR! JE TO ÚPLNEJ DEBIL A JE MU VŠECHNO JEDNO - V ÚSTÍ VE MĚSTĚ 160KM/H PRO NĚJ NENÍ PROBLÉM.
V autě byl telefon, který sice ještě večer zvonil, ale protože se nejedná o obzvláště závažný trestný čin, policie ho odmítla zaměřit.
Včera cca ve 3 ráno mi ujel naposledy, když vyrazil do klikatých cest nad Ryjicemi a už se nevrátil. Auto bylo zamčené v hasičské zbrojnici - bohužel jsem to nevěděl. Od té doby nebylo nikde viděno - možná už je na kousky.
Lidi a teď jedno upozornění. Já vím, že jsem úplnej debil, že sem dopustil, aby s tím mohl odjet a že většina si řeknete, že to se mě přece nemůže stát...věřte, může. Nikdy nic neprodávejte sami!!!!
PROSÍM, kdo by jste cokoli věděl, někdo by Ván nabízel levné díly z mého vozu, kontaktujte mě:
nietsch@jakub.cz
telefon: zatím nemám, byl mi ukraden s autem, snad v pondělí doplním.
Z a informace které povedou k dopadení pachatele odměna jistá!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 10.07, 2011 8:34 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Registrace: 15.9. 2010
|
Zaslal: Ne, 10.07, 2011 9:09 |
|
Vidím, že si to dal i na Puma club. Hoď sem i tam alespoň nějáké tel. číslo - na manželku, přítelkyni nebo tak. Pumáci si všimnou druhé Pumy a někdo by Ti mohl zavolat pokud by to viděl někde parknuté.
Každopádně hodně štěstí.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK senior

Muž
Registrace: 20.2. 2008
|
Zaslal: Ne, 10.07, 2011 10:10 |
|
jestli mas,tak hod i nejake foto...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008
|
Zaslal: Ne, 10.07, 2011 14:28 |
|
Hlavně že se v tomhle státě odposlouchává kdekdo, ale u ukradenýho auta mobil nezaměřej, zmrdi.
Už jen pro to, jakej xindl s ním odjel a jakým způsobem. Zas jsem se nasral.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009
|
Zaslal: Ne, 10.07, 2011 15:55 |
|
valmet:
tohle jsi trefil naprosto přesně s těmi odposlechy.. Fakt u nás policie to je pecka..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 16.10. 2008
|
Zaslal: Ne, 10.07, 2011 16:13 |
|
hlavně ti dám jednu moc dobrou radu, jak ho chytneš nebij ho, policajti budou brat napadeni jako větši trestny čin, a pokud budeš mit na ruce třeba řetízek mužou ti to klasifikovat jako se zbrani v ruce! a když budeš na vazbě nedovoli ti podat na něj ani trestni oznamení. vim to.Ti lidi v čechach jsou den odedne větši K...Y.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK junior

Muž
Registrace: 31.7. 2010
|
Zaslal: Ne, 10.07, 2011 16:14 |
|
| ricom napsal: | valmet:
tohle jsi trefil naprosto přesně s těmi odposlechy.. Fakt u nás policie to je pecka.. |
to ale neni věc policie.. to je dílo těch nahoře..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK fanda

Registrace: 4.12. 2007
|
Zaslal: Ne, 10.07, 2011 18:03 |
|
| alf.66 napsal: | | hlavně ti dám jednu moc dobrou radu, jak ho chytneš nebij ho, policajti budou brat napadeni jako větši trestny čin, a pokud budeš mit na ruce třeba řetízek mužou ti to klasifikovat jako se zbrani v ruce! a když budeš na vazbě nedovoli ti podat na něj ani trestni oznamení. vim to.Ti lidi v čechach jsou den odedne větši K...Y. | Něco na tom je..,ale jak se chceš v afektu udržet
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Ne, 10.07, 2011 18:03 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Po, 11.07, 2011 21:45 |
|
Takže dobrá věc se nakonec podařila. Po mnoha hodinách sledování a několika honičkách, se za spolupráce 3 mých kamarádů a policie podařilo vozidlo dostat zase do správných rukou. Bohužel to není zadarmo. Včera okolo 17:00 jeden z kamarádů co jezdil po okolí na motorce viděl auto u dálnice směr Řehlovice spolu s dalším, ten den ukradeným vozem (ukraden v Teplicích ráno řekl bych tak okolo 4:00 ráno). To druhé auto jim přestalo jet, tak ho vybrali, sedli do Pumy a ujeli. Nicméně po avízu dalším lidem a policii, jsem vyrazil směr Ryjice, kde se ten parchant neustále pohyboval. Na obvyklém místě jsem jej zahlédl, ale okamžitě se mi ztratil. Tou dobou se již v okolí pohybovalo tuším 9 policejních hlídek, další 2 kamarádi v autech a jedna motorka. Po cca hodině ježděni po vesničkách v okolí Ryjic (kdo zná ví, že je to jako labyrint) se jedné hlídce, shodou okolností těm, co jsem jim to v sobotu hlásil a vše s nima začal, podařilo ho najít pravděpodobně trochu bezradného na jedné silničce u Javorů na Děčínsku, jak stojí tam stojí. Na výzvu nereagoval, chtěl do nich snad najet, takže následovalo několik výstřelů a několik zásahů do auta - on pro mne bohužel, pro ty kluky co stříleli bohudík, nebyl zasažen, ale zalekl se a jal se ujíždět do polí, kde zapadl, vyskočil z auta, svlékl se z hadrů a utekl do lesa.
Auto jsme našli, následovali klasické policejní procedury, on se nenašel. Večer když už byla na cestě odtahovka jsme se rozjeli domů. Jeden z lidí co jeli směr Děčín mi pak volal, že pachatel jde směr Ústí po hlavní silnici, takže hned otočka a jelo se na něj. Utekl nám do trávy, tak následovalo oznámení na PČR. Bohužel ho oni našli jako první, takže to nebylo úplně jak jsem si představovali, ale je v báni a snad tam pobude a až vyleze...uvidíme co z něj bude.
Je pravda, že najít ho dříve jak PČR, asi by jsme já, ani kamarádi na jeho zdraví moc nemysleli a opravdu by to nedopadlo úplně dobře...ovšem co s ním, s hajzlem, to by nešlo udržet.
Každopádně bych chtěl poděkovat všem, co koukali, dávali pozor a především upozornit a některé mýty o lidech u PČR. Ti, co je potkáváme v autech a trestají nás za světla a za pásy, jo, je to vorpuz a některý jsou asi pěkný démoni, ale věřte, je i hromada fakt dobrejch poldů co pomáhat a chránit chtějí - já na ně narazil. Na druhou stranu, nestarat se sám s přáteli, nelovit ho kde se dá, nesledovat celé Ústí a místa kde se zdržuje, tak PČR to za nás neudělá, což mě sere. I když se vědělo, kdo to je a kde se zdržuje, tak se nic nedělo. Chce to se nevzdávat a pokud je naděje, starat se sami, protože bohužel, PČR to sama o sobě neudělá - škoda za necelých 100tis za to pravděpodobně nestojí a také je fakt, že příslušníků PČR je málo a hlavně nemají pravomoci. Ti co stříleli jsou nakonec ještě sami vyšetřování, zda nezasáhli neoprávněně (podle mě ho měli zastřelit a ještě dostat medaile). Bohužel je to jak zde bylo psáno - příslučníci ve svých Octáviích 1,6 MPI v podstatě ani nic dělat nemohou, protože plní nesmyslná nařízení a zákony, jenž neovlivní a´t jsou to nesmysli a nebo ne. Sami se divili jak je možné, že v pondělí před svátky byl ještě v base za vykradenou pumpu a ukradený VW Passat a soudce ho jako recidivistu pustil...aby mi v SO ukradl auto a v neděli dalšímu chudákovy v Teplicích.
Dále určitě patří díky kamarádům co pomáhali hledat a neváhali se vrhat do honiček, sami si poškozovali svá auta, riskovali.
Jinak věřte, že mnoho lidí není lhostejných a pomůžou - nám třeba když už jsme honili přímo jeho, pár motorkářů a několik kole jedoucích posádek aut.
Jinak, auto jako cedník od kulek (vypadají opravdu drsně, ale asi je tam nenechám), podřenej jsem od asfaltu, ale snad se vše opraví a zahojí a zase bude vše OK...Radou na závěr snd může být, nikdy neprodávat aito sám a ne jen to, ale celkově, být obezřetný do posledních vteřin, nenechat nic jen na bezmocné PČR, a asi se ozbrojit a čekat vždy nejhorší protože lepší to v tomto státě nebude, jen horší a horší a to hooodně dlouho
A prosím, nebuďme lhostejní - naštěstí všichni nejsou zmrdi, i když se to tak někdy zdá...
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009
|
Zaslal: Po, 11.07, 2011 21:48 |
|
nicus:
aspoň že tak.. slušná práce.. tomu bych nevěřil že se to podaří..
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Registrace: 5.3. 2010
|
Zaslal: Út, 12.07, 2011 8:04 |
|
Jó Děčínsko, tam jsem si taky užil svý. Tyhle grázly by tam mohli nechat střílet myslivcům a stejně by se množili dál.
Jinak gratulace k úspěchu. A štěstí, že jste nikoho nepřejeli. Věřím, že by jste z toho nakonec mohli mít větší průser něž ta socka.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008
|
Zaslal: Út, 12.07, 2011 8:11 |
|
Já proti policii nic nemám, pokud dělá svoji práci jak má.
Nicméně i ty sám si v druhém odstavci odporuješ.
Nevadí, hlavní je, že to celkem dobře dopadlo.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Út, 12.07, 2011 14:49 |
|
Valmet: asi myslíš to, že to byla dobrá parta ale nic nedělali...já to neumím dost dobře vysvětlit, ale přijde mi, že to co dělají lidé v autech je dáno tím, co jim řekne operační - to že se tam sešlo najednou 9 hlídek podle mě nezáleželo na nch osobně - prostě je tam někdo poslal a nikdo z nich to nevzdal, neřekli si "hele ten je fuč, jedem pryč", i když mohli, protže dobrých 20min se jezdilo jen náhodně, než ho zase někdo viděl. Po pravdě, v policejních postupech se nevyznám, ale když to porovnám s hlídkou z DCK, které toho rapla hledala v křoví u Labe, tak to bylo něco jiného... Ti místo aby běžely rychle po silnici na každou stranu třeba 40m od místa kde byl viděn (on to tak rchle v trávě nedovedl) a pak šli proti sobě, tak začali hledat uprostřed, kde on celou dobu byl a šli od sebe, po pár metrech se vrátili a chtěli odjet s tím, že je pryč a přeplaval Labe. Tak jsme je 2x vrátili a nakonec ho našli přímo tam, kde jsme jim říkali že celou dobu je,a le nikdo z nás ho nemohl najít, protože už byla docela tma a baterky měla jen PČR. Prostě pár minut a jeli by pryč.
Jinak strach z toho, že někoho setřelíme byl velký, proto se ho nepodařilo dopadnout ve městě, ale v lesích a mezi loukama...Když jel v Krásném Březně okolo pivovaru 160, tak to jsem ho opravdu nenásledoval. Zpětně když se na to dívám, bylo to asi dost nebezpečné, ale jinak to z mého pohledu nešlo - jezdil a kradl by ještě teď a asi ještě hodně dlouho.
Jinak takovejch grázlů je v Ryjicích plnej barák, to samé sídliště Skalka, Děčínsko...škoda mluvit, je to Bronx no, ale neřekl bych, že jsme v tomhle jedničky - v každém městě se najde něco - bohužel.
|
|
|
|
|
|
|
|
AK batole

Muž
Registrace: 30.8. 2008
|
Zaslal: Út, 12.07, 2011 15:08 |
|
Labyrint u Ryjic a další podobné u Ústí znám, ty kopce polykají auta..desítky pravdivých příběhů jsem slyšel.. Kam se hrabou čorkaři z Prahy, tohle je jiná liga a jiný typy lidí co to dělají.
Dobře že ti to dopadlo aspoň tak... A auto je zpět i když poškozené
|
|
|
|
|
|
|
|
AK nováček

Muž
|
Zaslal: Út, 12.07, 2011 18:44 |
|
nj, není se čemu divit. Je to opravdu bludiště a kdo to tam zná, ztratí se klidně 10 hledajícím autům. Byla to taky trochu náhoda, že se našel, jak stál a byl venku z auta. Nevěděl asi kam zajet. Náhodou ho jedna hlídka našla a klec spadla. Ještě zajel na pole, kde zapadl a bylo.
Jinak oni tam mají 4 taková místečka (možná víc, 4 známá), kam ty čorky schovávají a nechávají je uležet no a nebo Ryjická hasičárna - odtamtud moje puma naposledy vyjížděla v neděli ve 3 ráno, když jeli ukrást tu Mazdu. Asi to jsou ale malé ryby na to, aby se tím PČR pořádně zabývala - dějí se bohužel i horší nekalosti než auta i třeba za 400 táců jako ten VW Passat co ukradl jako první.
Každopádně vím o jedné věci, která podobným případům předejde, i když nejlepší je nebýt blb jako já a nedat šanci. Snad nebude vadit trochu reklamy pro dobrou věc - jmenuje se to SKY BRAKE. Výhodou je, že to lze zapojit mnoha způsoby a uložit na mnoho míst, takže každé auto může být udělané jedinečně. Když někdo naskočí a ujede...no nechť se ten kousek sveze a pak...doběhnout - ukopat - přivázat v lese a nechat liškám.
|
|
|
|
|
|
|
|
sponzor
|
Zaslal: Út, 12.07, 2011 18:44 |
|