Jste anonymní uživatel! Přihlásit se nebo Registrovat, Dnes je sobota, 26 kvě 2012
Celkem je zde 45 lidí (4 přihlášení)
Nyní online
Přihlásit se
Přezdívka:
Heslo:
Bezpečnostní kód: Bezpečnostní kód
Opište kód::

Poslední registrace
    audibuster
Uživatelů dnes 3
Uživatelů včera 7
Celkem uživatelů 17365

Online návštěvníků
Návštěvníků 41
Uživatelů 4
Celkem 45

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
HledatHledat FAQFAQ GarážGaráž Seznam uživatelůUživatelé (skrytí) Uživatelské skupinySkupiny RegistraceRegistrace NastaveníNastavení Přihlásit se pro kontrolu zprávPřihlásit se pro kontrolu zpráv
téma: odcizené auto - Ford Puma
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> Ukradeno!
Možná podobná témata
AK nováček
AK nováček

Muž
Registrace: 3.6. 2011

PříspěvekZaslal: Ne, 10.07, 2011 8:34

Přeji pěkný den všem.

Chci Vás všechny, kteří čtete další řádky tohoto příspěvku požádat o pomoc i když se nejedná o nic společného s Audi
Včera jsem byl zájemci o koupi auta, Ford Puma, ukázat mojí pumu. Bohužel se člověk ukázal jako podvodník a po skoro 2 hodinách, kdy jsem mu nedal příležitost, aby za volantem mohl sedět sám s klíčky jsem udělal chybu a vůz mi byl odcizen.
Jelikož měl stále eminentní zájem na tom, že auto zaplatí Ihned a chce, abych jsme společně zajeli ještě pro dodatečné vybavení (zahrádku, kola a pod.), přijde mi tak trochu, že si vůz někdo vytipoval pro další prodej – chtěl prostě vše najednou.

Popis pachatele:
Věk 22 let, postava štíhlá 185cm, bílá pleť, světlé oči modré barvy, vlasi blond střižené na krátko, na sobě černé tepláky a černá bunda. Představil se jako Merhal.

Fotky auta zde:

Kód:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

Kód:
audiklub.cz
Zaregistrujte se nebo se Přihlašte do systému

Popis vozu:
R.V. 99
motor 1,7
Modrá metal.
kola vrtulky 15"
látkový interier se sportovními sedadly Recaro
v předním nárazníku světla pro denní svícení
palubní počítač
pravé zadní světlo s cca 1cm prasklinou krytu

SPZ: 3U8 14 92

VIN: WF0CXXGAECXM61669

Incident se odehrál u obce Chuderov na Ústecku. Pachatel je známou firmou, minulý týden ukradl VW Passat se kterým následně vykradl benzínovou pumpu. Je v pátrání. Pohybuje se hlavně v okolí Ryjic na Ústecku.
Včera byl několikrát stíhán policií, 2x jsem ho honil já. Bohužel Policie se svými s motory 1,6 MPI je ve stíhání mimo, já s Audi 2,5 DTI jsem se ho držel jen než ve městě málem přejel paní s kočárkem.

POZOR! JE TO ÚPLNEJ DEBIL A JE MU VŠECHNO JEDNO - V ÚSTÍ VE MĚSTĚ 160KM/H PRO NĚJ NENÍ PROBLÉM.

V autě byl telefon, který sice ještě večer zvonil, ale protože se nejedná o obzvláště závažný trestný čin, policie ho odmítla zaměřit.

Včera cca ve 3 ráno mi ujel naposledy, když vyrazil do klikatých cest nad Ryjicemi a už se nevrátil. Auto bylo zamčené v hasičské zbrojnici - bohužel jsem to nevěděl. Od té doby nebylo nikde viděno - možná už je na kousky.

Lidi a teď jedno upozornění. Já vím, že jsem úplnej debil, že sem dopustil, aby s tím mohl odjet a že většina si řeknete, že to se mě přece nemůže stát...věřte, může. Nikdy nic neprodávejte sami!!!!

PROSÍM, kdo by jste cokoli věděl, někdo by Ván nabízel levné díly z mého vozu, kontaktujte mě:
nietsch@jakub.cz

telefon: zatím nemám, byl mi ukraden s autem, snad v pondělí doplním.

Z a informace které povedou k dopadení pachatele odměna jistá!!!
 nahoru #1
sponzor

PříspěvekZaslal: Ne, 10.07, 2011 8:34

reklama se zobrazuje pouze neregistrovaným/nepřihlášeným

nahoru #
AK nováček
AK nováček

Registrace: 15.9. 2010

PříspěvekZaslal: Ne, 10.07, 2011 9:09

Vidím, že si to dal i na Puma club. Hoď sem i tam alespoň nějáké tel. číslo - na manželku, přítelkyni nebo tak. Pumáci si všimnou druhé Pumy a někdo by Ti mohl zavolat pokud by to viděl někde parknuté.

Každopádně hodně štěstí.
 nahoru #2
AK senior
AK senior

Muž
Registrace: 20.2. 2008

PříspěvekZaslal: Ne, 10.07, 2011 10:10

jestli mas,tak hod i nejake foto...
 nahoru #3
AK allstar
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008

PříspěvekZaslal: Ne, 10.07, 2011 14:28

Hlavně že se v tomhle státě odposlouchává kdekdo, ale u ukradenýho auta mobil nezaměřej, zmrdi.
Už jen pro to, jakej xindl s ním odjel a jakým způsobem. Zas jsem se nasral.
 nahoru #4
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

PříspěvekZaslal: Ne, 10.07, 2011 15:55

valmet:

tohle jsi trefil naprosto přesně s těmi odposlechy.. Fakt u nás policie to je pecka..
 nahoru #5
AK batole
AK batole

Registrace: 16.10. 2008

PříspěvekZaslal: Ne, 10.07, 2011 16:13

hlavně ti dám jednu moc dobrou radu, jak ho chytneš nebij ho, policajti budou brat napadeni jako větši trestny čin, a pokud budeš mit na ruce třeba řetízek mužou ti to klasifikovat jako se zbrani v ruce! a když budeš na vazbě nedovoli ti podat na něj ani trestni oznamení. vim to.Ti lidi v čechach jsou den odedne větši K...Y.
 nahoru #6
AK junior
AK junior

Muž
Registrace: 31.7. 2010

PříspěvekZaslal: Ne, 10.07, 2011 16:14

ricom napsal:
valmet:

tohle jsi trefil naprosto přesně s těmi odposlechy.. Fakt u nás policie to je pecka..

to ale neni věc policie.. to je dílo těch nahoře..
 nahoru #7
AK fanda
AK fanda

Registrace: 4.12. 2007

PříspěvekZaslal: Ne, 10.07, 2011 18:03

alf.66 napsal:
hlavně ti dám jednu moc dobrou radu, jak ho chytneš nebij ho, policajti budou brat napadeni jako větši trestny čin, a pokud budeš mit na ruce třeba řetízek mužou ti to klasifikovat jako se zbrani v ruce! a když budeš na vazbě nedovoli ti podat na něj ani trestni oznamení. vim to.Ti lidi v čechach jsou den odedne větši K...Y.
Něco na tom je..,ale jak se chceš v afektu udržet
 nahoru #8
sponzor

PříspěvekZaslal: Ne, 10.07, 2011 18:03

nahoru #
AK nováček
AK nováček

Muž

PříspěvekZaslal: Po, 11.07, 2011 21:45

Takže dobrá věc se nakonec podařila. Po mnoha hodinách sledování a několika honičkách, se za spolupráce 3 mých kamarádů a policie podařilo vozidlo dostat zase do správných rukou. Bohužel to není zadarmo. Včera okolo 17:00 jeden z kamarádů co jezdil po okolí na motorce viděl auto u dálnice směr Řehlovice spolu s dalším, ten den ukradeným vozem (ukraden v Teplicích ráno řekl bych tak okolo 4:00 ráno). To druhé auto jim přestalo jet, tak ho vybrali, sedli do Pumy a ujeli. Nicméně po avízu dalším lidem a policii, jsem vyrazil směr Ryjice, kde se ten parchant neustále pohyboval. Na obvyklém místě jsem jej zahlédl, ale okamžitě se mi ztratil. Tou dobou se již v okolí pohybovalo tuším 9 policejních hlídek, další 2 kamarádi v autech a jedna motorka. Po cca hodině ježděni po vesničkách v okolí Ryjic (kdo zná ví, že je to jako labyrint) se jedné hlídce, shodou okolností těm, co jsem jim to v sobotu hlásil a vše s nima začal, podařilo ho najít pravděpodobně trochu bezradného na jedné silničce u Javorů na Děčínsku, jak stojí tam stojí. Na výzvu nereagoval, chtěl do nich snad najet, takže následovalo několik výstřelů a několik zásahů do auta - on pro mne bohužel, pro ty kluky co stříleli bohudík, nebyl zasažen, ale zalekl se a jal se ujíždět do polí, kde zapadl, vyskočil z auta, svlékl se z hadrů a utekl do lesa.
Auto jsme našli, následovali klasické policejní procedury, on se nenašel. Večer když už byla na cestě odtahovka jsme se rozjeli domů. Jeden z lidí co jeli směr Děčín mi pak volal, že pachatel jde směr Ústí po hlavní silnici, takže hned otočka a jelo se na něj. Utekl nám do trávy, tak následovalo oznámení na PČR. Bohužel ho oni našli jako první, takže to nebylo úplně jak jsem si představovali, ale je v báni a snad tam pobude a až vyleze...uvidíme co z něj bude.
Je pravda, že najít ho dříve jak PČR, asi by jsme já, ani kamarádi na jeho zdraví moc nemysleli a opravdu by to nedopadlo úplně dobře...ovšem co s ním, s hajzlem, to by nešlo udržet.

Každopádně bych chtěl poděkovat všem, co koukali, dávali pozor a především upozornit a některé mýty o lidech u PČR. Ti, co je potkáváme v autech a trestají nás za světla a za pásy, jo, je to vorpuz a některý jsou asi pěkný démoni, ale věřte, je i hromada fakt dobrejch poldů co pomáhat a chránit chtějí - já na ně narazil. Na druhou stranu, nestarat se sám s přáteli, nelovit ho kde se dá, nesledovat celé Ústí a místa kde se zdržuje, tak PČR to za nás neudělá, což mě sere. I když se vědělo, kdo to je a kde se zdržuje, tak se nic nedělo. Chce to se nevzdávat a pokud je naděje, starat se sami, protože bohužel, PČR to sama o sobě neudělá - škoda za necelých 100tis za to pravděpodobně nestojí a také je fakt, že příslušníků PČR je málo a hlavně nemají pravomoci. Ti co stříleli jsou nakonec ještě sami vyšetřování, zda nezasáhli neoprávněně (podle mě ho měli zastřelit a ještě dostat medaile). Bohužel je to jak zde bylo psáno - příslučníci ve svých Octáviích 1,6 MPI v podstatě ani nic dělat nemohou, protože plní nesmyslná nařízení a zákony, jenž neovlivní a´t jsou to nesmysli a nebo ne. Sami se divili jak je možné, že v pondělí před svátky byl ještě v base za vykradenou pumpu a ukradený VW Passat a soudce ho jako recidivistu pustil...aby mi v SO ukradl auto a v neděli dalšímu chudákovy v Teplicích.

Dále určitě patří díky kamarádům co pomáhali hledat a neváhali se vrhat do honiček, sami si poškozovali svá auta, riskovali.
Jinak věřte, že mnoho lidí není lhostejných a pomůžou - nám třeba když už jsme honili přímo jeho, pár motorkářů a několik kole jedoucích posádek aut.

Jinak, auto jako cedník od kulek (vypadají opravdu drsně, ale asi je tam nenechám), podřenej jsem od asfaltu, ale snad se vše opraví a zahojí a zase bude vše OK...Radou na závěr snd může být, nikdy neprodávat aito sám a ne jen to, ale celkově, být obezřetný do posledních vteřin, nenechat nic jen na bezmocné PČR, a asi se ozbrojit a čekat vždy nejhorší protože lepší to v tomto státě nebude, jen horší a horší a to hooodně dlouho

A prosím, nebuďme lhostejní - naštěstí všichni nejsou zmrdi, i když se to tak někdy zdá...
 nahoru #9
AK allstar
AK allstar

Muž
Registrace: 29.12. 2009

PříspěvekZaslal: Po, 11.07, 2011 21:48

nicus:

aspoň že tak.. slušná práce.. tomu bych nevěřil že se to podaří..
 nahoru #10
AK batole
AK batole

Registrace: 5.3. 2010

PříspěvekZaslal: Út, 12.07, 2011 8:04

Jó Děčínsko, tam jsem si taky užil svý. Tyhle grázly by tam mohli nechat střílet myslivcům a stejně by se množili dál.

Jinak gratulace k úspěchu. A štěstí, že jste nikoho nepřejeli. Věřím, že by jste z toho nakonec mohli mít větší průser něž ta socka.
 nahoru #11
AK allstar
AK allstar

Registrace: 2.2. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 12.07, 2011 8:11

Já proti policii nic nemám, pokud dělá svoji práci jak má.

Nicméně i ty sám si v druhém odstavci odporuješ.

Nevadí, hlavní je, že to celkem dobře dopadlo.
 nahoru #12
AK fanda
AK fanda

Registrace: 4.12. 2007

PříspěvekZaslal: Út, 12.07, 2011 9:16

NICUS: Sakra..jako z amerického filmu..No hlavně,že se věc podařila..
 nahoru #13
AK nováček
AK nováček

Muž

PříspěvekZaslal: Út, 12.07, 2011 14:49

Valmet: asi myslíš to, že to byla dobrá parta ale nic nedělali...já to neumím dost dobře vysvětlit, ale přijde mi, že to co dělají lidé v autech je dáno tím, co jim řekne operační - to že se tam sešlo najednou 9 hlídek podle mě nezáleželo na nch osobně - prostě je tam někdo poslal a nikdo z nich to nevzdal, neřekli si "hele ten je fuč, jedem pryč", i když mohli, protže dobrých 20min se jezdilo jen náhodně, než ho zase někdo viděl. Po pravdě, v policejních postupech se nevyznám, ale když to porovnám s hlídkou z DCK, které toho rapla hledala v křoví u Labe, tak to bylo něco jiného... Ti místo aby běžely rychle po silnici na každou stranu třeba 40m od místa kde byl viděn (on to tak rchle v trávě nedovedl) a pak šli proti sobě, tak začali hledat uprostřed, kde on celou dobu byl a šli od sebe, po pár metrech se vrátili a chtěli odjet s tím, že je pryč a přeplaval Labe. Tak jsme je 2x vrátili a nakonec ho našli přímo tam, kde jsme jim říkali že celou dobu je,a le nikdo z nás ho nemohl najít, protože už byla docela tma a baterky měla jen PČR. Prostě pár minut a jeli by pryč.

Jinak strach z toho, že někoho setřelíme byl velký, proto se ho nepodařilo dopadnout ve městě, ale v lesích a mezi loukama...Když jel v Krásném Březně okolo pivovaru 160, tak to jsem ho opravdu nenásledoval. Zpětně když se na to dívám, bylo to asi dost nebezpečné, ale jinak to z mého pohledu nešlo - jezdil a kradl by ještě teď a asi ještě hodně dlouho.

Jinak takovejch grázlů je v Ryjicích plnej barák, to samé sídliště Skalka, Děčínsko...škoda mluvit, je to Bronx no, ale neřekl bych, že jsme v tomhle jedničky - v každém městě se najde něco - bohužel.
 nahoru #14
AK batole
AK batole

Muž
Registrace: 30.8. 2008

PříspěvekZaslal: Út, 12.07, 2011 15:08

Labyrint u Ryjic a další podobné u Ústí znám, ty kopce polykají auta..desítky pravdivých příběhů jsem slyšel.. Kam se hrabou čorkaři z Prahy, tohle je jiná liga a jiný typy lidí co to dělají.

Dobře že ti to dopadlo aspoň tak... A auto je zpět i když poškozené
 nahoru #15
AK nováček
AK nováček

Muž

PříspěvekZaslal: Út, 12.07, 2011 18:44

nj, není se čemu divit. Je to opravdu bludiště a kdo to tam zná, ztratí se klidně 10 hledajícím autům. Byla to taky trochu náhoda, že se našel, jak stál a byl venku z auta. Nevěděl asi kam zajet. Náhodou ho jedna hlídka našla a klec spadla. Ještě zajel na pole, kde zapadl a bylo.
Jinak oni tam mají 4 taková místečka (možná víc, 4 známá), kam ty čorky schovávají a nechávají je uležet no a nebo Ryjická hasičárna - odtamtud moje puma naposledy vyjížděla v neděli ve 3 ráno, když jeli ukrást tu Mazdu. Asi to jsou ale malé ryby na to, aby se tím PČR pořádně zabývala - dějí se bohužel i horší nekalosti než auta i třeba za 400 táců jako ten VW Passat co ukradl jako první.
Každopádně vím o jedné věci, která podobným případům předejde, i když nejlepší je nebýt blb jako já a nedat šanci. Snad nebude vadit trochu reklamy pro dobrou věc - jmenuje se to SKY BRAKE. Výhodou je, že to lze zapojit mnoha způsoby a uložit na mnoho míst, takže každé auto může být udělané jedinečně. Když někdo naskočí a ujede...no nechť se ten kousek sveze a pak...doběhnout - ukopat - přivázat v lese a nechat liškám.
 nahoru #16
sponzor

PříspěvekZaslal: Út, 12.07, 2011 18:44

nahoru #
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma     Zaslat odpověď časy uváděny v GMT + 1 hodina

Strana 1 z 1
FÓRUM AUDIKLUB.cz -> Pokec -> Ukradeno!

Možná podobná témata
Téma Autor Audi Fórum Odpovědi Zaslal
Žádné nové příspěvky auto.cz | Video: Ferrari na Mille Miglia rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Pá Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky auto.cz | Srovnání dětských sedaček: ... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Pá Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky auto.iDnes | Obnovený Hyundai i20: sí... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Pá Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky auto.iDnes | Vzkaz Ewě Farne: alkohol... rssfeed novinky ze světa motorismu 0 Pá Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Žádné nové příspěvky Nefunkcni auto. ovladani oken, pls po... Sochy Všeobecné 2 Pá Květen 2012 Zobrazit poslední příspěvek
Nejčastější tagy na fóru (řazeno abecedně)
[vyřešeno] 1.6td 1.8 1.8t 1.9tdi 100 2.0tdi 2.0tfsi 2.5tdi 2.7t 2.7tdi 2din 3.0tdi 3.3tdi 4.2 4f 80 8e a2 a3 a4 a5 a6 a8 abs acc aditiva airbag ak certifikace ak eshop ak garáž ak karta ak servis ak svp ak vlajka ak znak alarm allegro allroad alternátor alu kola ami antiradar anténa asr audiklub audio autobaterie autokros automat autopotahy b3 b4 b5 b6 b7 ba9s baterie bezpečnostní šrouby bioethanol biturbo bixenon blacklist blikající kontrolky bliká žhavení blinkry blow-off ventil bluetooth bns bose bov brzdová kapalina brzdové světlo brzdový spínač brzdy budíky bílý dým c3 c4 c5 c6 cabrio canbus cd changer centrální zamykání changer charita chcípá chip chiptuning chladič chladící kapalina chladící systém chorus chrom clifford climatronic cng common-rail concert coolant cukání cívka d1s d2r d2s d3s daylight demontáž denní svícení desinfekce destičky dešťový senzor diagnostika diferenciál digidash displej dobíjení dojezdové kolo dpf dsg duralube dvb-t dvd dveře dx dálkové ovládání e85 ecu eds egr elektrická okna elektrika elsa emise epc esp et ethanol etka facelift fail filtr filtr pevných částic fis fsi fólie g238 g28 g71 garrett geometrie gps gufera h1 h7 hagusy haldex hallův snímač halogen handsfree hardlock hid hodiny homologace hydroštel imobilizér insp intercooler ipad iphone ipod iso isofix jak na to jednotka k-jetronic kabinový filtr kamera kapota karburátor kardan karoserie katalyzátor kayaba kkk klapka sání klepání klepání motoru klika klimatizace klub klubová karta klínový řemen klíč kola kolísání otáček komfortni jednotka kompas komprese kompresor konektor kontrolka kontrolka airbagu kontrolka brzd kontrolka mazání kontrolka motoru kotouče kouřivost kufr kód rádia kůže lambda lampy led letní pneu lišty dveří ln2 loketní opěrka low-range ložiska ložisko lpg manuál manžeta mapy maska maxidot mazání meyle mlhovky mlžení oken mmi mmi 2g montáž motor mp3 mtm multitronic mute měchy měrka oleje n75 napínací kladka nastavení nastavení hodin navigace naviplus nefunguje nejede nestartuje netopí netáhne netěsnost nezávislé topení neřadí nouzový režim nádrž náklon světel náprava nárazník návod odblokování odtok odvzdušnění odvětrání klikové skříně oel okno olej olejnička olejová měrka olejová vana omezovač opravná sada ostřikovač osvětlení osvětlení spz otáčkoměr otáčky ošetření kůže palivoměr palivové čerpadlo palivový filtr palubní deska palubní pc parkovací brzda parkovací senzory parkovačky pd pdc phatnoise plnění plovák plynové vzpěry plynový pedál pneu podsvícení podtlak podvozek pojistky pojištění popis pojistek posilovač powerbox počátek vstřiku pružiny pylový filtr párování klíče přehřívání přepínač světel přestavba převodovka příručka přístrojová deska q7 quattro r12 r134a radar ramena rds redukce regenerace dpf regulace turba relé blinkrů relé světel renovace disků repase repro rezerva rns rns-e rozpěrná tyč rozvodový řemen rozvody rs4 rs6 ruční brzda rádiem řízené hodiny rádio s-line s2 s3 s4 s6 s8 safe safe kód schéma sedačky servis servisní interval servo servotronic servořízení setrvačník seřízení hodin seřízení světel silentbloky sklo skryté menu sluneční senzor snímač teploty spojka sponzoring sportovní podvozek spotřeba spotřeba oleje spínací skříňka sraz ssp stahovačka start start-stop startování startér stk studený start stěrače střešní nosič střešní okno subwoofer svody svolávací akce svítivost svíčky světla symboly symphony syčení syčí sání síto sacího koše tachometr tažné zařízení tdi telefon tempomat teploměr teplota motoru teplý start termostat tfsi tiptronic tlak tlak oleje tlak turba tlumiče tmc topení torsen trippling tt tuning turbo tuzing tv tuner táhlo tónování těsnění těsnění pod hlavou třetí brzdové světlo usb v6 v8 vag vag chyby vakuová pumpa vačky ventilakce ventilakcička ventilátor ventilátor chladiče vibrace vif vin vlnovec voda vodní pumpa volant volnoběh voltmetr vp44 vrzání vstřik vstřikovací čerpadlo vstřikovače vyhřívání vyhřívání okna vyhřívání sedaček vynechává vypíná vyčištění vzduchový filtr váha vzduchu víko ventilů výfuk výkon výměna výparník vývěva větrák wahler webasto woofer xcarlink xenon zadní světla zamrzání zamykání zapalování zapojení zatmavení zatékání zdvihátko ventilu zesilovač zimní pneu zpátečka zrcátka-ovládání zrcátka-stmívání zrcátka-vyhřívání zrcátko ztráta oleje zvýšení výkonu základní nastavení zámek zámek dveří zámek kufru zámek řazení únik oleje čelní sklo čep černý kouř čerpadlo čeština čidlo klepání čidlo oleje čidlo teploty čidlo teploty oleje čištění čištění trysek čištění turba řazení řemen řemenice řídící jednotka řízení řízení motoru škrtící klapka škube šíbr žhavení žhavící svíčky žárovky
Témata dle typu motoru (řazeno abecedně)

Přejít na: